Sony Xperia T2 Ultra, Στην Ελλάδα με τιμή 399 ευρώ

Το Sony Xperia T2 Ultra αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα μέσα στο Μάιο με τιμή 399 ευρώ. Πρόκειται για ένα 6ιντσο Android smartphone με οθόνη ανάλυσης HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 400 1.4GHz, μνήμη RAM 1GB, κάμερα 13 Megapixel, μπαταρία 3000 mAh, ενσωματωμένη μνήμη 8GB και ραδιόφωνο FM.

Sony Xperia T2 Ultra πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Sony Xperia T2 Ultra τιμή 399 ευρώ, Sony Xperia T2 Ultra, Στην Ελλάδα με τιμή 399 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ευάγγελος Παπαχρήστου

Πανάκριβο!
Το Sony Xperia M2, εάν είναι θα προτιμήσω!

SpyrouS

Μετα το OnePlus One ολα μοιαζουν ακριβα και αδυναμα :O

George E.

Όντως τσιμπημένη η τιμή του… Σε 2-3 μήνες λογικά θα είναι πιο προσιτό μέσω scroutz…

nGavoun

#spyrouS θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου μετα το oneplus one ολα τα αλλα ειναι ….

Basilis Papathanasiou

@George E συμφωνώ αλλά σε 2-3 μήνες θα έχουν βγει και άλλα κινητά καλύτερα απ’ αυτό…

dimitris

δεν την θεωρώ τσιμπημένη την τιμή του συγκτιρτικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχει . και αμα κυκλοφορήσει και κανα μήνα τότε θα έχει πολύ καλή τιμή

kilplix

αχαχαχαχα 400 ευρω με snap 400… α ρε one+1 τι μας εκανες…… πραγματικα καταφεραν αυτο που ηθελαν

Αλέξανδρος

Παιδιά, μιλάτε όλοι για το One plus και δεν σκέφτεστε καθόλου. Αυτή η τιμή είναι γνωριμίας και εννοώ ότι είναι για να κάνει όνομα.
Επάνω του έχει τα πάντα από τελευταίας τεχνολογίας ( 801, 3gb, κάμερα με έξι φακούς, κ.τ.λ) και αν προσέξετε ούτε καν από την μνήμη δεν βγάζει 269 16gb, 299 64 gb.
Σε ένα χρόνο να δούμε τι τιμή θα έχει το επόμενο μοντέλο. Φυσικά από όλη την υπόθεση κερδισμένοι βγαίνουμε εμείς οι καταναλωτές αλλά μην φοράμε και παρωπίδες. Εγώ φοβάμαι μην μπούνε και μέσα γιατί η σχέση τιμής-απόδοσης είναι στα όρια αν παρατηρήσετε και άλλες ναυαρχίδες ( φυσικά με όλα: Κατασκευή, r&d, Διαφήμιση, λογισμικό [ Η cyanogenmod πλέον είναι εταιρεία και δεν νομίζω να δουλεύει για το ζητώ] και εξοπλισμός, μην ξεχνάμε ότι η εταιρεία είναι νέα).
Θα δείξει το μέλλον αν και σίγουρα είναι μια πολύ δυνατή επιλογή και η πιο συμφέρουσα.

Να έρθω και λίγο στο θέμα, πάντως και το Xperia είναι καλή επιλογή αλλά από μνήμη Ram ας έβαζε 2giga σ’αυτά τα χρήματα αφού έχει κόψει από αλλού, χαμένη θα βγει; Αν και συμπαθώ πολύ την Sony στο θέμα τιμής-απόδοσης μυαλό δεν βάζει.

Nio

Μετα το 1+ ολα τα αλλα φαινονται αστεια οντως….
Αλεξανδρε κ 10 ευρω να βγαζει η εταιρεια εσενα τι σε νοιαζει?
Κοιτα καψες μερικοι….. Παρε το Τ2 ultra εσυ..

αντρεασ

Ρε παιδιά αφού δεν θα έρθει στην Ελλάδα τι μαλώνετε. Και τέλος πάντων το κινητό θα έχει άλλη υποστήριξη, σέρβις, αξεσουάρ ΚΛΠ

Αλέξανδρος

@Nio κατάλαβες τίποτα από όσα έγραψα; ΔΕΝ ΝΟΜΊΖΩ.
Το μόνο που είπα ότι το One plus είναι μια δυνατή επιλογή και συμφέρουσα σε σχέση με τον ανταγωνισμό μόνο και μόνο για να χτίσει το “brand name” της, η αλήθεια είναι πως το κάνει πολύ καλά και μπράβο της.
Απλά αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΝΟΎΜΕ ΣΑΝ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ με άλλα αξιόλογες προτάσεις όσο αναφορά την τιμή.

John

Όταν πέσει η τιμή στα 250 ευρώ το ξανασυζητάμε. Στα 399 δεν αξίζει με τίποτα όχι μόνο σε σχέση με το 1+1 αλλά και με πολλά άλλα κινητά. Αναμένουμε να δούμε και την τιμή του ZTE Grand Memo II που υποτίθεται ότι θα κυκλοφορούσε σύντομα αλλά ακόμη τίποτα…

https://techblog.gr/mobile/zte-grand-memo-ii-greece-3611/

Tania

Παιδιά μόλις το πήρα και μου λέει ότι δεν είναι διαθέσιμη η κάμερα από την πρώτη στιγμή που πήγα να την ανοίξω..ξέρει κανείς γιατί?μπορείτε να με βοηθήσετε ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.