Πέμπτη
23/04/2015

Sony Xperia T2 Ultra και Xperia C3: Αναβαθμίζονται σε Lollipop

Τελικά με τις συζητήσεις που δημιούργησε η απόφασή της να αναβαθμίσει σε Lollipop μόνο τις συσκευές της σειράς Ζ, η Sony άλλαξε γνώμη και είχε ανακοινώσει ότι θα δώσει το update και στα περσινά Sony Xperia C3 και Sony Xperia T2 Ultra. Η αναβάθμιση ξεκίνησε σήμερα και τις επόμενες μέρες θα διατεθεί σε όλες τις χώρες.

Επίσης μαθαίνουμε ότι κι άλλες συσκευές της σειράς Ζ θα ξεκινήσουν να αναβαθμίζονται μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ανάμεσα στις οποίες είναι και το πρώτο Sony Xperia Z από το 2013.

Ωστόσο, δεν είναι ξεκάθαρο γιατί η Sony επέλεξε να φέρει το Android Lollipop σε smartphones όπως Sony Xperia C3 και Sony Xperia T2 Ultra, αφήνοντας απ έξω (προς το παρόν τουλάχιστον) άλλες όπως Sony Xperia E3, Xperia T3, ή Xperia M2. Θα μάθουμε εν καιρώ αν θα τις αναβαθμίσει ή όχι.

Sony Xperia T2 Ultra revealed

Πηγή

Μάθε για: , , , , , ,

Συντάκτης: .


Ένα Σχόλιο

  1. Ο/Η Αργύρης λέει:

    Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε σχετικά με το t2 ultra που έχω μου έχει βγάλει εδώ κ 2 μήνες ενημέρωση 5.1 lollipop πατάω λήψη κ εγκατάσταση κάνει την λήψη κ στα μισά της εγκατάστασης βγάζει σφάλμα… Έχω χώρο στην μνήμη κάτι άλλο δεν βρίσκω να φταίει μια βοήθεια παίδες ευχαριστώ

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.