Sony Xperia T2 Ultra και Xperia C3: Αναβαθμίζονται σε Lollipop

Τελικά με τις συζητήσεις που δημιούργησε η απόφασή της να αναβαθμίσει σε Lollipop μόνο τις συσκευές της σειράς Ζ, η Sony άλλαξε γνώμη και είχε ανακοινώσει ότι θα δώσει το update και στα περσινά Sony Xperia C3 και Sony Xperia T2 Ultra. Η αναβάθμιση ξεκίνησε σήμερα και τις επόμενες μέρες θα διατεθεί σε όλες τις χώρες.

Επίσης μαθαίνουμε ότι κι άλλες συσκευές της σειράς Ζ θα ξεκινήσουν να αναβαθμίζονται μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ανάμεσα στις οποίες είναι και το πρώτο Sony Xperia Z από το 2013.

Ωστόσο, δεν είναι ξεκάθαρο γιατί η Sony επέλεξε να φέρει το Android Lollipop σε smartphones όπως Sony Xperia C3 και Sony Xperia T2 Ultra, αφήνοντας απ έξω (προς το παρόν τουλάχιστον) άλλες όπως Sony Xperia E3, Xperia T3, ή Xperia M2. Θα μάθουμε εν καιρώ αν θα τις αναβαθμίσει ή όχι.

sony xperia t2 ultra xperia c3 lollipop, Sony Xperia T2 Ultra και Xperia C3: Αναβαθμίζονται σε Lollipop

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αργύρης

Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε σχετικά με το t2 ultra που έχω μου έχει βγάλει εδώ κ 2 μήνες ενημέρωση 5.1 lollipop πατάω λήψη κ εγκατάσταση κάνει την λήψη κ στα μισά της εγκατάστασης βγάζει σφάλμα… Έχω χώρο στην μνήμη κάτι άλλο δεν βρίσκω να φταίει μια βοήθεια παίδες ευχαριστώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.