Sony Xperia T3, εμφανίζεται σε hands-on φωτογραφίες

To super-slim Sony Xperia T3 ανακοινώθηκε επίσημα την προηγούμενη εβδομάδα με πάχος 7 χλστ. και βάρος 148 γρ. Έχει 5.3 ιντσών οθόνη τεχνολογίας LCD Triluminos με Mobile Bravia Engine 2 και ανάλυση 720 x 1280 pixel (HD), quad-core Qualcomm Snapdragon 400 επεξεργαστή, 1GB RAM, 8GB ενσωματωμένη μνήμη που μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD.

Επιπλέον, το Sony Xperia T3 έχει 8ΜΡ κάμερα με Sony Exmor RS sensor και 2500 mAh η οποία «υπόσχεται» μεγάλη αντοχή.

, Sony Xperia T3, εμφανίζεται σε hands-on φωτογραφίες

, Sony Xperia T3, εμφανίζεται σε hands-on φωτογραφίες

, Sony Xperia T3, εμφανίζεται σε hands-on φωτογραφίες

, Sony Xperia T3, εμφανίζεται σε hands-on φωτογραφίες

, Sony Xperia T3, εμφανίζεται σε hands-on φωτογραφίες

, Sony Xperia T3, εμφανίζεται σε hands-on φωτογραφίες

, Sony Xperia T3, εμφανίζεται σε hands-on φωτογραφίες

, Sony Xperia T3, εμφανίζεται σε hands-on φωτογραφίες
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

46 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ευάγγελος Παπαχρήστου

Φανταστικό!!!! Αλλά σε τι τιμή και πότε?

JohnWave

To μόνο που μπορώ να εκτιμήσω σε αυτό το κινητό είναι τα 7mm. Σε όλα τα άλλα, μέτρια πράγματα. Και είναι και Sony…( κάποτε ήταν πολύ καλή μάρκα αλλά εδώ και κάτι χρόνια είναι προβληματική ).

Τομ

Το βαρεθηκα το αντιεργονομικο design της sony

tom

bezel-mania και defect-mania εχουν εκει στη sony!!!!!ειναι ανικανοι να φτιαξουν ενα κινητο (μονο ενα….οχι δυο ή τρια) με μικρα περιθωρια και χωρις ελαττωματα!!!!!πραγματικα!!!!!

sosimple

Στα smartphone, και κυριως στις ναυαρχιδες ποτε η sony δεν ηταν καλη μαρκα.. Και αυτο μετρια πραγματα. Μετρια μπαταρια, μετρια bezel (εως κακα ειδικα τα πανω/κατω, σχεδον ειναι σημα κατατεθεν της πλεον)., Μονο στο design είναι καλη.
Sonyακιας (σε αλλου τυπου συσκευες) speaking.. 🙂

nikos

@Τομ +1 βαρέθηκα και εγώ το design της Sony που κάνει το κινητό να μοιάζει σαν παντόφλα όπως και το κακάσχημο design της Samsung που από το s3 και μετά όλες οι συσκευές(εκτός του s5 που όμως μόνο πιο όμορφο δεν το λες από τα υπόλοιπα)είναι ολόιδιες και με μηδαμινές διάφορες στα specs.Τους χρειάζονται μαθήματα από LG στη μια για να μειώσει τα bezels κακ από την huawei η Samsung μπας και βγάλει καμία ποιοτική συσκευή.

mark

Δεν εχει βαρεθει να βαζει ξεπλυμενες οθονες στα smartphone της;;;; Πηγαινεις σε ενα καταστημα..συγκρινεις τα κινητα της με τα υπολοιπα…και στην οθονη ειναι η μερα με τη νυχτα!!!!!καντε κατι εκει στη sony!!!!και οσον αφορα οθονες και οσον αφορα bezels και οσον αφορα τα ελαττωματα στις συσκευες σας!!!

Tom

Εγω Νικο νομιζω οτι huawei και oppo μπορουν να δειξουν σε παρα πολλους πως να σχεδιαζεις ενα κινητο. Χωρις τον κομπλεξισμο του να χρησιμοποιησεις ενα υλικο περαν του πλαστικου που τον εχει δημιουργησει η apple. Ουτε μεταλλο ουτε γυαλι. Πλαστικο και παλι πανεμορφο. Επειδη το κινητο το κραταει ανθρωπινο χερι και υποκειται σε ανθρωπινη χρηση, θεωρω οτι το πλαστικο ειναι το καταλληλι υλικο αρκει αυτο να ειναι καλο. Αλλιως δεν αξιζει το κινητο να λεγεται high end.

tolis

Ελεος με αυτα τα περιθωρια δλδ τι δεν καταλαβαινουν εκει στην σονυ????στο 2014 ειμαστε ας τους το θυμισει καποιος!!!

darko

Εμενα μου αρεσει πολυ και τα bezel που λετε ολοι στο συγκεκριμενο κινητο δεν με χαλανε γιατι αν το κρατας οριζοντια δεν θα ακουμπας την οθονη.Μια τιμη στα 300 ευρω και αν ειναι και αδιαβροχο θα ειναι πολυ καλη προταση.Το μονο που δεν εκανε σωστα για εμου η Sony ειναι να αργησει τοσο το Τ2 και τωρα να λεει για το Τ3.Αλλα ενταξει αυτη βγενει χαμενη σε αυτα οχι ο καταναλωτης.Εσεις που κραζετε μαλλον δεν εχετε κατι αλλο να κανετε στην ζωη σας δεν εξηγητε αλλιως κανενας δεν σας πουλησε κατι με το ζορι.
Make.believe

(Κατοχος Iphone 5)

Mc.Ren

@mark που την ειδες τη ξεπλημενη?z2 εχω με τη καλυτερη αναλογια θερμοκρασιας χρωματος απο ολες τις ναυαρχιδες κ φοβερο contrast(Και του κωστα αρεσε πολυ θυμαμαι)K το z1 compact εχει καλη.
.
Και δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ προβλημα περαν που κλεινει το 4κ μετα απο3,4 λεπτα (περιμενουμε καποιο update ισως για θερμοκρασια),Οπως κ σ5 νοτε 3 στο πενταλεπτο.Αλλωστε δε το χρησιμοποιω.Κ μπαταριαρα απαιχτη κ ηχο!

Αν δε σας αρεσει παιδια οκ υπαρχει κοσμος που τα προτιμα μη τα κατηγορητε συνεχεια πια δε βαρεθηκατε?

techblogakias

Εντάξει Ρε παιδιά κάθε εταιρία έχει το κοινό της…το ξέρουμε ότι δεν σας αρέσει το design και τα περιθώρια που έχουν τα κινητά της αλλά υπάρχουν και άτομα που τους αρέσουν,που έχουν μείνει ικανοποιημενοι από τα κινητά της και θα συνεχίζουν να τα παίρνουν ότι και να λέτε… Το μόνο που καταφέρνετε είναι να γίνεστε κουραστικοί με την έννοια ότι το λέτε σε κάθε άρθρο που αφορά κινητό σονυ… Φιλικά πάντα

Ανδρέας

@nikos&@tom ποιος ο λόγος να παίρνεις ποιοτικότερη συσκευή και να την χώνεις μετά σε μια πλαστική θήκη των 5€ γιατί φοβάσαι μην πάθει τίποτα το κινητό σου. Εγώ προσωπικά αυτό βλέπω 1/10 αν όχι λιγότεροι που έχουν iphone δεν το βγάζουν απο την θήκη. Όσο για design όλα υποκειμενικά είναι δηλ. εμένα μου αρέσει το design της samsung στις ναυαρχίδες της δεν μπορείς να με κατακρίνεις για αυτό ούτε μπορείς να αποκαλέσεις κάτι άσχημο γιατι πολύ απλά δεν το γουστάρεις εσύ επιλογές πολλές διαλέγεις και παίρνεις. Τέλος τα bezels εμένα προσωπικά δεν με πειράζει καθόλου που το σ5 έχει λίγο μεγαλύτερα bezels τουλάχιστον μπορώ ακόμα να το χειριστώ Α-Ν-Ε-Τ-Α με όλη την σημασία της λέξης με το ένα μου χέρι που στην τελική θεωρώ ότι αυτό είναι το σημαντικό. Αγοράζοντας μια συσκευή αγοράζουμε ολόκληρο το πακέτο όχι μόνο ποιότητα κατασκευής κ.τ.λ. οπόταν ακόμη και συσκευές που μπορεί να μην έχουν την καλύτερη ποιότητα κατασκευής αξίζει να αποκαλούνται high end.✌

dimpep

Ρε παιδιά δε βαρεθήκατε κάποιοι να σχολιάζεται συνέχεια τα bezel της Sony? Οκ δεν είναι LG αλλά δείτε λίγο τι παχος σας έδωσε. Μόνο για το G3 ξέρετε να λέτε καλά λόγια.
Το συγκεκριμένο τηλέφωνο είναι ένα all around και πιστεύω θα κάνει μια χαρά τη δουλειά του

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Δεν ειναι το προβλημα στα bezels..1gb ram? που πας??? γιατι μονο η Samsung και σε μερικα η ΗΤC βαζει 1.5gb?
ή 512mb!
ή 1gb!
ή 2gb!
??????????

bgfd5

Το να παπαγαλιζεις καποια internet -ο λαγνα πραγματα, μπορει να εχει πλακα αλλα δεν ειναι παντα αληθεια.

Ειδικα στις ναυαρχιδες, η sony εκανε αλματα σε βαθμο που υπαρχουν και καποια review που προτιμουν την triluminos σε σχεση π.χ. με του S5.

Μια χαρα ειναι το κινητο.

Τι @#% εχετε παθει ολοι με τα περιθωρια (giname agglakia tora kai eno exei ellhikh leksh petate “bezel” les kai trexei tpt?! Ελλαδα ρ ε!).

Απο που θα το κρατατε το κινητο πραγματικα στο τελος.

Θα χρησιμοποιηθει μερος της οθονης για να μπαινουν τα δαχτυλα?

dimpep

@bgfd5

Πολύ σωστός. Αλλά αν το πεις περιθώρια θα πέσουν να σε φάνε. Ορολογία βλέπεις
Είπαμε, μικρά περιθώρια αλλά να χει νόημα και το τηλέφωνο όταν το κρατάς!

Μάνος Καραδήμος

Εγώ απλός θεατής της τρέλας με τις ναυαρχίδες (ποτέ μου δεν είχα μια) δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η τρέλα με τα bezels ή τις κάμερες τις περίεργες ή το πάχος. Παράδειγμα. Το Sony Xperia S είναι παχουλή συσκευή με μεγάλα bezels αλλά σε θέμα λειτουργικότητας εκείνη την εποχή ήταν η καλύτερη. Κατα την γνώμη μου ένα κινητό θα πρέπει να είναι καλό σε χαρακτηρηστηκά και λειτουργικότητα παρά σε εμφάνιση. Θα προτιμούσα το LG G2 να είχε μεγαλύτερα bezels γιατί συνέχεια πατιόταν η οθόνη. Ας μην είμαστε παράφρονες με το styling και το design της κάθε συσκευής αλλά με την λειτουργικότητά της.

tom

Μου αρεσε πολυ το σχολιο…..δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ προβλημα εκτος της υπερθερμανσης….!!!! :Ρ :Ρ συγνωμη αλλα ειναι για γελια ορισμενοι που υποστηριζουν τη Sony….χωρις επιχειρηματα…χωρις αποδειξεις….απλα φασκουν και αντιφασκουν….τα περιθωρια ειναι καλα γιατι ειναι αδιαβροχο οταν ειναι αδιαβροχο….το συγκεκριμενο αν δεν ειναι αδιαβροχο και οποιο κινητο κατασκευασει η sony και δεν ειναι αδιαβροχο, θα πουνε οτι δεν εχουμε απο που να το πιασουμε το κινητο χωρις να εχει περιθωρια….οταν κανει αναβαθμισεις την εκθιαζουν…οταν δεν κανει λενε μπραβο που δεν εκανε γιατι ξερει οτι θα δημιουργηθουν προβληματα αν βαλει την επομενη εκδοση…. :Ρ οταν ειναι ογκωδη τα κινητα της λενε οτι φταιει οτι ειναι αδιαβροχα….και γενικα παντα κατι φταιει….αλλα το συμπερασμα ειναι οτι η sony τα προβλεπει ολα σωστα….ειναι ο μαντης…ειναι ο θεος των κινητων…μονο που πρωτη φορα βλεπω “θεο” με 2% μεριδιο αγορας παγκοσμιως….βλεπεις εδω στην Ελλαδα ειμαστε οι ξυπνιοι που τα προτιμανε ενω οι υπολοιποι ευρωπαιοι και ανα τον κοσμο ειναι ηλιθιοι που προτιμουν αλλες μαρκες….

Γιάννης σε λέω

@Tom+1. Μα κι αυτοί ρε παιδί μου στη Sony δε βγάζουν κανένα διαφορετικό σχέδιο. Όλα της τα κινητά έχουν ίδιο design, κουραστικό κατάντησε!

Tom

Γιαννης σε λεω οντως κουραστικο πολυ!

Το τριπακι με τα bezels μου την δινει και μενα αφανταστα μπαινεις μεσα σε ενα θεμα και το μονο που ακους ειναι bezels bezels bezels…

Γιάννης σε λέω

Πάντως δε νομίζω να δημιούργησε κόμπλεξ η apple με την μεταλλική κατασκευή. Απλά αντικειμενικά οι κατασκευές από μέταλλο ή γυαλί είναι πιο όμορφες κατα κύριο λόγο, χωρις αυτό να αποκλείει βέβαια την περίπτωση κάποιο κινητό κατασκευής από ποιοτικό πλαστικό να είναι εξίσου όμορφο. Όπως παράδειγμα το G3 που περιμένουμε.

Bak

@Tom μαλλον δν ξερεις τι σημαινει εργονομια για αυτο το λες!
@ Γιαννης σε λεω ολα το ιδιο design εχουν ε; το γύρω γύρω ειναι το ίδιο μονο…Απο πίσω ειναι διαφορετικά..π.χ. SP, L , J , miro, tipo, E..το Μ με το Μ2 μοιαζουν λιγο με την σειρα Ζ.. To T3 μπορεις να το πεις σχεδον ιδιο με το Τ2 ultra, alla οχι με τν σειρα Ζ..και συμφωνα με αυτο https://techblog.gr/mobile/sony-xperia-z3-to-launch-in-fall-7mm-thick-no-snapdragon-805-9876/
η SONY αλλαζει το design της!

Το κινητο μια χαρα ειναι…να ελεγα το βγαζει για ναυαρχιδα και το κραζετε για αυτο το λογο ενταξει, αλλα το βγαζει για συγκεκριμενο κοινο απο ο,τι καταλαβα..για αυτους που τους αρεσουν τα μεγαλα κινητα αλλα να εχουν οικονομικες τιμες, γι’αυτο και αυτα τα χαρακτηριστικα!

Erevos

Πόσο δίνει απόδοση η εξαγορά του τμήματος κινητών της Sony από άλλη εταιρεία? Πήγα να παίξω την HTC αλλά την είχαν αποσύρει από το κουπόνι…

Τομ

Τι να σου πω εγω νομιζω οτι πριν το iphone 5 κανεις δεν νοιαστηκε για μεταλλο. Και ειναι λογικο διοτι το μεταλλι δεν βολευει και τοσο. Ειναι γεγονος. Γρατζουνιεται ευκολα γλιστραει αγει καλα την θερμοτητα με αποτελεσμα ενα κινητο να ζεσταινεται γρηγορα. Δεν βολευει. Ναι ειναι ομορφο αλλα ας μην γελιομαστε το μεταλλικο κινητο θα το καλυψεις με πλαστικη θηκη.

Καλα για το γυαλι δεν το συζηταω. Η χειροτερα ιδεα ever σε συσκευες με εκταταμενη χρηση γυαλιου να χρησιμοποιεις αλλο τοσο γυαλι απο πισω! Apple και LG το χρησιμοποιησαν για λιγο με ωραια οπτικα αποτελεσματα αλλα το αφησαν. Καποιοι στην Sony το χρησιμοποιουν ακομα.

Μα ποσο επιφοβο μπορει να ειναι να παρεις ενα μεγαλο κινητο σε μεγεθος Sony Z2 που να εχει δυο στρωματα γυαλιου μπρος πισω; Ποσο πιο ευκολο απο μια αλλη συσκευη πλαστικη η μεταλλικη ειναι να σπασει ολοκληρο;

ed

Δε λέω, καλό είναι να υπάρχουν μικρα περιθώρια στη συσκευή. Αλλά το έχετε παρακάνει με κάθε κινητό της Sony “bezel! bezel! bezel!”. Πληροφοριακά έχει φτιάξει και το ZL με μικρά “bezel!”. Το παν δεν είναι τα “bezel!”. Μετράει και το design που προσωπικά μ’αρέσει. Σε άλλον αρέσει περισσότερο το LG, σε άλλον το Samsung, σε άλλον το πλαστικό σε άλλο το μέταλλο, άλλος το θέλει βαρύ άλλος ελαφρυ και πάει λέγοντας. Γούστα είναι αυτά. Για να μην αλλάζει φιλοσοφία θα έχει αγοραστικό κοινό που την ικανοποιεί. Εγώ την εκτιμώ σαν εταιρία. Και επειδή θα μπεί και το θέμα των πωλήσεων, ότι “δεν κάνει καλές πωλήσεις και είναι 5-6-7η”, ιστορικά ποτέ δεν πέρασε την 3η θέση.

Γιάννης σε λέω

Ζ, Ζ1, Ζ2 έχουν ίδιο design, τώρα και αυτό μια απ τα ίδια. Και σίγουρα και άλλα που δεν τα θυμάμαι. Ναι το γυαλί είναι όμορφο, αλλά το ίδιο σχέδιο συνέχεια είναι βαρετό! Ας μικρύνει και λίγο τα bezel, δε χάλασε ο κόσμος. Η Huawei με το P7 που θυμίζει xperia πέτυχε πολύ καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα. Κοινώς πέτυχε ανώτερο design απ’ τα xperia και ας επηρεάστηκε από κει μέχρι ένα σημείο. Η Sony πρέπει να εκμοντερνίσει, ας μου επιτραπεί η έκφραση, το design της! LG, Huawei και Apple την έχουν φάει.

dimpep

@Γιάννης

Σιγά το design των LG…μια σκέτη οθόνη είναι! Και όταν ειδικά τα τηλέφωνα είναι αφής αποκλειστικά, είναι δύσκολο να ξεφύγεις από την πεπατημένη.
Αλλά μη θεοποιούμε τώρα μια εταιρία με UI αντιγραφα και μέχρι πρότεινος μηδενική ιστορία στον χώρο. Αν μη τι άλλω, τo UI της Sony είναι αρκετά διαφορετικό και χρηστικό, και ας μην αρέσει αισθητικά σε πολλούς

stelios

Δεν ξέρω τι λετε αλλα εμενα μου άρεσε παρα πολυ και το ξαναλέω δειχνειν πολυ λεπτότερο απο τα 7mm

tiamat

xaxaxaax @evevos θεουλις!!!! (μ’αρεσεις που διαλεξες τετοιο nick .απολυτο χαος ,σκοταδι…ψαγμενο!)

στο θεμα μας .
ναι την HTC την εχουν αποσυρει απ τη δελτια .τη τελευταια φορα πριν κυκλοφορησει το one m8 τη διναν στο 1,15 ,τη sony τη δινουν στο 1,30 αν θυμαμαι καλα!!

ed

Αν πουλάει, δεν το αλλάζεις. Ίδιο design έχουν τα Apple εδώ και 4 χρόνια, τα Samsung εδώ και 2, τα Nokia άλλα 2, τα Sony 1 χρόνο. Η LG προσπαθεί να κατασταλάξει στο design του G2, που ας θυμηθεί πρώτα να βάλει φωτιζόμενα πλήκτρα και αισθητήρα φωτός το 2014 (!) (όχι στη ναυαρχίδα μόνο) και μετά ας κάνει τα περιθώρια 1nm. Και χωρίς να θέλω να στεναχωρίσω, μερικές φορές μετράει η αναγνωρισιμότητα.

Tom

Αν πουλαει δεν αλλαζεις οντως. Δεν πουλαει ομως

ed

Δεν έχουν όλοι τους ίδιους στόχους. π.χ. η ZTE θέλει να φτάσει στο 10% σε 3 χρόνια. Και ξαναλέω, η Sony ποτέ δεν πέρασε την 3η θέση, ακόμα και όταν υπήρχαν 7 εταιρίες.

Γιάννης σε λέω

@dimpep σε ποια εταιρία αναφέρεσαι? Στην LG ή στην Huawei? Η δεύτερη όντως εδώ και 3 χρόνια έγινε γνωστή παγκόσμια. Θυμήσου όμως ότι κάνει λαμπρά βήματα και οπτικά θαύματα σε εμφάνιση, ποιότητα κατασκευής και UI. Η LG αν δεν κάνω λάθος είναι γνωστή εδώ και κάτι χρόνια. Προσωπικά το UI της Sony δε μου αρέσει και γενικά μπορεί να προσφέρει ποιότητα κατασκευής και υλικών, αλλά σχεδιαστικά επαναλαμβάνεται συνέχεια και δεν προσφέρει κάποια εξέλιξη στο θέμα.

@ed η Apple βρήκε ένα τρομερά καλαίσθητο σχέδιο και το συνεχίζει. Η Samsung θέλει κι αυτή δουλειά στο σχεδιαστικό κομμάτι μετά την πατάτα που έκανε με το S5. Όσο για την αναγνωρισιμότητα, αυτή δε μένει σταθερή. Μεταβιβάζεται κατά καιρούς. Πού ξέρεις? Ίσως στο μέλλον η LG να είναι πιο αναγνωρίσιμη από τη Samsung για παράδειγμα. Εξαρτάται από τις κινήσεις των εταιριών. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει ακριβώς.

ed

Συμφώνώ φίλε Γιάννη. Όσοι είναι ελάχιστα μεγαλύτεροι θα θυμούνται κάποτε το τρελό hype που είχαν τα αναδιπλούμενα της Motorola.

Γιάννης σε λέω

Ξεχνιούνται εκείνα τα Motorola? Είχαν κάνει πάταγο! 🙂

sofokles5

Η nokia αντιγραφει την sony στο design, ή το αντίστροφο?

sosimple

Αν εχουμε γινει κουραστικοι οσοι γράφουμε για τα μειονεκτήματα της sony, οκ να σταματησουμε να γραφουμε. Και εσεις κουραστικοι εχετε γίνει παντως. Το να εισαι τυφλος, να μη βλέπεις την πραγματικότητα και να σου φαινονται ολα ωραια, μονο κακο κανεις στη sony..
Γιατι εσεις που διαμαρτυρεστε, φαινεστε πολοι εδω, γιατι ειστε ολοι οι φαν της σονυ μαζεμενοι, αλλα στην πραγματικότητα ειστε τραγικη μειοψηφια. Οταν λεγεσαι sony και εχεις το 2% της αγορας, λεγεσαι πληρως αποτυχημενος εμπορικα.. Και αυτο θα συμβαίνει οσο βγαζεις μετρια προϊόντα, και οι φαν σου φωναζουν γιουπι. Δυστυχως μονο αυτοι τα αγοραζουν..

ed

Σκέψου απλά την πιθανότητα ότι μπορεί να υπάρχουν και κάποιοι που έχουν διαφορετικά γούστα. Δεν είναι τόσο τρελό…
https://communities-dominate.blogs.com/brands/2014/02/final-2013-smartphone-market-share-numbers-full-year-and-quarterly-q4-data-by-top-10-brands-plus-os-.html

mixalis

εγώ το βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον κινητό για σχεδίαση βλέπω πως όλες οι εταιρίες έχουν ένα βασικό σχέδιο και πάνω σε αυτό κινούνται, έχει διαφορετική προσέγγιση στο design κάτι που απο μόνο του το κάνει να ξεχωρίζει όσο για κάτι υπερθέρμανση που είδα κάτσε να κυκλοφορήσει και το βλέπουμε εξάλλου στο σύνολο των μοντέλων της δεν είχαν πρόβλημα όπως άλλες εταιρίες

Ιωάννης

Ενταξει το σχόλιο νούμερο 4 τα λέει όλα!!! Μα όλα λέμε!!!!
Πόσο προκατελειμένος είναι ο άλλος μιλάμε πραγματικά απορώ!!!!!!
Ακόμα δε κυκλοφόρησε το xperia t3 και το έβγαλε κι αυτό ελλατωματικό.
Ο άλλος μιλάει για εργονομία, τόσα ξέρει τόσα λέει!
Το γιαλί που είναι όλα τα λεφτά ομορφαίνει την συσκευή και την ερωτέυεσαι, τους χαλάει και αυτό!!
Ρε tiamtat δε ξέρω αν το κατάλαβες το θέμα αυτό δε μιλάει για ποσοστά εταιριών στοιχήματος αλλα για το νέο t3!!!!!!!!!!
Μπήκε και ο άλλος ο έξυπνος και μας είπε να παίξει στο στοίχημα εξαγορά των κινητών sony απο άλλη εταιρία!!!
Αλλα το κορυφαίο που λέχθηκε ανήκει στον γιάννης σε λεω, που μας λέει οτι η sony εχει ίδιο design στα κινητά τις!!!! Τη να πει κ η samsung δηλαδή χαχαχαχαχα
Γελάω με τα σχόλια σας ρεεεε

Γιάννης σε λέω

@Ιωάννης τρολάρεις λίγο ή έτσι μου φαίνεται? Αμφισβητείς την ομοιότητα στο design ανάμεσα στα Z, Z1, Z2? Τη Samsung γιατί την αναφέρεις, για να δηλώσεις Sony fanboy?

Ιωάννης

Δες καλύτερα τη γράφεις. στο σχόλιο με αριθμό 20 και μη με λες τρολ γιατί μάλλον εσύ είσαι

nikolas

Εξαιρετικό το Τ3 με πολύ καλά χαρακτηριστικά σε ένα όμορφο κινητό . Σε μια καλή τιμή θα το προτιμήσουμε

Κωνσταντίνος

Είναι πολύ λεπτό και κομψό . Το είδε η κοπέλα μου και της άρεσε πάρα πολύ το μωβ . Σκέφτομαι να της το κάνω δώρο για να της κάνω μια πολύ καλή έκπληξη .

ellie

Σκέφτομαι να το αγοράσω άμεσα.Το είδα από κοντά και είναι πολύ όμορφο και ελαφρύ.Η τιμή του είναι στα 290 ευρώ.Απλά έχω διαβάσει τόσα αρνητικά σχόλια πιο πάνω και έχω τις αμφιβολίες μου.Πότε θα κάνετε ένα review να το δούμε πιο αναλυτικά??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.