Sony Xperia U, Κυκλοφορεί τέλος Μαίου με τιμή 280 ευρώ

Τέλος Μαίου αναμένεται να κυκλοφορήσει στη χώρα μας το Sony Xperia U (TechblogTV) και με τιμή 280 ευρώ. Το Xperia U έρχεται με διπύρηνο επεξεργαστή στο 1GHz, μνήμη RAM 512MB, οθόνη αφής 3.5 ιντσών τεχνολογίας LCD με ανάλυση 854×480 pixels, κάμερα 5 Megapixel με δυνατότητα λήψης βίντεο 1280×720 pixels και δεύτερη μπροστινή κάμερα.

, Sony Xperia U, Κυκλοφορεί τέλος Μαίου με τιμή 280 ευρώ

Sony Xperia U
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread (αναβαθμίσιμο σε 4.0 ICS)
Επεξεργαστής: STE U8500 Dual-core 1GHz
Μνήμη RAM: 512MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 3.5 ίντσες, LCD, 854×480 pixels
Κάμερα: 5 Megapixel, LED flash, HD video 1280×720 pixels
Δεύτερη κάμερα: Ναι
Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth, micro USB, FM Radio
Μπαταρία: 1320 mAh
Διαστάσεις: 112x54x12 χλστ.
Βάρος: 110 γρ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

78 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

φθηνό αρκετά ή είναι ιδέα μου?

powerbob

Αλεξανδρος… ειναι λιγο φθηνο αλλα για τα χαρακτηριστικα του ειναι μια χαρα… ιδιο με τα s & p εξωτερικα

Tsabino

το P ΠΟΣΟ ΛΕΤΕ να κανει?? εγω υπολογιζω κανενα 400αρι..

djfapples

κωστα δε δεχεται micro sd πρεπει να το διορθωσεις!

Γιωργος Ε.

Αυτη η διαφανης γραμμη μου τη δινει αφανταστα. Θα προτιμουσα να ειναι solid ολοκληρο.

djfapples

το P το κοβω στα 420 ευρω το αναμενω να το δω απο κοντα πιστευω θα ειναι κορυφη

Giannhs

H vodafone το εχει στο prospectus της με τιμη τα 280 ευρω και το p με 450 ευρω.Και εχει μονο 8 gb ενσωματωμενη μνημη χωρις επεκταση με m sd.
Πιστευω οτι η τιμη του στα ιντερνετικα μαγαζια θα κυμανθει στα 250 ευρω.Οποτε ειναι μια καλη επιλογη για μελλοντικο κινητο.

Dark_Zompie 7

Πραγματικα Η Sony Με Εχει Εντυπωσιάσει Με Αυτό Το Κινητό.. Καί Οικονομικό… Και Καλά Τεχνικά Χαρακτηριστικά.. Αλλα Μόνο Σε Αυτά Τα Χρώματα Θα Είναι Το Καπάκι;
Ποιος Ξερει….

IΩΑΝΝΗΣ

νταξει 280 στα καταστηματα που το s εχει 599…:P σκρουτζ ,expansys το υπολογιζω 240-250ευρω…το p στα 400 θα ηταν σουπερ παντως..

Tony Cool

Μπραβο η sony…και δεν της το ειχα!Ετσι οπως το παει θα εχει τις καλυτερες οικονομικα προτασεις στις φτηνες και μεσαιες κατηγοριες και πολυ αξιοπρεπεις προτασεις στα high end.Ντου απο παντου!

Vai

Τουλαχιστον ας ειχε και λιγο μεγαλυτερη οθονη.
Οι 3,5 ιντσες ειναι λιγακι ξεπερασμενες, για να μην πω φυσικα οτι το galaxy s με τα ιδια
λεφτα ειναι καλυτερο.

Tony Cool

Vai εχεις δικιο στο σχολιο σου αλλα δεν ειναι σωστο να συγκρινουμε ενα παλιο flagship που η τιμη του μετα απο χρονια επεσε σε αυτα τα επιπεδα με ενα ολοκαινουριο mid range τηλεφωνο.Δεν πιστευω οτι θα μπορουσε να τιμολογηθει χαμηλοτερα αυτη η συσκευη.

dimpep

To Galaxy S καλύτερο;;; :s
Με 3 χρόνων επεξεργαστή μονοπύρηνο;
Με μικρότερης ανάλυσης οθόνη;
Με παύση υποστήριξης από Samsung?
Φοβερή τιμή για ένα όμορφο τηλέφωνο

IΩΑΝΝΗΣ

Vai,το galaxy s πως σου βγηκε καλυτερο? με μονοπυρηνο επεξεργαστη ,καμερα χωρις φλας και καμια υποστυριξη? ελεος..:P
το xperia u πλησιαζει τα specs του 2x κατα πολυ…μονο στην καμερα ειναι καλυτερο το 2x 😉

kostass

Αρκετα καλή τιμή αλλά έχει πολύ μικρή μπαταρία και μνήμη.

nikos

σας πληροφορω λοιπον οτι το galaxy s τρεχει μια χαρα android ICS 4.0.4

Βασίλης Μ.

Μια χαρά! Πολύ τίμια πρόταση 🙂

ilias

Μήπως έχουμε καμιά πληροφορία για το ποιο κατάστημα το δίνει σε αυτή τη τιμή;

Vai

dimpep, καταρχην οι πολλοι επεξεργαστες για εμενα, θεωρω οτι ειναι ενα περιττο κομματι γιατι ποτε δεν προκειται να τους χρησιμοποιησεις ποτε οσο υψηλες και αν ειναι οι απαιτησεις σου. Στο μονο σημειο που ειναι καλυτερα τα πολυπυρηνα κινητα, ειναι οτι ανοιγουν οι εφαρμογες δυο δευτερολεπτα πιο νωρις απο τα μονοπυρηνα, κοινως, αυτα ειναι γι αυτους που θελουν να πουλανε μουρη για λογους επιδειξης στην καφετερια και στους φιλους. Η οθονη του galaxy s που λες, ειναι λογικο να εχει μικροτερη αναλυση εφοσον ειναι 4αρα. Οσο μεγαλωνει η οθονη σε ιντσες, τοσο μικραινει και η αναλυση της. Τα λεγομενα ppi δηλαδη. Ιωαννη, επειδη εχω το galaxy s2, πιστεψε με σε κανενα σημειο δεν το πιανει το εν λογω κινητο για να μην μιλησω και για ακριβοτερα. Ειναι το πιο ολοκληρωμενο τηλεφωνο που κυκλοφορησε περυσι και μεχρι τωρα που συμπληρωνει χρονο, ακομα ειναι απο τα κορυφαια, μεχρι να αντικατασταθει απο το s3. Φυσικα δε θα μιλησω για το ηχειακι της sony και πιο συγκεκριμενα για το xperia s, που οταν το δοκιμασα στο μαγαζι (πλαισιο) ειχε απο τα πιο χαμηλα σε ενταση ηχεια. Οσο για την υποστηριξη που λετε ολοι, ποια android κινητα εχουν παρει πανω απο μια ενημερωση λογισμικου που το… Συνέχεια »

noe

Μαζι του θα βγει και το p?

Iωαννης

@Vai

αρχικα..τα διπυρηνα αν θες να παιζεις παιχνιδια εχτος απο το απλο angry birds τα χρειαζεσαι…τρωω λαγκαρισμα σε temple run και six guns ..σε διπυρηνο 1ghz φιλου παιζουν οχι απλα καλα..;)

η οθονη του galaxy s δεν ειναι για αυτη λιγη..επειδη ειναι ποιο μεγαλη..και το note ειναι 5.3 ιντσες και εχει HD οθονη..;)

πιο δεν πιανει ? το xperia u το 2x?
και το ηχειακι του xperia s μια χαρα μου φενεται που το χει φιλος μου αν και ειναι λιγο ποιο χαμηλο νομιζω απο το arc(μου)

ποσα κινητα εχουν παρει πανω απο μια? ολη η σειρα xperia 2011…απο 2.2.3 σε 2.3.4 και αρκετες αλλες που δεν αλλαζαν την εκδοση και σε λιγο και ICS

ναι οκ αλλα 280 ευρω θα εχει αρχικα,στα μεγαλα καταστηματα που εχουν τσιμπημνενες τιμες..και ειναι η τιμη του μολις βγει..δεν ειναι κακη..(και οι ιντσες ειναι υποκειμενικες ..γιατι υπαρχουν και καποιοι που θελουν specs με λιγες ιντσες!)

Chris1926

Μια χαρα τιμη για τα specs του!!!!!η μπαταρια του με ανυσυχει λιγο!!\οσο για το gaming που λετε εγω εχω το RAY 1gh single-core και μια χαρα παιζω fifa 12 ,gta 3,nova 2 need for speed κα..

Vai

Θεωρεις δηλαδη οτι το xperia u ειναι κατωτερο απο το samsung galaxy s2, μονο στην καμερα?
Μην γραφουμε τετοια πραγματα, μας βλεπουνε.

Ναι, αν θες να παιξεις παιχνιδια που εχουν υψηλες προδιαγραφες και απαιτησεις απο μια κινητη συσκευη, συμφωνοι, θα χρειαστεις κατι καλυτερο.
Αλλα τα παιχνιδια, δε νομιζω οτι ειναι επιχειρημα σοβαρο για να αγοραζεις διπυρηνα και τετραπυρηνα τηλεφωνα. Αντιθετως, πιο πολυ marketing μου κανουν αυτα τα τηλεφωνα, παρα κατι αλλο!

Επομενως, απο την 2.2.3 πηγαν στην 2.3.4, δηλαδη μια αναβαθμιση και καποιες μικρες που απλα διορθωνουν πιθανοτατα προβληματα και Bugs.

Δε λεω οτι δεν ειναι καλη η τιμη του γι αυτα που προσφερει, αλλα οταν μου λες για δυπυρηνα και για παιχνιδια, δε νομιζω οτι θα σε καλυψουν οι 3,5 ιντσες.
Μεχρι και το huawei ideos x5, πιο μεγαλη οθονη εχει.

Εννοειται οτι η μοδα των μονοπυρηνων περασε. Καποτε στοιχιζαν ακριβοτερα και μολις αντικατασταθηκαν απο τα πρωτα διπυρηνα, επεσαν οι τιμες.
Μη σας κανει εντυπωση οτι τωρα τα διπυρηνα θα στοιχιζουν φθηνοτερα εφοσον παιρνουν τις θεσεις τους αλλα μεγαθηρια.

dimpep

Τα πολυπύρηνα είναι χρησιμότερα για παιχνίδια…συμφωνώ. Αλλά δεν μπορείς να λες ένα μονοπύρηνο τηλέφωνο με παλιότερης αρχιτεκτονικής επεξεργαστή (Arm v8) καλύτερο από ένα σύγχρονο, διπύρηνο τηλέφωνο με τελευταίο επεξεργαστή. Και σκέψου ότι στις 3.5 ίντσες η ανάλυση είναι αυτή που άλλα έχουν σε 4.3. Οπότε σκέψου για ΤΙ οθόνη μιλάμε

Vai

dimpep

Δεν ειπα οτι ειναι καλυτερο σε specs το galaxy s απο αυτο, ειπα οτι εχει μεγαλυτερη οθονη και βολευει περισσοτερο σε παιχνιδια, στο διαδικτυο αλλα και σε αλλους τομεις.
Απο αυτη την σκοπια το θεωρω καλυτερο.
Φυσικα γουστα ειναι αυτα, εμενα μου αρεσουν οι οθονες μεταξυ 3,8 με 4,3 ιντσες.

Ακομα και τα spec του galaxy s παντως, δεν ειναι τοσο διαφορετικα, παρολο που ειναι παλιοτερο, στο μονο που ειναι πισω, ειναι ο μονοπυρηνος επεξεργαστης του.

Και ξαναλεω, τα ppi μιας οθονης (αναλυση δηλαδη) ανεβαινουν οσο μια οθονη μικραινει.
Το συγκεκριμενο εχει 280 ppi, ενα blackberry 9900 για παραδειγμα με μικροτερη οθονη (2,9 ιντσες), εχει την ιδια αναλυση με το sony xperia u και ισως λιγο καλυτερη, οποτε με την λογικη σου θα προτιμησω το blackberry.

GreatApo

Η τιμή είναι χαμηλή γτ δεν μπορεί να παει ψηλότερα… είναι καινούριο κομμάτι με χαμηλό hardware σε σχέση με άλλα που κυκλοφορούν, πολύ ακριβότερα φυσικά. Εμένα δεν θα με χάλαγε βέβαια…

Το θέμα με τα λογισμικά ξεχάστε το, δεν περιμένεις από την κάθε εταιρία. Αυτόνομοι προγραμματιστές βγάζουν updates 2 φορές καλύτερα… Έχω Χ8 με 2.3.7 και πετάει…

FORO-XRISTOS

vai ο καθενας διαλεγει ποσες ιντσες θελει να εχει το κινητο του. Αν και οι περισσοτεροι προτιμουν τις 3,5 και εχουν δικιο μετα τις 4 δεν χωραει στα τζιν,μπουφαν κ ζακετες και αν χωραει ισα ισα.Εχει καταντήσει αιδια με τα καινουργια κινητα να εχουν οθονες στις 4,5και βαλε ιντσες. Προσωπικη αποψη απο 3,5 εως 4 ιντσες ειναι κινητο απο εκει και περα κανουμε λογο για tablephone

Vai

Και εμενα το sgs2 πως χωραει?
Δεν ειμαι χιπ χοπας.

dimpep

Δεν παύει κινητό με περισσότερες από 4 ίντσες να είναι μεγάλο και άβολο, ιδανικό μέγεθος για μένα οι 3.7 ιντσες

george

Το κινητο υπαρχει στα 240 απο Γερμανια 25 Μαιου αποστολη εδω και παααρα πολυ καιρο,δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι unlocked, idealo.de

hayatevo9

κι εγώ θεωρώ τις 4 και πάνω ίντσες σε οθόνη ότι κάνουν το κινητό πολύ μεγάλο κ μη πρακτικό στη φορητοτητα του
vai το ότι έχεις συνηθίσει το μέγεθος του γαλαξία 2 αυτό δε σημαίνει ότι είναι κ μικρό το κινητό.

ilias

Σας βλεπω που γραφετε για αναλυσεις οθονων και εχω να πω οτι στο δικο μου το ματι περισσοτερο φαινεται αν ειναι η οθονη super ammoled ή οχι παρα αν εχει μεγαλυτερο ή μικροτερο ppi. Ειδα στα public το sony xperia s και το ray που εχει το δευτερο πολυ μεγαλο ppi και σε συγκριση με την super ammoled των samsung δεν πιανουν μια..

Iωαννης

τι σχεση εχει οτι ειναι amoled με την αναλυση η με το ppi?
(και εν ισχιει οτι οσο μικραινει η οθονη μεγαλωνει το ppi..το χπερια s εχει το μεγαλυτερο ppi σε 4.3 ιντσες!)

JohnWave

Συμφωνώ με το φίλο ilias όσο αφορά το θέμα της ανάλυσης.Πάνω από την ανάλυση της οθόνης και το ppi βάζω κι εγώ το αν έχει super amoled οθόνη η οποία κάνει μπαμ στο μάτι ενώ οι μικροδιαφορές στην ανάλυση όχι.Ενώ λοιπόν το U μου αρέσει πολύ και εμφανησιακά καθώς έχει ευθείες γραμμές ( αν και το βάζω κάτω από το ray ) και με καλύπτουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του σε συνδυασμό με την τιμή του, δεν θα το έπαιρνα καθαρά λόγω του ότι είναι must για εμένα να έχω super amoled οθόνη.Μπράβο πάντως στη Sony και για το σχεδιασμό και για την τιμή.

djfapples

oι superamoled για μενα εχουν φοβερο μαυρο κ πολυ εντυπωσιακα χρωματα το ασπρο τους ομως ειναι ψιλογαλαζιο

sotos

το xperia p μαζι με το u θα ερθει?και σε ποια τιμη?

Mpampis

Γεια δείτε λίγο αυτό το videaki και μετά μιλήστε για τις super amoled οθόνες..
https://www.youtube.com/watch?v=L7KPTYPpOVU

Tony Cool

Παιδες μην το κουραζετε,ειναι απλο το πραγμα.Αν καποιος εχει συνηθισει και γουσταρει amoled οποιοδηποτε αλλο τηλεφωνο με lcd,με ips και δεν ξερω και εγω τι αλλο δεν το θελει ουτε για δευτερο!Τοσο απλα.Εχω συγκρινει κατα καιρους s.amoled οθονες με οθονες αλλων εξαιρετικων τηλεφωνων (xperia s,sensation xe,iphone 4s,optimus 3d+2x και πολλα ακομα) και ειναι μερα με τη νυχτα.Αν καποιος παλι δεν εχει τετοια κολληματα τοτε και οι υπολοιπες οθονες ειναι μια χαρα,ειναι θεμα γουστου.Η συμβουλη μου ομως για ατομα που δεν εχουν μεγαλη επαφη με το αντικειμενο ειναι να πατε σε καποιο πολυκαταστημα και να δειτε μονοι σας τα κινητα σε λειτουργια με τη φωτεινοτητα full πριν αποφασισετε.Tα βιντεακια στο youtube δεν προτεινονται για ασφαλη συμπερασματα.

dimpep

Τεράστιο μειονέκτημα η παααρα πολύ μικρή μνήμη. Για κάποιον που ακούει μουσική ή θέλει να βγάλει βιντεάκι έστω στα 720p δεν φτάνει μια

Vai

Ενταξει, μερικοι με τις οθονες κανετε λες και αγοραζετε τηλεοραση, ελεος!
Πριν ενα χρονο, ολοι αποθεωναν τις super amoled και τωρα επειδη εχουμε τις lcd, ξαφνικα
γιναμε φανατικοι υποστηρικτες.
Δηλαδη επειδη υποτιθεται οτι οι amoled pixel ιαζουν (λες και ειναι κατι που το παρατηρει κανεις
με γυμνο ματι), τωρα γουσταρουμε τις καινουριες και αυριο θα κραζουμε τις Lcd.

Εγω και στις δυο περιπτωσεις παντως, δε θελεγα οχι. Και οι δυο εχουν ωραια χρωματα ισως οι lcd πιο ζωντανα. Το πυκνο μαυρο χρωμα των amοled ομως και εγω, δεν το αλλαζω.
Συνεχιζω παντως να θεωρω, οτι ενα κινητο στην ιδια τιμη με μεγαλυτερη οθονη απο τις ξεπερασμενες ιντσες των 3,5, εχει να προσφερει περισσοτερα και ειναι πολυ πιο βολικο.

FORO-XRISTOS

ξεπερασμενες οι 3,5 τα κινητα με τις μεγαλυτερες πωλησεις iphone4 κ 4s εχουν 3,5 ποιες ξεπερασμενες?

Stelios GR

βγαινω για λιγο off topic, λεγοντας οτι κι εγω, φυσικα και θελω την καλυτερη αναλυση στην οθονη μου, αλλα μεταξυ μιας οθονης με την αναλυση του παροντος galaxy s2, και μιας οθονης lcd με σουπερ ντουπερ αναλυση, προτιμω την amoled… πραγματικα ειναι αλλο πραγμα η απεικονιση με αυτην την τεχολογια…και οσο για την γαλαζωπη αποχρωση στο λευκο, εμενα προσωπικα με βολευει οταν πλοηγουμε στο νετ γιατι κουραζει λιγοτερο σαν αντιθεση… (η οθονη του υπολογιστη μου το εχει σαν extra feature το να γινεται ετσι για να ενοχλει λιγοτερο το ματι η πολλη ωρα συγκεντρωσης στο ασπρομαυρο φοντο…)
οσο για το xperia u, μου φαινεται τιμια προταση, εχει πολυ ικανοποιητικα χαρακτηριστικα και μια τιμη λογικη. το design ειναι πολυ κομψο και καλαισθητο. οι μονες δυο ενστασεις μου ειναι οτι θα ηθελα λιγο μεγαλυτερη την οθονη και λιγο καλυτερη μπαταρια.. ομως σε γενικες γραμμες μην τρελαινομαστε με τετραπηρυνα κτλ… ειναι και λιγο μαρκετινιστικα αυτα… ενα διπυρηνο με καλη μνημη ειναι υπερ αρκετο….

maria_st

ειμαι αναμεσα σε αυτο και το xperia mini..δεν ξερω ποιο να παρω..αυτο που με φερνει πιο κοντα στο xperia mini ειναι οτι ειναι φτηνο…σκεφτηκα να περιμενω μηπως και στο skroutz το ριξουν γυρω στα 150 (ακομα και αν χρειαστει να περιμενω χρονο για να πεσει η τιμη) …εσεις τι προτεινεται να κανω ?πως το βλεπετε?

Τακ

techblog εχω ενα μεγαλο δειλλημα neo v η χperia u απαντηστε δεν βρισκω λυση

George

Παιδιά έχω διαβάσει σχεδόν όλα τα σχολεία και έχω ακούσει τις βλακείες μέχρι και οτι ενα κινητό ενός χρόνου είναι καλύτερο από ένα που μόλις τώρα βγήκε!! Αλλά το κορυφαίοτου didmpep ειπε ότι μεγαλο μειονέκτημα η παρά πολύ μικρή οθόνη!!ρε φίλε τι να πω αν θεωρείς την οθόνη των 3.5 ιντσών παρα πολυ μικρη το xperia mini που έχω εγώ δηλαδή τι είναι μινιατούρα;αν είστε ανίδεοι και μιλάτε καθαρά από γούστα καλύτερα να μην γράφετε καθόλου!! Εγώ πιστεύω ότι τα κινητά με 4 ίντσες μπορείς να τα χειριστής αλλά αυτό είναι το όριο από εκεί και πέρα γίνονται παντόφλες μερικοί θεωρούν και τις 4ρες παντόφλες εγώ πχ μπορώ να χειριστώ και μέχρι 3 ιντσών που έχω τώρα και δεν έχω καθόλου πρόβλημα

alex

παιδια ειμαι σε μεγαλο διλλημα ποιο κινητο απο τα τρια κινητα να προτιμησω: samsung nexus s , sony ericsson xperia arc s ή το sony xperia u

kostas.k

Πιστευω οτι πρεπει να πτωτιμισεις το xperia u .Και εγω αυτο θα κανω.Λογω τιμης,αποδοσης,αλλα και επειδη πιστευω οτι θα εχει καλυτερη υποστηριξη απο την σονυ σε σχεση με το arc s.Τωρα σε σχεση με το nexus s παλι πιστευω οτι υπερτερει λογω καλυτερου επεξεργαστη και μικροτερης οθονης,γιατι θεωρω παντοφλα τα κινητα με τις 4 ιντσες,ειναι τοσο μεγαλα που δεν ειναι πια κινητα,επισης δεν εχουν και μεγαλη διαφορα τιμης,30 ευρω.

djfapples

ALEX σου προτεινω arc s για πρωτη επιλογη εχει φοβερη καμερα θα παρει σιγουρα αναβαθμιση κ επεξεργαστη 1.4 μονοπυηνο το nexus εχει κακη καμερα αν κ ειναι καλο κινητο ενας γνωστος μου το ανταλαξε με nokia λογω καμερας το u ειναι πολυ ομορφο αλλαζει κ πλαστικα απο κατω 2 πυρηνες αλλα ουτε τα 8 megapixel του arc s εχει με τον exmor r ουτε την μεγαλη του οθονη

George_Kor

Καλησπέρα σε όλη την παρέα ,
Ξέρουμε πότε περίπου θα το κυκλοφορήσει η Vodafone μέσα απο το δίκτυο της ???
Στο Site της δεν το αναφέρει καθόλού ούτε & στα “μελλοντικά” κινητά…

xrhstos

παιδες θελω μια συμβουλη! arc s η neo v πλεονεκτηματα μειονεκτηματα ?περιμενω απαντησεις σας ευχαριστω!

MPAMPIS

ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΕ MICRO SIM?

Αριστείδης

Νομίζω πολλοί από εμάς βιαστηκαμε να πάρουμε το neo v!
Τι λέτε?

spyros

υποστιριζει και usb on the go

maria

ειναι υπεροχο θελω να το αγορασω αλλα να σας ρωτησω..η μπροστα camera ποσα megapixel εχει?

kosmaspt

Καταλαβαίνω οτι πολλούς δεν του νοιάζει αλλά προσωπικά με sar 1.62 W/kg δεν θα το έπαιρνα…συμπαθητικο κατα τ’άλλα για τα 230 γιουρο(που συντομα τ βλεπω στ 200 να αντικαθιστα τ neo v)…

Κώστας

Παιδιά, να ρωτήσω κάτι..;
Ανάμεσα σε HTC one V και σε Xperia U, ποιο λέτε;;;

Steve99

Εγώ Νομίζω πως 3,5 inches είναι μια χαρά (Με το Samsung Galaxy Ace μου τουλάχιστον)

Μανος

Alex
Εγω εχω και σου προτεινω το nexus s!Τελειο κινητο! Το εχω και ειμαι ικανοποιημενος αν και θα αγορασω iphone 4 τον Οκτομβριο! Οσο αφορα τις οθονες με βολευει καλυτερα η 3,5¨!!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Καλημερα σας! Αγορασα αυτο το κινητο πριν μια εβδομαδα. Ειμαι πολυ ευχαριστημενη, αλλα αντιμετωπιζω ενα θεμα. Να σημειωσω οτι ειμαι ασχετη με το android κ εινα το πρωτο μου κινητο με android. Οποτε βγαζω φωτογραφια ειτε με φλας ειτε χωρις παντα στη φωτογραφια περιπου στο κεντρο της βγεινει ενας μοβ χρωματισμος. Δε ξερω τι φταιει… ευχαριστω για το χρονο σας!

vasilhs

πηρα σημερα το κινητο αλλα ειδα το sar 1,62 και δεν το εβγαλα απο το κουτι μηπως και το αλλαξω με καποιο αλλο με παρομοια χαρακτηριστικα και με λιγοτερο sar… μπερδευτηκα :S

κατερινα

Παιδια καλησπερα να ρωτησω ξερει κανεις αν εχει ελληνικο πληκτρολογιο? Εμενα δεν εχχει ελληνικο πληκτρολογιο ουτε στα μυνηματα ουτε στις επαφες παροτι εχει γλωσσα ελληνικα! Εσας το δικο σας εχει τετοιο θεμα?

Lefteris

Xperia sole ή Xperia u?

nkls

Κωστα αν αγορασω αυτο το κινητο απο τη vodafone θα αλαλξουν μερικα πραγματα μεσα ? ομως menu και τετοια ? γιατι εχω δει και σε αλλα κινητα που το κανει αυτο η vodafone

panagiotisag

γεια σας!!!!συγγνωμη για το greeklish στο πανω σχολιο το προσεξα αφοτου το εστειλα!!!θελω να ρωτησω αν το experia u μπορει να παρει μπαταρια με περισσοτερα mAh απο τα 1320 πυ εχει απο τη sony επειδη εδα στο ebay καποιες μπαταριες με μεγαλυτερα δηλαδη 2430mAh!!!θελω να μου πειτε αν θα ειναι ενταξει το κινητο με μια τετοια μπαταρια!!!και αν υπαεχει καποιος τροπος να εχουμε μεγαλυτερη μνημη!!!!ευχαριστω

panos

Ρε παιδια μπορει να μου πει κανεισ αν το xperia u εχει ενσωματωμενη μνημη 8gb η 4gb γιατι εχω μπερδευτει…..

aris

sony xperia u η sony xperia sole ?

aris

μπορεις να μου πεις τι διαφορες εχουν αυτα τα 2 ? δηλαδη αν το sole ειναι πιο καλο για ποιον λογο ?

djfapples

Το sole είναι πιο λεπτό έχει μεγαλύτερη οθόνη κ παίρνει micro sd αυτα τα ολίγα.

lazaros

Παιδια γνωριζει κανενας ποτε θα αναβαθμιστει το xperia u σε ics ? Γιατι το κανω πολλες φορες να ψαξει για νεα αναβαθμιση αλλα δεν μου βρισκει ακομα τιποτα

aris

παιδια μπορειτε να με βοηθισετε ? εχω το sony xperia u και εχω κατεωασει ενα παιχνιδι 500 mb. οταν παω να το ανοιξω με πεταει εξω και μου λεει αναγκαστικο κλεισιμο η αναφορα … τι να κανω ? πειτε μου σας παρακαλω..

aris

το εχω ξανακανει αλλα παλι τα ιδια μου λεει και το εκανα και αναφορα..

Παναγιώτης

είναι καλή επιλογή να αγοράσω το u;; μπορώ να του αλλάξω μπαταρία στο ;; με 1320 mah πόσες ώρες κρατάει η μπαταρία;; απαντήστε μου παρακαλώ!!!

george

Ειχα ενα xperia u και εγω μα η σημερινη μερα ηταν η χειροτερη … μου εφυγε απο το χερι και επεσε μεσα στα νερα με αποτελεσμα να κανω την κηδεια του σημερα μεσα στην αποθηκη μου…το πηγα σε τεχνικο και μου ειπε οτι δεν μπορει να γινει κατι και η μονη λυση που μου εμεινε ειναι να παρω αλλο κινητο ….. πειτε μου σαε παρακαλω ενα πολυ καλο μοντελο μεχρι τα 250 ευρω απο το ιντερνετ …..

kotsoss

Με 270 μπορείς να πάρεις το asus padfone που έχει τον διπύρηνο s4 απο τα multirama. Μετα μπορείς να πάρεις και το xperia sole στα 200€, το xperia p στα 250 και το Galaxy S Advance. Αν μπορείς να δώσεις 20€ παραπάνω πήγαινε στο asus padfone που είναι πολύ καλύτερο από τα άλλα. Αν θες και άλλες γνώμες μπες εδώ: https://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.