Sony Xperia X Compact: Η πρώτη φωτογραφία [@evleaks]

Την περασμένη εβδομάδα η Sony ξεκίνησε την αποστολή προσκλήσεων για press event που θα πραγματοποιήσει 1η Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο στο πλαίσιο της IFA 2016. Η πρόσκληση μας άφησε να καταλάβουμε μεταξύ άλλων, θα ανακοινώσει και νέα smartphones.

Όπως είναι φυσικό, η ίδια δεν αποκαλύπτει τι ακριβώς θα ανακοινώσει, αλλά ο γνωστός @evleaks μέσα από το Twitter μας παρουσιάζει το μη ανακοινωμένο Sony Xperia X Compact.

To Sony Xperia X Compact προφανώς ανήκει στη νέα σειρά Χ, η οποία μέχρι στιγμής περιλαμβάνει τα Sony Xperia X, Sony Xperia X Performance, Sony Xperia XA, Sony Xperia XA Ultra και μπορεί να προστεθεί το Sony Xperia XR, που έχουμε δει επίσης να διαρρέει αρκετές φορές.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία πληροφορία για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Sony Xperia X Compact, εκτός από την φωτογραφία που ανέβηκε στο Τwitter. Αν τα όσα αναφέρει ο @evleaks ισχύουν, τότε το Xeria X Compact θα είναι το τέταρτο Compact smartphone της Sony μετά τα Sony Xperia Z1 Compact, Sony Xperia Z3 Compact, Sony Xperia Z5 Compact. Τα Ζ3 και Ζ5 Compact ενσωματώνουν οθόνη 4.6 ιντσών 720p, high-end χαρακτηριστικά και καλή διάρκεια μπαταρίας, μένει να δούμε τι θα φέρει το X Compact.

Αν η επίσημη ανακοίνωση γίνει τελικά στην IFA 2016, το Techblog θα είναι εκεί και θα έχει πρώτο hands-on φωτογραφίες και video.

sony xperia x compact, Sony Xperia X Compact: Η πρώτη φωτογραφία [@evleaks]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vladimiros

Μια χαρα νεα για αυτους που θελουν κατι σε Compact,δεν ειναι και λιγοι..αντε Sony βγαλε κατι και σε 5,5!!

Giannisg

Έλεος ρε Sony,γι’αυτό σταμάτησα στο Z1.Παίρνεις ένα κινητό με διαγώνιο 5,5-6″ και η οθόνη είναι μετά βίας 4.6″

zois

παμε μωρη σοναρα!

manos.d

Ωπ ενα Lumia.

forneverarrow

@Giannisg: νομίζω δεν πρόσεξες τη σειρά X… Κανένα δεν έχει μεγάλα bezels, και ειδικά το XA έχει μόνο οθόνη στα πλαγιά, λιγότερο περιθώριο και απο το Edge!

Nick

Μια χαρά bezels έχει απλά τα on screen buttons μαζί με το κάτω μέρος των περιθώριο το οποίο έχει το ίδιο μέγεθος με το πάνω το δείχνει έτσι.Αν και τις μικρές οθόνες τις έχω για ξεπερασμενες ίσως να υπάρχουν πολλοί που τους αρέσουν…

Bob

Καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς Giannisg!Και εγώ σταμάτησα στο z.

bezilys

Δεν ξέρω τι λέτε εμένα πάντως μαρεσουν τα κουμπιά που είναι ενσωματωμένα στην οθόνη αφής και μακάρι να το κρατήσει έτσι!! Εμένα πάντως με βάση τη φωτογραφία που βλέπω μου μοιάζει να είναι το compact του xr και όχι του X μπορεί να κάνω και λάθος!

george

καλα νεα για οσους android users θελουν δυνατο τηλ με φοριτοτητα που δεν πεθαινει ο τελευταιος μικρος δυνατος εκπρόσωπος.κ τα z3c k z5c μια χαρα αναλογια οθονης σασσι εχουν μην γραφετε βλακειες μονο για να την πειτε.εχω το z5c κ ειναι ΑΨΟΓΟ.

Ιωάννης jb

Ναι ρε sonara!!!!!
Παιδιά έλεος!!! Τι άλλο θα ακούσω εδώ μέσα!!!!
Από το z1 κ μετά (με εξαίρεση μόνο το z3 plus το οποίο δε θα καταλάβω ποτέ γιατί το έβγαλε) ή εταιρία προσφέρει στους ψαγμενους κ συνειδητοποιημένους καταναλωτές κορυφαίες επιλογές…

One

Πολυ ωραιο κινητό, αισθητά ανανεωμένο στην οψη και φαίνεται να κανει μικρες καμπύλες στην άκρη. Οπως λεει και ο φιλος bezilys πιο πολυ μοιάζει με το καινούριο XR παρα με το προηγούμενο Χ. Μακάρι να εχει μεταλλική πλάτη και ανανεωμένη οθόνη και θα σκίσει.

Babadook

Απλά άσχημο, έχει μεγαλύτερα bezel ακόμα και απο την τηλεόραση μου, εύγε Sony.

George

Βρε μπαγλαμα babadook εισαι μεγαλο τρολλ.πια bezzel που μαθατε ολοι τα bezzel ξαφνικα,πες τα κορνιζα να εισαι κ ελλην.ειναι πολυ δυσκολο να εξαφανισεις την κορνιζα λοιπον σε μικρες συσκευες,καπου πρεπει να χωρεσουν κ τα υπολοιπα για αυτο κ τα compact ειναι κ χοντρα τηλ.παντως ειναι μικροτερα απο samsung a3 του 15 με 4,5 οθονη ας εχουν 4,6 για να καταλαβεις κ πλησιαζουν σε μεγεθος φθηνα 4ιντζα.οποτε;η δεν εχεις πιασει ποτε η εχεις κ απλα περασες να πεις την παρολα.

bezilys

Ιωάννη jb γιατί τι κακό είχε το z3+ μια χαρά κινητό είναι και είναι πολύ κοντά στα specs με το z5 όσον αφορά της επιδόσεις επεξεργαστή και γραφικών αντέ το μόνο κακό που έχει είναι ότι ανεβάζει σχετικά γρήγορα θερμοκρασία!

One

Οι μπεζελοφοφικοι να μας που αν αλλο κινητό που εχει στερεοφωνικά ηχεια, ειναι αδιάβροχο, εχει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, και ταυτοχρονα να κραταει τα bezel σε χαμηλότερα επίπεδα απο τη Sony. Κανείς αλλος δεν το κάνει αυτο.

Anakin

Πολλοί μικρή είσαι Sony και μ αυτά που βγάζεις θα παραμείνει έτσι η κατάσταση δεν βάζεις μυαλό μα καλά είναι κινητό αυτό;

sav

@Anakin Και ποιο ειναι φιλε μου κατω απο 5 ιντσες και μαζεμενο με αυτα τα χαρακτηριστικα? για πες μου εσυ…. μονο το iphone αλλα και αυτο παλι εχει πιο μεγαλο σασι και τιμη στα υψη καθε χρονο και αυξανεται… Οποτε οταν θελει καποιος κινητο σε κομπακτ διαστασεις μονοδρομος ειναι η Sony με τετοια χαρακτηστικα που προσφερει….

Δημήτρης

Δεν βαρεθηκαν τόσα χρόνια το ίδιο καλούπι….σχεδιασμένο από Ιάπωνα που βαριέται τι ζωή…

Babadook

@George Ααααα όλα κι όλα, εγώ δεν ασχολούμαι με compact κινητά, εγώ παίρνω 5ίντσα και πανω, αντρίκια πράγματα. Επίσης το iPhone SE είναι 100 φορές καλύτερο απο κάτι Z5 compact σε αυτή την κατηγορία.

Μα καλά τα bezels, τα λες κορνίζα γιατί όπως λες είσαι Έλλην και μου έχεις βάλει George σαν όνομα?

Impressive-Instant

Εξαιρετικά νέα για όλους τους φίλους των compact! Με την εν λόγω φωτογραφία, σχεδόν επιβεβαιώνεται η νέα σχεδιαστική γραμμή των Xperia. Well done Japan!!!

Geo

Ε ναι εξαιρετικα νεα και για αυτους που ψαχνουν μινι μπεζελοφωνο, οι αλλοι με το μεγαλο ειναι εξασφαλισμενοι απο παλια.

George

Babadook στο θεμα ελλην μου τραβηξες γκολακι απο το κεντρο στο δινω.το se γιατί είναι καλύτερο απο το z5c;σε τι;στην καμερα;στην οθονη;στον ηχο;μονο στην αποδοση καθως τα apple δίνουν ξυλο σε ολα τα android φέτος. Επισης αντρικειο τηλ ειναι το compact αν θες να το παμε ετσι για πλακα διοτι ο αντρας κανει την δουλεια του χωρις φωτογραφιουλες να βλεπουμε την φατσα μας σε 5,5 θηρια κ games,θελει κατι δυνατο στο μπαμ με το ενα χερι γιατι εχουμε κ αλλα να κανουμε.
Επισης δημητρη εκτως απο lg ποίος άλλος εχει αλλαξει την εμαφανιση των τηλ τους για να το κανει η sony με μακραν το πιο ομορφο design;μηπως η sammy με τα βοτσαλα με το κουμπι;

One

@Babadook, αντρικιο είναι ένα κινητο που μπορείς να το βαλεις στην τσέπη σου και όχι τα κινητα που τα βαζεις σε τσαντακια και κυκλοφορείς σαν τις γυναικες. Και αν θέλουμε μεγαλη οθόνη υπάρχουν τα tablets που βολεύουν καλύτερα από τα phabetοτηλεφωνα που δεν μπορεις ουτε να διαβάσεις μεγαλα κείμενα ουτε να δεις πολύ ωρα βίντεο.

Κώστας Ζ.

Αν αλλάξει το φλας και βάλει διπλό, ετοιμαστείτε για τρελές φώτο….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sony Sony Android Smartphones

Sony Xperia 1 V: Premium smartphone για όσους έχουν φωτογραφικές ανησυχίες

Η Sony ήταν πάντα γνωστή ότι εστιάζει σε οθόνες υψηλής ποιότητας, τις κορυφαίες δυνατότητες κάμερας και την ομαλή απόδοση, και το Xperia 1 Το V δεν αποτελεί εξαίρεση.

Smartphones Sony Xperia Ελληνικό μενού smartphones

Sony Xperia 1 V: Ολόκληρο το μενού στα ελληνικά [video]

Αναλυτικά το μενού του Sony Xperia 1 V (XQ-DQ54). Τρέχει Android 13 (67.0A.4.22). Ανακαλύψτε βήμα βήμα τι περιλαμβάνει το κινητό που σκέφτεστε να αγοράσετε.

Smartphones featured Qualcomm Sony

H Sony θα συνεχίσει να κατασκευάζει smartphone για πολλά χρόνια ακόμα

Οι πεσμένες πωλήσεις smartphone της Sony έχουν κάνει πολλούς να αναρωτιούνται εάν θα ακολουθήσει τα χνάρια των LG και HTC.

Reviews Sony Android Smartphones Hands-on

Sony Xperia 1 IV review: Υπέροχο αλλά…

Το hyper-smartphone Xperia 1 IV είναι το καλύτερο που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα η Sony, με ένα κάρο τεχνολογίες προερχόμενες από την πολυετή εμπειρία του Ιάπωνα κατασκευαστή.