Sony Xperia XR & X Compact: Διαθέσιμα από 24 Σεπτεμβρίου;

Η Sony έχει ανακοινώσει ότι θα πραγματοποιήσει press event 1η Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της IFA 2016, που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο, όπου θα βρεθεί και το Techblog. Εκεί περιμένουμε την ανακοίνωση των Sony Xperia XR και Sony X Compact.

Η επίσημη ανακοίνωση των δυο νέων smartphones μπορεί να γίνει αρχές του μήνα, αλλά η κυκλοφορία είναι πιθανό να γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου. Αυτό προκύπτει από post γνωστού leaker στο Twitter, ο οποίος αναφέρει ότι εκείνη τη μέρα θα έρθουν νέα Style Covers, αλλά δεν θα είναι “μόνα τους”.

Αν η Sony αποφασίσει πράγματι να κυκλοφορήσει τα Sony Xperia XR και Sony Xperia X Compact μέσα στον Σεπτέμβριο, τότε θα θα διαφοροποιηθεί από τα υπόλοιπα X τα οποία ανακοινώθηκαν Φεβρουάριο, με το Sony Xperia X να κυκλοφορεί Μάιο και το Sony Xperia X Performance τον Ιούνιο.

Το Sony Xperia X Compact φημολογείται ότι θα έρθει με οθόνη 4.6 ιντσών και μπαταρία 2700mAh, ο επεξεργαστής αναμένεται να είναι ο τετραπύρηνος Snapdragon 820 ενώ ίσως δούμε μνήμη RAM 4 ή 3GB. Για την κάμερα δεν υπάρχουν αναφορές, αλλά περιμένουμε θύρα USB-C.

Στο Sony Xperia XR περιμένουμε οθόνη 5.2 ιντσών, μνήμη RAM 4GB, κάμερα 23 Megapixel με dual-LED flash, laser-assisted focusing και εμπρόσθια κάμερα 13 Megapixel.

sony xperia xr x compact, Sony Xperia XR & X Compact: Διαθέσιμα από 24 Σεπτεμβρίου;

Sony Xperia X Compact

sony xperia xr x compact, Sony Xperia XR & X Compact: Διαθέσιμα από 24 Σεπτεμβρίου;

Sony Xperia XR

sony xperia xr x compact, Sony Xperia XR & X Compact: Διαθέσιμα από 24 Σεπτεμβρίου;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Zois

Το iPhone pro παίζει να έχει κόστος κατασκευής μην σου πω και 1 ευρώ παραπάνω από το plus και 2 από το original τραιλανε μας Sonara!

Nick

X όπως λέμε seX…Sexperia και ξερόψωμι.

One

Αγαπητό techblog αν μπορείτε να βρείτε κάποιο link με live streaming θα σας είμασταν υπόχρεοι!

Tech123

Απλά αθλιότητες…

George

Tech 123 τι μπηκες στο θεμα κ σχολιασες τοτε;πισω στην τρυπα σου κ ισχύει για όλες τις φορες που κανεις κατι τετοιο σε ολα τα θεματα της ζωης.δρομο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.