Sony Xperia Z και Xperia ZL νέο hands-on video

Ανακαλύψτε τα Sony Xperia Z και Xperia ZL σε ένα από τα πρώτα hands-on video που δημιουργήθηκαν για να παρουσιάσουν τα δύο smartphones στον κόσμο της τεχνολογίας. Το βίντεο έχει τραβηχτεί πριν από την πρόσφατη έκθεση CES 2013 και δόθηκε εχθές στη δημοσιότητα. Χωρίς πολλά λόγια ανακαλύπτουμε την εξωτερική εμφάνιση των δύο smartphones καθώς και την λειτουργία Stamina για ορθότερη διαχείριση της ενέργειας.

sony xperia z, Sony Xperia Z και Xperia ZL νέο hands-on video

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αποστόλης Ρόδος

♥ ♥ ♥ ♥

Δημήτρης

ποτε θα ερθει ελλαδα ξερeiw ρε συ κωστα????

Sotiris

Καλά με το που ενεργοποίησε το Stamina Mode απο 1 μέρα πήγε στις 6 μέρες ?? Πόσο αλήθεια άραγε να ‘ ναι αυτό ??

Darth

@Sotiris σε αναμονή πάντα εστι…….. stamnia mode είναι μια λειτουργία που επιτρέπει να κλείνουν όλα τα ενεργοβόρα process εκτός από αναμονή σήματος και αυτό μειώνεται αρκετά.. + ρίχνει πάρα πολύ το cpu clock ετση σε κατάσταση αναμονής κινητό κρατάει πολύ παραπάνω……

σε κανονική λειτουργία δεν θα υπάρχει καμία διαφορά…….. καθώς 40 45% ενέργειας τρώει οθόνη… κλπ εκεί δεν μπορεί να γίνει κάτι καθώς δεν ευθύνεται το λειτουργικό αλλά η ίδια η μπαταρία…… μέχρι να βγουν μπαταρίες πχ 7000 mha σε μέγεθος μιας 2300 δεν θα υπάρχουν τρελές βελτιώσεις σε αυτονομία……… αλλά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να δούμε τα επόμενα χρόνια καθώς δεν συμφέρει πάρα πολλούς να αναπτυχθούν μπαταρίες (και δεν ενοω κατασκευαστές κινητών κλπ…… εκεί πάμε προς ενεργειακούς κολοσσούς που κάτι τέτοιο για αυτούς σημαίνει…….. ηλεκτρικά αυτοκίνητα αυτονομίας 4000+ χιλιόμετρα κλπ κλπ και προφανώς θα χάσουν έλεγχο αγοράς και τρελά έσοδα….

john john

Κώστα μήπως γνωρίζεις την τιμή του

nick

Κώστα το ZL είναι αδιάβροχο ??

Bergen

Το ZL σε άσπρο ειναι απλά έρωτας. Μόλις έρθει στην αγορά το πήρα.

akis

Φανατικος της Samsung για αρκετα χρονια .. Ωστοσο νομιζω ότι η Sony καταλαβε ότι το μεγεθος της οθονης ναι μεν μετραει αλλα σε αρμονικη αναλογια ως προς τις διαστασεις της συσκευης … Ετσι καταφερε να δωσει συσκευη 5’’ ιντσων ( xperia ZL ) σε συνολικό μεγεθος συσκευης μικροτερο από το το S3 της samsung των 4,8’’ ιντσων και του HTC one των 4.7’’.. Λιγο βαρυτερο αλλα αμελητεα η διαφορα. Βαλτε και το IR Remote & τα Sony media apps για την αψογη συνεργασια με την TV .. Επιστροφη στην Sony !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.