Sony Xperia Z, Αναβάθμιση σε Android 4.3 από 19 Δεκεμβρίου

Πριν λίγες μέρες η Sony ξεκίνησε την διανομή της αναβάθμισης Android 4.3 Jelly Bean για τα Sony Xperia Z1 και Sony Xperia Z Ultra. Σύντομα, η εταιρεία θα ξεκινήσει την διανομή της αναβάθμισης σε Android 4.3 Jelly Bean και σε άλλα κινητά της σειράς Xperia, ανάμεσα στα οποία είναι και το Sony Xperia Z, αρχίζοντας από… αύριο. Από τις 19 Δεκεμβρίου θα αρχίσει να διανέμεται η αναβάθμιση, ωστόσο αυτό θα γίνει σταδιακά, οπότε οι κάτοχοι του κινητού θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή.

Το Sony Xperia Z αυτή την περίοδο βασίζεται στο Android 4.2.2. Όσο αφορά στην αναβάθμιση σε Android 4.4 KitKat, σύμφωνα με πληροφορίες δεν αναμένεται να ξεκινήσει πριν τις αρχές του επόμενου έτους. Η διανομή της αναβάθμισης “KitKat” θα ξεκινήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2014.

Sony Xperia Z πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Sony Xperia Z Android 4.3, Sony Xperia Z, Αναβάθμιση σε Android 4.3 από 19 Δεκεμβρίου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giorgos

Καμμια ουσιαστική διαφορά θα έχει η άδικα θα το κατεβάσουμε;

Panagiotis G.

Αντε και στο SP. Μόνο και μόνο για το TRIM αξίζει η 4.3. Λογικά θα έχει και το UI του Z1 καθώς και διάφορα άλλα καλούδια από το μεγάλο αδερφάκι.

Peter

ΟΝΤΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ XPERIA SP ΜΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΕ ANDROID 4.1.2 ΠΗΔΑΜΕ ΤΗΝ 4.2 ΚΑΙ ΠΑΜΕ 4.3 ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΙΣ 20-21 ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΖΩΡΙ 22 ΝΑ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟ XPERIA SP

Τάσος

Εμένα ακόμα δεν μου ήρθε τίποτα!

Christos T.

Παιδιά έχουμε κανένα νεότερο για το πότε θα έρθει το ευλογημένο το 4.3 και μας έσκασε?

Lazaros

ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ XPERIA Z ΠΑΝΤΕ ΕΔΩ https://www.sonymobile.com/gr/tools/update-service/ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΙΕΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ…

mix

Παιδιά μου ήρθε στο κινητό αλλά είναι άθλιο…και το χειρότερο είναι ότι χάλασε την κάμερα,σε αυτόματη λειτουργία η κάμερα εκεί που έβγαζε φώτο 12,1 MP τώρα βγάζει 9 MP και δεν μπορείς να το αλλάξεις, και δεν είναι μόνο αυτό οι φώτογραφιες πριν και μετά την αναβάθμιση καμιά σχέση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.