Sony Xperia Z4, πήρε wireless πιστοποίηση στην Ιαπωνία

Η Sony μας είχε συνηθίσει να κάνει ανακοινώσεις για τη σειρά Xperia Z στην CES, αλλά η έκθεση πραγματοποιήθηκε πριν από 2 εβδομάδες και δεν είδαμε κάτι. Μάλλον φέτος θα επιλέξει την MWC στη Βαρκελώνη τον Μάρτιο μαζί με την HTC η οποία είναι η πρώτη που επιβεβαίωσε ότι θα παρευρεθεί εκεί. Περιμένουμε να δούμε το Sony Xperia Z4 που πήρε ασύρματη πιστοποίηση στην Ιαπωνία.

Τρεις εκδόσεις πήραν πιστοποίηση- NTT DoCoMo, KDDI και SoftBank, και οι τρεις έχουν υποστήριξη για LTE και VoLTE, ενώ το Sony Xperia Z4 έχει επίσης υποστήριξη για Wi-Fi a/b/g/n/ac.

Η νέα ναυαρχίδα αναμένεται με 5.2 ιντσών Triluminos οθόνη, αντοχή στο νερό και τη σχεδιαστική γραμμή του Sony Xperia Z3. Από τη στιγμή που έκανε ήδη την εμφάνισή του ο Snapdragon 810, είναι πολύ πιθανό να τον δούμε στο Xperia Z4 μαζί με Cat. 9 LTE συνδεσιμότητα που φέρνει 450Mbps.

Τέλος, τα Sony Xperia Z4 Ultra θα έχει 6.44 ιντσών οθόνη με 16 Megapixel κάμερα και 4,000mAh μπαταρία, ενώ το Xperia Z4 Compact αναμένεται με 4.7 ιντσών οθόνη, 20.7 Megapixel κάμερα, 5 Megapixel δεύτερη κάμερα και 3,000mAh μπαταρία.

sony xperia z4 πήρε πιστοποίηση, Sony Xperia Z4, πήρε wireless πιστοποίηση στην Ιαπωνία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
chris

δεν νομιζω για ζ4 κομπακτ γιατι θα ειναι ιδιο με το ζ2 κομπακτ λογικα καθε 2 ζ θα βγαζει κομπακτ

j

Τούμπανο 💪😳😳😳

Μάνος

Το Ultra ποιός θα το πάρει με 6,44 inches και με 4.000 mAh;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

vladimiros

Μαλλον παλι Compact θα δουμε στην σονη..μπραβο στην εταιρια τις σονη που παντα θελει το κοινο τις να μενει ευχαριστημενω..δηλαδη τι θελω να πω..θα βγαλει ναυαρχιδα παλι στις 5,2 ιντσες δεν το παει παραπανω,για αυτους που 8ελουν μεγαλη οθονη παιρνουν το Z4 Ultra,κ τελος για αυτους που θελουν μικρη διασταση το Compact που προσφερη τα ιδια πραγματα σχεδον με το κανονικο..

Νίκος

Ας ελπίσουμε να μην είναι και το τελευταίο.Επί 13 χρόνια παίρνω συσκευές sony και είμαι πολύ ικανοποιημενος.

Makis

@ vladimiros…καλά τα λες, μόνο που και οι τρεις αργότερα θα τα πετάνε στον ίδιο τοίχο για να ξελαγκάρουν…

Impressive-Instant

Περιμένουμε να βγάλει πάλι νέο διαμάντι η “Big in Japan”. Τα Z2 και Z3 έδειξαν υποδειγματική λειτουργία. Αναμένουμε… Όπως και το νέο αριστούργημα από HTC…

Batel

@Impressive-Instant
Μας δουλεύεις ή τα εννοείς αυτά που γράφεις?

Νίκος

Εσείς που κραζετε έχετε πάρει κανένα sony της σειράς Z;Έχω πάρει προσωπικά τα Z και Z1 και δεν έχω κανένα πρόβλημα απολύτως. Σταματήστε αν δεν ξέρετε λοιπόν. ΜΗ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΚΥΡΑ REVIEW ΚΑΙ ΕΚΦΕΡΕΤΕ ΑΚΥΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. Το μόνο που καταφερνετε είναι να με κάνετε να γελάω με την ασχετοσινη σας. Σας ευχαριστώ.

manos

Είναι πολύ δυνατό το Ζ4 και με βελτιωμένα bezzels . Γενικότερα έχει κάνει μεγάλη διαφορά η sony από το Ζ1 και μετά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.