Sony Xperia Z, Το καλύτερο smartphone της Sony Mobile

Το Sony Xperia Z είναι η νέα ναυαρχίδα της Sony Mobile με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, εξωτικά τεχνικά χαρακτηριστικά και την τεχνογνωσία του Sony Group σε επίπεδο οθόνης, κάμερας και αλληλεπίδρασης με άλλες συσκευές του οικοσυστήματος Sony. Μελετήστε τα αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά του Xperia Z και επανερχόμαστε με όλες τις επιμέρους πληροφορίες.

update: Μαζί παρουσιάστηκε και το Sony Xperia ZL.

Sony Xperia Z

Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1 Jelly Bean [Πίνακας Αναβαθμίσεων]
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 1.5GHz τετραπύρηνος
GPU: Adreno 320
Μνήμη RAM: 2GB
4G/ LTE
Οθόνη: 5 ίντσες, LCD, Reality Display with Mobile BRAVIA Engine 2, 1920×1080 pixels, 443ppi
Κάμερα: 13.1 Megapixel, Sony Exmor RS, 16x digital zoom, Σταθεροποιητής εικόνας, Full HD video 1920×1080 pixels, HDR video
Δεύτερη κάμερα: 2.1 Megapixel, Full HD video 1920×1080 pixels
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, DLNA, GPS, Glonass (σε ορισμένες αγορές), Bluetooth 4.0, micro USB (MHL), FM Radio
Clear Audio+, HD Voice, NFC, xLoud, 3D Surround, Aδιάβροχο
Μπαταρία: 2330 mAh (Stamina)
Διαστάσεις: 139x71x7.9 χλστ.
Βάρος: 146 γρ.

sony xperia z, Sony Xperia Z, Το καλύτερο smartphone της Sony Mobile

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

103 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vkrd

Kαλύτερο από το LG Nexus 4? Μεγαλύτερο σε μέγεθος σίγουρα. Από τιμή ακόμη δεν ξέρουμε πάντως…

Antonis

Πολυ ομορφο, δεν το περιμενα οτι θα ειναι αδιαβροχο!

Κυριάκος

Αυτά είναι!!!
Και φαντάζομαι πως αν βγάζει αυτό για αρχή του 2013 τι άλλο θα μας παρουσιάσει μέχρι το τέλος του! Ελπίζω μόνο να μην το πνίξει μέσα σε κανά 3μηνο πάλι σαν το V που ακόμη δεν το είδαμε.

Demetris

ωραιο

Vagos

Αυτό και το Hawai d2 πολύ καλά αρκεί να έρθουν και σε καλές τιμές.

Demetris

όπως έγραψα και πριν ωραίο το κινητό αλλά τα κουμπιά πάνω στην οθόνη είναι πολύ κάκα.ΤΙ σου βγάζουνε πεντάιντσο!!!

athanton

Πετα και μια hdmi mini να μη λειπει τιποτα….

Stavros

Simply the best, τι να λέμε τώρα

Marios

Καταπληκτικό κινητό και το καλό είναι ότι φαινεται να ξεπερνάνε και το αιώνιο πρόβλημα των high end κινητών (διάρκεια μπαταρίας) και ένα σωρό άλλα καλούδια!

Χάρης Κορ.

Ουτε αυτο θα εχει αφαιρουμενη μπαταρια ετσι οπως το βλεπω 🙁

MEDS

Πολύ όμορφο, αλλά θα προτιμούσα να ήταν unbreakable παρά αδιάβροχο. Κάθε τι που προσθέτουν καλό είναι βέβαια, αλλά το να μη σπάει εύκολα μια συσκευή 700 ευρώ είναι “λίγο” σημαντικότερο. Ελπίζω το S4 να είναι καλύτερο γιατί δε ξαναγυρίζω σε SONY.

Superuser

@athanton
Έχει και hdmi υποστήριξη…

Λάμπρος

Παιδιά είναι τρομερό. Μπήκα στη sonymobile.gr και το ερωτεύτηκα…. Αλλα… πού λεφτά.

sakisq_87

Δυνατο!Με βλεπω να πουλαω το Note 2 για χαρη του!!

Αποστόλης Ρόδος

Κινητάρα… πανέμορφο και δυνατό όπως και αν το δεις.

gabriel

πολύ καλό φαίνεται και πάντα μ’αρεσανε τα sony ,όμως γιατί δεν βγάζουν με της ίδιες προδιαγραφές με τεσαρα οθόνη??? παρά είναι μεγάλο με 5 και κάπως στη φορητότητα λέω εγώ.

Thanasis

Ένα είναι σίγουρο πως είναι ΚΙΝΗΤΑΡΑ! Από τιμή βέβαια δεν νομίζω να είναι πολύ θετική για την Ελλάδα… Τέλος πάντων να δούμε τι έχει απομείνει στον κουμπαρά. Αν πάντως είναι θετική τότε πιθανώς να μπει δίπλα δίπλα στο Lumia 920 😊

Yiannis

Βλέπεις Samsumg πώς φτιάχνονται τα κινητά (για τα υλικά το λέω);;;;; Άντε γιατί έχουμε πήξει με τις πλαστικούρες σας….

οδυσσέας

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ,
ΑΠΛΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!!!!
ΠΟΙΑ SAMSUNG ΚΑΙ ΠΟΙΑ APPLE
ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΩΤΗΤΑ
SONY!!!!!
(sony fan boy)

Tse

Αυτό θα είναι το επόμενο Smartphone μου.

John

Τέλειο κινητό!

θανος

hand on θα δουμε?!αν και το λεω πολυ νωρις…υπερυπεροχο κινητο!

Dimitris

Ήντα άλλο θα βγάλουνε οι κουζουλοί οι γιαπονες

Stavros

Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς σε αυτό το υπερκινητό; την ποιότητα κατασκευής, την κάμερα HDR, το γυαλί τεχνολογίας Dragontail (που είναι ανώτερο από το Gorilla Glass II), το design…… Πριν λίγο καιρό η SONY έλεγε ότι θα βγάλει ένα smartphone για να ανταγωνιστεί τα S3 και Iphone 5 αλλά το παράκανε, όχι μόνο τα ανταγωνίσθηκε, αλλά τα εξαφάνισε, τα ισοπέδωσε. Το στοίχημα για την SONY πλέον είναι μόνο ο χρόνος, να το βγάλει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην αγορά για να προλάβει όλους τους άλλους S4 και Iphone 6

Γιώργος Κ.

πω πω πω…..:Ο

Kimi_R*

Τώρα να δείτε μηνύσεις που θα πέσουν 😛

anastasis

παιδια πραγματικα αμα εισαι καποιος που χρειαζεται ενα smartphone με κορυφαίες επιδώσεις εχει τα πάντα οσα καποιος μπορει να χρειαζεται δεν ειμαι sony funboy αλλα το κινητο πως να το κανουμε τα εχει ολα! Η τιμη ομως θα ειναι τσουχτερή!!

Dimitris

@Vairas Ένταξη μην ανοίξουμε συζήτηση για το ποιος βγάζει ραδιοφωνάκια τώρα.. Λίγο σεβασμός δεν πειράζει. Εκτος βεβαια και αν θεωρείς ότι η samsung ήτανε πάντα αυτή που είναι τώρα. Aaa τον “οκταπιρινο” δεν ξέρω που τον βρήκες.. Μάλλον δυο Tegra 4 θα φοράει. Ένα για reserva αν τυχόν πάθη κάτι ο ένας να βγάζεις το καπάκι και να βάζεις τον άλλον. καληνύχτα.

island

Δε πάει να βγάλει 8 πυρήνες και 4gb ram η Sammy,αν δεν έχει ποιότητα και οφορφιά τότε Sony με χίλια.

Μιχάλης

@vairas
να τους κάνει τι τους 8 πυρήνες;

χα χα Άκου εκεί Samsung !!!

Είπαμε η Samsung βγάζει καλά ψυγεία μόνο !!!

Παν

οταν κατι το κουβαλας καθε μερα μαζι σου θελεις να ειναι και ομορφο! γι αυτο μονo SONY Xperia Z

stavros

Vairas
Αν δεις όλα τα μηνύματα πρέπει να είσαι εσύ και άλλος ένας που έχετε διαφορετική άποψη, αυτό από μόνο του κάτι σημαίνει. Όσο για τον βασιλιά που είπες έχεις δίκιο ότι επιστρέφει απλά με άλλο όνομα, παλιά λέγονταν Ericsson και τώρα SONY

Devo

Οπως συνηθως θα κανει 800 ευρω και θα παει χαμενο(σε σχεση με τις πωλησεις)ενα τοσο ωραιο κινητο..κριμα.

nick

φανταστικο το κινητο παιδια..αδιαβροχο υπεροχο design φανταστικη οθονη παρα πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης οπως φαινεται στην εικονα απιστευτα γρηγορος επεξεργαστης φανταστικη καμερα……πραγματικα δεν εχω λογια γι αυτο το κινητο…οτι καλυτερο εχεει βγαλει η sony μεχρι σημερα και οπωσδηποτε θα αξιζει τα λεφτα του και θα ευχαριστει στο μεγιστο οποιον το αγορασει …..

kostas

Παιδια γνωριζουμε ποτε θα ερθει ελλαδα ?

Αποστόλης Ρόδος

Ειμαι κάτοχος των Galaxy S, S2, S3 …
Αυτή η κινητάρα θα στοιχειώνει τα όνειρα μου, μέχρι να δω το SGS4 κατά τον Μάϊο.

Πρέπει να προσπαθήσει η SAMSUNG πολύ… σε νέο Design, ποιότητα κατασκευής και τεχνικά χαρακτηριστικά… για να διαγράψει απο τον εγκέφαλο μου, το κόλλημα που έχω φάει με αυτό το μωρό.
ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ και ανυπομονώ να το δω και να το πιάσω από κοντά.

kostas

Αποστολη Ροδο μενεις? εγω Αρχαγγελο 😛

spyros

Αντε παλι τα πληκτρα επανω στην αχρησιμοποιητη οθονη, xαλαει η Sony.

Αποστόλης Ρόδος

@ kostas … Ναι στην πόλη… αν είμαστε πολλοί να κανονίσει ο Βλαχάκης να ερθει κατα δω για κανενα happening … αλλιώς μόνοι μας…. 😛

dimitris

Η Samsung δεν έχει να προσπαθήσει και πολύ.Θα βάλει ανώτερα τεχνικά χαρακτηριστικά στο S4 και πάνω απ’όλα A-M-O-L-E-D!!!!Και σιγά το desing πού κάνετε όλοι ουάουυυυ!!!!Με την ασημένια κουμπότρυπα στο πλάι!!Ένα απλό desing είναι..Η Sony θα βγάλει μετά από 10 χρόνια τη bravia engine Νο23 και η Samsung θα συνεχίζει να βγάζει απλά μια Super AMOLED χωρίς περιττά λόγια….

xperiakias

Μερικούς τους πονάει ΠΟΛΎ Η SONY…!!!

dimitris

Μάλλον το αντίθετο θα έπρεπε να συνέβαινε…άλλοι να πονάνε..με 1% σε παγκόσμιες πωλήσεις έναντι 23% της Samsung…με αναβαθμίσεις πού τάζουν και τελικά δε γίνονται ποτέ…λόγω τεχνικών χαρακτηριστικών και καλά…..

dimitris

Να πω κι άλλα;Με ένα σωρό ελαττώματα σε διάφορα μοντέλα της στο touch της οθόνης..πού όταν αγοράζεις Sony θα πρέπει να κατεβάζεις κι ένα σωρό patch για να λύνονται τα προβλήματα που σου δημιουργούν…πού λύνεται κάτι και μετά εμφανίζεται άλλο πρόβλημα..

Απόστολος

OMG!!!

island

Αν το S4 παραμείνει με τον ίδιο σχεδιασμό και ποιότητα,θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι.

Το Z έχει ανεβάσει το πήχη σε όλα τα σημεία.

mike

ωραιο tablet
κινητο δεν βλεπω

κώστας

Σωστός ο mike

djfapples

το zl πρεπει να ερθει ελλαδα μαζι με το z ειναι compact εχει ακριβως τα ιδια τεχνικα χαρακτηριστικαμε το z κ κουμπι καμερας μονο που δεν ειναι αδιαβροχο.τωρα απο οθονες,καμερες,κ αλλα ειναι πολυ μπροστα κ τα 2 σε σχεση με τον ανταγωνισμο τωρα κατι
φιλοι που λενε για τις superamoled δε λεω πολυ καλες οθονες αλλα αυτο μπλεδισμα στο ασπρο δεν τρωγετε με τιποτα

NoOne

Πολύ ωραίο κινητό και όχι tablet, τα tablet είναι από 7” και πάνω. Η SONY πιστεύω έχει μπει πολύ δυναμικά στο παιχνίδι των smartphone από το Xperia S και μετά με αποκορύφωμα το Xperia Z που ότι και να πεις είναι λίγο αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στην SONY.

kotsios1998

Ολοι μιλάτε για τις αναβαθμίσεις της Sony και δεν βλέπετε ότι η Samsung βγάζει αναβαθμίσεις σε κινητά galaxy s duos και πάνω..έχω το xperia mini και σε
1 χρόνο πήρα 3 αναβαθμίσεις και δεν άκουσα πΟΤΕ για έστω δεύτερη αναβάθμιση σε κινητα όπως ace και y…έτσι γιατί βαρέθηκα να ακουω συνέχεια για τις αναβαθμίσεις της Sony και η Samsung είναι δέκα φορές χειρότερη..και να σας πω πως περνει λεφτά η Samsung? Λόγω του ότι πουλάει πλαστικό και δεν κάνει μια κατασκευή της προκοπής

kostas

Αποστόλης Ρόδος..χαχαχαχα και Κωστα αρχισε να σκεφτεσαι για συναντηση στην Ροδο !! κατα τα αλλα δεν περιμενα τοσο εντυπωσιακο κινητο απο την sony….γνωριζουμε ποτε θα ερθει ελλαδα και ποτε μπορουμε να ξεκινησουμε προπαραγγελειες απο το internet ?

dimitris

kotsios1998 για το xperia mini μιλάμε πάντα;με το περιβόητο πρόβλημα της υπερθέρμανσης(touchscreen overheating issue);απορώ πού έχεις το συγκεκριμένο κινητό και την υποστηρίζεις κιόλας.και μιλάμε πάντα για τις γνωστές αναβαθμίσεις του xperia mini με τα χιλιάδες προβλήματα;Πού είχε πει ότι θα τις βγάλει αρχές του 2012 και κοντέψαμε να μπούμε στο 2013 για να της βγάλει;Από καθυστέρηση σε καθυστέρηση το πήγαινε…θα βγει το Φεβρουάριο..μετά Μάρτιο..μετά Απρίλιο και πάει λέγοντας…Το xperia mini επίσης το θεωρείς κατασκευή της προκοπής δηλαδή?Την πλαστικούρα?

παναγιωτης

πανεμορφο το κινητο.απλο και λιτο.

Κώστας Ζ.

@dimitris
Ειμαι και εγω ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ κατοχος του xperia mimi….τι overheating και χαζομαρες ειναι αυτα? Οπως τα λεει ειναι…3 αναβαθμισεις μεαα σε ενα χρονο καθως τα αναλογα (στην τιμη) τη samsung δεν σκεφτηκαν καν 2η…ειχε πει Μαρτιο παρεπιπτοντως και το αλλαξε σε απριλιο…και μεχρι εκει…ΔΕΝ παει λεγοντας.Και εννοειται πως το θεωρω κατι παραπανω απο κινητο της προκοπης… (με ICS χωρις καποια προβλημα ,οπως αναφερεις)
Δεν μετανιωνω ουτε για 1€ απο αυτα που εδωσα…
Φιλικά παντα.

Superuser

μέχρι και low κινητά η sony στο design δεν παίζεται
Αλήθεια…
Η Samsung έχει τα πιό άσχημα
Και από Samsung μόνο οι ναυαρχίδες της αξίζουν και όχι για το design αλλά για τα specs

Για δείξτε μου ένα πιο όμορφο mid range της Samsung σε σχέση με το xperia U (250€,1gb ram,διπυρινο,αλουμίνιο)

Anyway..

Το θέμα είναι ότι από αλλού περιμέναμε την ποιότητα κατασκευής,μαζί με την ανάλογη επίδοση,και από αλλού ήρθε…

dimitris

Φιλε μου εχω το Galaxy S πλεον και βρηκα την υγεια μου..ουτε προβληματα ουτε τιποτα..Το overheating issue δεν ειναι χαζομαρα..κατσε να ερθει το καλοκαιρακι και θα δεις ποσο σοβαρο ειναι..Οταν εχει γινει θεμα με εκατομμυρια δυσαρεστημενους πελατες δεν νομιζω οτι ειναι χαζομαρα αλλα μεγαλο φαουλ του ελεγχου ποιοτητας της εταιριας..οσο για την αναβαθμιση ειχε πει αρχες Μαρτιου και εγινε τελη Μαιου τελικα..τελος για την ics που λετε οτι δεν εχει κανενα προβλημα πατηστε στο google “xperia mini ics lags” και δειτε τι γινεται..

Makis

Η SONY πραγματικά έχει ανέβει πολύ με αυτό το κινητό, αλλά όχι ότι δεν έχει προβλήματα με τα updates και τα λαγκαρίσματα με την κάκιστη δουλειά που κάνανε στο ICS για όλα τα xperia 2011.

Η Samsung είναι καλύτερη στην υποστήριξη…μη ξεχνάτε το S2 που αναβαθμίζεται σύντομα σε JB και είναι πάνω από 2,5 χρόνια στην αγορά!…τώρα ότι τα samsung είναι πλαστικούρα..εε αυτό είναι γνωστό.

Σχόλια τύπου ραδιοφωνάκια κλπ…αφήστε τα καλύτερα, γιατί όταν η SONY υπήρχε σαν εταιρεία, δηλαδή το 1946, η Νότια Κορέα ήτανε ακόμη ενωμένη με την Βόρεια αφού το 1950-53 χωριστήκανε :))))))

Makis

…update στο ανωτέρω…..η samsung είναι πιο παλιά εταιρεία από την SONY, αφού ιδρύθηκε το 1938…ok την πάτησα…sorry!!! :))))

kotsios1998

Και όταν βγήκε το s3 είχε 2.3 και δεν είπε κανείς τίποτα και τώρα που βγήκε το z me 4.1 κατηγορητε τη SONY..έχετε βάλει όλοι στο μάτι τη Sony και πηγαίνετε δεν βλέπετε τα χαλια των άλλων εταιρειών…Α και το xperia mini μου με τέτοια τιμή και έχει καλύτερα spec από το ace που ακόμη το πουλάνε πάνω από 150€ και δεν μπορεί να τραβήξει ούτε το jetpack joyride…υποστηρίζω όποιον από εδώ μέσα με υποστήριξε και ευχαριστώ

Kyriakos

@Για όσους λένε πως η samsung χρησιμοποιεί πλαστικούρες στα κινητά της:
To πλαστικό είναι πολυκαρβονικό.Είναι ένα υλικο που χρησιμοποιείται σε παρα πολλούς τομείς και προιόντα και εκτός του ότι είναι εξαιρετικά ανθεκτικό βοηθά στην καλύτερη λήψη.Εκτός αυτού, η samsung έκρινε πως αυτή η ΄’πλαστικούρα” είναι η κατάλληλη για μια φυσική εμπειρία στα κινητά της.

Περίμενα για το s4…Αν δε μου αρέσει(είμαι κατοχος s2 και το s3 δέ μου πολυαρέσει) το sony xperia z θα είναι σίγουρα το κινητό που θα αγοράσω.Οι αυστηρές γραμμές και το design του δέ συγκρίνονται με κανένα άλλο.Απλά Τέλειο!!!!

Dimos

@Makis…….Η εταιρία ιδρύθηκε το 1938 ως κατάστημα λιανικής πώλησης. Μετά τον πόλεμο της Κορέας ο ιδρυτής της εταιρίας επέκτεινε τις δραστηριότητες στα οικοδομικά υλικά, τις οικοδομές και από το 1969 στα ηλεκτρονικά. Η λειτουργία ενός δικού της ιδιωτικού τηλεοπτικού καναλιού σταμάτησε για πολιτικούς λόγους. Όπως όλοι οι κορεάτικοι όμιλοι επιχειρήσεων (Τσαιμπόλ Jaebeol) κατά τις διάρκεια της Κρίσης της Ασίας αποχώρησε από ορισμένες δραστηριότητες και συγκεντρώθηκε στις δραστηριότητες με το μεγαλύτερο κύκλο εργασιών. 🙂

@kotsios1998 λίγο δύσκολο το s3 να βγήκε με 2,3 Android… Ψάξτο λίγο καλύτερα//

Yianni

Σας αρεσει δε σας αρεσει (τελειο ειναι και μολις πηρα το Lumia 920 γμτ) φαινεται πως το κινητο ειναι αποφασισμενο να ερθει στην Ελλαδα:

https://www.phonearena.com/phones/Sony-Xperia-Z_id7539/photos?image=39559

Χαχα :ρ

Kostas K.

Γιατί στην παρουσίαση ενός τόσο όμορφου κινητού το θέμα μας είναι αν ειναι καλύτερη η Samsung από τη Sony ή το ανάποδο? Τίποτε άλλο δεν μας νοιάζει? Έβγαλε η Sony ένα πολύ όμορφο κινητό (στην πράξη θα το δούμε βέβαια).Εκατσαν, δούλεψαν και απ ο.τι φαίνεται τα κατάφεραν μια χαρά. Γιατί θα πρέπει να βγαίνει χωλή για τη Samsung και να καθόμαστε να διαβάζουμε μέχρι και για την ιστορία της? Είχε δηλαδή η Sony μέχρι τώρα τα τελευταία χρονιά κινητό καλύτερο από τη σειρά Galaxy S της Samsung? Ούτε για αστείο δεν το λες…. Βγάζοντας κινητό ναυαρχίδα κάθε 4-5 μήνες κατάφερε στον τομέα hardware να την φτάσει για πρώτη φορά.. Ελπίζω να μην γίνει το ίδιο και με το Xperia Z και σε κάνα 6μηνο να παρουσιάσει νέο μοντέλο γιατί το κινητό πραγματικά φαίνεται να αξιζει πολυ..

Makis

οκ, να μην λέμε ποια είναι καλύτερη, να μη λέμε ποια ιδρύθηκε πρώτη, να μη λέμε ποια έχει τα καλύτερα updates και ποια όχι, τι να λέμε τέλος πάντων, αναπόφευκτη η σύγκριση αγαπητέ Kostas K. για οποιοδήποτε πράγμα μιλάμε, ακόμη και για γυναίκες, αυτοκίνητα, υπολογιστές, ρούχα, παπούτσια…οκ να μην βγάζουμε χωλή…εντάξει συμφωνώ…Κάτοχος 2 samsung έστω και από σπόντα και 2 sony (συνειδητά)….fair! 🙂

nikos

την άφησε χιλιόμετρα πίσω τη samsung η sony με το xperia Z.
πολύ καλή οθόνη και δεν πρόκειται να γρατσουνιστεί ποτέ

dimpep

Σαν παιδιά κάνετε όλοι. Υποστηρίζετε τη μια και την άλλη εταιριά. Αφού τα τηλέφωνα έχουν κυκλο ζωής στις τσέπες μας 12 μήνες, τι το ψάχνετε; Λέτε και θα σας δώσει λεφτά η κάθε εταιριά

George E.

bravia engine και ιστορίες. Σαν τη super amoled δεν υπαρχει.
εγω σκεφτομουν να παρω το xperia s, αλλα μολις ειδα την super amoled sto samsung, πηρα με τα χιλια samsung. και ολοι μενουν εκπληκτοι οταν τους δειχνω φωτογραφιες απο τα τοσα ζωντανα χρωματα..

andreas kor

Παρα πολυ ωραιο κινητο με φοβερα χαρακτηριστικα!!! Ρε παιδια δεν ειναι αναγκη να φανατιζομαστε
με καποια εταιρεια…Η καθε εταιρεια βγαζει καποια μοντελα αν μας αρεσουν τα αγοραζουμε αλλιως κοιταμε αλλου…Δεν εχουν ολοι τα ιδια γουστα! Εγω προσωπικα θα περιμενω το galaxy s4(κατοχος s3) αν δεν μου αρεσει η δεν με ικανοποιει σε αυτα που θελω τοτε θα παρω το xperiaZ..
Eιναι πολυ απλα τα πραγματα..!

dimitris

kotsios1998 για τα 115 ευρώ είναι καλό το μίνι..σκέψου όμως άλλους πού το πήραν με 250-300 στις αρχές και τους δημιούργησε το θεματάκι που σού ανέφερα με την υπερθέρμανση..θα έδινες τόσα χρήματα για κινητό,θα σού δημιουργούσε τέτοιο θέμα και θα ήσουν κι ευχαριστημένος;Τέλοςπάντων το θέμα είναι ότι με 150 ευρώ μπορεί το ace να είναι κατώτερο σε χαρακτηριστικά αλλά δίνεις λέφτά και δεν πάνε χαμμένα…

George E.συμφωνώ!!!super AMOLED δαγκωτό!!!

nikos το να αφήσει πίσω η Sony τη Samsung λίγο δύσκολο(1% των παγκόσμιων πωλήσεων και με μεγάλες ζημίες η Sony,23% και με μεγάλα κέρδη η Samsung)

Αποστόλης Ρόδος

@ andreas kor … +1926
Ακριβως σαν και σένα είμαι… με το ίδιο σκεπτικό και με το ίδιο κινητό.
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα ρε παιδιά… το κινητό αυτό κλεβει καρδιές και είναι πανέμορφο και δυνατό… αλλά γούστα είναι αυτά.
Δεν χρειάζεται να σηκώνουμε σημαίες. Να είμαστε θαυμαστές του ωραίου σαν fan της τεχνολογίας.
Εγώ από χθες δεν κάνω άλλη δουλειά από το να βλέπω video και φωτογραφίες αυτής της κινητάρας.
Πραγματικά είμαι πολύ εντυπωσιασμένος έως κολλημένος πλέον… αλλά ας δούμε και τις απαντήσεις των υπολοίπων.
Ανέβηκε ο πήχης και αυτό πρέπει να μας χαροποιεί όλους… για να δούμε ακόμα καλύτερα πράγματα στη συνέχεια.

andreas kor

@ Αποστόλης Ρόδος ετσι ακριβως φιλε και εγω μια απο τα ιδια!! Κοιταζω ολη την ωρα φωτο
και βιντεο αυτης της κινηταρας εχω εντυπσωσιαστει παρα πολυ!! Α και επισης μου εκανε εντυπωσει και μου αρεσε που εβγαλε επιτελους απο πανω το σημα της ericsson..!!

Stavros

Η SONY με το Xperia Z μας ταρακούνησε πολύ όλους και ανέβασε πολύ ψηλά το πήχη, κακά τα ψέματα, τώρα αν κάποιοι εθελοτυφλούν δικό τους θέμα. Η αλήθεια είναι ότι αξίζουν πολλά μπράβο στην SONY γιατί έτσι πιστεύω θα αναγκάσει και την Samsung να προσπαθήσει ακόμα περισσότερο και ως γνωστόν ο ανταγωνισμός είναι πάντα προς όφελος του καταναλωτή.

Someone

Άμα φτιάξουν ένα κινητό χωρίς καμιά θύρα ούτε καν φόρτιση θα μπορεί να μπενει ακόμα και στο νερό να βουτάει δηλαδή δεν θα έχει υποδοχή αλλά θα έχει όλα μέσα, χωρίς(usb, υποδοχη φορτισης και Sim) ένα σωρό τεχνολογίες υπάρχουν μπορεί να έχει ασύρματη φόρτιση(σε βάση η και από απόσταση) και ασύρματη σύνδεση για ανταλλαγή δεδομένων wifi ενσωματωμένη sim μοναδικό κάτοχο ολα εσωτερικά δηλαδή, αυτό που λέω μπορεί να πραγματοποιηθεί δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο αν αφήσουν κάποια παιδιά που έχουν κάνει ήδη αυτές της εφευρέσεις πολλά χρόνια πριν, αλλά δεν γίνετε για να μην προκαλέσει μονοπώλιο και μείωση κερδών.

DaRoTh

Βόμβα νομιζω ηταν τετοιο κινητο απο την SONY γιατι νομιζω κανεις δε περιμενε να βγαλέι ενα τετοιο μοντελο..Μακραν η Sony κατεχει τη πρωτη θεση σε Design κινητων (ας μη κοροιδευομαστε,εχει βγαλει πανεμορφα κινητα) Ποιοτητα κατασκευης απο αυτα που βλεπω και απο αυτα που διαβαζω θελω να πιστευω οτι πλεον (τουλαχιστον για τωρα)εχει την καλυτερη απο ολες τις αλλες εταιρειες!!!

Someone

Δεν λέω ψέματα άμα δείτε βίντεο από το youtube της τεχνολογίες αυτές ξεχωριστά υπάρχουν, μπορούν να το κάνουν ακόμα λεπτότερο η και εύκαμπτο.
Για να μην ξεφύγω από το θέμα από τότε που η sony έμεινε μόνη της και έφυγε η Ericsson είναι πολύ πιο σοβαρή εταιρεία σε προϊόντα κινητών που βγάζει!!!.

dimitris

Θα διαφωνήσω Someone.Η Sony όταν ήταν Sony Ericsson μπορεί να μην έβγαζε τα ουάου κινητά αλλά έβγαζε σίγουρα πιο αξιόπιστα κινητά.Με λιγότερα ελαττώματα εννοώ.Τα πρώτα της Xperia ήταν απροβλημάτιστα στο touch της οθόνης(X8,X10,X10 mini) και αν θυμάσαι και πριν τα Xperia και τα smartphone,πολλοί από εμάς πίναμε νερό στο όνομά της..

diecast

παιδια που για την τιμη..κλασσικα θα ειναι κατι σε 699 για τους αρχκους μηνες και μετα θα παρει μια μικρη κατηφορα! οσοι εχουν που πολλοι εχουν απλα θα υο παρουν! οποτε το θεμα τιμης ειναι περιττο! γτ αυτο το κινητο να βγει κατω απο 600 κατοσταρικα δν παιζει

jjj

έχω το χπερια μινι και εί μαι πολύ οικανοποιημένος. Τώρα φανταστείτε αυτο. 10 φορές καλυτερο αρα σουπερ κινηταρα. Επισης ολα αυτα για τη sumsung καταντάνε γελοία. Επειδ’η γραψανε πως θα έχει το s4 κατι σούπερ χαρακτ. δεν σημαίνει οτι θα γίνει. Μάθαμε κατι που δεν ειναι σιγουρο και υπεηφανευομαστε γι’ αυτο. Και αυτο με τις πωλήσεις ήταν πέρσυ φετος τα δεδομενα αλλάζουν με αυτή τη κινηταρα.

Γιάννης Ατλ.

Συγγνώμη παιδιά μισό λεπτό. Καινούριο hi end smartphone από την Sony. Τωρα δεν έβγαλε το xperia T. Z Έλεος κάθε 3 μήνες, αυτη την δουλειά θα κάνουμε

stavros

Ωραίος ο Nio αλλά και γω θα προτιμήσω να κρατήσω το Xperia Z. μου.

Γιώργος

ρε παιδια ποσοστα παιρνεται απο τις εταιριες και σας νοιαζει ?? ναι η SONY εχει προβληματα με τα updates καθηστερουν πολυ αλλα οκ υποφερτες καταστασεις καλυτερα η Sony Ericsson ειχε τα προβληματα γενικα αλλα τρ εχουν αλλαξει νοοτροπια (απο το xperia s και μετα που εχω )
τεσπα
το Xperia Z ειναι φανταστικο γενικα
sony funboy

τασος

Οκ…mαματο design…αλλα οτι σας φενεται τρομερο σε αυτο το τηλεφωνο σε λιγους μηνες παει…οθονη? 1080.p bravia engine…. s4 με super amoled 1080p…παει….. μετα quad core vs octa core…παει…και μετα το μονο προτογνωρο hdr video vs χιλιαδυο νεα feauters στο s4….αυτα…. μακια sony…

Γιώργος

@Τάσος
Ναι δεν.έχεις καταλάβει ακόμα οτι πουλάει η.εμφάνιση σε συνδυασμό με τα καλα τεχνικά χαρακτηριστικά. Οπότε το quad-core σε συνδυασμό.με το design.και την ποιότητα κατασκευής είμαι μια χαρα εδώ καλα καλα.δε χρειάζονται οι τετραπυρινοι να τον.κανείΣ τι? Τον.8πύρινο
Σάμπως θα τρέξεις.καμία σπουδές.εφαρμογή το pc που δεν εχει 8πύρινες τρέχει.αρκετά καλα βαριά παιχνίδια στο.κινητό να το κανέιΣ τι.να παίζεις dead trigger . Ας φτιάξουν το design λίγο την ποιότητα κατασκευής την.κάρτα γραφικών την.μνήμη εάν και την.μπαταρία και τα υπόλοιπα θα γίνουν οταν πρέπει γενικά μιλάω στο τέλος

Αλεξης

Ξεκολλαω λιγο απο την καθημερινοτητα και τα φορουμ οπου λογομαχω για Παναθηναικο και οσφπ και μπαινω εδω κ ειναι χειροτερα χαχαχαχ ηρεμηστε ρε.αφηστε το μυαλο σας να ανοιξει.δεν υπαρχει φαν της τεχνολογιας και των smartphones οπου να ειδε αυτο το κινητο κ να μην του ετρεξαν τα σαλια.πρεπει να εισαι ανιωθος γενικως.κ το λεω εγω οπου εχω στην κατοχη μου το S3 ενα μηνα μολις.υπαρχουν καποια δεδομενα οπου τοσο καιρο τα διαβαζα αλλα δεν ειχα γνωμη.τωρα τα βλεπω απο κοντα.τι εννοω;;;ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ once you go amoled never go back.το διαβαζα,μου το ελεγαν ρε τι εχει αυτη η amoled ελεγα αλλα ειλικρινα ειναι το κατι αλλο.ενα αυτο.δευτερον.η κοπελα μου πηρε το xperia s.παιδια γνωμη μου σε αισθηση αφης σε σχεση με το S3 δεν συγκρινεται πως να το κανουμε;κραταω το S3 και μεχρι να μου ερθει η θηκη το κραταγα κ ετρεμα.τουτεστιν δεν παλευονται οι πλαστικουρες.το μονο θετικο ειναι οτι π.χ. το πισω καπακι του S3 μου γνησιο ανταλλακτικο εχει περιπου 10 ευρω.λιγη ζημια δηλαδη.στα xperia ομως σιχαινομαι τον stock launcher της sony.πραγματικα αηδια.αντιαισθητικος τελειως.γενικως ειμαι φαν των τετραγωνισμενων κινητων και της htc κατασκευαστικα.αλλα οποιος εχει πιασει xperia στα χερια του απο το P και μετα θα δει οτι η sony κατασκευαστικα… Συνέχεια »

τασος

@Γιωργος σωστα αυτα που λες…αλλα αν κοιταξουμε λιγο πισω στο 2012 μετα την παρουσιαση του s3 ο κοσμος δεν ηταν εντυπωσιασμενος με το design και ελεγαν παλι για τις πλαστικουρες που εχει….τελικα ομως ουτε το one x ουτε το 4x φανηκαν μπροστα στο s3. και γω που ειμαι κατοχος αν και απο design θα προτιμουσα one x ειμαι υπερευχαριστημενος με το s3..και αυτο λογο feauters και αναβαθμησεων.. πιο αλλο κινητο σου δινει την ικανοτητα να σπασεις την οθονη στα δυο? Δεν λεω παντος οτι το xperia z δεν ειναι κινηταρα προς θεου..απλα δεν θα κρατησει…..

Stavros

Ένα θα σας πω στο gsmarena.com το Xperia Z σε 4 μέρες μόνο ξεπέρασε το S3 στο Daily Interest αυτό από μόνο του λέει πάρα πολλά, όπως επίσης είναι πρώτο στις προτιμήσεις αυτών που επισκέπτονται την ιστοσελίδα με 9,5 στα 10

ΓιάννηςαΑτλ.

Παιδιά δεν είμαι FANBOY καμιά εταιρίας απλά θέλω να πω κάτι! Καιρός ήταν να βγάλει η Sony ένα smartphone που να μπορεί να ανταγωνιστεί το S3 μετά από (περίπου) 1 χρόνο κυκλοφορίας του S3! Καλύτερα να λέμε ότι είναι καλό Smartphone (και είναι πολύ ωραία) αλλά να μην μιλάμε για το S3!

stavros

ΓιάννηςαΑτλ. τι εννοείς να μη μιλάμε για το S3 δε πιστεύω να το θεωρείς καλύτερο από το Xperia Z;
Δεν συγκρίνοντα, το Xperia Z είναι πολύ μπροστά

Γιάννης Ατλ.

Οχι ίσα ίσα θεωρω το xperia ανωτέρω αλλα το S3 είναι και ενός χρονου

Χάρης

Καιρός ήταν η Sony να απαντήσει.. πραγματικά ένα εξαιρετικό κινητό – τουλάχιστον έτσι φαίνεται 😉 Τιμή να φανταστώ στα ύψη :Ρ

Αποστόλης Ρόδος

Για τους δύσπιστους σε ότι αφορά την αντοχή της κινητάρας… 😉

https://www.youtube.com/watch?v=6ekOrlQjqoY
https://www.youtube.com/watch?v=OBNEEE-O_J4

Αποστόλης Ρόδος

Φρεσκο video για την κινηταρα Xperia Z …

https://www.youtube.com/watch?v=5qi2oc7CW_A

forneverarrow

Εμένα πάλι δεν με με συγκινεί ρε παιδία… Οκ, έχει specs αλλά πόσοι από εμάς τα χρειάζονται? Έλεος πια με τις ίντσες και τους πυρήνες!! Άσε που από ποιότητα κατασκευής η Sony δεν φημίζεται ιδιαίτερα. Μην πω για το UI που σέρνεται ακόμα και σε διπύρηνα μοντέλα (λέγε με Sole). Και κάτι ακόμα που μου προκαλεί εντύπωση διαβάζοντας συνολικά τα σχόλια: πριν λίγο καιρό όλοι κράζανε τη Sony για τα ξεπερασμένα χαρακτηριστικά, τις μικρές οθόνες, ότι δεν έχει πάει στα τετραπύρηνα κλπ… Τώρα ξαφνικά με ένα μοντέλο έγινε η εταιρία που θα εκμηδενίσει τη Samsung και την Apple??

Ας σοβαρευτούμε λέω εγώ και ας κοιτάξουμε τι πραγματικά καλύπτει τις ανάγκες μας. Είμαι λάτρης της τεχνολογίας, αλλά όχι μεγιστάνας για να αγοράζω ό,τι ακριβότερο υπάρχει σε τεχνολογικά επιτεύγματα. Ναι, μου αρέσει μια 42″ full HD TV και ένα laptop των 2000€, αλλά βολεύομαι με τια 32″ LCD TV και ένα Vaio των 750€ καλύπτουν ρεαλιστικότερα τις ανάγκες μου. Με τον ίδιο τρόπο δεν έχω ένα S3 ή iPhone 5 ή HTC One X+, αλλά ένα HTC One V που κάνει μια χαρά τη δουλειά του. Όλα τα άλλα είναι απλά πολυτέλειες…

Αποστόλης Ρόδος

@forneverarrow… είναι δυνατόν και πολύ μάλιστα, μια συσκευή να τα σπάσει να σαρώσει στις πωλήσεις και να αλλάξει τον χάρτη των πωλήσεων.
Τρανό παράδειγμα το Nexus4 και το NOKIA 920 θα πω εγώ… 😉

Επίσης δεν μιλάμε για μια εταιρεία της πλάκας. Μιλάμε για τη Sony.
Ισως δεν είδες τα παραπάνω βίντεο σε ότι αφορά ποιότητα υλικών και ανθεκτικοτητα.
Μην παραβλεπουμε πως είναι το πρώτο κινητό με 13megapixels camera, Full HD, dust proof και waterproof… με γυαλί τρελα ανθεκτικό πάνω κάτω και αλουμίνιο σκελετό.
Και το κυριότερο… με ενα design που τα σπάει… ως γενική ομολογία.

Σορρυ που θα το πω έτσι χύμα… αλλά τι να κλασει ενα iPhone 5 και ενα galaxy S3 μπροστά του.
ΣΗΜΕΙΩΣΕ … πως αυτα στα λέει κατοχος SGS, SGS2 & SGS3… και κολλημένος iPad user.

ΥΓ.
Προσωπικά… τυπικά περιμένω την ανακοίνωση της Sammy για το SGS4 και με βλεπω να σπινιαρω στις στροφές για αυτή την κινητάρα.

Αποστόλης Ρόδος

Σημερινό νέο video της κινητάρας Xperia Z …

https://www.youtube.com/watch?v=eqhGMXLTiMQ

ΥΓ.
Βλαχάκη πως με κόβεις? Με ορίζεις υπεύθυνο Xperia Z του Techblog?… 😛

Tolis

Βλαχάκη θέλουμε προσωπική εκτίμηση σε τιμή! το ειδαμε στην γερμανια με 630 ευρω. Σε Αγγλια με 550 λιρες. Στην Ελλαδα ελπιζω να μην ξεπερασει τα 700..
μετραω ηδη αντιστροφα το market release! 😀

Αποστόλης Ρόδος

Αν ξεφύγει πολύ η τιμή στην Ελλάδα θα βάλω τον αδελφό μου που είναι μόνιμος κάτοικος Γερμανίας να μου το στείλει από εκεί.
Πιθανότατα μετά την ανακοίνωση του S4 (που θα περιμένω μπας και … ) θα πέσει και κάτω από 600 ευρώ.

Αποστόλης Ρόδος

Φρέσκο Video του Xperia Z (περί εφαρμογών)….

https://www.youtube.com/watch?v=5BRgcKcCQrQ

kotsios1998

https://www.youtube.com/watch?v=5BRgcKcCQrQ

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ XPERIA Z!!!! ;p

Αποστόλης Ρόδος

Οντως… το video έχει πρώτοτυπη παρουσίαση και ειναι κατατοπιστικότατο.

Αποστόλης Ρόδος

Κορυφαίο Video για το Xperia Z … ΤΑ ΣΠΑΕΙ 😛

https://www.youtube.com/watch?v=4SaRydpYAlA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.