Sony Xperia Z, Κυκλοφορεί αύριο επίσημα στην Ελλάδα

Το Sony Xperia Z κυκλοφορεί επίσημα αύριο στην Ελλάδα όπως προκύπτει από άτυπη ενημέρωση που έχουμε από Cosmote και Sony Mobile. Και αναφέρουμε Cosmote γιατι αύριο το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί συνέντευξη τύπου σε κεντρικό κατάστημα της εταιρείας όπου θα ανακοινωθεί η έναρξη της διαθεσιμότητας και στα προγράμματα 4G/ LTE.

Update: Επίσημα η τιμή του Xperia Z στην ελληνική αγορά είναι 699 ευρώ και θα ξεκινήσει να πωλείται από την Τετάρτη 6 Μαρτίου.

Η τιμή του Sony Xperia Z αναμένεται να επιβεβαιωθεί αύριο, πιστεύουμε όμως ότι θα είναι τα 699 ευρώ που έχουμε συζητήσει εδώ και μερικές εβδομάδες.

Sony Xperia Z πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Sony Xperia Ζ τιμή, Sony Xperia Z, Κυκλοφορεί αύριο επίσημα στην Ελλάδα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
XperiakiasT

τωρα που ανοιξε και Public στην κατερινη μια χαρα καθε μερα εκει θα ειμαι με ολα τα Xperia 😛

dimitris

Η οθονη του με χαλαει παρα πολυ.

lorentzos

Καλη πωληση στο xperia Z αλλα να δωσουμε 700 και σε λιγες εβδομαδες να μου βγαλει αλλο παλι και σε 6 μηνες να εχει χασει την αρχικη αξια οχι κυριοι δεν θα παρουμε……..

torter10

Μακάρι να πάρει το δρόμο του Xperia T για να το αποκτήσω… ( έχασε 250 ευρώ σε 3 μήνες )

GEOP

Μονο με επιδοτιση και μονο αν σου χρειαζεται κατι τετοιο … αδιαβροχο κτλ νομιζω ! Διαφορετικα την ιδια δουλεια κανεις και με ενα nexus 4 η εστω με ενα 2πυρηνο … οποιοδηποτε … δεν υποστηριζω καποιο… με την ιδια λογικη πηρα το moto razr (που το λιγουρευεται η γυναικα μου) που ειναι σε ενα βαθμο αδιαβροχο μετα που “επνηξα” το GS2 και δεν θα επαιρνα σε καμια περιπτωση ξανα smartphone που να μην εχει αντοχες σε outdor activiries … (εχω χαλασει πολλα) Οποτε αξιοπρεπες smartphone με τεοιες δυνατοτητες (να μη το κλαιω δηλ ξανα) δεν βρισκω αλλο … και ξαναλεω μονο λογω επιδοτισης (θα σκασω και 100 euros) λεω να το παρω !. Η αληθεια ειναι παντως οτι δεν ειναι το ουααου κινητο των 700 euro (ουτε των 600 ισως) αλλα ειναι το καλυτερο smartphone του κοσμου (για μ ενα)
Παντως αν καποιος το αγορασει ας μας πει εντυπωσεις καλο θα μας κανει …
Υ.Γ. Λετε το GS4 να ειναι waterproof ???

Λαζαρος

Ας με διωρθωσει καποιος αλλα σημερα το απογευμα ετοιμαζανε το σταντ για το Ζ στα mediamarkt

Billys

Κι εκει που σχεδον ολοι εκθιαζαν το Ζ , ξαφνικα αρχισανε να τσινανε μολις ειδαν τα 7 κατοσταρικακια που ζηταει η sony . Καλως ή κακως , καποτε για high end κινητο , διναμε 5 κατοσταρικα . Τωρα πηγαμε στα 7 . Κι αν το επομενο μηλο αποφασισουν να το πουλανε στο χιλιαρικο , τοτε κατα ‘κει θα ανηφορισουν και τ’ αλλα .

butters

Η συντριπτική πλειοψηφία χρηστών δεν χρειάζεται να δώσει ούτε €700 ούτε €500 για ένα κινητό, όσο προηγμένο και να είναι αυτό. Όσοι το έχουν βάλει στο μάτι ας περιμένουν λίγο και μέχρι το καλοκαίρι θα πέσει η τιμή του.

Makis

Σωστός ο butters, στην τελική μόλις κυκλοφορήσουν GS4 και HTC one θα πέσει άμεσα η τιμή του, τουλάχιστον στα skroutzομάγαζα!

george e

Εγω εχω αλλα δε δινω τοσα χρηματα. Υπαρχουν καποια ψωνια που δεν εχουν και θα το παρουν με δοσεις. αν πεσει η τιμη του στα 500 το συζηταμε.
Προτεινω αποχη απο αγορες κινητων να δειτε πως θα ριξουν τις τιμες.

mikegad

δεν σκάω τόσα για τηλέφωνο με την καμία αλλά για όποιον ενδιαφέρεται ξεκινάει από 665 στο skroutz

Grigsgr

Με επίσκεψη χθες στα Public στο σύνταγμα βλέπεις και την τιμή. €699.
Ψάχνοντας στο σκρουτζ, βγαίνει στα €665. Στο Expansys UK το κινητό (μαζί με μεταφορικά) βγαίνει στα €625. Βγάλτε συμπέρασμα.

Panagiotis G

αυτός είναι ο τρόπος για να πουλήσει το κινητό. μπράβο στη Sony
https://www.xperiablog.net/2013/03/08/now-this-is-how-you-sell-the-xperia-z-at-retail/

to eida

το είδα, το έπιασα είναι φανταστικό!!! μπραβο στη sony για το xperia Z!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.