Sony Xperia Z, Στην Ιαπωνία πουλάει σαν ζεστό καρβέλι ψωμί

Πάνω από 140.000 τεμάχια Sony Xperia Z πωλήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στην Ιαπωνία. 9 Φεβρουαρίου το Z κυκλοφόρησε αποκλειστικά μέσα από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της NTT DoCoMo μαζί με άλλα εργαλεία όπως τα Panasonic Eluga X, LG Optimus G Pro και Huawei Ascend D2 για τα οποία όμως δεν έχουμε νούμερα.

Στην Ελλάδα το Xperia Ζ αναμένεται μέσα στον Μάρτιο με τιμή 699 ευρώ.
Sony Xperia Z πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Sony Xperia Z Ελλάδα, Sony Xperia Z, Στην Ιαπωνία πουλάει σαν ζεστό καρβέλι ψωμί

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

27 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jacob

λογικο

tasos1994

ναι….αλοιμονο αν δε πωλουσε τοσο,στη μητρικη του χωρα…..το κινητο βεβαια ειναι ασυλληπτα καλο….!!!

Αποστόλης Ρόδος

Και όχι μόνο Ιαπωνία λέω εγώ… Κινητάρα είναι και πιστεύω πως θα εκτοξευτούν οι πωλήσεις του μετά την ανακοίνωση του S4 και ειδικά αν δεν παρουσιάσει κάτι πολύ εντυπωσιακό η Sammy.

Nikos

Δεν θα δινα 700 ευρω για κινητο με παλιας τεχνολογιας επεξεργαστη.

Ιωαννης

Θεεε μου,τι αλλο θα ακουσω σε αυτον τον κοσμο..
ουτε στο ελαχιστο δεν μπορεις να καταλαβεις διαφορα!

Νιο

Αχαχαχαχαχαχα….. σαν ζεστο καρβελι ψωμι… ωραιος Κωστα. Δεν περιγραφω αλλο.

Antonis

Σαν ζεστο,καρβελι,ψωμι,φραντζολα….χαριτολογω 😀

Billys

But … will it blend ???

Mandoctor

Χαχαχαχα Βillys #8 θεός! Πάμε Γιαπωνία;

Techfan

apple τρελες πωλησεις αμερικη.
Sony τρελες πωλησεις ιαπωνια.
Nokia τρελες πωλησεις φιλανδια.

Καθε συσκευη, στην χωρα της εχει υψηλες πωλησεις.

Βασίλειος

MLS Ελλάδα???? Τι???

Απο κει μόνο να καταλάβεις πόσο άχρηστοι είμαστε!!!

Darth

@Βασίλειος mls κινεζικό είναι με αλλαγμένο αυτοκόλλητο και αλλαγμένο λίγο λογισμικό + navigator (κοινός παρήγγειλαν από την κίνα φτηνά μπόλικα oem κινητά κότσαραν το όνομά τους και λογισμικό τους και το πουλάνε)
δεν είναι ελληνικό
Στην Ελλάδα όμως έχουμε έναν μοναδικό τρόπο να πίνουμε frappe δεν υπάρχει κανείς στον κόσμο να μας ανταγωνιστεί σε αυτό…… μιλάμε frappepeoples αλλά από άλλων γαλαξία!!!

Γιαννης

Βασιλειε καταλαβαίνω το πνεύμα σου και τι υπονοεις, αλλά…
Πιστεύω δεν χωράει σύγκριση ούτε μια στο εκατομμύριο,
Το Ζ , το htc, iPhone κτλ με το δικό μας MLS.
Και το ερώτημα είναι που παράγεται το MLS
και εάν βγάζει κέρδος από αυτό κάθε αυτού
μόνο Ελληνική εταιρεία…

Βασίλειος

Πολύ σωστά καταλάβατε, φυσικά απευθύνομαι σ’αυτον που θα πάρει το samsung galaxy mini που ειναι πανω κατω στα ίδια χρηματα κτλ..δεν συγκρινω το one με τα ελληνικά!

Panos7GR

Αχχχ θα τρελαθώ με αυτή τη χώρα της ισοπέδωσης όλων… Ο άλλος λέει παλαιάς τεχνολογίας επεξεργαστή! Που σε όσες συσκευές κι αν φοριέται τα benchmarks χτυπάνε ταβάνι!!! Κι αυτό επειδή είδε το HTC One (σιγά να μην κοίταξες το Optimus G Pro που το φόρεσε πρώτο) στα χαρακτηριστικά στον επεξεργαστή το “600” αντί του “S4 Pro”… Σε παρακαλώ πες μου μία, ΜΟΝΟ ΜΙΑ διαφορά ανάμεσα στον 600 και τον S4 Pro APQ8064 που σε κάνει να το λες τόσο υποτιμητικά. Εχω περιέργεια να ακούσω, πραγματικά! Πάλι για το MLS το γυρίσαμε… Και πάλι υποτιμητικά. Αντί να είστε θετικοί με μία ελληνική προσπάθεια την κατακρίνετε συνεχώς! Φίλε μου Darth αυτό το “απλό” Navigator έτσι το ασήμαντο που αναφέρεις, είναι αποτέλεσμα δουλειάς μηνών και χρόνων. Είναι ότι πιο αξιόλογο υπάρχει που αφορά την Ελλάδα. Το ίδιο ισχύει και για τις φωνητικές εντολές… Δεν είναι apk της πλάκας. Επίσης Γιάννη (σχόλιο #13) αν αναρωτιέσαι το που παράγεται το MLS, αρκεί να βγάλεις το πίσω καπάκι (αν είναι αποσπώμενο) της συσκευής, σου οποιασδήποτε εταιρίας κι αν είναι, και κοίτα το MADE IN CHINA. Αυτό θα σου πει πολλά. Και σας ρωτώ κύριοι υπάρχει συσκευή επώνυμου κατασκευαστή που να μην είναι MADE IN CHINA; Γι… Συνέχεια »

Nikos

Δεν λεω οτι το xperia z δεν ειναι καλο κινητο αλλα οπως ειπες και εσυ
ειναι καλο για να συγκριθει σε benchmarks με τα περσινα μοντελα,
Οταν δινω 700 ευρω θελω να παρω το κινητο που θα συγκριθει με τα καινουργια κινητα.
Αν το Hardware ειναι των κορυφαιων συσκευων για το 2012,
συγγνωμη αλλα η τεχνολογια ειναι παλια,
οποτε θελω και αλλη τιμη.

Ετσι παει, πληρωνω για High-end συσκευη θελω να εχει και High-end hardware.
(οχι last year hardware)

Οσο για την διαφορα, οσο να ναι ενα 40% καλυτερες επιδοσεις συμφωνα με την qualcomm
μονο λιγο δεν το λες.

Γιαννης

Φίλε Πανο δεν έχει σημασία που παράγονται τα προϊόντα.
Τα εργοστάσια είναι Ασία πλευρά ελεω φτηνού έμψυχου δυναμικού.
Είναι πολύ απλό να έχεις εργοστάσιο Ευρώπη, Αμερική,
και να φέρεις τεχνογνωσία και ειδικούς από Ασία.
Αρα εννοούσα ότι από το MLS το μικρότερο μερίδιο το έχουν,
αν το έχουν, κάποιοι δικοί μας Ελληναρες θα πω…
Και δεύτερον θέλω να πιστεύω ότι εσύ πιστεύεις και
καταλαβαίνεις τη διάφορα ποιότητας υλικών πρωτίστως
των apple π.χ. με το απλούστατο δήθεν Ελληνικό MLS.
Θα μου πεις παίζει μάρκετινγκ, αλλά ούτε και το όνομα
δεν είναι Ελληνικό! Ας έβαζαν όνομα Ελληνα ολυμπιου θεού.
Δεν είναι φινετσατο έτσι; Εγώ πιστεύω ακόμα πιο καλά
θα πήγαινε και πολλοί Ελληνες θα το εκτιμούσαν.
Επίσης..πίσω από το όνομα MLS ποιοι-ποια εταιρεία
κρύβεται; Που πηγαίνουν τα φράγκα; Εφορία που πληρώνουν;
Κτλ κτλ κτλ…το νοών νοειτο..

Panos7GR

Γιάννη μου δεν είναι απλό. Αν ήταν απλό θα το είχανε κάνει ήδη. Είναι ασύμφορο όπως σωστά. Αυτό γιατι στην Ευρώπη/Αμερική υπάρχει γραφειοκρατεία, αυστηρή νομοθεσία και φυσικά υψηλότεροι μισθοί. Δεν συγκρίνω μέγεθος, ούτε ποιότητα, ούτε… ούτε… ούτε… με την Apple, μόνο την πολιτική αυτή συγκρίνω. Επιλέγω τα υλικά, hardware κτλ και δίνω την εντολή σε ένα εργοστάσιο στην Κίνα να μου το φτιάξει και να μου στείλει πίσω το κινητό συναρμολογημενο (αν και η MLS λέει πως η συναρμολόγηση γίνεται στην Ελλάδα). Μετά του περνάνε το “δικό τους” λογισμικό και τις εφαρμογές τους. Μάλλον δεν την ξέρεις την MLS Πληροφορική… Είναι εταιρία τεχνολογίας από την Θεσσαλονίκη. Είναι κυρίως διάσημη για τα Navigator της. Και δεν ξέρω ποιός είναι ο CEO της, ούτε αν κρύβεται κανείς από πίσω της και ούτε αν είναι υπεύθυνη για το ότι ήρθε η Τρόικα στην Ελλάδα. Δεν ψάχνω να βρω συνωμοσίες, ούτε είμαι εφοριακός. Γι αυτό δεν ξέρω αν πληρώνει φόρους, όπως δεν ξέρω αν πληρώνεις εσύ φόρους, αν κόβεις αποδείξεις στο μαγαζί σου ή αν απαιτείς αποδείξεις για οποιαδήποτε αγορά ή υπηρεσία χρησιμοποιείς…. Εγώ βλέπω μόνο τα προϊόντα της και βλέπω ότι έχει κάνει κάτι παραπάνω από καλή δουλειά για το brand της. Και… Συνέχεια »

Billys

Φιλτατοι , μη “σκοτωνεστε” ! Εαν γυρισετε ενα Iphone απο την πισω πλευρα κι αυτο “Made in China” γραφει . Mη μενετε μονο στο designed in California . Ολα εκει γινονται ! Και το MLS ωραιο ειναι , ελληνικοτατο μπορω να πω και μπραβο σε αυτους που το υλοποιησαν . Οσο για το Ζ , θα κανω ενα σχολιο και δεν θα ξανασχοληθω με αυτο το οπως και με αλλες συσκευες . Απλα αδιαφορο ! Γνωμη μου , αποψη μου , για πολλους και διαφορους λογους για τους οποιους δε θελω να ανοιξω αντιπαραθεση εδω . Θερμη παρακληση ομως για ακομη μια φορα , σε οσους αρεσει αυτο το κινητο , να μη μας το χτυπατε σε καθε ποστ απο κατω ! Αποψη σας , γνωμη σας κι εσας , αλλα ρε παιδια … Οταν μπαινω να διαβασω για το htc , το samsung , το apple με κουραζει , και δε νομιζω μονο εμενα , να βλεπω ξεκαρφωτα σχολια του στυλ “Ναι αλλα το Ζ εχει καλυτερη αναλυση και κανει και υποβρυχια ληψη” , “Το Ζ ειναι καλυτερο” , “Το Ζ εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης” και ο τιτλος του ποστ να ειναι “Φημες οτι το IPhone 5s λειτουργει και… Συνέχεια »

Moschos

Παιδια αν το ψάξετε στο skroutz , η τιμή του ξεκινάει απο 669 και φτάνει τα 699 ευρώ !!!!!!
Πολλα τα λεφτα 🙁

Αμανες

Καλο κνιτο αλλα περιμενω το s4 να δω και απο οτι φενετε θα τα πατισι ολα παλη….παντος μπρςβο στι sony arxise na epanerxete αν και ολα ρε παιδια το ιδιο ειναι ANDROID φορανε ο σχεδιασμος αλαζει

giorgio

σιγα το high end κινητο!!!με περσινο επεξεργαστη και χαρακτηριστικα που λιγο διαφερουν απο προτασεις αλλων εταιρειων!!!και προσεξτε δεν αναφερομαι σε καμια συγκεκριμενη!!!ρε μηπως προσπαθουνε με το ζορι να μας το επιβαλλουν???πολλα αφιερωματα βλεπω οτι κανουμε και δεν μου αρεσει καθολου η ολη φαση…σιγα τον πανικο στην τελικη!!!

Tolis

@giorgio πιο hign end δεν παει οσο για τον επεξεργαστη που ειναι περσινος οπως λες αν δεν σου κανει περιμενε τον octa που εχει προβληματα υπερθερμανσης και στην τελικη εχει διαφορες αποδοσεις που δεν καταλαβαινεις σε οποιαδηποτε εργασια εκτος απο benchmarks. λογικο να διαφερουν λιγο απο τις αλλες εταιριες τι ηθελες να ειναι ολα ιδια? η htc κατεβαινει με full alluminum body και stereo speakers ενω η sony με glass body και waterproof design. διαλεγεις και παιρνεις. οσο για τα reviews μην μπαινεις να τα δεις ρε φιλε..
φιλικα..

giorgio

@Tolis ενταξει φιλε μου αφου εχεις πιασει στα χερια σου τον octa και πηραν φωτια απο την υπερθερμανση παω πασο!!και χωρις να ειμαι φιλος της samsung την οποια παρεπιπτοντως μισω μεχρι αηδιας…δεν εχω δει ομως να γινονται ιδιες αφιερωσεις σε αναλογες προτασεις λιγοτερο εμπορικων ονοματων με ιδια τεχνικα χαρακτηριστικα!!πολυ σπρωχνονται οι ευρυτερα γνωστες στο ελληνικο κοινο φιρμες και εννοειται και πιο ακριβες!!!και επειδη φανταζομαι θα διαβαζεις τα reviews σαν καλος και καταρτισμενος techbloger καπου μπορει να πηγαινει και το μυαλο σου!!
φιλικα…

tolis

@Giorgio επειδή φίλε μου γίνεσαι εριστικός δεν θα συζητήσω μαζί σου κάνε κάνα δύο κλικ παραπάνω και διάβασε για τον exynos octa και για ποιο λόγο Δ τον φοράει το s4. Επίσης η htc πατωσε πέρυσι και γιαυτο δεν υπάρχει τόσο σπρώξιμο οπότε μέχρι να μιλήσει η Samsung θα βλέπεις πολύ xperia z. Χαιρετώ.

ilias

λογικό μου φαίνεται να πουλάει σαν τρελό παντού το xperia Z γιατί είναι πραγματικά ότι καλύτερο κυκλοφορεί!

Ακης

Το καλυτερο κινητο ως τωρα… Δε ξερω φετος αν η Sammy βγαλει κατι καλυτερο ή εστω κατι ισαξιο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.