Sony Xperia Z: Αναβαθμίζεται σε Lollipop την επόμενη εβδομάδα

Τις τελευταίες μέρες μας απασχολούν αρκετά συσκευές που θα πάρουν ή όχι Android Lollipop. Από τη μια έχουμε την HTC που ενώ είχε υποσχεθεί να φέρει το update στο HTC One Mini 2 και τελικά το ακύρωσε, και από την άλλη το Samsung Galaxy Note 2 όπου υπάρχει μια σύγχυση για το αν θα αναβαθμιστεί ή όχι.

Τώρα τα νέα έρχονται από την Sony η οποία τον περασμένο Οκτώβριο είχε ανακοινώσει ότι θα δώσει Lollipop update σε όλη την σειρά Xperia Z και ήδη έχει αναβαθμίσει τα περισσότερα smartphones.

Όσοι έχετε το πρώτο Sony Xperia Z δε πρέπει να ανησυχείτε ότι μπορεί να μην φέρει το Lollipop, καθώς η Sony Philippines μέσα από το λογαριασμό της στο Twitter αναφέρει ότι η αναβάθμιση σε Android 5.0 Lollipop θα ξεκινήσει να διανέμεται την ερχόμενη εβδομάδα.

sony xperia z lollipop, Sony Xperia Z: Αναβαθμίζεται σε Lollipop την επόμενη εβδομάδα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φίλος νωντας

Πως πάλι λαγκ θβτραβηξουμε… Μόνο Windows που είναι και ποιοτικά και ξεχωρίζουν από τη μάζα το αντροιντ για πέταμα έγινε,

Κώστας Ζ.

επιτελους ηρθε…μπραβο Σονυ….@ Φίλος νωντας, οκ….!

ilias

Όντας κάτοχος Ζ, έχω διαβάσει πως όσοι έχουν το Ζ1 έχουν πολλά προβλήματα από την τελευταία αναβάθμιση. Οπότε σε όσους έχουν το Ζ καλύτερα ας περιμένουν μην τυχόν το καταστρέψουν το κινητό γιατι με το ΚιτΚατ μια χαρά πηγαίνει ακόμα.

φιλης νικος

μη τυχον και κανει κανεις αναβαθμιση θα γινει για πεταμα το κινητακι ,θα του χαλασουν τα πρεκια ! το δοκιμασα στο δικο μ και τωρα η μπαταρια τελειωσε στο μισαωρο με σοφτ παιχνιδια
ουτε σαν αντρεας δεν παιζει πλεον το samsung w5 μου ,

Koukoz

Παιδιά όντας κάτοχος Ζ1 μπορώ να επιβεβαιώσω ότι μετά την μετάβαση σε lollipop έχω δει τρομακτικές αλλαγές ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ. Νομίζω ότι χρειάζεται πολλά βελτιωτικά updates, μην την κάνετε απευθείας την αναβάθμιση είναι πολύ νωρίς χρειάζεται ακόμη πολύ δουλειά. Ναι το λογισμικό είναι πολύ καλό ναι έχει καλύτερη διαχειρισημότητα απλά η εφαρμογή του είναι που κρασάρει την συσκευή. Ένας απλός χρήστης δεν νομίζω να μπορεί να καταλάβει την διαφορά, επομένως δεν αξίζει να ρισκάρετε λαγκ για το τίποτα.

Γιάννης σε λέω

Μια χαρά είμαι με το Lumia 930. Καθόλου lag και περιμένω ήσυχος ήσυχος την αναβάθμιση σε windows 10.

Ευτυχώς κάποιοι παραδέχονται ότι ακόμα και σε συσκευές με snapdragon 800 η αναβάθμιση σε Lollipop δεν ήταν αξιόλογη και δε λένε ψέματα σαν κάποιους κομπλεξικούς εχθές που λέγανε α εμένα το κινητό μου πάει σφαίρα!

Παιδιά για να πάνε σφαίρα τα κινητά σας μην τα αναβαθμίζετε σε Lollipop ή κατεβάστε unofficial Lollipop εκδόσεις από το internet.

Γύφτικες δουλειές τελικά για το λειτουργικό της μάζας.

Genesis

έχω ακούσει και εγώ πόλι αρνητικά σχόλια για το lollipop οπότε θα έλεγα σε όσους έχουν kitkat μακριά από lollipop.

Ιωάννης

Κάτοχος Ζ1 και πρόσφατα με lollipop……..ακόμα θέλει δουλειά γιατί μου τραβάει κολλήματα……..

chris g

κάτοχος z2 και πάει καλύτερα από το kit kat παίδες κάποια bugs σίγουρα υπάρχουν ακόμα, αλλά συνολικά μου προσφέρει καλύτερη εμπειρία χρήσης!!!

Πανος

Έχω στην κατοχή μου XPERIA Z3 και Ζ1 , κανένα πρόβλημα με κανένα από τα δυο….άλλα είναι απαραίτητο να κάνετε clean install. …από τις πιο καλές αναβαθμίσεις εταιρίας. κανένα κρασαρισμα μοναδικό μείον το close all application που απουσιάζει αλλά θα δοθεί με το επόμενο update.

Grigsgr

@Πάνος όντας επίσης κάτοχος Ζ1 και Ζ3 compact μπορώ να πω τα εξής. Το Ζ1 μετά από καθαρή εγκατάσταση λειτουργεί άψογα και απροβλημάτιστα ενώ το Ζ3 μου παρουσίασε ΜΟΝΟ ένα θέμα αλλα “έφαγε” μια ωραιότατη καθαρή νέα εγκατάσταση και πλέον δουλεύει απλά άψογα (αν αφαιρέσει κάποιος το θέμα με το WiFi Hotspot) που θα το λύσουν σε επόμενη αναβάθμιση όπως μου είπαν.

Ακης

ξέρουμε αν θα πάρει 5 lollipop το LG G3s?

Νίκος

Έχω z1 και z3 compact μια χαρά δουλεύουν όλα!!!

One

Το Ζ3 Compact που εχω μια χαρα τη πητε τη Lollipop και χωρις να κανω clean install αφου δεν ηθελα να χασω τις ρυθμισεις. Τη πρωτη εβδομαδα μονο μου εβγαζε λιγο παραπανω καταναλωση καθαρα λειτουργικο αλλα μετα εστρωσε και ηρθε στα ισα του. Εγω πιστευω ότι η Sony εκανε πολύ καλη δουλεια απλα ο κοσμος ακουει για τα προβλήματα που παρουσιαζουν τα Κορεατικα και τα Κινεζικα και νομιζουν ότι φταιει το Android. Αμα ταυτιζεις ένα λειτουργικο συστημα με συγκεκριμένες εταιριες κινητών αυτά παθαινεις…

https://www.forbes.com/sites/gordonkelly/2015/05/01/samsung-galaxy-s6-memory-problem/

vaggelis

Παιδιά το ξέρω οτι δεν είναι το σωστό άρθρο..
αλλά είμαι ανάμεσα στο ascend p7 moto g 2014, και g3
Θέλω ένα κινητό που να κάνει οτι του ζητάω γρήγορα, να παίζω και κανένα παιχνιδάκι, μια καλή κάμερα και μια σχετικά καλή μπαταρία, με καλύπτει το moto g 2014 αξίζει να δώσω τα παραπάνω χρήματα ή οχι;

Νικος Z1

Έχω και εγώ Z1 με Lollipop. Στην αρχή δεν έκανα καθαρή εγκατάσταση και ήταν λίγο χάλια. Στη συνέχεια έκανα καθαρή και τώρα είναι μια χαρά. Σίγουρα καλύτερο από πριν σε όλους τους τομείς. Οπότε κάντε αναβάθμιση άφοβα αλλά καθαρή!!

djfapples

Clean install τι ακριβώς είναι ?

Διονυσης

Σε Xperia Z2 με clean install εδώ και 1,5 μήνα περίπου. Κανένα πρόβλημα.

@difapples Κάνεις update με factory image απο το software της εταιρειας π.χ. το Sony PC Companion αν έχεις Sony.
Αν όντος έχεις Xperia, επιλέγεις:
Support Zone > Start
Phone / Tablet Software Update > Start > repair my phone / tablet
Υπόψη οτι αυτό θα σβήσει τα ΠΑΝΤΑ απο το κινητό.

ΑντώνηςΤ

Ναι καλά.. ακόμα δεν μου ήρθε για το Z1 Compact για το Ζ μιλάνε… πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω.

Άλκης

Μετά από αυτό το φιάσκο, μην ξανά ακούσω κουβέντα για το iOS 8…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.