Sony Xperia Z, Φρέσκο βίντεο για να το απολαύσεις ξανά

Το καλύτερο smartphone που έχει ανακοινωθεί μέχρι σήμερα για το 2013 είναι αναμφίβολα το Sony Xperia Z. Εντυπωσιακή ποιότητα κατασκευής με χρήση υψηλής ποιότητας υλικών και έμφαση στη λεπτομέρεια, το Xperia Z ξεχωρίζει και από τα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως οθόνη αφής 5 ιντσών 1920×1080 pixels Mobile Bravia Engine και κάμερα 13 Megapixel με οπτικά μέρη Sony Emxor RS.

Sony Xperia Z πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

sony xperia z, Sony Xperia Z, Φρέσκο βίντεο για να το απολαύσεις ξανά

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mitsakos

απλα πανεμορφο κινητο…δεν ειμαι καθολου φαν της sony mobile αλλα αυτη τη φορα πρεπει να της το αναγνωρισω…ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ….

fanis

Δεν είναι λίγο….?
Ε?

Teo

Ρε παιδια..ολα ιδια ειναι..τι πανεμορφο.Τι διαφορα εχει δηλαδη με το xperia T ?
Απλα εχει super specs και ειναι κινηταρα..μεχρι να δουμε και τα αλλα τα καλυτερα 😀

Conx

@Teo
Θα διαφωνήσω μαζί σου στο γεγονός οτι είναι ίδιο γιατί πέρα από τα specs τα οποία το μόνο σίγουρο είναι οτι θα βγάλουν και άλλοι αντίστοιχα, έχει τρομερό design χαρακτηριστικό της sony και δεύτερον κινητά αδιάβροχα και με αντιστάσεις στην άμμο δεν είχαμε δει σε high end συσκευές μεχρι σήμερα, οπότε είναι όντως πολύ καλό. Οι επεξεργαστές στο κινητά πλέον δεν με κερδίζουν προσωπικά γιατί απλά είναι πολύ μπροστά το hardware από τις απαιτήσεις του software, οπότε μια πολύ καλή κάμερα και ένα κινητό αδιάβροχο/αντοχής είναι αυτό που θα κλέψει την παράσταση.

Βασίλης

Shut up and take my MONEYYYYYYYYYY!!!!!!!

Vader

@Teo σχεδόν σε όλα εκτός από το μέγεθος (όπου το T έχει ποιο γήινες διαστάσεις) και την τιμή όπου το T το βρίσκει καποιος με 400 ευρώ καινούργιο σε όλα τα άλλα ξεκινώντας από cpu/ram/οθόνη/camera(όπου το T είχε μουφα οπτικά)/design/κατασκευή/κλπ είναι αρκετά ανώτερο

Lefteris

Έχω δει galaxy s3 να τρώει ολοκληρο ποτό στην οθόνη του με τα παγάκια μου αρκεί! Βεβαια καλο να εχει και τη δυνατοτητα του αδιαβροχου! Ωραίο κινητό σίγουρα αλλά θα περιμένω και το hands on του Κώστα αλλα και το πως θα ειναι το s4!

Dimos

Πανέμορφο κινητό. Η καλύτερη δουλειά της Sony έως τώρα. Τι να το κάνεις όμως; Θα χαθεί στην σκιά του out-of-space Galaxy S4 τον Μάιο.(Θυμηθείτε με για να με κράξετε αν δεν επαληθευτώ :P).
Όπως επίσης και στο HTC M7…Ωραίο το design αλλά μην ξεχνάμε ότι καθώς η τεχνολογία προχωράει, θα μιλήσουν πάλι τα specs στο τέλος…

alex

Καλο ειναι αλλα ακομα καλυτερο το ZL που αν το βρουμε σε καποια ευρωπαικη χωρα θα το τιμησουμε γιατι μεχρι τωρα ακουγονται για Καναδα,Βραζιλια,Ασια.
Παντως απαραδεκτο απο πλευρας Sony να μην τα διαθετει και τα 2 μοντελα παραλληλα παντου και ο καταναλωτης να επιλεξει αυτο που του ταιριαζει.
Η’ σε τελικη να εβγαζε ενα μοντελο να μην μπαινουμε σε διλλημα οπως τωρα.

Αποστόλης Ρόδος

@ alex … όχι και καλύτερο το ZL, σε τι είναι καλύτερο? … αστειεύεσαι φαντάζομαι.
ΚΙΝΗΤΑΡΑ…. τα έχω ρουφήξει τα video στην κυριολεξία. ίσως και να τα έχω δει 50 φορές το καθένα.
Ανυπομονώ για το hands on του Βλαχακη και το δικό μου αργότερα… 😛

alex

Πιο compact μεγεθως με πολυ μικρο περιθωριο περιμετρικα της οθονης,camera button,led ειδοποιησεων κατω στο κεντρο,mat πισω στο καπακι.
Το προτιμω απο το γυαλι του Z που θα αφηνει καργα δαχτυλιες,ασε που με μια πτωση το βλεπω να γινεται θρυψαλα…….αδιαφορο μου ειναι το αδιαβροχο χαρακτηριστικο του-ουτε καταδυσεις θα καω-ουτε θα μιλαω στη βροχη χωρις ομπρελλα-ουτε ποτε κινητο δεν μου εχει πεσει σε νερο,ασε που ειναι μεχρι 1 μετρο.
Και ειναι πιο κουμουστα στις ιδιες ιντσες,

Makis

Τα 699 ευρώ τα έχω στην γωνία να περιμένουν……. 😛

Harry

@alex Παρεπιπτωντος , η sony εχει ανακοινωσει οτι το γυαλι που χρησιμοποιει ειναι εφαμιλλο του gorrila glass σε αντοχεσ

Tasos

<3

vitalogy

Aπο τη στιγμη που ειναι 5 ιντσες ειναι τελειως αχρηστο λογω μεγεθους…δειχνεις απιστευτα αστειος με τετοιο μεγεθος. To καλο hardware απαιτειται απο τη στιγμη που θα τρεχει ενα τοσο βαρυ λειτουργικο οπως το android. Aπο εκει και περα το μονο που μου αρεσει ειναι η αδιαβροχοποιηση.

Άκης

Σουζα iphone, σουζα s3 … 😉 Μόλις δοθηκε στη Sony λιγος χρονος απο την αλλαγη απο την Ericsson.. εκανε παλι τα μαγικα της…

mitsos liaros

τελειο,το μονο που εχω να πω

Άγγελος

τι άλλο θα μπορουσαμε να περιμένουμε από τη SONY μετά την ανακοίνωσή της ότι θα τα βάλει με το iphone και galaxy s3
το μόνο που μένει είναι η ανακοίνωση των τιμών σε κάθε χώρα και ένα απολαυστικό hands on από το techblog!!!

Κωνσταντίνα Δορλή

Ωραίο κινητό, ειδικά σε αυτό το μπλε μωβ χρώμα δείχνει μαγευτικό. Αν και σε touchscreen έχω μόνο iPad, νομίζω ότι μπορεί να πήγαινα σε ένα android κινητό. Είδα από κοντά και το samsung galaxy s3, υπέροχη οθόνη, σαν πρώτη επαφή το menu μου φάνηκε δύσκολο, ενώ το iPhone 5 ήταν ευκολότερο στη χρήση για μένα. Είδα από κοντά και το Sony xperia s που έχει τρομερή οθόνη. Τελικά όλες οι ναυαρχίδες των λοιπών εταιριών έχουν οθονάρες και δεν κολλάνε πουθενά. Ανυπομονώ να δω από κοντά το xperia z γιατί με έχουν εντυπωσιάσει όλα τα βίντεο. Πιστεύω ότι ξεπερνά το xperia s σε εμφάνιση και το xperia t επίσης.

Ion

ομορφο αλλα τι κουμπαρα on/off εχουν βαλει

nick

Πολύ καλό βίντεο σε κάνει να το λατρέψεις…παιδιά μήπως γνωρίζουμε τις τιμές για Ελλάδα??

george

Δειτε το σε full hd video πολυ καλητερα!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.