Sony Xperia Z, Μάθε τα πάντα μέσα από 6 επίσημα video

To Sony Xperia Z έρχεται με υλικά κατασκευής το γυαλί και το αλουμίνιο, με κάμερα 13.1 Megapixel με οπτικά μέρη Sony Exmor RS και λειτουργίες HDR σε φωτογραφίες αλλά και βίντεο, είναι αδιάβροχο, έχει οθόνη Reality Display με Mobile BRAVIA Engine 2 διαγωνίου 5 ιντσών και ανάλυσης 1920×1080 pixels και φυσικά NFC αλλά και ραδιόφωνο FM που τόσοι πολλοί ζητάτε.

Sony Xperia Z πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά
update: Μαζί παρουσιάστηκε και το Sony Xperia ZL.

Sony Xperia Z, Sony Xperia Z, Μάθε τα πάντα μέσα από 6 επίσημα video

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Konstantinos

Aν μου το έδιναν η ζωή μου θα γινόταν πιο επικίνδυνη. Μόνο το safari, ο αμαζόνιος, και σπηλαιολογικές αναζητήσεις να κάνω για να αποσβέσω θα μου τρώνε χρόνια.

Καταπληκτικό πάντως πέρα από την πλάκα. Φαντάζομαι σε τιμή extreme

Γιώργος

Ξέρουμε ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των xperia z και xperia zl;

Μάνος

το ZL είναι πιο μικρό νομίζω και έχει και κουμπάκι για την camera. Και τα 2 πάντως είναι τέλειες συσκευές!

Γιώργος

Σε ευχαριστώ φίλε μου.

Αποστόλης Ρόδος

Τι να λέμε τώρα… αυτή η κινητάρα τα σπάει κυριολεκτικά.

Δημήτρης

Απερίγραπτο το κινητό τα σπάει είναι τέλειο !!!!!!!!

mose

Το αγάπησα!!!

Ηλίας

Το κινητο ειναι οτι ομορφοτερο και τελειο υπαρχει αυτη την στιγμη! Ποσο mαματο να μπορεις να βγαζεις αφοβα φωτογραφιες στη βροχη! Τα τεχνικα χαρακτηριστικα πλεον δε τα σχολιαζω γιατι ολες οι καλες συσκευες ειναι ποολυ δυνατες και οποιες μικροδιαφορες δεν εχουν καμια πραγματικη σημασια (εκτος απ’οτι αφορα την οθονη π ενταξει εδω τι να πουμε.. το μονο καλυτερο θα ηταν ειναι super ammoled full hd που δε ξερω αν θα υπαρξει κιολας..)!! Φετος πιστευω θα μετρησει το design και η χρηστικοτητα! Και σε αυτα παιρνει 10 σιγουρα το συγκεκριμενο!!

Dimitris

Θέλω το επόμενο Nexus να είναι Sony.

Αντώνης Μαρίνος

Όπως και με τα προηγούμενα μοντέλα από όλους τους κατασκευαστές, αυτό που θα μετρήσει τελικά περισσότερο είναι το κατά πόσο η διάρκεια της μπαταρίας θα αρκεί για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κινητό στον πραγματικό κόσμο. Νέα features, οθόνες, επεξεργαστές κλπ θα βγαίνουν συνεχώς, το θέμα είναι αν μπορείς να τα αξιοποιήσεις…

Κατά τα άλλα, όντως φαίνεται να είναι display of technological excellence για την παρούσα στιγμή.

Και από τιμούλα ξέρουμε τίποτις ? 😉

Αποστόλης Ρόδος

@ Αντώνης Μαρίνος… Σε προηγούμενο άρθρο αναφέρθηκε τιμή στην Πολωνία στα 650 ευρώ.
Για Ελλάδα το βλέπω 700-750 αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

https://techblog.gr/mobile/sony-xperia-z-680-euro-poland-6222/

Αποστόλης Ρόδος

@ Αντώνης Μαρίνος …
Σε προγενέστερο κείμενο, αναφέρθηκε τιμή για Πολωνία στα 680 euro… (και άφιξη μέσα στον Φεβρουάριο)
Τώρα υπολόγισε και κανα 50-80 euro παραπάνω για Ελλάδα, για να είσαι μέσα… 😉

Ηλίας

@ Αποστόλης Ρόδος

δε μπορουν να το πουλησουν παραπανω απο το iphone, αφου εχουν θεσει τετοια στανταρ τα καταστηματα στην Ελλαδα.. οποτε να και καπου που θα βοηθησει αυτο!

Thanos

Η ποιότητα κατασκευής του είναι πραγματικά εξαιρετική…Είναι για μένα,όπως και για πολλούς όπως βλέπω,το πιο όμορφο κινητό που κυκλοφορεί! Περιμένω να το δω από κοντα!

tolis

ΠΑΙΔΙΑ ΟΚ…ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ …ΤΑ ΣΠΑΕΙ….ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ….ΜΠΛΑ…..ΜΠΛΑ….ΜΠΛΑ….ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ…..ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ GALAXY…ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΚΙΝΗΤΟ…ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΒΙΑΣΤΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ SONY.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΙΝΗΤΟ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ SONY ERICSSON…ΜΕΤΑ ΤΟ S2 ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ….

Ιακωβος

Νταξει respect, θα το τσαλαβουτας και στο νερο για μοστρα!! XD… (μια χαρη προς τα fanboys της samsung… τους iphonades λεγαμε αλλα εσεις ειστε χειροτεροι.. σας βαρεθηκε η ψυχη μου!!!)

Wolf

Εγώ πάντως σαν γνήσιο Samsung fanboy θα περιμένω για το galaxy s 4..!Εάν όμως δεν είναι κάτι το πραγματικά φοβερό και τα υλικά κατασκευής του είναι μια από τα ίδια λογικά το xperia z θα είναι η επόμενη συσκευή μου. Όχι ότι έχουν κάτι κακό τα υλικά κατασκευής της Samsung…. ίσα.. ίσα… μια χαρά είναι..! Αλλα πώς να το κάνουμε…?! Η Sony ανεβάζει πολύ τον πήχη με το z..! Το μόνο πού μου την σπάει είναι ότι δεν δέχεται 64ρα micro sd..!

mk

τους έσκισε όλους η Sony Μου φαίνεται. και τούμπανο κινητό, και καταπληκτικό design. ούτε τηλεκοντρόλ, ούτε παντοφλέ. μια χαρά!!!

cZioris

Sony και γυαλί ενας άριστος συνδυασμός ! ειναι αυτο που έλειπε απο υλικα περα απο το αλουμίνιο + πλαστικό .

SakisPRO

Αν επελεγα τελικα θα κατεληγα στο Ζ….καλο το μικρο πλαισιο του ZL αλλα η αντοχη σε νερο κ σκονη κτλ. κανει τη διαφορα.
Ασε που σαν το ZL πιστευω θα εχει και απο αλλες εταιρειες πολυ συντομα ανταγωνισμο ισως και με καλυτερη ποιοτητα κατασκευης/επιδοσεων.

Ετσι να ανεβαινει ο ανταγωνισμος να εχουμε περισσοτερες επιλογες ισως και καμια μειωση τιμης
αλλα θα μου πεις τι 700..τι 680… απλησιαστη για τους περισσοτερους πλεον

Teo

Μήπως..λέω μήπως η Google βιάστηκε πολύ να βγάλει nexus και έκανε κακή επιλογή με την LG..Μήπως αυτό θα έπρεπε να είναι το nexus τις google και όχι αυτό που δεν υπάρχει πουθενά?
Το καλο είναι ότι ξύπνησε η Sony και έβγαλε ένα πολύ όμορφο και δυνατό κινητό..Το θέμα είναι να το υποστηρίξει και να μην το θάψει σε κάνα τρίμηνο με κάνα Z+
Ο χρόνος θα δείξει πως θα κινηθεί η Sony από δω και πέρα..Πάντως μπράβο τις για την καλή προσπάθεια.
Αν και θερμός υποστηρικτής τις Samsung,αν αγόραζα τώρα κινητό αυτό θα ήταν μέσα στις επιλογές μου(αν πάντα δεν βγάλει τίποτα τρελό η Samsung).

island

Δηλώνω έτοιμος να πεθάνω στο γέλιο από την φοβερή ποιότητα του S4 και τη πανέμορφη εμφάνιση του και ας έχει τέσσερα εκατομμύρια πυρήνες και 200 gb ram.

Η Sony θα τους βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι.

Πάρτε και ένα βιντεάκι δώρο όσον αφορά τις οθόνες ειδικά για τους φίλους των Amoled.

https://www.youtube.com/watch?v=QepBwP5Gil8

αντωνης

ειχα s1 ειχα ΝΟΤΕ εχω το s3 αλλα πραγματικα αν το δω μπροστα μου πουλαω επι τοπου το s3 για παρτη του…επιτελους μηπως ξυπνηση λιγο κ η σονυ…

Γρηγορης

Το κινητο τωρα τα σπαει!!! ΑΛΛΑ οταν βγουν galaxy s4 και x-phone θα ειναι τριτη επιλογη !!!!

Stavros

Το υπερκινητό της SONY γιατί μόνο έτσι μπορώ να το χαρακτηρίσω είναι πραγματικά το κάτι άλλο και από την μεγάλη πλειονότητα των σχολίων βλέπω ότι συμφωνούν με αυτό, τώρα όσο για κάποιους που έχουν αντίθετη άποψη “όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια”

Φίλε island συμφωνώ μαζί σου 100% η ο οθόνη της SONY είναι όλα τα λεφτά, έχω στην κατοχή ένα galaxy S2 και το Xperia S και η οθόνη του Xperia S είναι πολύ πιο ωραία.

Zakkcarlos

Το κινητό ειναι απλά απίστευτο επιτέλους κάτι με ποιότητα περιμένω πως και πως να ξεφύγουμε λίγο από την πλαστικουρα (οποίος με κατάλαβε κατάλαβε 🙂 )

Wolf

Εντάξει ρε παιδιά μην ξεφεύγουμε..! Σε ποιότητα κατασκευής θα υπερέχει από το s4 άλλα λογικά σε τίποτα άλλο..! Θέλει πάρα πολύ δουλειά η Sony για να φτάσει την Samsung στα smartphones και ακόμη περισσότερη για να μας πείσει..! Η Samsung απαντάει πάντα τελευταία και θερίζει. Πάντως το z από ποιότητα υλικών και κατασκευής φαίνεται να τα σπάει..!! Τι να λέμε τώρα..?! Μακάρι να καταφέρει να αντιμετωπίσει στα ίσια το gs4..!

Πάνος

Η Sony ανέβασε τον πήχη πολύ ψηλά, εντυπωσιακό το Ζ

Σπύρος

Πραγματικά το κινητό είναι απίστευτο , απλα δεν υπάρχει !!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.