Αναλυτικά όλα για το Sony Xperia Z μέσα από το press kit [CES 2013]

Η Sony Mobile Communications (Sony Mobile) παρουσιάζει τη νέα της ναυαρχίδα, το Android Smartphone Sony Xperia Z. Με οθόνη Reality Display 5 ιντσών Full HD 1080p, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 Pro, κάμερα 13 Megapixel με ταχεία λήψη και 4G LTE, το Xperia Z έχει όλες τις προδιαγραφές ενός premium smartphone.

Η υψηλής ευκρίνειας οθόνη του Xperia Z, τεχνολογίας Mobile BRAVIA Engine 2, μεταφέρει την πολύχρονη εμπειρία της Sony από τις τηλεοράσεις στο smartphone παρέχοντας μία συναρπαστική εμπειρία προβολής με μοναδική φωτεινότητα και ευκρίνεια. Το smartphone μοιράζεται τις δυνατότητες των ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών της Sony και περιλαμβάνει τον Exmor RS για κινητά, τον πρώτο αισθητήρα εικόνας στον κόσμο με HDR (High Dynamic Range) βίντεο για smartphone. Η τεχνολογία HDR προσφέρει πεντακάθαρες εικόνες ακόμα και πίσω από ισχυρό φως, ώστε οι χρήστες να απαθανατίζουν υψηλής ποιότητας φωτογραφίες και βίντεο, όποιες κι αν είναι οι συνθήκες περιβάλλοντος.

Το Xperia Z επίσης, διαθέτει Battery STAMINA Mode, η οποία μπορεί να βελτιώσει τον χρόνο λειτουργίας αναμονής του κινητού 4 φορές ή και περισσότερο, αφού κλείνει αυτόματα εφαρμογές που καταναλώνουν μεγάλο μέρος της ισχύος της μπαταρίας όταν η οθόνη είναι κλειστή και τις ενεργοποιεί ξανά όταν ανοίξει πάλι η οθόνη.

Οι media εφαρμογές της Sony προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία ψυχαγωγίας μεταξύ των συσκευών Sony. Οι προ-εγκατεστημένες εφαρμογές WALKMAN, Album και Movies στο Xperia Z, επιτρέπουν την πρόσβαση σε on-line και off-line περιεχόμενο με νέους τρόπους απόλαυσης και κοινοποίησης. Η εφαρμογή WALKMAN παρέχει πρόσβαση σε όλο το μουσικό περιεχόμενο που έχετε διαθέσιμο, καθώς και του Facebook social integration. Η εφαρμογή Movies δίνει στους χρήστες πρόσβαση σε όλες τις ταινίες και τα βίντεο που έχουν αποθηκευμένα στο τηλέφωνο ή στο δίκτυο τους και η εφαρμογή Album επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε φωτογραφίες των φίλων σας στο Facebook, αλλά και την επιλογή να ψάχνετε φωτογραφίες σύμφωνα με την τοποθεσία.

Οι λειτουργίες One-touch επιτρέπουν στους χρήστες να μοιράζονται με ευκολία μουσική, φωτογραφίες και βίντεο από το smartphone τους σε μια ποικιλία συσκευών Sony με λειτουργία NFC, συμπεριλαμβανομένων ακουστικών, ηχείων και πλέον και τηλεοράσεων. Με τη νέα BRAVIA TV, η οποία επίσης παρουσιάστηκε σήμερα, απλά αγγίξτε το Sony Xperia Z με το τηλεκοντρόλ για να απολαύσετε άμεσα τις φωτογραφίες και τα βίντεο σας στην μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης.

Σχεδιασμένο με ακρίβεια και υλικά κορυφαίας ποιότητας, το Xperia Z παρουσιάζει ένα μοναδικό OmniBalance σχεδιασμό με διακριτικά στρογγυλεμένες γωνίες και λείες ανακλώμενες επιφάνειες σε όλες τις πλευρές του. Παρά το λεπτό του σώμα 7.9 χιλιοστών, το Xperia Z είναι πολύ ανθεκτικό με σκληρυμένο γυαλί και αντι-θρυμματιστική ταινία στο μπροστινό και στο πίσω μέρος του, συμπεριλαμβανομένου και του ύψιστου επίπεδου προστασίας κατά της σκόνης και του νερού (IP55 και IP57) όλα σε ένα premium smartphone.

Μάθε αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Sony Xperia Z που αναμένεται να λανσαριστεί παγκοσμίως το πρώτο τρίμηνο του 2013.

Sony Xperia Z, Αναλυτικά όλα για το Sony Xperia Z μέσα από το press kit [CES 2013]

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Demetris

πολύ δυνατό smartphone αλλά θα ήθελα κάτι όπως το pop up play του samsung galaxy s3

lefteris

απλα απιστευτο. θελω ομως να εχει τα ιδια χαρακτηριστικα και στο ΖL γιατι οι 5 ιντσες για μενα ειναι πολλες. να μην γινει η κοτσανα της samsung με το galaxy s3 μινι που ηταν mid range

TTquatro

Καλό το κινητό 10/10 από εμένα !!! Ξέρουμε αν το ΖL θα έρθει Ελλάδα ?? Προτιμώ ΖL γιατί είναι μικρότερο από το Ζ. 5ιντσες δεν λένε πολύ…Μπράβο στην Sony για τα 2 πυραυλάκια που έφτιαξε !!!!

γιάννης

πραγματικά μιλάμε για πολύ προηγμένη τεχνολογιά όταν συνδυάζει τα πιο καλά χαρακτηριστικά σε ένα αδιάβροχο περίβλημα!!! μπραβο στη sony κι από μένα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.