Sony Xperia Z, Τεστ αντοχής σε αργή κίνηση

Μέσα από τρία καλοδουλεμένα κλιπάκια μικρής διάρκειας και σε αργή κίνηση η Sony Mobile Γαλλίας μας κάνει κοινωνούς της ανθεκτικότητας του Sony Xperia Z στα υγρά ενώ παρουσιάζει και την αντιχαρακτική φύση της οθόνης του. Και εμείς εδώ στο Techblog αναλάβαμε δράση αλλά στο πιο “μπρουτάλ” με κοπίδι και νερό βροχής.

Sony Xperia Z, Sony Xperia Z, Τεστ αντοχής σε αργή κίνηση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

29 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
basilis_fr

Ναι καλά…. και μόλις πας να το κάνεις ο ίδιος το κινητό μπάζει υγρασία και στο service κλασσικα της SONY σου λένε…δεν ευθυνόμαστε εμείς…κάνατε κακή χρήση..!! Τα ξέρουμε..

skace13

Σηκωσε το γιατι θα πεσει μουρμουρα.

Darth

εγώ θέλω να δω scratch test (είμαι κακός ε? :p)

XperiakiasT

basilis_fr γιατι δεν περνεις iphone ???

Panides

Darth δεν θα το δεις γιατι θα ξενερωσεις……

MEDS

Καλογυρισμένα βιντεάκια, αλλά το πιο σημαντικό είναι να δούμε drop-test. Καφέδες και νερά δε λένε και πολλά.

Αποστόλης Ρόδος

@MEDS διαφωνώ, γιατί περισσότερες πιθανότητες έχεις να σου βραχεί και να σου πέσει καφές παρα να σου πέσει κάτω.
Παρόλα αυτά έβαλα μερικά video και στο κείμενο με το Unboxing (να μη τα ποστάρω πάλι εδώ)… όπου υπάρχει και drop test μάλιστα 2 συσκευών ταυτόχρονα (φυσιολογικό drop test που θα μπορούσε να τύχει στον καθένα μας)

symmetryboy

basilis_fr δε νομιζω να γινει κατι τετοιο για το συγκεκριμενο κινητο…
https://www.youtube.com/watch?v=4SaRydpYAlA

Darth

@Panides α τόσο καλά…… δλδ θα το κάνα μέσα σε ένα μήνα αγνώριστο…….

Aris

Ποπο μετα απο καθε κατακλυσμο παιρνει και η αγγελο την ειδες κ στην γαλλια υπαρχει η αντιστοιχη γνωστη σου φιλη να σε παρει και να σου πει την νεροποντη την ειδες?
πλημμυρισαν τα παντα

MEDS

Χαίρομαι που διαφωνούμε γιατί 99% το κινητό πέφτει και 1% βρέχεται.

Jacob

Χαλια.. χαλια το κινητο… Fake… αιντε απο κει μωρε που ειναι και αδιαβροχο και ειναι ανθεκτικο… Το γυαλι σπαει και ας εχει 8 στρωσεις και ας εχουν βγει βιντεο που δειχνουν οτι δε σπαει.. αιντε απο κει περα τι νομιζεις Sony οτι εβγαλες κατι καλο? ΛΑΘΟΣ SIV & i5… και τα μυαλα στα καγκελα..

Νιο

Ποπο κακιες. Θα μπαζει υγρασια λεει ο αλλος. Που εγω οσα σονι ειχα χωρις πιστοποιηση ανθεκτικοτητας στην λεκανη επεφταν και δεν παθαιναν τιποτα. Μεχρι και σε ποτηρι με νερο εριξα μια φορα ενα σονι σε μια καφετερια γιατι μου την μπαινανε κατι αιφονακηδες (3GS) ρεζιληδες κ μολις το εβγαλα λεω καντε το κ εσεις τωρα……… μπουχαχαχαχαχα…..

XperiakiasT

Νιο +1!!! απο w700 μεχρι και x10i εχω ριξει σε νερο και δεν επαθαν τιποτα!

Jacob

+1 Νιο, εννοειται πως ηταν ειρωνικο το σχολιο μου

Ιωάννης

γερή Trollia ο Jacob,στην αρχη ψαρωσα!
το κινητο σε ποιοτητα κατασκευης και αντοχης,δεν συγκρινεται με ΤΙΠΟΤΑ,δεν παει να βγαλει και 8πυρηνα η Samsung και ιστοριες,οι καταναλωτες θελουν ποιοτητα,και η Sony χτυπησε εκει που ποναγανε οι υπολοιποι!

Jacob

@Ιωαννη, αμα ομως χτυπηθει το Ζ με ενεργοποιημενο πριονι?? Σιγα τη ποιοτητα.. ασε που εχει και.. !!Ζελατινα!! για να μη θρυματιζεται λεει… ασχετως αν κανεις δε το παιρνει χαμπαρι… Καλυτερα το S3 πλαστικο ωραιοτατο.. σε στιγμες αμηχανιας να βγαζεις το πισω καπακι και να το ζουλας! Γτ αυτο ειναι που θες οταν σε φεσωνουν με 600Ε κινητο… οχι γυαλι και αδιαβροχιές.. και βλακείες! Μπεε

kur vaggelis

Επιτέλους ένα καλό κινητό να το παίρνω μαζίμ στου χωράφ και στη στάνι και να μη φοβάμαι..το πάτησε το τρακτερ καταλάθος προχθές και δεν έπαθε τιποτα!! 😛

Νιο

Ζελατινα??? απαπα.. που την πατε την παντοφλα με την ζελατινα? Παιδια το κινητο ειναι ενα Κοσμημα… ΚΑΙ αντεχει.!! ειτε το θελετε ειτε οχι. θα ερθουν και τα συγκριτικα τεστ με αλλα κινητα και το blender και θα τοτε θα εχουμε μια πιο ολοκληρωμενη αποψη. Αλλα μεχρι τοτε απολαυστε το διαμαντι….

Ιωάννης

Αμα το πατησει αυτοκινητο;αυτο που το πας;αμα αρχισει ο μικρος σου αδελφος να το χτυπαει με μανια στο πατωμα;απαπαπα,πλαστικο και παλι πλαστικο,το γυαλι του θα ειναι μετριο και θα σπαει κατευθειαν,και τι αδιαβροχο,λες και προκειται να πεσει ποτε καφες επανω η νερο,σιγα τα αυγα.Και η οθονη του,μετρια μπροστα στις χρωματαρες του S3!Πφφφ,ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ και παλι ΜΠΕΕΕΕΕ,δεν ξερω αν θα μεινει το σχολιο μου,αλλα ημαρτον,οτι αρνητικο εχω ακουσει μεχρι στιγμης ειναι για γελια,αλλα HATERS GONNA HATE
για ζελατινες που γδερνονται ευκολα,οτι αν σου πεσει την εβαψες και ιστοριες.Υπαρχει βιντεο που βαραει το κινητο στην μπανιερα με δυναμη και δεν παθαινει τιποταα!και η τεχνολογια του γυαλιου μπρος πισω,ειναι 2 η 3 φορες καλυτερη απο το Gorilla Glass 2,και ψαξτε το κιολας..
και ποιος ο λογος να βγαλει καποιος την ζελατινα?

Aspondylos

το κινητο της angelique μπορουμε να το βρουμε? :p

Makis

Μπεεε! Σταματήστε ρε! Κακιασμένες παλιοκατίνες!! 😛

Νιο

xaxaxaxaxaxa

Νιο

Πρεπει να μας φτιαξεις ενα live chat Κωστα να μαλωνουμε με την ησυχια μας. Οχι με σχολια 😛

Αποστόλης Ρόδος

Σωστός ο Νιο … 😛

γιώργος

συμφωνώ με τον Ιωάννη πιο πάνω. Oι samsungakides έχεουν πάθει κοκομπλόκο με το κινητό και ψάχνουν να βρουν ψίλους στα άχυρα! Tο xperia Ζ είναι το next best thing ότι και να λέμε! Sony FTW!!!

vagelis da

ειμαστε τοσο μπροστα που εχουμε υποομαδες στους haters πλεον?

giatrex

Μαλλον τα ποσοστα να σου πεσει κατω ενα τηλ ειναι μεγαλυτερα απο το να σου πεσει μεσα σε ενα ποτηρι νερο ή να σου πεσει σε μια λεκανη τουαλετας ή να ξεχαστεις και να το παρεις μαζι σου στο ντους ή να πας για μπανιο στη παραλια και να το ξεχασεις στην τσεπη απο το μαγιο σου!Παρολα αυτα το να πληρει ενα τηλ αυτες τις προδιαγραφες ειναι μεγαλο ατου!Τα περι προβατων και τα λοιπα δε τα σχολιαζω γιατι απλα με αφηνουν αδιαφορο.Οταν επιλεγω ενα τηλ κοιταζω πρωτα απ’ολα το sar ,δευτερο να καλυπτει τις απαιτησεις μου και τριτο εννοειται η τιμη του.Αμεσως μετα θα ψαξω να βρω καποιο hands on βιντεο για να προχωρησω στην αγορα του.Η αληθεια ειναι οτι προτιμω το πλαστικο σαν υλικο(αν και αυτη τη στιγμη δεν εχω πλαστικο).Η Sony παντα μου αρεσε σαν εταιρια γιατι εχει πολυ καλο service και δε σου σπανε τα αρ…….α προσπαθωντας να ριξουν τη ζημια σε ‘σενα για να πληρωσεις!!Αυτο που μου τηv εδωσε και την εκανα απο εκει ειναι τα οι αρκετα υψηλες τιμες sar.To προηγουμενο τηλ μου ηταν το xperia mini pro(sar 0,46).Αν οι τιμες των νεων συσκευων πεσουν σ’αυτα τα επιπεδα πολυ ευχαριστως να ξαναγορασω!!!!Τελος για να κλεισω… Συνέχεια »

920

@symmetryboy μάπα το video!!! άμα δε μας δείχνουν να το βγάζει κ μέσα απτη τουαλέτα…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.