Sony Xperia Z, Απειλείται και αυτό από τον “ξαφνικό θάνατο”;

Παλαιότερα είχα διαβάσει για τον ξαφνικό θάνατο (sudden-death) κάποιον πρώτων μοντέλων Galaxy S III και κάποιες αναφορές κατόχων του Xperia Z από το εξωτερικό αναφέρουν και αυτοί το ίδιο. Ξαφνικά το κινητό σβήνει και δεν μπορούν να το επαναφέρουν, ούτε hard reset. Χωρίς να είναι απόλυτα επιβεβαιωμένο, φαίνεται ότι ένα firmware update που έχει ξεκινήσει να διατίθεται για το Xperia Z, διορθώνει(;) αυτό το πρόβλημα(;).

Sony Xperia Z πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Sony Xperia Z sudden-death, Sony Xperia Z, Απειλείται και αυτό από τον “ξαφνικό θάνατο”;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

52 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gataki

μπα προς το παρων τπτ…..το κινητο πεταει…απλα δεν υπαρχει….!!απιστευτο το ποσο καλα καθεται στο χερι για 5ιντζο τηλεφωνο….!!!κανα νεο για αναβαθμιση στη 4.2 εχουμε???αρα τη 5.ο οταν με το καλο ερθει θα την παρει???!!α,και κατι τελευταιο ξερει κανεις πως τα παει σε πωλησεις???του αξιζει ακομη και πρωτια..

vasilisfr

Η SONY το έλεγε…. “η sony προσφέρει νέες εμπειρίες” στο τρειλερ για το XPERIA Z. Προκαλώ να κοιτάξετε παλιότερα ποστ μου εδώ… Η ιστορία επαναλαμβανεται και θα βρεθούν και άλλα προβλήματα. Το είχα προβλέψει και δυστυχως οχι δεν είμαι προφήτης απλά τόσα χρόνια έβαλα μυαλό και άφησα την εταιρία για τν SAMSUNG με GALAXY S4 και ΣΩΘΗΚΑ!!!!

XperiakiasT

@vasilisfr για το s3 κουβεντα ε?

Jacob

Αχ, οτι να’ναι βλεπουν παλι τα ματακια μου… δε θελω να μιλησω παλι για funboyα!
Καθε ναυαρχιδα εχει περιστατικα sudden-death! Καθε! ΛΟΛ.

Σας πληρνωνουν? Δεν εξηγειται αλλιως η χαζομαρα!

Ιωαννης

O καλά ο κάθε ημιμαθείς έρχεται και λέει ότι να ναι.Έγινε καταρχάς με κάποια μοντέλα και δεν παρουσιάστηκε σε όλα τα μοντέλα.Για το S3 πέρσι το κάναμε γαργάρα; Λογικό είναι να παρουσιαστούν κάποια προβλήματα στις ναυαρχίδες,και η Sony βέβαια έβγαλε update μία μέρα από όταν παρουσιάστηκε το πρόβλημα.Αμέσως να σχολιάσετε και να πείτε κάτι είστε μερικοί(Ο μην πω για το Iphone ε; πονεμένη ιστορία με κεραίες και ιστορίες.Αφήστε την κακοπροαίρετη κριτική ειδικά όταν και άλλοι έχουν πάθει τα ίδια.

920

axaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxa

nick

Εγώ μέχρι στιγμής που το έχω 13 μέρες δεν μου έχει εμφανιστεί ούτε ένα πρόβλημα όλα άψογα

gipavlos

παιδια και εγω το επαθα με το z το ειχα 10 μερες και ξαφνικα εσβησε και δεν ξανα ανοιξε ποτε σημερα η sony μου εδωσε καινουριο

kotsios1998

με την ευκαιρια μ’αυτο που ειπε ο gipavlos θελω να πω πως η sony ακόμα και με αυτην τη κριση που περναει σαν εταιρεια, ειναι αριστη στο service..αν ηταν αλλη εταιρεια θα σου ελεγε οτι το εσπασες εσυ

gipavlos

kotsios1998 σωστος!!!!!!!!!!!

Ιωάννης

Παιδιά το έχω εδώ και τέσσερις μέρες μέχρι τώρα πετάει και δεν το αλλάζω με τίποτα και νου πάθει τίποτα αυτό πάλι θα πάρω

Akis

Οπως για καθε συσκευη, τα πρωτα μοντελα μπορει να βγουν Καπως… Εφοσον το γνωριζει η εταιρεια.. μη φοβου

Makis Reptile

2 εβδομάδες και δουλεύει ΡΟΛΟΙ, έκανα και την αναβάθμιση σήμερα και όλα βαίνουν καλώς!

basilis

ρρ παιδια εγω το εχω παραγγειλει και θα το εχω την τριτη αλλα με ολα αυτα που ακουω τρα με τους “ξαφνικους θανατους” εχω πανικοβληθει!

IPHONAKIAS

Κατι ήξερε ο James Bond που έμεινε με το Τ :))))))

chris

Τι παθαινουν και ψοφανε τα ερμα ρε παιδια??????

MANOS

@kotsios1998 έχεις λάθος, galaxy σ2 6 μηνών έσπασε η οθόνη από δικό μου λάθος και όταν το πήγα στο service μου έδωσαν νέα συσκευή την ίδια στιγμή. Kαμια μεγάλη εταιρία δεν θα σου πει ότι είναι δικό σου λάθος και θα σε χρεώσει αν είναι ελαττωματική, ειδικά τις πρώτες μέρες. Το μονο λάθος που κάνουν μερικές είναι να το στέλνουν για επισκευή χωρίς να στο αντικαταστήσουν επί τόπου και θα πρέπει να περιμένεις 5-15 μέρες

MANOS

Να προσθέσω ότι το ίδιο πρόβλημα είχαν και μερικά XperiaS όπως και blackberry storm τις πρώτες μέρες οποτε τα σχόλια περί γαργάρας μερικοί αφήστε τα έξω γιατί καρφώνεστε ότι έχετε πολύ πόνο μέσα σας. Ο κανονας λεει μακρια απο τις πρωτες παρτιδες,ανεξαρτητου κατασκευαστη.

nick

Παιδιά όσοι έχετε το xperia Z πείτε μου σας παρακαλώ αν είχε ζελατίνα-κάλυμμα της οθόνης μέσα στο κουτί γιατί εγώ δεν βρήκα τίποτα

Αποστόλης Ρόδος

Ρε παιδιά μη τρελαίνεστε… για αυτό υπάρχουν οι εγγυήσεις… 😉

gataki

οχι ζελατινες δεν ειχε ουτε το doc για φορτιση,ρε παιδια να ρωτησω κατι εμενα δεν εχει παρουσιασει τιποτα το κινητο κανενα θεμα να το κανς το update?μου χει ερθει αλλα δεν το περασαφοβηθηκα μηπως μου δημιουργησει αλλα προβληματα μιας και δεν μου χει βγαλει κανενα θεμα…!!!ο μρ. @vlaxakis μπορει να μασ δωσει τα φωτα του???

gipavlos

nick οχι δεν εχει ζελατινα

vasilisfr

Γαργαρα της Samsung και κακο service ??????? Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα…. Δεν υπάρχει καλύτερη εταιρία στο service από την Samsung από κλιματιστικά και πλυντήρια μέχρι κινητά τηλέφωνα… Και επίσης δεν υπάρχει χειρότερο service από την SONY…..σε όλα!!! Ποιo service αυτό που αντί να σου αλλάξει την συσκευή στα πρώτα xperia s με ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΘΟΝΕΣ σου έλεγε θα κάνουμε αντικατάσταση αλλά θα πρέπει να περιμένετε 3 μήνες μέρχι να βρεθούν ανταλλακτικά;; Ας μην συνεχίσω θέλω σελίδες ολοκληρες…

Μακάρι να φτιάξουν ειδικά στον τομέα των κινητων τα θέματα για αυτή την προβληματική εταιρία. Μέχρι τότε ειδικά σε κινητά τηλέφωνα MAKΡΙΑ….

Kαι μήνυμα προς την SONY …με δωράκια για καλά reviews σε site δεν θα πετύχεις τίποτα… Όλα παίζονται στον τελικό χρηστη πια…

kostas

@vasilisfr οταν τα S3 ειχαν το ίδιο πρόβλημα πόσο καιρό έκανε να βγεί update απο την Samnung?? Λιγη αντικειμενικότητα δεν βλάπτει, βγαζει κινητό που θα αγγίζει τα 700 ευρώ και είναι μια πλαστικουριά και μισή σαν S3 μηδεν ποιότητα κατασκευής

Billys

Sony τηλεοραση , 1.5 χρονου με προβλημα στα χρωματα , παει για service , φευγει εξω , επιστρεφει , 2μιση μηνες αναμονη , τη βαζω να δουλεψει και το προβλημα παραμενει . Ξαναπαει για service , φτιαχνεται προσωρινα , και με το περας της εγγυησης (2 χρονια) ξαναπαρουσιαζει το ιδιο προβλημα . Καλυψη καμια . Sony Vaio , 8 μηνων , προβλημα στην οθονη . Παει Βελγιο , επιστρεφει μετα απο 2 μηνες . Τα εξοδα αποστολης και επισκευης δικα μου , χωρις καμια πρωτερη ειδοποιηση για κατι τετοιο , γιατι η ζημια συμπαιραναν οτι προκληθηκε απο δικο μου λαθος . Sony Ericsson , k700i . Προβλημα με την οθονη (κλασικα πλεον) , αγορασμενο μεταχειρισμενο , ακομη εντος εγγυησης , δεν φωτιζει σωστα η οθονη . Εξηγηση στο service , εχει παρει υγρασια , το λαθος ειναι δικο μου (κλασικοτατα) , 120 ευρω επισκευη . Αγορασα προβληματικο μεταχειρισμενο k700i με 60 ευρω και την αλλαξα μονος . Sony Ericsson , к750i . Προβλημα με πορτακι καμερας . Δεν ανοιγει η καμερα παρολο που ανοιγει το πορτακι . Εντος εγγυησης κι εδω . Το λαθος και παλι δικο μου καθως το εσπασα (συμφωνα μ αυτους) ανοιγοντας αποτομα την καμερα . Δεν… Συνέχεια »

Αποστόλης Ρόδος

@Billys παίξε lotto… 😛

tsekboy

ρε Billy, ντάξ, βλέπεις μία δεν σε πάει, βλέπεις 2 δεν σε πάει..τι ξαναπήρες σόνυ?

Εγώ είχα 7-8 κινητά σονυ μέχρι πρίν 3 χρόνια περίπου, δεν είχα κανένα πρόβλημα..Αλλά δεν ήταν απ τ ακριβά ποτέ σαν επιλογή μου γιατί άκουγα συνέχεια για το χάλια service της εταιρίας. Ακόμα και τώρα τ αποφεύγω. Κι άν το κερδίσω κάπου το Ζ θα το πουλήσω την άλλη μέρα (επειδή πήρα πρόσφατα το νεξους4 όχι επειδή θα ναι σονυ-το θεωρώ εξαιρετικό κινητό). Δεν είναι τυχαία τα παράπονα για το σερβίτσιο της εταιρίας.

CF7

@Billys έχεις αγοράσει συσκευή που να μη χάλασε;; 😛 όσο για το Ζ πιστεύω πως και δυο τρία περιστατικά “ξαφνικου θανάτου” να υπήρξαν οι αντίπαλοι του φρόντισαν να βουηξει ο τόπος, προβλήματα μπορουν να εμφανιστουν σε όλες τις συσκευές όλων των εταιρειών!!

Φάνης

Sony – HTC, δεν εχουν απλα service!!! Ειναι γελοια η κατασταση με αυτες τις εταιρειες, τουλαχιστον στην δικη μας χωρα. Και για μενα αυτο ειναι μεγαλος ανασταλτικος παραγοντας. Και να μου αρεσει μια συσκευη, οπως πχ το Htc one που θα βγει, ουτε καν περναει απο το μυαλο μου να την αγορασω. Μακρια κι αγαπημενοι που λενε!

(Και ναι, μιλαω απο προσωπικη εμπειρια με τα δυο service των συγκεκριμενων εταιρειων)

gipavlos

παιδια σημερα το δευτερο z παλι τα ιδια ξαφνικα εκλεισε και δεν ανοιξε το xperia z ειναι το χειροτερο κινητο της sony

Θεόδωρος

πιστεύω ότι είναι πολύ καλό κινητό και θα τα πάει πάρα πολύ καλά!!!!

XperiakiasT

@gipavlos κανε το update

gipavlos

XperiakiasT το εκανα τιποτα τσαμπα τοσα λεφτα !!!!!!!!!

XperiakiasT

@gipavlos θεμα του firmware ειναι οχι του κινητου κανε hard reset!

gataki

εκανα την αναβαθμιση και ολα οκ…..!!μια χαρα το θηριο…!!παιδια χαλαρςστε …εμενα μου προκαλει εντιπωση πως 3 ατομα απο τα σχολια ειχαν θεμα…!!τι να πω…!!και στο κατω κατω το τηλ εχει ασφαλεια 2 χρονια …!!!!!και ποιο τηλ δεν εχει βγαλει θεματα …με ασφαλεια κλπ..???ολα!!!”υπολογιστες τσεπης” ειαναι ρε παιδια λογικο…!!!!θεωρω οτι η σοωυ θα κανει οτι πρεπει για να υπερασπιστει τη ναυαρχιδα της….δεν θα την εγκαταληψει και το εδειξε με την αμεση αναβαθμιση και συντομα αναμενουμε και την αναβαθμιση σε 4.2!!!!!

gipavlos

@XperiakiasT ομος και τοσα λεφτα εσυ τι θα εκανες στην θεση μου που μου το εχουν αλλαξει 2 φορες δεν θα φωναζες??

Ανδρεας

@gipavlos φιλαράκο δεν στο αντικατέστησαν δωρεάν? Κάνε λίγο υπομονή για το htc one ή αν προτιμάς το S4!

Kostas

Βρε παιδιά δεν έχετε ακούσει για τις λεγόμενες παιδικές αρρώστιες στα νέα μοντέλα γενικώς?εμένα ένας ξάδελφος μου που δούλευε πωλητής σε μία πολύ γνωστή αντιπροσωπεία αυτοκινήτων που είχε πει από παλιά ποτέ μην παίρνεις ένα νέο μοντέλο αυτοκινήτου που κυκλοφορεί στην αρχή οποιασδήποτε εταιρείας ακόμα και της Μερσεντές γιατί όλα τα νέα μοντέλα βγάζουν κάποια προβλήματα που στο χώρο μας τα λένε παιδικές αρρώστιες και να το αγοράζεις μετά από 8 μήνες κυκλοφορίας τουλάχιστον γιατί όποια προβλήματα έχει να παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο θα το παρουσιάσει μέσα στο πρώτο εξάμηνο και η εταιρεία θα τα διορθώσει αθόρυβα και χωρίς να μάθει κανείς τίποτα συνήθως,οπότε μάγκες και στα κινητά που είναι και καθαρά ηλεκτρονικές συσκευές το ίδιο συμβαίνει και εγώ προσωπικά το νέο μου κινητό θα είναι ένα από τα τρία η το SONY XPERIA Z η το HTC ONE η το SAMSUNG GALAXY S4 αλλά θα το αγοράσω το Δεκέμβριο γιατί όποια προβλήματα θα έχουν παρουσιάσει θα έχουν λυθεί μέχρι τότε και μία τελευταία συμβουλή αν και θα με βρίσουν πολλοί για αυτό που θα πω τώρα αλλά τι να κάνουμε η αλήθεια πάντα είναι ενοχλητική,ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μην παίρνετε ένα κινητό λίγων ημερών από ΙΔΙΩΤΗ γιατί τις περισσότερες φορές… Συνέχεια »

gipavlos

@Ανδρεας δεν πληρωσα ουτε ενα ευρω μου εκανε εντυπωση πως μου το αλλαξαν μεσα σε 15 λεπτα μονο

Αποστόλης Ρόδος

Ε ναι, αυτό έλειπε… εφόσον γνωρίζουν για το θέμα τι θα πουν σε ένα καινούριο πελάτη. Αλλαγή ξανά και ξανά.
2 χρόνια εγγύηση δεν δίνουν και αυτοί;

Gvirginia

Ψάχνω στο skroutz για κινητό…επιλέγω “Τετραπύρηνο” και βλέπω Sony Xperia Z 64€ Ο.ο
Μπαίνω στη σελίδα και βλέπω προσφορά από 669€ στα 64€…Δε βάζω το όνομα του καταστήματος για λόγους διαφήμισης (έχω και φωτό για τους άπιστους :P).
Πλάκα θα είχε να έκανα παραγγελία να έπαιρνα 3-4 και να τους έλεγα 64€ το ένα λέτε χαχαχαχαχα.

Billys

@ CF7 , εχω αγορασει συσκευη που δεν χαλασε , αλλα και οταν χαλουσε καποια και ηταν εντος εγγυησης , μου τη φτιαξανε σε αλλες εταιριες . Με τη σονυ ειχα σχεδον παντα προβλημα στο service .

Billys

@Kostas , πολλοι φιλοι μου και καποτε κι εγω , αγοραζαμε κινητα πριν τα δουμε σε καποια πλατη καταστηματος ή πριν κυκλοφορησουν στην Ελλαδα . Ουσιαστικα η πρωτη μας επαφη ηταν οταν το ειχαμε αγορασει και το βγαζαμε απο το κουτι . Κι εκτος αυτου , στο μαγαζι δε μπορεις να παρεις το κινητο απ’ την πλατη και να το δοκιμασεις σε τσεπες , τσεπακια , θηκες , τσαντες κι οπου αλλου το βαζεις καθημερινα κατα τη μεταφορα . Οποτε εμενα το “δεν μου καθεται καλα στο χερι” μου ακουγεται μια χαρα . Αντιθετως τα σφραγισμενα , μπορει να ειναι καποιες φορες προιοντα παραεμποριου και η αποδειξη που λες , αφορα συνηθως εγγυηση απο το καταστημα , οχι απο την ιδια την εταιρια . Αυτο που χρειαζεται σε περιπτωση που υπαρχει υπολοιπο εγγυησης σε μεταχειρισμενο , ειναι ενα χαρτι που σου δινουν μαζι με την αποδειξη που γραφει πως το κινητο καλυπτεται με εγγυηση απο την ιδια την εταιρια και ο ιδιωτης οφειλει να το εχει απο το μαγαζι που το αγορασε .

Seme

Υπάρχουν κάτοχοι του Ζ που αντιμετώπισαν πρόβλημα ”ξαφνικού θανάτου” και έκαναν την αναβάθμιση που λέγεται,και να μας πούν αν δούλεψε???

GiannisMix

@Gvirginia
το ειδα κ εγω αυτο που λες! χαχαχα

akis

ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ?ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ XPERIA T ΚΑΙ ΣΤΟ XPERIA ION…
EKTOA APO TO 4G ΣΤΟ ΙΟΝ,ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ?
ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ T…

seme

@akis Το ion ειναι καλυτερο και πιο φθηνο

akis

@seme ΣΤΟ ΣΚΡΟΥΤΖ ΤΟ Τ ΤΟ ΕΧΕΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ.ΤΩΡΑ ΜΟY ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ GALAXY S3.ΓΙΑ ΤΟ Τ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…ΔΕ ΞΕΡΩ….ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ?

Γιωργος

Κάτοχος Galaxy s 3 και πριν από αυτό galaxy s2. sudent death το s3 πριν μια βδομαδα. 1 ημέρα στο service (ούτε μέρα), αλλαγή μητρικής, και όλα κομπλέ. αναβαθμισμένο και σε καινούρια έκδοση (πολύ ωραίο στο ui η λειτουργια που χωριζει στα 2 την οθόνη κ ανοίγεις 2 εφαρμογές δεξια-αριστερα).
εφόσον έχω εγγύηση δεν εχω προβλημα. Δεν είχα πρόβλημα με sony πιο πριν για να σας πω εμπειριες απο service(καθυστερήσεις κτλ), οστώσο θα δωσω το s3 ανταλλαγή για το xperia z. όταν το πάρω θα σας πω εντυπώσεις.
Επίσης καλό θα είναι κάποιοι να μην κατακρίνουν (κράζουν) εύκολα (μηχανήματα είναι χαλάνε), και να αναφέρουν με λεπτομέρειες οποιοδηποτε πρόβλημα έχουν να πάρουμε κι εμεις οι υποψηφιοι αγοραστες μια ιδέα. Στω

γιαννης

ξερει κανεις να μου πει αν στο Ζ δουλευει η μπλε ενδεικτικη λυχνια πανω δεξια στην οθονη [σε αναμονη] για αναπαντητες κλησεις? θελει καποια ρυθμιση, η δεν την παρεχει αυτην την λειτουργια? γιατι σε αλλα xperia poy ειχα δουλευε κανονικα ευχαριστω

Barbara

Έχω το ζ2 κ ξαφνικά έσβησε τι σημβενηκοντεύω να βάλω τα κλάματα..αύριο θα πάω με την εγγύησητο έχω 2 εβδομάδες

kostas

Δυστυχώς από δικο μου λάθος μου έσπασε το κινητο xperia z μεσα στη τσαντα μου.Καπου ακουμπησε σε κατι αιχμηρο και μου ραγισε η οθονη στο πανω μερος.Η sony στη Θεσσαλονίκη μου απαντησε οτι το κόστος αντικατάστασης εινσι στα 270ευρώ. Απλα μου κανε εντυπωση ποσο ευκολα ραγισε.Φυσικα δε το εστειλα στην Αθήνα για επισκευη λογω κοστους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sony Sony Android Smartphones

Sony Xperia 1 V: Premium smartphone για όσους έχουν φωτογραφικές ανησυχίες

Η Sony ήταν πάντα γνωστή ότι εστιάζει σε οθόνες υψηλής ποιότητας, τις κορυφαίες δυνατότητες κάμερας και την ομαλή απόδοση, και το Xperia 1 Το V δεν αποτελεί εξαίρεση.

Smartphones Sony Xperia Ελληνικό μενού smartphones

Sony Xperia 1 V: Ολόκληρο το μενού στα ελληνικά [video]

Αναλυτικά το μενού του Sony Xperia 1 V (XQ-DQ54). Τρέχει Android 13 (67.0A.4.22). Ανακαλύψτε βήμα βήμα τι περιλαμβάνει το κινητό που σκέφτεστε να αγοράσετε.

Smartphones featured Qualcomm Sony

H Sony θα συνεχίσει να κατασκευάζει smartphone για πολλά χρόνια ακόμα

Οι πεσμένες πωλήσεις smartphone της Sony έχουν κάνει πολλούς να αναρωτιούνται εάν θα ακολουθήσει τα χνάρια των LG και HTC.

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.