Sony Xperia Z Ultra ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας το Sony Xperia Z Ultra με οθόνη αφής 6.44 ίντσες Full HD τεχνολογίας Triluminos με X-Reality που μπορεί να αναγνωρίσει οποιοδήποτε μέσο γραφής όπως στυλό και μολύβι, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800, μνήμη RAM 2GB και κάμερα 8 Megapixel. Το Xperia Z Ultra είναι αδιάβροχο και εντυπωσιακό. Δείτε το βίντεο.

Sony Xperia Z Ultra πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Sony Xperia Z Ultra hands-on video, Sony Xperia Z Ultra ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Sony Xperia Z Ultra hands-on video, Sony Xperia Z Ultra ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Sony Xperia Z Ultra hands-on video, Sony Xperia Z Ultra ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Sony Xperia Z Ultra hands-on video, Sony Xperia Z Ultra ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Sony Xperia Z Ultra hands-on video, Sony Xperia Z Ultra ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Sony Xperia Z Ultra hands-on video, Sony Xperia Z Ultra ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Sony Xperia Z Ultra hands-on video, Sony Xperia Z Ultra ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Sony Xperia Z Ultra hands-on video, Sony Xperia Z Ultra ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Sony Xperia Z Ultra hands-on video, Sony Xperia Z Ultra ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tiamat

40 λεπτα hands on!!!!???? .ω ρε παναγιυα μου αυτη ειναι παρουσιαση!!!!!…
το περιμενα πως και πως γι’αυτη τη κορυφαια phabletουμπα!!!!
-μολις παταμε PLAY λοιπον : )

αναστασιος

Μπράβο ρε Κώστα !!!!!και έλεγα τι θα δω σήμερα το βράδυ !!!!

jonjon

Το είδα στα media markt και τρόμαξα είναι τεραστιοοοοοοοοοοοοο! Και έχω note 2.

tiamat

σορρι για το διπλο συνεχομενο post, αλλα δεν υπαρχει αλλος τροπος να κανω edit στο πρωτο ποσταρισμα. καταρχην thanks κωστα για το πολυ καλο hands on γιατι ειναι απο τις συσκευες που εχω στα υποψην και με ενδιαφερουν πολυ. με βοηθησε να καταλαβω καποια σημαντικα πραγματα, οπως οτι πρεπει να ξεχασω την μεταφορα του με τσεπες. αυτο ειναι ενα σημαντικο μειoν για μενα αφου διαφορετικα μπορω να παω και σε κανονικο μεγαλυτερο tablet αμα ειναι να συμβιβαστω με το να κουβαλω ειδικη θηκη μεταφορας. το μεγαλυτερο προσον των phablet για μενα (εκτος απο την μεγαλη,απολαυστικη οθονη για ιντερνετ ,διαβασμα και ταινιες φυσικα) ειναι η ευκολη δυνατοτητα μεταφορας τους (χωρις να απαιτειται θηκη δηλαδη). απο την αλλη σε αυτο το μεγεθος, αυτος που το θελει για επαγγελματικη χρηση μπορει να κανει παπαδες. ειδικα με τη δυνατοτητα να γραφει χειρογραφα και νομιζω (αν καταλαβα καλα) οτι εχει τη δυνατοτητα να προσαρμοζεται και να μαθαινει τον γραφικο χαρακτηρα του καθενα, αυτο ειναι απιστευτο! τωρα για την ποιοτητα οθονης περιμενω το καλυτερο λογω triluminos, απλα θελω να το δω και γω απο κοντα. ετσι μονο καταλαβαινεις τη ποιοτητα μιας οθονης και οχι βλεποντας απο το internet. στο browsing πηγαινε παραπανω απο σφαιρα παρολο που… Συνέχεια »

John

Που ειναι το mini ΟΕΟ???

makis88

Αθλια παντοφλα… Στο ξεκινημα διπλα απο το κεφαλι του Κωστα δειχνει τουλαχιστον υπερβολικο. Ποιον επαγγελματια και πρασινα αλογα! Παρε το λαπτοπ αμα ειναι και τελειωσε η δουλεια! Φανταζομαι ουτε μαζι σου δεν μπορεις να το παρεις γιατι δεν χωραει σε τσεπη.

Timotheos

Εντάξει…. είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό και όμορφο αναμφίβολα αλλά και πάρα πολύ μεγάλο. Τώρα για πρώτη συσκευή που να το χρησιμοποιεί κάποιος και για να μιλάει….ξέρω γω?!! θα φάει κράξιμο χωρίς την χρήση bluetooth. Φαντάσου να είσαι σε καφετέρια ή μπαράκι και να το βάλεις στο αφτί σου για να μιλήσεις!!! Για να το έχεις πάντα μαζί σου, πρέπει να φοράς μάρσιπο αλλιώς το ξεχνάμε. Τώρα για δεύτερη συσκευή…πάλι χλωμό. Θα είσαι αναγκασμένος να έχεις πάνω σου ένα μικρό κινητό και αυτό Συμπέρασμα. Η συσκευή είναι δύσκολη για καθημερινή χρήση. Ελπίζω το 1520 να μην είναι τόσο μεγάλο.

Darth

Μάνο δυο αρνιτικα βλεπω

1. έλλειψη flash(αν και σε κάτι τόσο μεγάλο ισος και δεν είναι έλλειψη)
2. υπερβολικά μεγάλο (να το βάλεις στην τσέπη ξέχνα το)

κατά τα άλλα εξερετικο σε όλα και εξαιρετική και παρουσίαση

Axilleas558

Απλα φοβερος Κωστα!!!!!!

Αλέξανδρος

Makis 88 είναι άθλιο; Δεν κάνει για επαγγελματίες; Από το σχόλιο σου καταλαβαίνω και το μικρό της ηλικίας σου και θα σου εξηγήσω γιατί.
Μαζί μου έχω το lg g pro και το Nexus 7 και όπως καταλαβαίνεις έχω δυο συσκευές αντί για μια
μία. Ούτε το ένα βολεύει ούτε και το άλλο, γιατί αν νομίζεις ότι μπορείς να δεις σχέδιο ή έστω ένα μικρό βιβλίο στο excel στις 5,5″ πέφτεις έξω. Τώρα για το N7 εκεί όντως κάνω δουλίτσα
αλλά μετά από κάνα 10 λεπτο το αισθάνεσαι βαρύ.
Το όλο θέμα σε αυτές τις συσκευές είναι η φορητότητα και μην νομίζεις ότι κάνεις πολλά πράγματα με το tablet αντιθέτως πιο πολύ ενημέρωση και σημειώσεις.
Το συγκεκριμένο είναι φοβερό “ειδικά το πολύ μικρό του βάρος” 212 μόλις γραμμάρια.

Συμπέρασμα: Μην κατακρίνετε κάτι που είναι πέρα από τις ανάγκες σας, δεν είπα να πας για καφέ μ’αυτό. Αυτά που λέω είναι για όλους, σκεφτείτε και τις ανάγκες των άλλων πριν αρχίσετε να λέτε διάφορα επίθετα.
Συγνώμη για το μεγάλο post.

ΜΠΑΤΗΣ

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΚΟΣ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ ,Η ΣΑΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ ΠΑΝΕΛ , ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΓΑΝ ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΣΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΒΕΝΤΟΥΖΑ

Αντώνης

Βασικά, τα παιδιά που θέλουν απλά ένα κινητάκι στην τσέπη γράφουν λίγο άσχετα για την συσκευή σχόλια.
Όταν θα έχεις ανάγκη να κάνεις την δουλειά σου παντού με αποτέλεσμα να κουβαλάς κινητό και tablet θα καταλάβεις ότι αυτό το μηχάνημα ουσιαστικά σε γλιτώνει από το να κουβαλάς δύο συσκευές, μία εκ των οποίων μεγαλύτερή του.
Είναι τρομερή εξυπηρέτηση τα phablet και για αυτό το λόγο έχουν πέραση σε όσους χρειάζονται να δουλεύουν παντού.
Για τις επιδόσεις του, αρκεί το video. Είναι εξαιρετική συσκευή και θα βολέψει πολύ κόσμο.

P@nides

Ειναι πολυ ωραια να βλεπεις μεσα απο τις 6.4 ιντσες τον βλαχακη!!

Το πηρα χθες και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.
Τωρα για μερικους που ειναι κομπλεξικοι ας ειναι,εγω δεν κρινω κανενα μεγεθος κινητου,ο καθενας αγοραζει αυτο που γουσταρει τωρα αν μερικοι τρελενονται….τι να πω…..αλλου παει το θεμα…

Κυριάκος

Το κινητό με έχει κερδίσει σε όλους τους τομείς. Η ταχύτητα που είναι must πλέον, λόγω των πολλών εφαρμογών που χρησιμοποιώ, η οθόνη είναι πολύ καθαρή και μπορείς να κάνεις όντως δουλειά, χωρίς να είναι ταλαιπορία ή υπερπροσπάθεια.
Πραγματικα πολυ καλο κινητο απο την sony. Εχει βαλθει να μεινει στην κορυφη στα κινητα και τα καταφερνει πολυ καλα.

Αρτεμις

Εγώ δεν ξέρω τι είναι και πως δουλεύει αυτό το triluminus, αλλά έχει κάνει δουλειά. Η ευκρίνεια και το contrast κάνουν την οθόνη από τις πιο ξεκούραστες και ζωντανές που έχω δει.

Πάνος

Πάει σφαίρα ρε φίλε. Τι του έχουν φορέσει;
Καιρό είχα να εντυπωσιαστώ με την ταχύτητα κάποιου κινητού!

termi

Παρότι μεγάλο, έχει πολύ ωραίο design. Δείχνει πολύ κομψό και όχι κουμούτσα όπως άλλα του μεγέθους του.

Λιανακης Νικολαος

@P@nides φιλε μου εχω το νοτε 2 και το χρησιμοποιώ καθαρα για επαγγελματική χρήση. Μπορείς να μου πεις οι σημειώσεις που έχει εάν βολευουν; στο νότες ειναι καταπληκτικές.

Πανσέληνος

@Πάνος
Snapdragon 800 και 2GB ram είναι αρκετά για να έχεις αυτό το αποτέλεσμα, από ότι φαίνεται. Προφανώς παίζουν ρόλο και το λογισμικό και η υλοποίηση. Πολύ καλή δουλειά!

Τασία

Είναι όντως τόσο γρήγορο όσο φαίνεται στο review?
Είναι η επόμενη μου αγορά.

P@nides

@Λιανακης Νικολαος εμενα με βολευουν παντως αλλα στον καθενα ειναι διαφορετικα,πεταξου σε ενα απο καταστηματα κινητων και ριξτο ενα ματι απο κοντα.
Απο αποψη αποδοσης και οθονης ειναι ολα τα λεφτα.Δεν κωλώνει πουθενα και lag δεν βλεπεις!

Kimonas

Πολυ ωραιο hands on αν κ λιγο τεραστιο αλλα απο την αλλη σε πορωνει αυτο!!για να κανω κ λιγο τ δικηγορο του διαβολου παντως αυτη η μπαρα στο πλαι θυμιζει το left swipe “αναζητηση στο iphone” 😉

denia

Εμένα με έχει βολέψει πάρα πολύ το ultra z για την δουλειά μου και οι εφαρμογές πάνε σφαίρα και δεν κολλάει πουθενά . όσο για την οθόνη τα χρώματα είναι πολύ ωραία σαν να είναι αληθινά και η μπαταρία του με κρατάει ,5 μερά με πολύ χρήση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.