Sony Xperia Z Ultra, Πρώτη ενδεικτική τιμή στην Ευρώπη 719 ευρώ

Το Sony Xperia Z Ultra με την οθόνη 6.44 ιντσών Full HD τεχνολογίας TRILUMINOS με X-Reality for mobile και τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 2.2GHz με 2GB μνήμη RAM ανακοινώθηκε νωρίτερα σήμερα το πρώι και ενώ κατά την επίσημη παρουσίασε δεν ειπώθηκε κάτι για την τιμή του, η Sony Ολλανδίας έσπευσε να το μαρτυρήσει αναφέροντας ότι τουλάχιστον στην τοπική αγορά θα το τέρας θα κοστίζει 719 ευρώ.

Sony Xperia Z Ultra πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Sony Xperia Z Ultra τιμή 719 ευρώ, Sony Xperia Z Ultra, Πρώτη ενδεικτική τιμή στην Ευρώπη 719 ευρώ

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
john

Παμφθηνό….

spyros

Ωραιο!Μου αρεσει πολυ,αλλα για την ωρα ειναι ακριβο.Θα το παρω το 2015…

30filla

δεν είναι ακριβό 719€. Στα 700€ ξεκίνησε το 5άρι Ζ και τώρα κάνει 450. Αναλογικά τα χριστούγεννα το ΖU θα κοστίζει λιγότερο από 500€. Δείτε τον ανταγωνισμό.. η πλαστικούρα της σάμσουνγκ κάνει σχεδόν 500 και κλείνει ήδη 1 χρόνο κυκλοφορίας.

diecast

τι 6.44 ιντσες πατε καλα??? αν ειναι δυνατον πια !! πραγματικα ευχομαι να μην πουλησει τιποτα

Δημήτρης Κ.

@diecast Δεν γίνεται να μην πουλήσει φίλε μου δυστυχώς..κ εγώ τα ίδια λέω με σένα αλλά λόγω του 800άρη δεν πρόκειται να μην πουλήσει.Αυτό είναι το key-selling point του χώρια απο την οθόνη που πραγματικά είναι πολύ μικρό το ποσοστό ανθρώπων που θέλουν τέτοιο μέγεθος οθόνης…

el-delamounpan

Προς 30filla….. πλαστικουρα ξεπλαστικουρα η SAMSUNG ειναι μονη πρωτη σε πωλησεις και σε εξελιξη. Ολος ο κοσμος που την προτιμαει κατι καλυτερα ξερει απο εσενα Μακαρι, λενε ολες οι εταιριες να τη φτασουμε η μαλλον να την πλησιασουμε γιατι ετσι οπως εχει ξεφυγει κλαφτα χαραλαμπε μονη πρωτη για πολλες δεκαετιες θα ειναι…. γατακια ολοι και ολες σας…..!!!!!

John

Πωωωω ρε φίλε el-delamounpan μα καθόλου δεν κάνει μπαμ η άποψη σου … Πρώτον φαίνεται πόσο πρόβατο είσαι και πιστεύεις τις μπούρδες που λες και δεύτερον ελπίζω να μην πείσεις πολλα γάτια να εκστρατεύσουν στην Σάμμυ η οποία εκτός απο το να τα ξινει και να βγάζει 1500 μοντέλα στο στυλ S4 δεν κάνει τίποτα άλλο…

diecast

@john πολυ ατυχες σχολιο φιλε μου! η σονυ καθεται και βγαζει καθε 2 βδομαδες κινητα και φυσικα μιαζουν απειρα μεταξυ τους που ειναι και λογικο! αλλα μην λες για samsung ενω η ποσες ναυαρχιδες της σονυ φευγουν ακλαφτες

Stavros

diecast οι ναυαρχίδες που λες ότι φεύγουν άκλαυτες, να σου υπενθυμίσω ότι το Xperia Z μόλις σε 1 μήνα κυκλοφορίας είχε πουλήσει 5.000.000 παγκοσμίως και τώρα έχει ξεπεράσει τα 10.000.000 παγκοσμίως οπότε είναι επιεικώς λάθος αυτό που λες. Η Sony έχει ανέβει πάρα πολύ από τότε που εξαγόρασε την ericsson και αν συνεχίσει έτσι θα πιάσει την πρωτιά σε 1-2 χρόνια.

Αντώνης

Το Xperia Z Ultra διαθέτει τον γρηγορότερο επεξεργαστή στον κόσμο ,η εφαρμογή battery STAMINA Mode βελτιώνει τέσσερις φορές ή και περισσότερο το χρόνο αναμονής του smartphone ,δεν είναι μόνο ανθεκτικό στη σκόνη αλλά είναι και αδιάβροχο, διαθέτει οθόνη αφής 6.4” Full HD με τη τεχνολογία της Sony TRILUMINOS Display για κινητά, δημιουργώντας ένα ευρύτερο φάσμα πλούσιων φυσικών χρωμάτων χάρη στην τεχνογνωσία της BRAVIA TV …… Ανεβαίνει και άλλο η sony …..

jacob

@diecast,@l-delamounpan. Πω παιδια,, πραγματικα μου καψατε τα ματια με τα σχολια σας. Apple,Sony ειναι οι κυριοι παιχτες παγκοσμιως (σινεμα, μουσικη, tv, laptop, sound.. ολα) να το εχετε κατα νου αυτο που σας λεω… Η Sammy δεν μπορει να το διαχειριστει ολο αυτο το (κατα των αναλυτων) τυχαιο που της συνεβη… (ατυχια στη Nokia και Sony Ericsson) και της φαινεται.. επενδυει σε ανουσια πραγματα με τοσο μεγαλο κοστος… ηδη το S4 δεν πουλεισαι ουτε το 1/2 απο το αναμενομενο. (νταξει ωραια τα S3 που μαλλον εχετε… αλλα ξεκολληστε)
Τη Sammy ολη την θελουν για να τους προμηθευει με hardware

el-delamounpan

Jacob αρχιζεις να μου την λες προσωπικα..και θα χουμε θεμα, ευτυχως που δεν ηρθα στο workshop του βλαχακη γιατι αν ημασταν διπλα διπλα θα ειχα σε τοσα πραγματα να σου ρηξω χιλοπιτες που δεν θα ξερες απο που να κρυφτεις δες στον παγκοσμιο πλεον χαρτη πωλησεων που ειναι η SAMSUNG και που ειναι τα αλλα τα μυρμηγκια που εσυ υποστηριζεις και σε προκαλω να μου στειλεις mail για να τα πουμε απο κοντα………

el-delamounpan

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ SAMSUNG KAI LG ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ ΣΑΣ…….

mind

@el-delamounpan ΤΟ 38% ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ XPERIA Z ΗΤΑΝ ΠΡΟΗΝ ΚΑΤΟΧΟΙ SAMSUNG.. ΑΠΟΔΕΙΞΗ? Η ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΡΕΥΝΑ: https://www.sonyxperiaz.co.uk/505/sony-stealing-38-of-uk-samsung-users-to-handle-xperia-z-smartphone/ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.