Sony Xperia Z Ultra στο κρεβάτι του Προκρούστη

Εχθές συγκρίναμε στο μέγεθος το φρεσκοανακοινωμένο Sony Xperia Z Ultra με οθόνη 6.44 ιντσών με το Sony Xperia Z (οθόνη 5 ιντσών), σήμερα τα παιδιά από το PhoneArena δημιούργησαν ένα size comparison και με άλλα μοντέλα smartphones και tabletόφωνα. Στο κρεβάτι του Προκρούστη βάζουν τα Galaxy Mega 6.3, Galaxy Note II, Galaxy S4, Nexus 4 και iPhone 5. Κάντε τη σύγκριση!

Sony Xperia Z Ultra, Sony Xperia Z Ultra στο κρεβάτι του Προκρούστη

Sony Xperia Z Ultra, Sony Xperia Z Ultra στο κρεβάτι του Προκρούστη

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αντώνης

Τα πράγματα έχουν ξεφύγει και μάλιστα πάρα πολύ. Δεν είναι ούτε καν ταμπλετόφωνο. Το συγκεκριμένο είναι όντως μια καλή πρόταση για ένα μικρό τάμπλετ. Αλλά όχι ταμπλετόφωνο. Από την άλλη γιατί να μην έχουμε όμως και εναλακτικές προτάσεις ως προς τις ίντσες?

Panos

Όσα τηλέφωνα και να βάζαν δίπλα αν είχα λεφτά το S4 θα έπαιρνα φυσικά!

tech21man

Ναι για 200 ευρω καλο ειναι το S4.

Και επειδη το μεγεθος μετραει οπως και να το θεσεις, …

k.boug

Note 2 μεχρι να βγει Note 3!!!
(ειδικά τωρα που ακουσα οτι δεν θα ειναι 6″ αλλα 5.7″)
τα υπολοιπα απλα καινε ρευμα ..χαχα!!!

Panos

@Tech21man εχει φοβερά features τα οποία δεν έχει κανένα άλλο κινητο στην αγορα…αν έχεις “μπανανομηλο” μην μου απευθύνεις καν τον λόγο είναι μάταιο

jacob

@Panos, o Tech21man μαλλον εννοουσε την ποιοτητα που εχει το S4 και οχι τα features, αν και μεταξυ μας ειναι ψιλο-αχρηστα (επαιζα με το gesture και ημουν σαν τροχονομος μπροστα στο κινητο) :Ρ

Wolf

Το s4 για μένα έχει μακράν τις καλύτερες διαστάσεις..! Όλες οι εταιρίες την ίδια λογική με τη Samsung έπρεπε να έχουν, δηλαδή να μεγαλώνουν την οθόνη ενώ ταυτόχρονα να μειώνουν τις διαστάσεις..! Βάλτε το s4 δίπλα στις υπόλοιπες ναυαρχίδες και θα δείτε ότι είναι πολύ πιο εντυπωσιακό από κοντά για τον λόγο του ότι είναι σχεδόν όλο οθόνη…. και τι οθόνη… full hd super amoled…! Τι να τις κάνω τις αδιαβροχοποιησεις,το αλουμίνιο και το γυαλί εάν δεν χωράει στην τσέπη μου και είναι και βαρύ η έχει μικρή οθόνη..! Θέλω μεγαλύτερη οθόνη σε όσο δυνατόν μικρότερες διαστάσεις..!

Kostas K.

Φοβερή συσκευή αλλά με μπόλικο ρισκο απο την Sony καθώς δεν είναι ούτε ταμπλετ ούτε τηλεφωνο..Θα μου πειτε και για το Note ετσι λέγαμε κάποτε και είδαμε τα αποτελέσματα αλλά εδώ το πράγμα ξεφεύγει τελειως..Προσωπικά αν ηθελα να το χρησιμοποιησω σαν ταμπλετ θα έπαιρνα κατι μεγαλύτερο πάντως ενώ αν ήθελα να το χρησιμοποιησω σαν τηλέφωνο σιγουρα ειναι τεράστιο και χάνει καθε έννοια της φορητοτητας

Solon

Μια ερώτηση:
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί η Sony έβγαλε το Ζ Ultra στις 6.4″;
Χάθηκε να το κάνει στις 7 να γίνει κανονική 7άρα ταπμλέτα;
Οι 0,6 ίντσες τους έφαγαν;
Θα μας τρελάνουν στο τέλος τα τζαπόνια.

tech21man

Jacob, ναι ρε συ,πραγματικα με τα πλαστικα της samsung δεν μπορω. Οχι δεν εχω apple, ειχα iphone ομως. Ειναι τα λιγοτερα καταλληλα προιοντα για τον τροπο που χρησιμοποιω smartphones αυτον τον καιρο, τα θεωρω ποιοτικα, πανακριβα για αυτο που ειναι και μαλλον το σκουληκι που τρωει το μηλο θα μπορουσες να με χαρακτηρισεις.

Απλα, δεν κρυβω οτι απο τη στιγμη που εποιασα τα νεα xperia στα χερια μου, ε οκ, καποια πραγματα κανουν μπαμ. Το ενα (sony) ειναι υπερ κυριλε και το αλλο (samsung, αν και δεν ειδα s4 απο κοντα) ειναι τουμπανο μεν, φτηνιαρικο δε συγκριτικα, ποσο μαλλον για την τιμη του. Οκ, βαλε “για μενα” στο τελος. Τα επιτευγματα παντως της samsung στον κλαδο ειδικα απο μια εταιρεια που ηταν του κλωτσου και του μπατσου παλια ειναι αναφαιρετα! Σε κανει να αναρωτιεσαι τι θα κανει με το tizen.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.