Sony Xperia Z ελληνικό unboxing

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και αποσυσκευάζουμε το πολυαναμενόμενο Sony Xperia Z με εξωτικά τεχνικά χαρακτηριστικά και ντιζάιν που σας έχει σαγηνέψει. Το Xperia Z έρχεται με οθόνη αφής 5 ιντσών FHD 1920×1080 pixels, κάμερα 13.1 Megapixel και Exmor RS και HDR video, τετραπύρηνο επεξεργαστή και μνήμη RAM 2GB. Δείτε το unboxing και θυμηθείτε το πρώτο hands-on video του Xperia Z.

Sony Xperia Z πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Sony Xperia Z Ελλάδα, Sony Xperia Z ελληνικό unboxing

Sony Xperia Z Ελλάδα, Sony Xperia Z ελληνικό unboxing

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

85 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πανος Σομπολος

Πω πω η οθόνη πρέπει να είναι εξαιρετική,στη photo μοιάζει με dummy το κινητό!

mikekodima

Το τηλέφωνο είναι πραγματικά πανέμορφο μπράβο στη SONY,το unboxing του Techblog όπως πάντα κορυφή το τηλέφωνο απλά τέλειο!!!

kostis

Δεν εχει παρει και τις καλυτερες κριτικες η οθονη του….
Σαν εμφανιση μου αρεσει αν και το γυαλι πισω με φοβιζει….

Max91

Πολυ καλο το unboxing, οσο για το κινητο απλα τελεια ειναι απο τα λιγα smartphone που σε κανουν να το θελεις… το μονο που θα ηθελα ειναι κουμπι για την καμερα… ας το φτιαχνανε εστω μονο στη λειτουργεια καμερας να μπορεις να τραβας με το power button. επειδη εμενα προσωπικα χωρις κουμπι δεν με βολευει.

basilis_fr

ΔΕΝ με πείθει… Μου θυμίζει copy paste την περίπτωση του XPERIA S… Η ένταση του ακουστικού θα είναι απαράδεκτα χαμηλή…το σημα κακό…το SAR υψηλό… η οθόνη κιτρινίλες…το τζάμι θα χαραζεται…κατά τα άλλα HD…!! Εν τέλει σε 2-3 μήνες θα έχουν βγει άλλα 2-3 μοντέλα από την ΙΔΙΑ την SONY με τα ίδια χαρακτηριστικά που θα ρίξουν στο μισό την τιμή του Z… (zx zl a b c d e f g…). Kαι όλα αυτά τα καταφέρνει μόνη της η SONY.

Όπως πάντα περιμένω το the next best thing… 🙂

ΗΛΙΑΣ

Ας μην υπερβαλλουμε οτι ” μας εχει μαγεψει” . Μια νεα ακομη συσκευη, σε 9 μηνες κανεις δεν θα την θυμαται. Τα παντα στον βωμο του μαρκετινγκ………..Η Νοκια απο τον Νοεμβριο του 2010 εβγαλε την εκπληκτικη καμερα 12 μεγκα πιξελς του Ν8. Γιατι δεν εχει φλας Ξενον να μας απαντησει καποιος. Μια νεα, και ωραια συσκευη με τιμη εκτος Ελληνικης πραγματικοτητας , γιατι τοσος θορυβος?

Οδυσσέας

Εγώ το βρίσκω καταπληκτικό!
Το θέλω τώρα!!!!!
(Sony fan boy)

Makis

Basilis_fr
1. η ένταση του ακουστικού είναι άψογη
2. η οθόνη δεν παρουσιάζει κιτρινίλες
3. το σήμα του είναι πολύ καλό
4. το SAR το χαμηλότερο που υπάρχει αυτή τη στιγμή σε κινητό Sony και γενικότερα..
5. το τζάμι δεν χαράζεται (χαράζεται το shatter proof sheet από πάνω) αν προσέχεις λίγο δεν θα πάθει κάτι ή βάζεις το screen protector που υπάρχει στο κουτί. 🙂
6. Πάρε ένα Galaxy S4 ή iPhone 5S και άσε τη γκρίνια!

Φιλικά

Μάκης

Κώστας Ζ.

Makis +1
Κωστή, μπραβο σου! Απλα τέλειο το κινητό

Kosmas

Κώστα το αγόρασες (και εάν ναι πόσο ; )..; ή στο έδωσε κάποια εταιρία…;

ιωαννης

Και Ferrari να δωσουν σε μερικους θα πουν οτι το κολοφτιαγμενο Subaru του γειτονα εχει μεγαλυτερο μπουρι εξατμισης και οτι κανει περισσοτερο θορυβο και οτι εχει καλυτερη επιταχυνση και και και…απλα βαρεθηκαμε να σας ακουμε παιδια!

tassos

Κώστα για πλαστικό πάνω από την οθόνη μπορείς να το βγάλεις αλλά στο xperia z θα βγει μαζί και το λογότυπο της sony στο video παρακάτω : https://www.youtube.com/watch?v=4GzYnDnZDRg , η κοπέλα το αφαιρεί από το sony xperia t αλλά αναφέρει το τι γίνεται και στο xperia z στο 5:52 και προσωπικά για μένα είναι κρίμα να μην έχεις την αίσθηση από το γυαλί……

Γιώργος

Κώστα τι στο καλό συμβαίνει με το κουτί ? https://www.youtube.com/watch?v=eb8EF-3LTBo , θα υπαρχουν δυο κουτια;με το dock και χωρίς :O

Στο gsmarena εχουν άλλη έκδοση. Εσυ μάλλον εξασφάλισες την deluxe 😀 Ολε!

Nikos

Απλα μια γυαλινη παντοφλα που στοιχιζει 700 ευρω.
Ευχαριστουμε SONY…..

ΜΑΝΩΛΗΣ

Να εχω γυαλι και να μη το αισθανομαι??? Μπααα δεν θα παρω…και αν βγαλεις την ζελατινα θα αφηνει δαχτυλιες σαν τρελλο! Αν αγοραζω γυαλι θελω να ακουμπαω γυαλι αλλιως μενω στο πλαστικο του s3 μου, που για να λεω την αληθεια το εχω βαρεθει λιγο, αλλα ειναι αψ
ογο και ανθεκτικο!

aris

Πολυ καλο…τελειο κατα αλλα….Απαραδεκτο ομως να γρατζιουνιεται λογω ζελατινας…!!!κριμα…!!!

antonis

ΤΙ XPERIA Z KAI…ΒΛΑΚΙΕΣ!
ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΠΙΔΙ!!!!! GUEST STAR… KAI ΟΛΟΙ ΓΙΑ XPERIA Z!!

Πανος Σομπολος

@Nikos Σωστοοοος…! Δηλαδή θα μου πρότεινες μια πλαστική παντόφλα που κοστίζει 500?

Kosmas

Ευχαριστώ πολύ Κώστα..! 🙂

djfapples

Aληθευει οτι οταν βγαλεις την προστατευτικη του ζελατινα που γρατσουνιεται ευκολα φευγει κ το λογοτυπο τις sony
κακο αυτο!!!

nick2011

Ειλικρινά, ΞΕΝΕΡΩΣΑ με το θέμα της ποιότητας και της αντοχής της οθόνης.

Βλέποντας και το βιντεάκι που δόθηκε λινκ πιο πάνω… απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ τέτοιο κινητό που διαφημίζει το γυαλί του και ιδίως την αντοχή του, να έχει ΠΛΑΣΤΙΚΗ ζελατίνα εργοστασιακή που ΧΑΡΑΖΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΑΤΑ, και που άμα την βγάλουμε (για να χουμε το γυαλί που μας έταξαν) να έχουμε ένα κινητό που γεμίζει δακτυλιές και λαδιές που ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ.

Ευτυχώς… γιατί θα είχα μεγάλη δυσκολία στα λεφτά για την αλλαγή από το S3.

spyros

Ποιοτητα σε αλλο επιπεδο. Τελειο κινητο αλλα να ηταν 4,6″ θα μου αρεσε περισσοτερο.
Και κατι αλλο, ρε συ Κωστα μη το βαρας και το τσιμπας με το κοπιδι, μου ραγιζεις τη καρδια

Γιάννης

Εγώ πιστεύω οτι είναι αρκετά όμορφο, αλλά θα μπορούσε να είναι αρκετά καλύτερο…Βιάστηκε η Sony και θα την φάνε ζωντανή η Samsung,LG και HTC.Επίσης δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποιά θα είναι η τύχη μέχρι τον Απρίλιο που θα βγει και ο ανταγωνισμός. Για μένα προσωπικά είναι “ένα ακόμα” κινητό και δεν υπάρχει κάτι που να με κάνει να αφήσω το s II εκτός από το Nexus 4…

geo

Πολυ καλο … θα το φερει η vodafone ?

Jacob

+1. @Makis επειδη με κουρασαν τα Sammysheep!! Παιξτε με το S3 σας και αφηστε αυτο εδω.. ειναι πολυ premium για την αδεξιοτητα σας! Μακαρι να ειχα 700Ε να το επαιρνα επι τοπου… Ζήτω το Ζ!

nikos

700 ευρώ κινητό κι ακόμα βαζουν handsfree?νομίζω πως με τόσα λεφτά θα’πρεπε να υπάρχει στην συσκευασία ένα αξιόλογο bluetooth.

Nikos

@ Πανος Σομπολος κοιτα λιγο τo one x,Butterfly και Droid dna της HTC και και φυσικα το nexus4 θα καταλαβεις αμεσωςτην διαφορα στην ποιοτητα και στο design. Εδω η SONY μας πασαρει ενα μονοκοματο ξερο λες και ειναι φωτοβολταικο πανελ.

giorgio

ποια η διαφορα του απο το huawei ascend d2??καμια 200αρια ευρω φανταζομαι και τιποτα αλλο…

Βασιλειος

To service της Δωδεκανήσου το έχουν ακομη? Προσωπικά με χασαν απο πελάτη όταν
Τους πηγα ενα κινητό και απο δικη τους βλακεια ήθελαν να μου παρουν 50 ευρω.. Όταν ξεκινησα να πληρωνω την Ericsson, με το t39m, μετα t68, meta μπηκε και η σονυ,εγινε t68s, p800,p900,p910,p990,k750,k770 και ίσως κάποια που ξυπναω.. σορρυ σονυ, αλλα απο το όταν σε έχω ανάγκη θα με κερδισεις με την συμπεριφορα σου (service ),και οχι στο ραφι που διαλεγω και σου σκαω τα 600αρια..αντε γεια τωρα και εαν δεις εστω και 1ευρω απο εμενα χεστε μεχρι και το, ps3 σκεφτομαι να το αντικαταστησω με το νεο Xbox και οχι με το ps4. Αν τους ενδιαφερει να μαθουν ποσο κακο τους κανουν τα service τους δεχομαι να παρουν το e mail μου απο σενα Κωστη

Τhomas

12:20 ολα τα λεφτα … στο παρα πεντε τη γλυτωσε το κινητο απο το κοπιδι!

fotis

Καλά τα γυαλιά και οι υπόλοιπες φανφάρες αλλά όχι για κινητά. Και γρατζουνίζεται εύκολα, και άμα βγάλεις την ζελατίνα φεύγει το λογότυπο sony και βρομίζεται εύκολα και κάνει δαχτυλιές. Ωραίες οι κινήσεις εντυπωσιασμού αλλά δεν κρατάνε πολύ. Κάτι ξέρει η samsung με τα υλικά που χρησιμοποιεί και ας την κράζουν όλοι… Βέβαια μόλις τα χρησιμοποιούν για αρκετό καιρό αλλάζουν γνώμη και συνειδητοποιούν τα αυτονόητα…… ότι ποιοτικά υλικά είναι αυτά που αντέχουν στον χρόνο και στις κακουχίες και όχι αυτά που φαίνονται “ωραία”. ( κάτοχος SIII από το καλοκαίρι που το έχω κακοποιήσει απίστευτα σε βαθμό επίδειξης της αντοχής του κινητού…. μετά από ένα απλό καθάρισμα με ένα πανάκι είναι ακριβώς οπός όταν το πήρα)… https://www.xperiablog.net/2013/01/25/xperia-z-sony-logo-baked-into-screen-protector-rather-than-its-display/

baira13

Ειχα διαφορετικη εκτιμηση…ειδα τα video….αγαπησα το galaxy s3 μου ξανα….
Sammy Lead the Way Again……..

Αποστόλης Ρόδος

ΚΙΝΗΤΑΡΑ … Περιμένω το επομενο video Κώστα.
Επίσης να αναφερω πως εχω ποστάρει video σε παλαιοτερο άρθρο για το Xperia Z που αφορουν την ανθεκτικοτητα του κινητου και στα χτυπήματα και τα πεσιματα… και εσεις κατσατε στην ξενερωτη βρωμιαρα αμερικανα που μονο απο το μαλλι της το λιγδιασμενο εκανες χωριατικη… έλεος δηλαδή.
Να σας δείξω λίγο σε τι κατάσταση ξεφλουδισματος ειναι το S3 μου γιατί πολυ το υπερεκτιμησατε μερικοί. Το έχω 6 μήνες και δεν ειμαι ευχαριστημένος σε σχέση με το S2 που ήταν πολυ ανώτερο σε ανθεκτικότητα.
Περιμένω διακαώς να βγει και το S4 … Για να κατασταλάξω … Προς το παρόν Xperia Z και τα μυαλα στον τορνο.

Netted

Αυτό με την ζελατινα απαράδεκτο. Το κινητό ενώ το είχα στα υπόψη για αγορά αλλα διαγραφηκε…. Αντε να δούμε και το s4 ποτε είπαμε Μάρτιο;

tolios

Πραγματικά τα σχόλια είναι για λύπηση μόνο ο τελευταίος και συνονόματος δεν είναι κουραστικός ναι και το δικό μου το sony xperia neo v καθαρίζεται με το τζιν παντελόνι μου.Κατά άλλα το μόνο αρνητικό για μένα είναι τα γράμματα πίσω και ότι το dock δεν συνδέεται με το pc πολύ μείον . Πάντως αν θες να πάρεις κινητό όπως και υπολογιστή και tablet τα προσεχείς αλλιώς …δεν θα φτουρήσουν αρκετά.

Darth

Κρίμα πολύ κρίμα για αυτή την ζελατίνα…….. αν ήθελα κινείτο θα ήταν ένας πολύ σοβαρός λόγος μh απόκτησής του (με ζελατίνα γρατζουνιζεται σαν δεν ξέρω τι…… χωρίς γεμίζει δαχτυλιές που μόνο με azax φεύγουν μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα..)

tassos

Αποστόλη και tolio επειδή εγώ ανέβασα το video για το πλαστικό θέλω να πω ότι είμαι κάτοχος ενός s3 και ενός motorola razr. Tο xperia z то θεωρώ ένα από τα πιο όμορφα κινητά που υπάρχουν ,αλλά όταν αποφασίζω να δώσω 650-700 ευρό για ένα κινητό θέλω και το premium feel δεν λέω βέβαια ότι όταν πιάσεις το s3 νιώθεις preimium feel… το μόνο που θέλω να πω είναι κρίμα όταν κατασκευάζεις ένα τόσο όμορφο κινητό και βάζεις μπροστά γυαλί να το καλύπτεις με ένα πλαστικό το οποίο δεν έχει την ίδια όμορφη αίσθηση στο χέρι του χρήστη και νομίζω ότι όλοι εδώ θα συμφωνήσουμε ότι η αίσθηση που δίνει το γυαλί είναι Κλάσεις ανώτερη από το συγκεκριμένο υλικό.Δεν θα ήθελα να έρθω σε διαμάχη με κανέναν απλά εξέφρασα την γνώμη μου …

Mandoctor

Ρε αθεόφοβε Κώστα, βίασες που βίασες το dock, δεν άντεξες, το τσέκαρες το αντιχαρακτικό.. Άπαιχτο unboxing, όπως πάντα. Περιμένουμε hands-on!

basilis_fr

Κινήσεις εντυπωσιασμού…. για 2 μήνες ΤΟ ΠΟΛΥ…

@makis

Eίμαι σίγουρος πως θα υπάρξουν νέα προβλήματα που θα εφεύρει η SONY σε αυτο το κινητό…Δεν τους φοβάμαι… Το έχουν σε αυτό τον τομέα. Αφου η ίδια η εταιρία υποτιμά τα flagshp κινητά της βγάζοντας 10 αντικαταστάτες του μέσα στον ίδιο χρόνο…μην τους υπερασπίζεσαι εκτίθεσαι!! Έκανα το λάθος να πάρω από τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του το XPERIA S (13 χρόνια πιστός στη Ericsson>Sonyericsson>Sony) και ευτυχώς το πούλησα στο 5μηνο και τωρα απολαμβάνω το Samsung Galxay SIII… ;)Kαι το 0.21 SAR του SAMSUNG GALAXY SIII δεν το φτάνει ούτε στα όνειρα του πάντως..και ας είναι παντόφλα.

Κρίμα που θα ξεθωριάσει μαζί με το λογότυπο και την διαφανεια που κάνει το χέρι σου να κολλά αντί να γλυστρά επάνω στην οθόνη … και αυτό το μοντέλο!! Κρίμα που θα παρουσιασει το xperia a b c d …….. και θα το έχει αντικαταστήσει μέσα σε 2-3 μήνες.

The next best thing… τίποτα άλλο. Και μόνο η αίσθηση αφής επάνω στο corning gorilla glass σε κερδίζει!!!

kotsoss

Κινητό εφτακοσίων ευρώ και έχει αυτο το άθλιο γυαλί και την άθλια ζελατίνα (όπως όλα τα SONY). Well done SONY!

kotsios1998

Και ποιος σας είπε όλους εσάς ότι χανετε την πρεμιουμ αίσθηση του κινητού με το προστατευτικό από πάνω? αν το παιρνατε χωρίς να το ξέρετε ότι έχει ζελατίνα κανείς δεν θα το χαμπαριζε.
Και κατι ακόμα, πάρτε και σεις κοπιδι και γρατζουνιστε τα κινητά σας με την ίδια δύναμη που το εκανρ και Κώστας και το ίδιο πραγμα θα παθουν

Κωνσταντίνος

Κώστα πες μας εσύ που το χρησιμοποιησες. Νιώθεις ότι έχει κατι από πάνω η οθόνη ή απολύτως τίποτα;

kotsios1998

Κώστα πες μας εσύ που το χρησιμοποιησες. Νιώθεις σαν να υπάρχει πράγματι κατι πάνω στην οθόνη ή απολύτως τίποτα;

djfapples

Βρέθηκε η αχίλλειος πτέρνα του κινητού η χαζοζελατινα πρέπει να μάθουμε αν χαρασεται τόσο εύκολα

Wolf

Εμένα μου αρέσει αυτό που βλέπω…! Βέβαια ενα σορό ερωτήματα γεννιούνται όσον αφορά 1) την αντοχή του στις γρατζουνιες με η χωρίς την μεμβράνη 2) την αίσθηση που έχει στο χέρι 3) οθόνη 4) συνολική εμπειρία χρήσης της συσκευής 5) την υποστήριξη που θα έχει απο την Sony και κατα πόσο θα μας φερθεί τίμια η εταιρεία μη βγάζοντας άλλες 15 ναυαρχίδες μεσα στο εξάμηνο..! Πάντως το αν αξίζει η οχι το z θα φανεί πιστεύω κάνα τρίμηνο αφότου θα έχουν κυκλοφορήσει οι ανταγωνιστές(m7, s4) που θα έχουν βγει στην φόρα αδυναμίες καθώς και τα συν και τα πλην των συσκευών…! Τέλος νομίζω οτι όποιος έχει s3 δεν υπάρχει κάποιος ουσιαστικός λόγος να το αλλάξει με κάποια απο τις συσκευές αυτης της φουρνιας γιατί δεν θα δούμε κάποια δραματική εξέλιξη η καινοτομία αλλά να περιμένει την επόμενη.. S5 κτλπ..!

Aποστόλης Ρόδος

Επειδή πολύς λόγος έγινε για την ανθεκτικότητα της συσκευής… και όταν οι περισσότεροι θα περάσετε μεμβράνες με φουσκάλες στις οθόνες των κινητών σας… 😛
Click στα παρακάτω video.

https://www.youtube.com/watch?v=6ekOrlQjqoY
https://www.youtube.com/watch?v=OBNEEE-O_J4
https://www.youtube.com/watch?v=4SaRydpYAlA

Α ρε SONY φαντάσου να ήμουν και fan σου τι θα έκανα… 😛
(Samsung Fan είμαι αλλά χωρίς παρωπίδες… 😉 )

Παρόλα αυτά το φρόνιμο είναι να περιμένουμε γενικότερα και τα παλικαράκια που ψήνουν τα κινητά στα microwaves και τα πετάνε στα ντουβάρια… όπως και το επόμενο big think που αν μοιάζει στο προηγούμενο… θα φάει πόρτα από μένα.
Ποτέ ξανά μπλε κινητό ακόμα και αν δουλεύει με πυρηνική ενέργεια.

sakis

Γεια σας κι απο μενα.Εγω προσωπικα θα περιμενω να βγει και το s4 και το καλοκαιρι θα κανω την επιλογη μου.Οσο αναφορα τις δαχτυλιες και τις λαδιες που διαβαζω,πιστευω πως ο μονος λογος που η sony το εβγαλε αδιαβροχο ειναι να μπορεις να το πλενεις-καθαριζεις απο τις δαχτυλιες και λαδιες.Μην περιμενει κανεις να παει για ψαροντουφεκο με το κινητο.:-)

Kimi_R*

‘Εχω το Xperia S περίπου μισό χρόνο το οποίο επίσης έχει αυτή τη ζελατίνα από πάνω, κάνεις δεν το καταλαβαίνει, μια χαρά είναι η αίσθηση, το βάζω πάντα χύμα με κλειδιά στην τσέπη και προς το παρόν δεν έχω δει καμία γρατζουνιά, βέβαια για να είμαι ειλικρινής δεν θα δοκίμαζα να το χαράξω σε αντίθεση με το Neo V που έχω δοκιμάσει τα πάντα (κλειδιά, καρφίτσες, μαχαίρια κτλ.) και δεν καταλαβαίνει τίποτα η οθόνη.
Και επειδή διαβάζω διάφορα από κάποιους για τα SONY ότι κολλάνε κ δεν είναι smooth σε σχέση με τα Samsung, το Xperia S είναι μια χαρά smooth, το λάθος που γίνεται στις περισσότερες παρουσιάσεις είναι ότι τα ανοίγουν και τα δοκιμάζουν κατευθείαν, αν το αφήσεις το κινητό μισό λεπτό να ανοίξει κανονικά μετά είναι κομπλέ.
Στο μισό χρόνο που το έχω έχει κολλήσει μόνο μια φορά για τα καλά αλλά σε αντίστοιχο χρονικό διάστημα το 4S που είχα και το έδωσα λόγο κακού σήματος είχε κολλήσει 4 φορές και μάλιστα έκανε και χαρακτηριστικό ήχο…
Ωραίο το Ζ, ακριβό δυστυχώς για την τσέπη μου, σε κάνα χρόνο όμως ίσως μπορέσουμε να το τσιμπίσουμε 😉

Νιο

Τσαμπα κραξιμο βλεπω εγω….. Χωρις να το εχετε πιασει καν στα χερια σας. Η SONY παντως ποτε δεν ειχε υπερκοστολογημενες συσκευες. Παντα μετα απο λιγο ριχνει αρκετα τις τιμες της. Ειναι πιο φιλικη με τους πελατες της. Και απο style σε κινητα ηταν, ειναι και θα παραμεινει ΠΡΩΤΗ.

Πάνος

Εμενα παντως το κινητο με εχει κερδισει, ειμαι φανατικος SONY αλλα οχι κολλημενος , ειμαι στην διαδικασια αγορας κινητου, ειχα αποφασισει GS3 αλλα μαλλον παω για Ζ. τα προηγουμενα κινητα μου, htc touch diamond, samsung galaxy s αλλα και sony xperia s, καθε εταιρεια εχει πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα…….για μενα τα ζυγισα και το περιμενω πως και πως!!!!!

Makis

Μη νομιζετε οτι ειναι καμμια ζελατινα της πλακας, industrial υλικο ειναι που βγαινει πολυ δυσκολα, υπαρχει βιντεο στο youtube για το πως βγαινει, και οταν την βγαλεις παλι το γυαλι δεν χαραζεται τοσο ευκολα, αφηστε τα κοπιδια και τα διαμαντια. Εαν δεν γνωριζεις την υπαρξη της ουτε καν την παρατηρεις. Υπαρχει και στις ταμπλετες τους….

τασος

Βρε τη sony εκανε και νιαου! Καλο αλλα οχι για πολυ σε λιγες μερες mwc και μετα αυτο το κινητο ειναι πλεον παρελθον….ουτος η αλλος εχουμε να δουμε και το next big thing αλλα και το νεο smartphone της htc μετα το ενδιαφερον teaser……

mike

τιμη ???

Tolis

@Κώστας Βλαχάκης

Κώστα για πες μας την αίσθηση του κινητού πάνω απο αυτή την πολύσυζητημένη ζελατίνα.. απο οτι είπες δεν βγαίνει και για να μην βγαίνει σημαίνει οτι είναι φτιαγμένο για να λειτουργεί έτσι. Κολλάει το δάχτυλο όπως λένε κάποιοι φίλοι παραπάνω? και παίζει να βάλουμε screen protector απο πάνω?

Jacob

@τασος, κανε λιγο μπεεε εσυ & ασε τα νιαου της Sony, φιλικα.. 😉

Hercules

5ιντσες και αδιάβροχο…..χμμμμμμ….το καλοκαίρι θα κυκλοφορήσει η σονυ και ένα κοντάρι για να το κάνουμε κουπί…

Νιο

χαχαχαχαχ.. Ενδιαφερον χρησεις ενος κινητου. Μπορει επισης να κυκλοφορησουν λουρακια αφου αντεχει στην σκονη και να το κανουν πεδιλο.

nainai

το unboxing φανταστικό και το κινητό ακόμα πιο φανταστικό. Πραγματικά είναι πάραπολύ designατο και η οθόνη του είναι εκπληκτική!

geo

Πες Μας Σε παρακαλώ Κάτι Ακόμα… μέ συνεχή Χρήση ποσό κρατάει μέσω όρο η μπαταρία Του (Απο Το πρωί πχ. με πληρη φορτιση έως …????) Εξίσου σημαντικό µε Τα υπόλοιπα Νομίζω ..!!

Aποστόλης Ρόδος

Υποβρύχιες λείψεις με το Xperia Z σε πισίνα … αν όντως είναι αληθές το video ΠΟΛΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ.

https://www.youtube.com/watch?v=5MlxybC3iIE

Βασιλειος

Μαmακιες, με καμια αδιαβροχη θηκη παιζει..

Ειπαμε ειναι αδιαβροχο αλλα οσο για να πεσει νεροπανω του,και οχι αυτο μεσα στο νερο.. μονο απο το πλαστικο του βυσματος του φορτιστη να παρει δυο σταγονες, τελος.. και εαν οχι άμεσα, σε λιγο καιρο ετσι ξαφνικά θα σ’αφησει χρόνους..

Αποστολής Ρόδος

@Βασιλειος το μόνο σίγουρο ειναι πως δεν το κατέχεις το άθλημα με το Xperia Z…
Ψάξε το λίγο και στο google και στο YouTube και εδω… Γιατί δεν είσαι ενημερωμένος.
Το ΚΙΝΗΤΟ ειναι ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ σε 1 μέτρο βάθος γλυκού νερού για μισή ώρα (αυτα δίνει επίσημα η Sony)
Ανεπίσημα … Θα δεις πολλά περισσότερα … 😉

Αποστόλης Ρόδος

@Βασιλειος ενημερώσου για τις συσκευές και τα χαρακτηριστικά τους πριν γράψεις.
Το Xperia Z ειναι αδιάβροχο μεσα στο νερό … (1 μέτρο βάθος σε γλυκό νερό για 30 λεπτά δίνει επίσημα η SONY)
Το YouTube ειναι γεμάτο με video που το πλένουν το βάζουν σε ποτήρια και κανάτες σαν μασελα και ένα σωρό αλλα πράγματα… 😉

Βασιλειος

Ουπυουααααουου.. μπραβο του.
Οκ,δεν είμαι ενημερωμενος με την τηλεφωναρα.

Ερώτηση, αν σου παθει κατι απο το νερο και το πας για service η εταιρεία θα στο φτιάξει? Η θα σου πει το ειχες στο νερο για παραπάνω ωρα? Πχ.. 31 λεπτα? Θα θελα να το δω αυτο..

kotsoss

Αποκλείεται να στο φτιάξει. Ένας που είχε το xpreria active που είναι αδιαβροχο και του μπήκε νερο στο service του είπαν ότι το άνοιξε γι αυτο μπήκε νερό και φυσικα δν του το έφτιαξαν.

Βασιλειος

Αυτο ακριβως εννοώ, αρα τι να το κανεις το οτι είναι αδιαβροχο για 30 λεπτά ή για 5 ώρες,εφ όσων αν χαλασει άκρη δεν θα βγαλεις. Συμπέρασμα? είναι δεν είναι θα φοβασαι να το βαλεις Στην πισίνα.. αρα μικρη σημασία εχει το ολο θεμα που του δωσαμε τόσο εκταση..

Γνώμη μου πάντα..

Αποστόλης Ρόδος

Η συσκευή ειναι αδιάβροχη και παντός καιρού και ανάφερα το βίντεο της πισίνας ως προς την πολύ καλή εικόνα που είχε η υποβρύχια λήψη.
Τωρα… απο το οτι θα μπει μεσα στη συσκευή νερο απο την υποδοχή των βισματων γιατι ειναι αδιάβροχο μονο για να βρέχεται και οχι για να βουτιεται…. μεχρι την εγγύηση και αν θα μας καλύψει η εταιρεία αν μπει νερο… να χαμε να λέγαμε δηλαδη φιλαράκι.

djfapples

Κινητό είναι με αντοχή στο νερό δεν είναι κ η κάμερα του Κουστω

Αποστόλης Ρόδος

Φυσικά και δεν είναι η κάμερα του Κουστώ… αν όμως τα πλάνα του video που αναρτησα πιο πάνω είναι όντως από το Z στην πισίνα… θα τη ζήλευε τη λείψη και αυτός ακόμα.

ΜΑΙΡΗ

Γνωρίζουμε αν στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει και στο μωβ χρώμα;;

Θανος

Κωστα ,

Tο doc ειναι μαζι με το τηλεφωνο τελικα ;

Θανος

Κωστα ,

Μηπως ξερεις ποσο περιπου κοστιζει αυτο το doc ;

Θανος

Κωστα ,

Ειναι εξακριβομενο αυτο που ειπες ; η’ μπορει και να το εχει μεσα η συσκευασια ;

Αλεξ

Το ντοκιμαντέρ θα είναι σίγουρα μέσα ;;;

καποιος

Κωστα το doc θα υπαρχει στο κουτι στην Κυπρο?

Ραλλια

Καλημερα θα ηθελα απλα να σας αναφερω πως αυτο που λετε για τν ζελατινα και τν αισθηση που εχεις και αν εχεις δεν ισχυει… Εν ολιγοις δεν τν καταλαβαινεις.. Εγω προσωπικα το πηρα χαμπαρι μετα απ ενα χρονο που εχω το κινητο και στην τελικη την εβγαλα… Η οθονη και παλι δν γεμιζει γρατζουνιες και το κακομεταχειριζομαι αρκετα απλα στην αρχη νιωθεις οτι κολλανε τα δαχτυλα σου πανω οχι σε τραγικο σημειο και εντονα αλλα μια φορα να τ σκουπισεις πανω σε πανι αυτη η αισθηση οτι κολλανε τα δαχτυλα φευγει… οποτε μν καθεστε και αναρωτιεστε για τν ζελατινα γιατι οπως προανεφεραν καποια παιδια εαν δεν τ ελεγαν δεν θα τ καταλαβαινατε και μετα απο 2 χρονια εαν ειχατε ακομα στν κατοχη σας το Ζ. μν τ μεγαλοποιειται ολα…. το κινητο ειναι αψογο και γρηγορο και αντοχη στην μπαταρια…. απλα εχει μειονεκτημα πως σε ενα γυναικειο χερι φαινεται αρκετα μεγαλο… Αυτα.

Δημήτρης

Αγόρασα το xperia z πριν δέκα μέρες και χαράχτηκε η ζελατίνα απ’ τα κλειδιά μέσα στην τσάντα. Το σημάδι αν και μικρό, χαλάει τώρα όλη την οθόνη. Σε ανοιχτόχρωμο φόντο φαίνεται πολύ έντονα. Ξέρει κανένας αν η Sony αντικαθιστά την προστατευτική ζελατίνα?

Βασίλειος

Γι αυτο πρέπει να βάζουμε ζελατίνες σε όλο το κινητό απο το πρώτο λεπτό που το βγάζουμε απο το κινητό.

Με service της Sony μην μπλέξεις…θα γελάς και θα κλαις μαζί..

dimitris2134

Πιστευεται οτι ειναι καλη επιλογη να αγορασο το SONY XPERIA Z η ειναι προτιμοτερο να αγορασο το SAMSUNG Galaxy S3 mini?

kotsoss

Εννοείται το xperia z. Απο skroutz θα το πάρεις?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sony Sony Android Smartphones

Sony Xperia 1 V: Premium smartphone για όσους έχουν φωτογραφικές ανησυχίες

Η Sony ήταν πάντα γνωστή ότι εστιάζει σε οθόνες υψηλής ποιότητας, τις κορυφαίες δυνατότητες κάμερας και την ομαλή απόδοση, και το Xperia 1 Το V δεν αποτελεί εξαίρεση.

Smartphones Sony Xperia Ελληνικό μενού smartphones

Sony Xperia 1 V: Ολόκληρο το μενού στα ελληνικά [video]

Αναλυτικά το μενού του Sony Xperia 1 V (XQ-DQ54). Τρέχει Android 13 (67.0A.4.22). Ανακαλύψτε βήμα βήμα τι περιλαμβάνει το κινητό που σκέφτεστε να αγοράσετε.

Smartphones featured Qualcomm Sony

H Sony θα συνεχίσει να κατασκευάζει smartphone για πολλά χρόνια ακόμα

Οι πεσμένες πωλήσεις smartphone της Sony έχουν κάνει πολλούς να αναρωτιούνται εάν θα ακολουθήσει τα χνάρια των LG και HTC.

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.