Sony Xperia Z1, Με 32GB storage στην China Mobile

Σχεδόν τρεις μήνες έχουν περάσει από την επίσημη κυκλοφορία του Sony Xperia Z1 και η ναυαρχίδα της Sony θα ξεκινήσει την σταδιοδρομία της στην Κίνα μέσω του δικτύου της China Mobile, με μία τουλάχιστον σημαντική αλλαγή. Το Sony Xperia Z1 της China Mobile διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που γνωρίζουμε (5″ οθόνη 1080p, Snapdragon 800, 2GB RAM, 20MP camera κ.α) αλλά αντί για 16GB έχει 32GB storage.

Πέρα από τα 32GB αποθηκευτικού χώρου, που επεκτείνεται έως και κατά 64GB, υποστηρίζει και δίκτυα TD-LTE και TD-SCDMA/GSM για λόγους συμβατότητες με το δίκτυο της China Mobile.

Μία ακόμη, πολύ μικρή διαφορά είναι ότι η υποδοχή 3.5mm βρίσκεται περίπου στο κέντρο της κατασκευής στην πάνω πλευρά ενώ μία αναφορά κάνει λόγο για χρήση πλαστικού στην περιφέρεια της συσκευής, αντί για μέταλλο, αν και κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στην εικόνα που έχει δοθεί στην δημοσιότητα. Το smartphone θα έχει τιμή 724 δολάρια περίπου.

Sony Xperia Z1 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Sony Xperia Z1 32GB, Sony Xperia Z1, Με 32GB storage στην China Mobile

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
basilis

Μπαίνει πολύ δυναμικά στην κίνα το Ζ1 και με αρκετές αλλαγές . Ξερεί κανείς αν θα έρθει ελλάδα το Ζ1 με αυτά τα δυνατά χαρακτηριστικά ?

tiamat

τι ειναι αυτες οι βλακιες. απο την αρχη επρεπε να διατεθει με 32γιγα βασικη storage για ολους και οχι 3 μηνες μετα.

τα ιδια κακα με samsung βλεπω τωρα.

Νίκος

Μια χαρά είναι και με τα 16 GB που έχουμε εδώ

tiamat

και με τα 8GB νικο ακομη καλυτερα.

οι κινεζοι πιο μαγκες απ’οτι βλεπω απο τους ελληνες. αφου εδω καποιοι ειναι ενταξη με τα 16 giga, γιατι να φερουν τα 32 η’ dual sim στο ελλαδισταν?

Νίκος

Πολλά ζητάτε και άσε το δούλεμα tiamat που θες και 32 GB κιόλας πάρε πρώτα με τα 16 και μετά μιλά

Κώστας Βλαχάκης

Παιδια, παρακαλω κρατηστε χαμηλους τονους.

Νίκος

Εντάξει Κώστα συγνώμη.

Κρατος

Αναμένεται να φτάσει στα χέρια μου από μέρα σε μέρα… Η κλασική έκδοση… Με τα 16 gb… Δε μου αρέσουν “κινεζιές” με πλαστικό περίβλημα, αν ισχύει κάτι τέτοιο.. Επίσης ζούμε και χωρίς 32άρα έκδοση, να ναι καλά οι microsd κάρτες…!! Πεθαίνω στην αναμονή…Καλά δεν έφτασε στο σημείο που το τράβηξε η σάμι.. Αλλά ας μη λέω μεγάλα λόγια….!! Δε περνάει και αυτή η καταραμένη ώρα κάποιες φορές… πφφφφφφ

Αποστόλης Ρόδος

Εγώ συσκευή με κάτω από 32gb δεν αγοράζω ποτέ…

kostis

Μπραβο το να καταφέρει η sony να μπει στην κινέζικη αγορά σημαίνει πολλά γι αυτήν (θετικά εννοω) όσο για την μνήμη αφού παίρνει προσθετη κάρτα προς τι το κόλλημα?Εγώ που έχω iphone και 16αρι κιόλας χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο που δεν παίρνει κάρτα μνήμης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.