Sony Xperia Z1 f λέγε με και Z1 mini, Ανεπίσημη-επίσημη εμφάνιση στην Ιαπωνία

Από την Ιαπωνία και τον κατάλογο της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας NTT DoCoMo διέρρευσαν οι παρακάτω φωτογραφίες που απεικονίζουν ξεκάθαρα το αναμενόμενο μικρό Sony Xperia Z1 mini με οθόνη 4.3 ίντσες HD και κάμερα 20.7 Megapixel (εκεί θα κυκλοφορήσει ως Z1 f). Το μικρό τερατάκι εμφανίζεται να φοράει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800, 2GB μνήμη RAM, Wi-Fi ac και μπαταρία 2300 mAh.

Το Sony Xperia Z1 f είναι αδιάβροχο, θα διατίθεται σε 4 χρώματα και Ιαπωνία περιμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις στις 10 Οκτωβρίου.

Sony Xperia Z1 f, Sony Xperia Z1 f λέγε με και Z1 mini, Ανεπίσημη-επίσημη εμφάνιση στην Ιαπωνία

Sony Xperia Z1 f, Sony Xperia Z1 f λέγε με και Z1 mini, Ανεπίσημη-επίσημη εμφάνιση στην Ιαπωνία

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos

Πάρα πολύ καλό, ειδικά το 4,3 είναι εξαιρετικό(για μένα το καλύτερο μέγεθος οθόνης) και αφού κρατάνε και την κάμερα φαίνεται πολύ καλό. Μακάρι να κυκλοφορήσει σε λογική τιμή!

paris1

Snapdragon 800? Αν ναί τώρα μάλιστα, μίνι μόνο στο μέγεθος όχι και στα χαρακτηριστικά!

Apostolis Vlv

Μου αρεσει που η sonu έβαλε παντού ταμπέλες για αποφύγει τις διαρροές….. Well done. Τώρα το τηλέφωνο φαίνεται μια χαρά, τη τιμή του να δουμε…

Chris K

Κοίτα να δεις σύμπτωση! Σήμερα έψαχνα να δω πότε θα βγει μπας και προλάβω να το παρω, αλλιώς αναγκαστικά πάω στο καλύτερο κινητό της κατηγο αυτής αυτή την στιγμή που είναι το Xperia Zr! Αλλα αν βγει αυτό πριν τα Χριστούγεννα το χω πάρει με χίλια! Δηλαδη τι άλλο θέλουμε από ένα κινητό; και τα έχει όλα, και δν είναι παντόφλα!

mike

Το τηλέφωνο είναι καταπληκτικό αλλά αυτό που με προβληματιζει είναι ότι θα έχει την 4.2.2 όταν κυκλοφορήσει την στιγμή που θα έχει βγει η 4.4. Γιατί Sony;

Ανώνυμος Σχολιαστής

Επειδή τόσα έχουν τα ματάκια μας με τα mini αν δεν δω επίσημη ανακοίνωση από Sony για αυτά τα χαρακτηριστικά. Κάν’το αυτό ρε Sony για μας και θα γίνεις 2η δύναμη στα android. Ειδικά αμά το έχεις στη τιμή των άλλων mini (HTC One, Samsung SIV) θα βάλεις σε όλους τα γυαλιά.

Nikos

@mike
Η σόνυ πάντα είχε ένα θέμα με το android που βάζει στα κινητά της. Συνήθως δεν δίνει γρήγορη υποστήριξη αλλά ξεγράφει γρήγορα και τα κινητά της και δεν δίνει official αναβαθμίσεις…

tiamat

καλα… αμα βγει αυτο τα υπολοιπα mini ( htc one mini ,galaxy s4mini ,iphone5s ) απλα θα πανε για μπανιο και αποσυρση..

Nikolaos Nikiforos

Αν και αυτο το κινητο μοιαζει σαν ονειρο , πιστευω οτι θα μεινει ονειρο …. Ειναι τελειο σε διαστασεις (σχεδον τελειο) αλλα προσωπικα δεν ειμαι αισιοδοξος οτι θα βγει στην παραγωγη με αυτα τα spec. … Δεν εχω να πω τπτ , απλα περιμενω…

Gblog

Μακαρι!Τιποτα αλλο.

Αποστόλης Ρόδος

Αν βγει και 16gb … θα γυρίσω γη και ουρανό να το βρω, έρθει δεν έρθει Ελλάδα.

sosimple

Προβλεψη: Ητε δεν θα ειναι ο 800αρης αλλα ο 600αρης, ητε η μπαταρια θα ειναι μικροτερη και η αυτονομια χαλια. Λιγο δυσκολο το βλεπω να χωρεσει 800αρη και 2300 μπαταρια. Ασε που 800αρης σε οθονη τοσο μικρη απλα δε χρειαζεται, γι αυτο κανενας δεν βαζει. Ουτε hd αναλυση χρειαζεται γιατι σε αυτες τις ιντσες δε βλεπεις καμια διαφορα.. Αν παντως αληθευουν ολα τα παραπανω, μπραβω στη Sony. Δινω μια πιθανοτητα 40% να ειναι ολα ετσι..

darko

Πω Πω ΚΙΝΗΤΑΡΑΑΑΑΑ…….Δειτε και το jack που ειναι κατω δεξια…..Αντε να ερθει!!!Μπραβο στην SONY για αλλη μια φορα.Γιατι οταν οι αλλοι κανουν 1 βημα η sony κανει 3.

Wolf

Παρόλο που είμαι μεγάλος fan της Sony πιστεύω ότι η συγκεκριμένη εταιρία έχει πάρει εντελώς λάθος δρόμο…! Ο κόσμος ζητάει μεγάλη οθόνη και μικρές διαστάσεις. Τι να τα κάνω τα μίνι και τις 4,3 ίντσες εάν σε διαστάσεις πλησιάζει τα 5ιντσα των άλλων εταιριών..!! Δεν πάει πουθενά η Sony με τόσο μεγάλα bezel στις συσκευές της..!

Βασιλης

Περιμενα χρονια για ενα τετοιο κινητο.
Αν ειναι αληθεια τοτε το χω παρει την πρωτη μερα!!!

bill r

Για τη διαρροη δεν φταιει η sony αφου η φωτογραφια ειναι απο φυλλαδιο εταιριας. Oσον αφορα το κινητο τρα δεν το κοβω να ερχεται απο τα μερη μας παρα μονο για ασια!

dark_master

Δεν νομίζω να φοράει τον 800 το τελικό μοντέλο αλλά τον 600. Ο 800 είναι συνέχεια του S4 Prime που προοριζότανε να μπεί σε κονσόλες,τηλεοράσεις και tablets. Το να βάλει τον 800 σε ένα τόσο μικρό μοντέλο σημαίνει οτι θα πρέπει να βρει λύση να λύση και το πρόβλημα της υπερθέρμανσης που θα δημιουργείτε.
Επίσης 2300mAh με τον 800 (όσο μικρό και αν είναι το μέγεθος τηςοθόνης) θα πρέπει οι μηχανικοί της Sony να κάνουν θαύματα με τους αλγόριθμους και το συνδιασμό HW και SW για να μη ρουφά τη μπαταρία με το καλαμάκι ο επεξεργαστής. Για αυτό άλλωστε τα άλλα μικρά χρησιμοποιούν τον 400 και δη δυπύρηνο.
Επίσης αν βάλει 16 GB χωρίς δυνατότητα επέκτασης μέσω SD μέσα, θα έχει πρόβλημα με την χωρητικότητα(θα μένουν 8-10GB διαθέσιμα στο χρήστη περίπου). Δεδομένου της δυνατότητας να τραβάει φωτογραφία μέχρι και 20MP,με ενα GPS και με 2-3GB μουσική ο χώρος βλέπω να εξανεμίζεται πανεύκολα.
Πιστεύω ότι μέχρι να παρουσιαστεί το συγκεκριμένο μοντέλο θα έχει σημαντικές προσθαφαιρεσεις.

stefancfu

Επιτέλους!!!! Το smartphone που με καλυπτει!!!

ioannis

με οθόνη που έχει φυσικά χρώματα και ζωντανές εικόνες και κάμερα 20.7 mp και επεξεργαστή snapdragon 800 θα είναι το επόμενο κινητό μου το z1

βασιλης

Αν το κανει οντως αυτο η Sony θα χεστει στο ταλιρο!ολες οι εταιριες κολλοσοι βγαζουν τα “mini” τους πολυ για πεταμα σε σχεση με τα μεγαλα,αν βγαζανε τα μινι με τα ιδια σπεκς τοτε ολοι θα επερναν μονο τα μινι..4.3 ” οθονη ειναι ηδη παααρα πολυ..

leonidasss

Πανέμορφα κινητά και τα δύο .εμένα μου αρέσει πολύ το Ζ1 γτ έχει μεγάλη οθόνη και θα μπορώ να παίζω και παιχνίδια με τις γρήγορες εφαρμογές που έχει

lazaros

Το κινητό Xperia z1 mini θα είναι σε τιμή 500 ευρώ σίγουρα.

nikos

Πόσο Ghz θα είναι?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.