Sony Xperia Z1 πρώτη επαφή hands-on

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας το Sony Xperia Z1 εδώ στην έκθεση IFA 2013 και κάνουμε την πρώτη επαφή hands-on. Το Xperia Z1 έρχεται με οθόνη αφής 5 ιντσών Full HD (Triluminos display με X-Reality), κάμερα 20.7 Megapixel και φακό G Lens και επεξεργαστή εικόνας Bionz, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800, RAM 2GB και μπαταρία 3000 mAh. Δείτε το βίντεο.

Sony Xperia Z1 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Δείτε επίσης το βίντεο-παρουσίαση με τους φακούς-κάμερα QX-10 και QX-100 πάνω στο Xperia Z1.

Sony Xperia Z1 hands-on IFA 2013, Sony Xperia Z1 πρώτη επαφή hands-on

Sony Xperia Z1 hands-on IFA 2013, Sony Xperia Z1 πρώτη επαφή hands-on

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

32 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μαξ

Απλα τελειο.. αν μπορεσω θα το παρω επειδη με καλυπτει σε ολα..

ΟΔΥΣΣΕΑΣ

το θελω!!!!!!!!!!!

Σωτήρης

Ξέρουμε πότε θα έρθει στην Ελλάδα και σε ποια τιμή – ή έστω μια εκτίμηση αυτών;

geox

πολύ άσχημο, γεμίζει δαχτυλιές, μεγάλο bezel. Εκτός απο επεξεργαστή μνήμη κ μπαταρία ολα τα αλλα χάλια :/

Λεωνίδας

Kαλά, είναι μεγαλύτερο από το xperia z?! Το Ζ το έχω λίγο περιεργαστεί στα μαγαζιά και μου φάνηκε αρκετά άβολο στο χέρι. Πραγματικό τούβλο. Δηλαδή αυτό πώς θα ‘ναι?!

Χρηστος

Απλα τελειο….!!

dark_master

Κώστα ωραία παρουσίαση.Άντε να έρθει και προς τα μέρη μου.Πολύ ωραία οθόνη(καμία σχέση με του Ζ). Κάμερα στο zoom που έκανε ο Κώστας δεν τρελάθηκα (περίμενα άτι καλύτερο από αυτό που είδα. Από ήχο έιμαι περίεργος να δω πως πάει γιατί το Ζ πάσχει πολύ.Το υπομενού των ρυθμίσεων στο κεντρικό μενού μου φάνηκε λίγο “παράταιρο” σαν να το έχουν πάρει από το Facebook(chat menu).

Υγ Με 4.2.2 θα έρθει τελικά ή με 4.3?

ed

Υπάρχει κάτι που να λείπει από τη συσκευή????? Τι έφτιαξαν οι Ιάπωνες!!! Τέλειο σε όλα. Και άσε τη Samsung να ψάχνεται… (Είμαι Samsung User για τα τυχόν samboys)

gipavlos

κωστα πως ειναι αδιαβροχο το xperia z1 και η θυρα τον ακουστικον ειναι ανοιχτη χωρις καπακι??

Gianni

Τελικα εχει Gorilla Glass ή οχι?

Spukie

εξαιρετικο

jacob

Δυναμη και γραμμες αριστες! δε βρισκω αρνητικο στη συσκευη… ή αντε να πω και εγω τη σουπα.. οτι του αυξησαν τα bezel.. (που μαλλον κατι παιχτηκε με τη καμερα)

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΑΠΟΥΝΑΣ

ΚΏΣΤΑ ΜΕ ΤΟ HONAMI MINI ΤΗ ΓΊΝΕΤΕ;ΓΙΑΤΊ ΔΕ ΜΙΛΆΕΙ ΚΆΝΗΣ ΓΙ’ΑΥΤΌ;

j

@geox εχεις δικιο ειδικα η καμερα ειναι χαλια και το κινητο ειναι αχρηστο!!!!:p Δεν παμε καλα

John

Ναι ρε Κωστα πες τπτ για Sony Xperia Z1 mini. Δεν υπαρχει κατι τετοιο τελικα?

Gmis

αυτο που με εντυπωσιασε περισσοτερο ειναι η δυνατοτητα ζουμ κατα τη διαρκεια αναπαραγωγης βιντεο !!!!! το κινητο ειναι εκπληκτικο !!!

akis

Νομιζω και μενα με μαγνητισε αυτο σημερα. Το Note3 μου φανηκε (παρα τα μπολικα εξτρα) λιγο μελι μελι και απο τηγανιτα τιποτα. Ιδιος και χειροτερος σχεδιασμος, μικρη μπαταρια… Πιστευω αυτο εχει οθονατα+καμερα+σχεδιαση+μπαταρια. Τα βασικοτερα! Οποτε Ζ1!

Αλέξανδρος

Ασχημο design τουλάχιστον για Sony. .θα περιμενα κατι καλυτερο γιατι παντα μας είχαν συνηθίσει στα καλυτερα design…τωρα απο specs,τούμπανο

P@nides

Πολυ καλο.Λιγο ποιο λεπτο θα το ηθελα αλλα ειναι και η καμερα που το παχαινει.

Μηπως ξερουμε ποτε θα κυκλοφορησει το Sony Xperia Z Ultra;

Chris K

@Κωστας Βλαχακης…Φιλε Κωστα συγχαρητηρια που εισαι παντα πρωτος απο ολα τα blogs και παντα στην πρωτη γραμμη της ενημερωσης 🙂 Σ ευχαριστουμε για τη δουλεια που κανεις!
Να σε ρωτησω καποια πραγματα: Τελικα ειναι αβολο να το κρατας στο χερι σου, λογω μεγεθους?
Πως φαινεται η οθονη σε συγκριση με το Ζ; Το βαρος του ειναι ενοχλητικο ή δίνει αίσθηση στιβαρότητας στο χέρι? Μπορείς να το χειρηστείς με ένα χέρι άνετα? Πιο προτιμάς σαν χρήστης: αυτό ή το s4? Πολλές ερωτήσεις ξέρω αλλά προσπάθησε αν μπορείς να απαντήσεις σε κάποιες απο αυτές! 🙂 Σ ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σου! Καλή συνέχεια!

island

Για όσους μιλάνε για bezel έχω να πω ότι το Z1 έχει 3000 μπαταρία ενώ το Z 2330……μιλάμε για πολύ μεγάλη διαφορα και κάπου έπρεπε να χωρέσει.

tech21man

Πως κανετε ετσι ρε για περιθωρια και βλακειες? Ελαφρως γκομενιστικα πραγματα, δεν θυμαστε πως δινανε ολοι 500ρες για iphone 3gs, με περιθωρια αλλου και αλλου. Παρεμπιπτοντως να τη βρασω και τη λεξη bezel εχουμε μια απο τις καλυτερες αν οχι την καλυτερη γλωσσα στον κοσμο οποτε σιγα μην υιοθετω ξενες techno λεξεις χαριν εντυπωσιασμου. Στο ερεβος!!!

Παρεμπιπτοντως με μηδενικο περιθωριο, τι design μενει στη συσκευη? Μια γραμμη απο faux αλουμινιο που και που?

Αντώνης

Εγώ σαν εμφάνιση προτιμώ το Z….

Kostas K.

700-750 ευρω και έχει πάλι TFT οθονη? Και καταφεραν να το κάνουν και μεγαλύτερο απο το Ζ? Ολοι μικραίνουν τα Bezels η Sony τα μεγαλώνει! Επίσης πως θα κοντράρει το Lumia 1020 στην κάμερα που υποτιθετε οτι έδωσες βαση ρε Sony όπως λες, οταν μου το βγάζεις με LED flash?
Να μην σχολιάσω την σχεδιαστική του πρωτοτυπία που ειναι ίδιο με το Ζ (αλλα ενω έχει κ αυτό 5″ οθόνη ειναι ταυτόχρονα πιο μεγαλο,πιο παχύ και πιο βαρύ). Ευγε..! 😛

Aris

Εχουμε καμία ιδέα ποσο θα πέσει η τιμη του ζ?

XperiakiasT

@Kostas K. κοιτα λιγο το ZL και μετα πες μου αν τα μεγαλωνει η SONY τα Bazels!

Kostas K.

@ Xperiakias T τι δεν καταλαβαινεις? ΖL 131.6 x 69.3 x 9.8, Z1 144 x 74 x 8.5
Το ZL κυκλοφορεί από αρχές Ιανουαρίου, το Ζ1 ανακοινωθηκε τωρα..Και τα δυο 5″.Ολοι τα κανουν μικρότερα στις ίδιες ίντσες και η Sony τα μεγαλώνει..

XperiakiasT

και να το ξαναπω τωρα! το οτι μπορει να υπαρχει λογος που το εκαναν ετσι???
δεν πιστευω να το κανουν χωρις λογο!

Kostas K.

@ Xperiakias T Το ότι υπάρχει λόγος αυτό ειναι το μονο σίγουρο..Αλλά αυτό δεν αναιρεί αυτό που λεω..Ας έβρισκαν τρόπο να το κάνουνε μικρότερο..Δεν μπορεί ο αντικαταστατης του ηδη μεγαλου Ζ να ειναι ακομη μεγαλυτερος..Δεν βολευει πως να το κανουμε.Ειναι μεγαλυτερο και απο το Lg G2 το οποιο εχει 5.2″ οθονη και αυτο εχει 5″..

Aggelos K.

Ξέρουμε αν έχει αναβαθμιστεί καθόλου το ηχείο του? Ναι μεν έχει αλλάξει θέση και μέγεθος, αλλά, για παράδειγμα, έχει καλύτερο ηχείο από το S4?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.