Sony Xperia Z1 Honami, Έρχεται…

Στο επίσημο profile της στο Twitter η Sony Mobile ανέβασε μια φωτογραφία που απεικονίζει το power button ενός smartphone που λογικά πρόκειται για το Sony Xperia Z1 (Honami) που αναμένεται να παρουσιαστεί στις 4 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο (το Techblog θα είναι εκεί!). Το Xperia Z1 φημολογείται ότι θα διαθέτει οθόνη 5 ιντσών Full HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 2.2GHz, μνήμη RAM 2GB και κάμερα 20.7 Megapixel.

Sony Xperia Z1 Honami, Sony Xperia Z1 Honami, Έρχεται…

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανος

Απο αλλου περιμεναμε το μπαμ κ απο αλλου μας ηρθε

Η καλή κάμερα με συνδυασμό ισχυρού επεξεργαστη και μεγάλης μνήμης ram αποτελούν ενα πολύ καλό smartphone!!!

jacob

θα ξαναερωτευτω κινητο? Για να δουμε.. επι της πραξης

Spukie

οπως το ειπες jacob..θα ξανα ερωτευτουμε

ioannis

Νομίζω ότι χρειάζεται ένας τρίτος στρατηγικός παίκτης στο χώρο των smartphones και να μην είναι από την Κορέα γιατί ως γνωστόν τα καρτέλ δημιουργούνται συνήθως από ομοεθνή εταιρείες

Κώστας

Το επόμενο κινητό μου???

Chris K.

Να κανω λιγο τον κακο της υποθεσης?
Οταν βγηκε το xperia z ολοι ειχαν τρελαθει (κι εγω) με την εμφανιση και τα τεχνικα χαρακτηριστικα του. Αναμφιβολα ενα απο τα πιο ομορφα smartphones που εχουν βγει ποτε,με πολυ καλη οθονη και καμερα και αδιαβροχο.
Αλλα οσοι το πηραν μετα απο λιγο καιρο εκλαιγαν τα λεφτα τους…
Μπαταρια που δεν σου βγαζει ουτε μερα με μετρια χρηση (ειδικα μετα το 4.2.2), τα κουμπια πανω στην οθονη που σου κοβουν κι αλλο χωρο απο οσο τρωει ηδη το γυαλι στο κατω και πανω μερος,και ισως ενα απο τα ασχημοτερα ui που εχουν φορεθει ποτε σε android συσκευη. Ειχα πει τοτε οτι το Ζ ηταν ενας καλος λογος για να σεβαστω ξανα τη Sony σαν καταναλωτης μετα τα απανωτα ακυρα που εχω φαει σε λαπτοπ και κινητα (αλλα και σε αθλια εξυπηρετηση) απο αυτη την εταιρια.
Ναι, θαβω τη Sony γιατι τοσα χρονια πουλαει το ονομα της πολυ ακριβα. Ας ελπισουμε ομως οτι με αυτο το κινητο θα καταφερει να σταθει ανταξια των προσδοκιων της.

Seme

Για Ελλάδα πότε το κόβεται να έρχεται???

Grigsgr

@Chris K.
προσωπικά που είμαι κάτοχος, μου βγάζει μια ημέρα στο νερό και την επόμενη ξεκινάω με 20%. και το χρησιμοποιώ.

geohot

Ακουω συνεχεια τελεια specs και δε βλεπω πουθενα μπαταριες, παιδια ωραια ολα αυτα αλλα η αυτονομια πρεπει να ανεβει κατα 20%.

Μάκης Α.

Έχω βαρεθεί να το λέω αλλά με WiFi Bluetooth 4G ανοιχτό όλη μέρα και αρκετή χρήση όταν πάω για ύπνο πάντα έχει 20-40% υπόλοιπο… πως βγήκαν τα συμπεράσματα της άθλιας μπαταρίας δεν μπορώ να καταλάβω, κάποιοι φίλοι με GS4 και iPhone 4&5 γκρινιάζουν συνεχώς για την αυτονομία τους, μήπως απλά είμαστε υπερβολικά απαιτητικοί;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.