Sony Xperia Z1 mini κάνει εμφάνιση δίπλα στα μεγαλύτερα αδέρφια του;

Η Sony δεν έχει παρουσιάση ακόμα τη δική της mini έκδοση στα smartphones ναυαρχίδες όπως η Samsung με το S4 mini και η HTC με το One mini. Ίσως όμως αυτό να μην αργεί πολύ αν πιστέψουμε ότι είναι αληθινή και η παρακάτω φωτογραφία που εμφανίζει μια μικρή έκδοση του Z1, το Sony Xperia Z1 mini σε μωβ χρώμα δίπλα στα μεγαλύτερα φρεσκοανακοινωμένα αδερφάκια του Z1 σε μαύρο και μωβ.

Το Sony Xperia Z1 mini λέγεται ότι θα έχει οθόνη 4.3 ιντσών ανάλυσης HD 1280×720 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800, μνήμη RAM 2GB και κάμερα 20.7 Megapixel.

Sony Xperia Z1 mini, Sony Xperia Z1 mini κάνει εμφάνιση δίπλα στα μεγαλύτερα αδέρφια του;

Sony Xperia Z1 mini, Sony Xperia Z1 mini κάνει εμφάνιση δίπλα στα μεγαλύτερα αδέρφια του;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νio

Αν έχει αυτά τα χαρακτηριστικά σε αυτό το μέγεθος κ μικρά περιθώρια θα κάνει πάταγο….

Θανασαρας

η τιμη του θα φτανει τα 400 σιγουρα ετσι;

Jacob

Αυτο περιμενω και αυτο περιμενα στην IFA να πουν… Ζ1mini που μονο στο μεγεθος ειναι μικρο! Παμε ταμειο λεμε!

Chris K

Ναι ρε σονυ! ΑΜΗΝ! Αν είναι αλήθεια το χω πάρει ήδη!

j

Επιτέλους ένα καλό mini όχι σαν του s4 που από 300 το πολύ που θα έπρεπε να κοστίζει κοστίζει 500. Αν έρθει 500 τότε θα κάνει Πάταγο

Dimitris

Μακάρι να είναι ενα Ζ1 στα χαρακτηριστικά απλα με μικρότερη οθόνη… Snapdragon 800 και 20mp κάμερα σε τόσο μικρό μέγεθος θα είναι κατι το μοναδικό και πιθανότατα το επόμενο best seller… Σε μία λογική τιμή παντα ετσι…

Αλέξανδρος

Απίστευτα specs για αυτό το μέγεθος… Αν αυτά ισχύουν τότε θα σπάσει κυριολεκτικά τα ταμεία

petros

Χαμός θα γίνει μόλις κυκλοφορήσει το Ζ1 Mini . Για μένα είναι το ιδανικό κινητό και με βολευεί πάρα πολύ σε όλα

Μηνάς Διολέτης

Κωστα, εχει τα χαρακτηριστικα του Ζ1 κι απλα ειναι σε μικροτερ εκδοση?? Εχει οθονη triluminus?

Nickolas

Τέλεια χαρακτηριστικά σε πολύ καλό μέγεθος. Μπράβο στο Sony.

nikos

πολυ καλα specs σε ιδανικο μεγεθος!!!

Panos

Αν έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το Z1 σε μικροτερο μέγεθος τότε μόνο η τιμή μπορεί να το κρατήσει μακριά από την επιτυχία

Nikolaos Nikiforos

Τωρα μαλιστα…αρκει βεβαια οι 4,3 ιντσες να μην εχουν το μεγεθος του 5ιντσου s4 γιατι τοτε ειναι που θα φαει το μεγαλυτερο κραξιμο…

solon

Αν πραγματικά έχει τα ίδια specs με το μεγάλο στις 4.3 θα το πάρω όσο και να κοστίζει.
Άντε ρε sony γλύτωσέ μας από τις παντόφλες!

Σπύρος

Τι βλέπουν τα ματάκια μου; Άντε ρε Sony, μπες δυναμικά με αυτή την συσκευή σε αυτό το μέγεθος και με τα συγκεκριμένα specs!!!

antreas

Ρε παιδιά δεν πιστεύω να καταφέρουν να χωρέσουν ολα αυτά σε ένα τόσο μικρό smartphone. Αυτός δεν ηταν και ο λόγος που το z1 είναι μεγαλύτερο από το z? Μακάρι να με διαψεύσει η σονυ

_legri_

Αν γινει πραγματικοτητα…θα το τσιμπησω.

Κώστας

Αν παίξει κάτι τέτοιο εκτός του οτι η αυτοκρατορία αντεπιτηθεται μου θυμίζει πολύ την περίοδο που η Samsung πήρε τα σκήπτρα απο την htc όσο αφορά το android .έβγαλε κορυφή 5 μήνες μετά την Samsung γνωριζωντας οτι το επόμενο της μεγαλύτερες αντιπάλου της θα αργήσει αρκετά ακόμα .τσεκ ματ και για 6 μηνακια παίζει με την LG πρωταγωνιστηκο ρόλο.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΑΠΟΥΝΑΣ

ΑΝ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΤΟΥ Ζ1 ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΈΓΕΘΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΤΉΣΕΙ ΌΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΊΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΉ SMARTHPON.ΌΛΕΣ ΟΙ ΆΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΉΣΟΥΝ ΤΗ SONY!ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΆΝΕΙ.

Nikolaos Nikiforos

Ξαφνικα , ολοι αντιλαμβανονται πως τα 5ιντσα ειναι πραγματικα μεγαλα και ιδιαιτερα το Ζ1 που κοντευει σε διαδτασεις το Νote 3 και παραδεχονται εμεσως την ιδανικοτητα ενος κινητου σε διαστασεις 4,3 ιντσες….το θεμα ξαναλεω ειναι αυτο το μινι να μην ξεπερναει τα 132 mm σε υψος , 65 mm σε πλατος και παχος οχι μεγαλυτερο απο 9mm και τελος βαρος οχι βαρυτεο των 120 γραμ……οτιδηποτε αλλο βγαλει η sony μεγαλυτερο απο αυτα τα spec ειναι ακυρο για την κατηγορια σε μεγεθος παντα ανφερομενοι , οπως και το Ζ1 … Τβρα αν εχει 1,5 gb και οχι 2gb RAM ελαχιστα με απασχολει , ακομα και διπυρηνο αν ειναι … Μην κολατε στα νουμερα των benchmark …η καθημερινη εμπειρια χρησης , απ το πως το αισθανεσαι το κινητο στο χερι , μεχρι και το πως τρεχει και ρολαρει το Ui και οι καθημερινες μας εφαρμογες ειναι σημαντικοτερες ..κατοχος Htc one s , εχω μεινει εκπληκτος που με το 1gb ram και με sense ΔΕΝ κολαει με ΤΙΠΟΤΑ , και ας ειναι και διπηρυνο , κ ας ημουν διστακτικος οταν το αγοραζα.

Giorgos

Ενα τετοιο κινητο πιστευω περιμενει ο καθε χρηστης. Ενα μινι με σπεκς ναυαρχιδας. Θα σαρωσει ταμεια….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.