Sony Xperia Z1, Επίσημα

Παρουσιάστηκε επίσημα το Sony Xperia Z1, στο πλαίσιο της φετινής IFA. Στα θετικά του στοιχεία είναι το γεγονός ότι είναι αδιάβροχο και η οπτική τεχνολογία που χρησιμοποιεί η κάμερα του. Πλούσιο είναι και το κομμάτι του software καθώς το Social Live επεκτείνει τις δυνατότητες του social networking, ενώ το Info-Eye δείχνει πληροφορίες για ό,τι βλέπει η κάμερα του κινητού.

Update: Δείτε το hands-on video του Sony Xperia Z1 και το βίντεο-παρουσίαση με τους φακούς-κάμερα QX-10 και QX-100.

Το Sony Xperia Z1 έχει οθόνη 5 ιντσών και κάμερα 20.7 Megapixel. Το κομμάτι της κάμερας έχει και το δικό του Open SDK για να επεκτείνονται οι δυνατότητές του. Σύμφωνα με τον CEO της Sony Europe το smartphone φορά τον Qualcomm Snapdragon 800. Το PlayMemories θα είναι μια Cloud υπηρεσία αποθήκευσης και θα έχει και περιεχόμενο αξίας 100 ευρώ φορτωμένο στη μνήμη του. Οι φακοί QX-100 και QX-10 θα δουλεύουν με το Z1.

Sony Xperia Z1
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.3 Jelly Bean
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 800 2.2 GHz τετραπύρηνος
GPU: Andreno 330
Μνήμη RAM: 2GB
3G/ HSPA/ LTE
Οθόνη: Αντιχαρακτική, 5 ίντσες, 441 ppi, 1080×1920 pixels, Sony Mobile BRAVIA Engine 2
Κάμερα: 20.7 Megapixel, LED flash, 1/2.3” sensor size, touch focus, HDR
Δεύτερη κάμερα: 2 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16 GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 64GB)
Wi-Fi n, GPS, GLONASS Bluetooth 3.0, micro USB, FM Radio
Μπαταρία: 3000 mAh
Διαστάσεις:144x74x8.5 χλστ.
Βάρος: 170 γρ.

Sony Xperia Z1, Sony Xperia Z1, Επίσημα

Sony Xperia Z1, Sony Xperia Z1, Επίσημα

Sony Xperia Z1, Sony Xperia Z1, Επίσημα

Sony Xperia Z1, Sony Xperia Z1, Επίσημα

Sony Xperia Z1, Sony Xperia Z1, Επίσημα

Sony Xperia Z1, Sony Xperia Z1, Επίσημα

Sony Xperia Z1, Sony Xperia Z1, Επίσημα

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

55 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτέρης

Πολύ καλό το τηλέφωνο αλλά, αν η Sony δεν αλλάξει το ui, δεν προβλέπω και μεγάλη εξέλιξη.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ

τα σπαει!

KOSTAS

Χρησιμοποιειται μα γραφιδα η μολυβι?

παναγιωτης

καλο το κινητο,βεβαια sony δεν θα αγοραζα ξανα…
πολυ καλη η εφαρμογη με το streaming στο fb
και καλυτερο το γεγονος οτι ο extra φακος θα μπορει να λειτουργησει και με αλλα κινητα !!!!

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΑΠΟΥΝΑΣ

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ HONAMI MINI !!! ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΗΛ ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΝΑ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΙ ΜΑΣ,ΟΧΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΣΕΠΗΣ!

Chris K

Μα καλα ειναι δυνατον να βγαζουν νεα ναυαρχιδα μεγαλυτερη απο την προηγουμενη? αυτα τα 5 χιλιοστα στο υψος τι θα ηθελαν?Και τα αλλα 3 στο πλατος τι χρειαζοντουσαν? Ηδη ηταν παντοφλεξ το Ζ…Και μη μου πειτε οτι δεν θα χωρουσαν αλλιως επεξεργαστης και μπαταρια, γιατι ξερετε πολυ καλα οτι θα μπορουσαν να το κανουν 3 mm πιο παχυ και να χωρεσουν ολα.Για εμας που τα μεγαλα κινητα ειναι τουλαχιστον αστεια και δεν μπορουμε να βλεπουμε καποιον να μιλαει με παντοφλα στο κεφαλι (χωρις παρεξηγηση ) αυτα τα 5+3 mm θα ειναι το δυστυχες deal breaker ενος κατα τ αλλα εξαιρετικου κινητου… Παντα τελικα θα υπαρχει κατι που θα σε κανει να μην θες να παρεις ενα κινητο και να το κρατησεις για πανω απο ενα χρονο…. Την εχουν βρει τη συνταγη αυτοι και πουλαει καλα…Τωρα, γι αυτους που τους αρεσουν τα μεγαλα κινητα, το συγκεκριμενο μοντελο τα σπαει και καλα θα κανουν να τα παρουν και να το χαρουν! Ολα τα γουστα σεβαστα! Ακομα το zr παραμενει το κορυφαιο της σειρας Z και μαλλον προς τα εκει θα κινηθω…Και οποιος θελει full hd οθονη μπορει να παρει καλλιστα το s4 (ασχημο αλλα μικροτερο απο αυτο και με αφαιρουμενο καλλυμα) η… Συνέχεια »

Chris K

Πες τα Στελιο αρχοντα!

Konstantine

Τα ΣΠΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ…!

MEDS

@Chris K
σωστά τα λες, πολύ κουλό το να βγαίνει καινούριο μοντέλο, με τις ίδιες ίντσες οθόνη, και παρόλα αυτά να είναι μεγαλύτερο σε ύψος-πλάτος-πάχος. Το Ζ ήταν ήδη μεγαλύτερο από τον ανταγωνισμό, τώρα το έκαναν ακόμα μεγαλύτερο… Σε όλα τα υπόλοιπα φαίνεται εξαιρετικό!

Hanns

Ενα εχω να πω Galaxy s4 και παλι Galaxy s4.

Nick

Το τηλέφωνο φαίνεται πολύ καλό. Λίγο μεγαλούτσικο ίσως, αλλά δεν μπορείς να τα έχεις και όλα.

Nikolaos Nikiforos

Ναι οντως Φοβερο!!!….. Για να το κρεμασω στον τοιχο του δωματιου μου…..Για καντρο ειναι οτι πρεπει σε αυτες τις διαστασεις ….

DaPain

Καλά, εγώ είμαι ο μόνος που μου αρέσουν τα bezels? Το κινητό τα σπάει ίσως είναι το επόμενό μου… (κάτοχος sgs4)

Chris K

@Nikolaos Nikiforos Χαχαχαχαχαχ! Και για να παιζεις pro evolution ειναι πολυ καλο!

Αποστόλης Ρόδος

Εμένα η συσκευή μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά απο κοντά και μόλις το πιασω στα χερια μου θα μπορώ να έχω ολοκληρωμένη αποψη.
Το μεγαλύτερο μέγεθος ενοχλεί οχι ιδιαίτερα στο πάχος ή στο βάρος αλλα στο πλατος και το υψος.
Μη ξεχναμε πως όλοι βάζουμε θήκες για να προστατευσουμετις συσκευες μας και τις μεγαλωνουμε ακόμα περισσότερο σε όλες τις διαστάσεις τους, πράγμα που ουσιαστικά ακυρώνει το αρχικό design.
Το μεγαλύτερο πλάτος και μήκος λοιπόν με ενοχλεί και θα το ήθελα τελικά στις 4, 5 ιντσες που προσωπικα πιστευω ειναι το ταβάνι για κινητό.
Τα υπολοιπα απο κοντά και φυσικα σε πιο αναλυτικα unboxing & hands on.

Stavros

Το κινητό είναι απλά τέλειο από όλες τις απόψεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το μόνο που με χαλάει λίγο είναι που η SONY βγάζει τις ναυαρχίδες της κάθε 6 μήνες και όχι κάθε χρόνο που κάνει η Sammy, αν το παραβλέψουμε αυτό, με τα σημερινά δεδομένα είναι πραγματικά το κορυφαίο smartphone παγκοσμίως

Seme

Η αλήθεια είναι ο,τι η συσκευή δείχνει και πρέπει να είναι πάρα πολύ καλή.Σε ένα hands-on video το είχαν βάλει δίπλα στο LG optimus G pro2 το οποίο έχει οθόνη 5.2′ με ελάχιστα bezel δεξιά αριστερά όπως και πάνω κάτω και η διαφορά ήταν τεράστια.Δύσκολα αναγνώριζες ο,τι το Z1 έχει οθόνη 5′. Και επίσης για ποιο λόγο η μπάρα με τα κουμπιά αντί να γίνεται ολοένα και πιο διαφανής γίνεται έντονη και τρώει μέρος της οθόνης???Μήπως να περιμένω το z2 και να βολευτώ τώρα με μια αγορά του Ζ που θα πέσει??

sakhs

Ρε παιδια ξερουμε αν το zr θα ερθει προς ελλαδα?δεν ειναι για ολους αυτες οι παντοφλες!

Κώστας

Εκπληκτικό
Αν και τεράστο (5.0 ίντσες είναι πολλές για εύχρηστο κινητο αλλά αντικαθιστά το γρήγορο σερφάρισμα σε υπολογιστή-λάπτοπ) ελπίζω να είναι το επόμενο κινητό μου!!!
Και όμορφο σχεδιαστικά
Μπράβο

lefteris

Aυτή η οθόνη που είναι με τεχνολογία Triluminos θα έχει πολύ καλά χρώματα και με τον snapdragon 800 οι εφαρμογές θα πάνε σφαίρα και έχει και τρομερά χαρακτηριστικά . όσο για την κάμερα το 20.7mp τα λέει όλα…..Σε μια λογική τιμή σίγουρα θα είναι το επόμενο κινητό μου

Spukie

η σονυ θα κανει παταγο

Johntsia84

Αυτό που εμένα με ενοχλεί δεν είναι τα επιπλέον περιθώρια που έχει μόνο άντε πες το ξεπερνάμε αυτό, αλλά το βάρος που το πας 170g και ότι είναι αλουμίνιο τι θα γίνει αν πέσει κάτω και ότι έχει πάλι αυτές τι ζελατίνες, τουλάχιστον να μην βγαίνουν τα λογότυπα αν το φθαρεί και χιαστεί να της βγάλεις, δεν λέω άμορφο τηλ. φαντάζομαι θα έχει και καλή κάμερα, πριν είχα το S4 και ήταν σκέτη απογοήτευση από θέμα ποιότητας και ότι δεν είχε ράδιο και το βαρετό και βαρύ ui καλό και πλήρες αλλά βαρετό δεν ξέρω είμαι ανάμεσα σε z1 και g2 ας έρθουν από κοντά και βλέπουμε.

oeo

Μόνο και μόνο που το κινητό αυτό διαθέτει δέκτη FM αξίζει κάθε τελευταίο σέντσι!! Ας τα βλέπει η Apple και η Samsung με το Galaxy S4 χωρίς radio FM. Ειδικά με το μαραφέτι που έχει τα bluetooth ακουστικά τα σπάει!!! Για να μην αναφερθώ στον αποσπώμενο φακό που όμως μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα υπόλοιπα smartphones.

Νίκος

Κώστα οι υπηρεσίες της SONY θα είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα?(Music Unlimited,Video Unlimited,Play Memories Online)? αν ναι ξέρεις πότε?

Κώστας Βλαχάκης

Όχι δεν είναι Νίκο και ούτε πρόκειται σύντομα να είναι.

panagis

θελω να μιλησουν αυτοι που εθαβαν το lumia 920 gia to βαρος του…τουλαχιστον εκεινο ηταν και χοντρο!

Kostas K.

Κατ’αρχην δεν συμφωνώ με την πολιτική της Sony κάθε 6 μηνες να απαξιώνει τη ναυαρχίδα της βγάζοντας καινούργια…Μέσα σε ένα χρόνο έχει αλλάξει 3 (Τ, Ζ, Ζ1).Τα ίδια έκανε και η HTC το 2011 και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε..Κατά δεύτερον δεν μπορεί ενα κινητό που είναι ίδιες ίντσες με την προηγούμενη ναυαρχίδα σου (που ηταν ηδη τεράστιο για 5″) να το κάνεις ακόμη μεγαλύτερο! Έπειτα εν ετη 2013 δεν μπορείς να ξαναβγαζεις τηλέφωνο με οθόνη τεχνολογίας TFT και ας την ονομάζεις όπως θες..Χάθηκε μια καλή IPS οθόνη? Δείτε την διάφορα στο βιντεακι με το G2 που εχει ανεβασει ο Κώστας και θα καταλάβετε. Τέλος φαίνεται οτι εχουν δώσει προσοχή στην κάμερα αλλά απο την στγμη που δεν βάζουν xenon φλας και συνεχίζουν με το Led κάνουν μισές δουλειές..

klooun

Με το Ζ1 η sony δείχνει τη δυναμική της . Έχει καταπληκτική οθόνη και η κάμερα με εκπλήσσει και με πολύ καλά χαρακτηριστικά

antreas

SONY με μάγεψες και πάλι.

Lefteris

Έλεος ρε παιδια κραζετε το s4 και όχι το bezel! Το s4 είναι πολύ πιο μικρό και έχει μεγαλύτερη οθόνη με αυτές τις διαστάσεις έπρεπε να έχει 6 ιντσες!!! Το g2 είναι πολύ καλύτερο από αυτο το πράγμα! Κραζετε μάλλον εκεί που σας τσούζει πχ το νοκια χοντρό, το samsung πλαστικό κλπ… Κατά τα άλλα σουπερ χαρακτηριστικα, φαντάζεστε του χρόνου να λέει η σονυ ότι δεν μπορεί να πάρει την επόμενη έκδοση του αντροιντ!:Ρ

Nikos.R

@Kostas K. Για το θέμα της πολιτικής της Sony να βγάζει κάθε λίγο και λιγάκι συσκευές σύμφωνο απολύτως μαζί σου και ότι πρέπει να είναι λίγο μικρότερο. Εκεί όμως που διαφωνώ είναι στο θέμα της οθόνης θα πρέπει να ξέρεις ότι η οθόνες τεχνολογίας TFT είναι πιο ακριβές και πιο καλές από της κοινές LCD και αυτό γιατί έχουν κάποιες δυνατότητες που δεν έχουν η κοινές LCD αν θες ψάξε να δεις της διάφορες τους. Τώρα για της οθόνες IPS είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα δεν μιλάμε για απλές οθόνες LCD εδώ έχουμε να κάνουμε με διαφορετικό τύπου διατάξεις pixels και πολλά άλλα σε αυτές της οθόνες καμιά σχέση δηλαδή μην σε ξεγελάει το όνομα LCD. Να ξέρεις ότι οθόνες TFT δεν έχουν αξιοποιηθεί γιατί έχουν μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας και είναι πιο ακριβές γιαυτό όλοι σχεδόν έχουν γυρίσει σε LCD. Η Sony προφανώς κάτι θέλει να πετύχει που ακόμα μετά από τόσο καιρό κάνει χρήση τεχνολογίας TFT.

GiannisMix

Υπεροχο φαινεται αλλα cameraphone δε θα το πουμε! οντος βλακεια π ειναι μεγαλυτερο αλλα ειναι λιγο μεγαλυτερο ρε παιδια χαλαρωστε τωρα . στο μεγεθος που ηδη ηταν το Ζ κανεις δε θα καταλαβει τα 3mm πλατος και 5mm υψος του Ζ1… οστοσο αν αυτη η συσκευη φτιαχτηκε για απαντηση στη καμερα του 1020 τοτε ειναι για κλαμματα η sony μονο κ μονο π δεν εβαλε xenon. αν απλα ειναι μια ναυαρχιδα τοτε οκ παω πασο μια χαρα τουμπανειρο!

GiannisMix

Συγγνωμη για το 2πλο post αλλα πρεπει να τονιστει κατι! τρελο πλεονεκτημα στον ανταγωνισμο παταει πανω σε οσοους εχουν τρελα με το νερο κ σε κοσμο που θα αποκτησει (ηδη ξεκινησαν πολλες “υποβρυχιες” φωτο απο το Z! εχει τη καλυτερη καμερα κατω απο το νερο που εχει βγει σε smartphone!!

Tasos

Άπλα τηλεφωναρα τα εχει όλα

antonis

δεν μου αρεσει καθολου.. μεγαλα bezels τα πληκτρα στην οθονη σπαστικα, γεμιζει δακτιλιες, μενου sony που μου αρεσε ποτε.. λογικα η καμερα μονο η καμερα θα αξιζει.. θα προτιμουσα το νοτε 3 χωρις δευτερη σκεψη..

Dimitris B

Παιδια με ολο το σεβασμο πιστευω οτι εχετε δικιο οσον αφορα τα phablets αλλα προσωπικα πιστευω οτι τα κινητα θα πρεπει να κυμαινονται απο 4 μεχρι 5 ιντσες γιατι βαδιζουμε σε μια νεα εποχη της τεχνολογιας. για μενα κατω απο 4 και πανω απο 5 τα κινητα χανουν την ταυτοτητα τους

Akis

Οτι πιο καλο και ομορφο κυκλοφορει στην αγορα… Beauty & Beast

Λεωνίδας

Aki, συμφωνώ για το ότι είναι καλό. Αλλά αν είναι μεγαλύτερο από το Ζ που μου φάνηκε πολύ άβολο και τεράστιο, δεν θα το σκεφτόμουν καν σαν επιλογή αν είχα τη δυνατότητα. Οι άλλες εταιρίες κάνουν ό,τι μπορούν αν τα βγάζουν μικρότερα, η sony μεγαλύτερα! Και ειδικά το καλοκαίρι που μπορεί να βγεις στη γειτονιά να πάρεις κάτι, να πεταχτείς σε ένα φίλο, και φοράμε σορτσάκια και βερμούδες, τέτοια κινητά δεν είναι εύχρηστα. Δεν μπορούμε όλοι να φοράμε σακάκια και να ‘χουμε συνέχεια τσαντάκια μαζί και βαλίτσες! Ούτε φυσικά να κουβαλάμε και bluetooth! Για μένα το κινητό πρέπει να το χειρίζεσαι με το ένα χέρι. Αν αυτό δεν είναι εύκολο, τότε σκούρα τα πράγματα! 4.5-4.7 σε μαζεμένο κινητό μου φαίνεται τελικά ότι είναι το καλύτερο μέγεθος για smartphone…Η γνώμη μου πάντα.

Akis

@Λεωνιδα, συμφωνω στην αποψη του “μαζεμενου” αλλα ρε φιλε ειναι μολις +2,5mm πιο πολυ.. και εχει super φακο. Δεν εχει η εταιρεια φετιχ με το μεγεθος, (ειναι η ιδια εταιρεια που εβγαλε το ZL με μηδεν bezels) απλα επρεπε να χωρεσει τα οπτικα της μερη, πραγμα που αλλες εταιρειες δε προσφερουν. Επισης το Ζ1 ειναι αυτο που εριξε πολυ τη φημη του Note3 (σχετικα με του Note2) και ηδη σε πωλησεις η Samsung επεσε -13% (S4) ενω apple & htc πανε κατα διαολου και τρεμουν… αυτα ολα κατι λενε. Αυτα… 😛

vkrd

Πολύ δυνατό σε χαρακτηριστικά! Κορυφαία επιλογή.
Επειδή έχω δει από κοντά το Ζ όμως, ομολογώ πως το τετράγωνο σχήμα δε μου άρεσε, οι στρογγυλεμένες γωνίες είναι πιο ελκυστικές. Το κάνουν και δείχνει πολύ μεγάλο.
Κατα τα λοιπά, είναι μια κορυφαία επιλογή και μπράβο στη Sony που συμμετέχει στην πρόοδο και εξέλιξη. Είναι μεγάλο κέρδος αυτό.

Georgia

Η sony έχει κάνει τη διαφορά με το Ζ1 . Με την οθόνη triluminos πλέον θα έχει φοβερή οθόνη και χρώματα καθώς και η κάμερα είναι πολύ δυνατή στα 20,7mp και πολύ καλό επεξεργαστή έχοντας και την αδιαβροχοποίηση που προσφέρει έξτρα ασφάλεια . Είναι έρωτας το z1

epaminondas

Καλά το Ζ1 είναι επίστευτο κινητό https://www.t3.com/reviews/sony-xperia-z1-review και πολύ καλύτερο από note 3,s4,g2 . Το αναμένω να το θαυμάσω από κοντά το Ζ1

djfapples

Δε πα μα χει bezel κ μπιζελια το κινητό είναι ότι καλύτερο κ το g2 μού αρέσει πολύ βέβαια άλλα αυτό ειΝαι τρομερό

ioannis

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η SONY ΠΕΡΝΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ SMARTPHONE ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ

Stavros

Τι να λέμε τώρα το κινητό είναι απλά πολύ μπροστά σε όλα, οθόνη, κάμερα, CPU, ποιότητα κατασκευής, αδιάβροχο, για το design δε θα πω γιατί αυτό είναι υποκειμενικό, ο συνδυασμός όλων των άλλων όμως το καθιστά το κορυφαίο smartphone

Nikolaos Nikiforos

Επιμενω , πως το κινητο ειναι κουμουτσα και επειδη ειναι “κινητο” δεν κρινεται μονο απο τα χαρακτηριστικα σε επεξεργαστικη ισχυ , ταχυτητα , κτλ…. Ενα αυτοκινητο που ειναι γρηγορο θες να ειναι και ομορφο και αν μη τι αλλο να μην ειναι σε διστασεις νταλικας , γιατι διαφορετικα δεν θα ειναι αυτοκινητο αλλα νταλικα…..ας ξεχωρισουμε λοιπον τις κατηγοριες…..αν το Ζ1 θεωρειται κινητο ειναι κουμουτσα…αν το Ζ1 εντασεταιμστην κατηγορια note 3 , δεν ειναι τοσο κουμουτσα αλλα παλι σε αυτην την κατηγορια το note 3 θεωρειται βασιλιας και δεν νομιζω κανεις απ τους υποψηφιους αγοραστες του να αφησει το note για τοΖ1 …. Αρα στην κατηγορια note , phablet , χανει λογω ανταγωνισμου….εφοσον λοιπον 1 ) χανει στη κατηγορια κινητων λογω διαστασεων και βαρους και 2 )στην κατηγορια phablet λογω μικρης οθονης για την κατηγορια αυτη και ελειπων χαρακτηριστικων σε συγκριση με το note 3 , θα παει απατο….τωρα αν εσεις που τοσο πολυ εχετε ενθουσιαστει απο το κινητο-διαφιμηστικη πινακιδα , τι να πω ….αγοραστε το , αν και το βλεπω να το ξανασκεφτεστε μεχρι εκεινη την ωρα…

giarelis

Δίκαια θα είναι το κορυφαίο smartphone στην ελληνική αγορά . Η sony έκανε πολύ καλές βελτιώσεις σε οθόνη , κάμερα κ.τ.λ. το note 3 και το g2 είναι πολύ πίσω σε σχέση με το Ζ1 .

jonjon

Ηδη βγηκαν τα πρωτα συγκριτικα ποιοτητας φωτογραφιων z1 vs lumia 1020 με νικητη το z1 !!(gsm arena) κ μαλιστα σε χαμηλο φωτισμο πραγμα που δε το περιμενα!Πως υπερκερασε το lumia με τα μισα megapixel k χωρις xenon δεν το αντιλαμβανομαι.κ ημουν ετοιμος να παρω το Lumia μονο κ μονο για την καμερα του αν κ προτιμω ανδροιντ.Υπαρχει καποιος γνωστης φωτογραφιας να μου απαντηση στη παραπανω απορια μου;ευχαριστω

γιωργος

Η ποίοτητα της φωτογραφίας είναι απίστευτη όπως και η οθόνη και τα χαρακτηριστικά πολύ καλά . Η sony από ότι κατάλαβα θέλει να χτυπήσει την πρωτιά με το Z1

djfapples

Το κινητό είναι ότι καλύτερο τώρα αν είναι λίγο μεγάλο από τη στιγμή που έχεις αποφασίσει μα πάρεις 5ιντσών κινητό ελάχιστα χιλιοστά δεν χαλάνε κανέναν

NoOne

Το κινητό είναι και πανέμορφο και τούμπανο σε όλα τι να λέμε τώρα αερολογίες. Η SONY πραγματικά τον τελευταίο χρόνο έχει ταράξει τα νερά και έχουν αρχίσει κάποιοι να χάνουν τον ύπνο τους (βλέπε Sammy & Apple) και αυτό είναι πολύ καλό για όλους εμάς τους καταναλωτές.

sam12

όντως τον τελευταίο χρόνο η sony έχει ταράξει τα νερά και έχει ανέβει πολύ .Ειδκά με το Ζ1 ανεβαίνει και άλλο η sony .

panos

https://www.linkedin.com/today/post/article/20130911094621-19021-c-is-for-core?trk=tod-home-art-list-large_0 η apple δυστυχώς δεν μπορεί να ακουλουθήσει και ρίχνει τις τιμές . ΚΑλό για εμάς που θα μπορούμε να πάρουμε το τούμπανο Z1 σε καλή τιμή .

Johntsia84

Το κινητό είναι πολύ καλό σε όλα τα σημεία αλλά αυτό που δεν ξέρουμε ακόμα είναι αν διαθέτη ζελατίνες προστασίας όπως το Ζ.

djfapples

Δεν έχει ζελατίνα από όσο ξέρω τις παιδικές αρρώστιες που χε το z δεν θα τις έχει κ το z1 κ αν το πρώτο ήταν κινητήρα φαντάσου πως θα ναι το z1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured

Canalys: Η παγκόσμια αγορά smartphone αυξάνεται κατά 11% το 1ο τρίμηνο – Εταιρεία έκπληξη στην πρώτη τετράδα

Οι παγκόσμιες αποστολές smartphone αυξήθηκαν κατά 11% το 1ο τρίμηνο του 2024, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Canalys.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i