Sony Xperia Z1, Τέλη Σεπτεμβρίου με τιμή 699 με 749 ευρώ

Το Sony Xperia Z1 έκανε εχθές αισθητή την παρουσία του εδώ στο Βερολίνο και μπορείτε ήδη να το απολαύσετε στο hands-on video του Techblog. Σήμερα μαθαίνουμε ότι αυτό αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου και με εκτιμώμενη τιμή που θα κυμανθεί μεταξύ 699 ευρώ και 749 ευρώ.

Sony Xperia Z1 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Sony Xperia Z1 τιμή, Sony Xperia Z1, Τέλη Σεπτεμβρίου με τιμή 699 με 749 ευρώ

Sony Xperia Z1 τιμή, Sony Xperia Z1, Τέλη Σεπτεμβρίου με τιμή 699 με 749 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
AlexColt

Το Νοτe 3;

Seme

Έχω ρωτήσει πολλές και συγνώμη,αλλά αυτό το ριμάδι το Bezel πως φαίνεται απο κοντά?Απο τα βίντεο δεν μπορούσα να καταλάβω πολύ καλά. Επίσης έχω την εντύπωση ο,τι η γραμμή με τα κουμπιά home button επιστροφής και multitask δεν είναι και τόσο διάφανη όπως έγινε στο Z μετά την αναβάθμιση. Από ηχεία τι λέει?

Panos.M

Σαν κάτοχος κινητού αυτής της τιμής (iphone5) μπορώ να πω οτι με τα χαρακτηριστικά του την ποιότητα κατασκευής του και αυτή την κάμερα ειναι το μονο που δικαιολογεί την τιμή του.

XperiakiasT

Υπέροχο!

John

Και δεν βαζω καλυτερα καποια λεφτουδακια στην ακρη να παρω το Playstation 4 λεω ‘γω.

Ζόρζ

Πανέμορφο σαν τηλέφωνο και τα χαρακτηριστικά και σαν εμφάνιση και σαν ποιότητα!! Λίγο πιο μικρά περιθώρια να είχε!!! Θα συμφωνήσω με τον @Panos.M το μόνο κινητό που ίσως να αξίζει και τα 700

Nick

Το τηλέφωνο είναι φανταστικό.Έχω κάποιους ενδοιασμούς για την κάμερα γιατί η sony μας έχει συνιθίσει σε πολλές υποσχέσεις αλλά σε απογοήτευση τελικά.

Aggelos

Το z1 ειναι τέλειο!!!!!!!!!!!!!
θα έρθει και σε ”μίνι” έκδοση ?? η οχι; ……….???

eyripidis

To Z1 είναι μια ναυαρχίδα .Είναι ένατεχνολογικό στολίδι και πολύ όμορφο κινητό . Πραγματικά όταν έρθει θα θέλω να είμαι από τους πρώτους που θα το αποκτήσω

Dimitris

Παιδια πιστευω οτι πρεπει α το αφησουμε να κυκλοφορησει λιγο…Η τιμη του με την κατασταση που επικρατει στην Ελλαδα θα αρχισει να πεφτει πολυ γρηγορα!!!Ας δουμε τα σχολια των μελλοντικων κατοχων για να βγαλουμε συμπερασματα…Εξαλου υπαρχει και μεγαλος ανταγωνισμος μεταξυ των εταιριων…Skroutz και ξερο ψωμι στη συνεχεια!!!

Seme

Ρε σε 3 μήνες ανακοινώνεται το Ζ2?? Τρελάθηκε η Sony..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sony Sony Android Smartphones

Sony Xperia 1 V: Premium smartphone για όσους έχουν φωτογραφικές ανησυχίες

Η Sony ήταν πάντα γνωστή ότι εστιάζει σε οθόνες υψηλής ποιότητας, τις κορυφαίες δυνατότητες κάμερας και την ομαλή απόδοση, και το Xperia 1 Το V δεν αποτελεί εξαίρεση.

Smartphones Sony Xperia Ελληνικό μενού smartphones

Sony Xperia 1 V: Ολόκληρο το μενού στα ελληνικά [video]

Αναλυτικά το μενού του Sony Xperia 1 V (XQ-DQ54). Τρέχει Android 13 (67.0A.4.22). Ανακαλύψτε βήμα βήμα τι περιλαμβάνει το κινητό που σκέφτεστε να αγοράσετε.

Smartphones featured Qualcomm Sony

H Sony θα συνεχίσει να κατασκευάζει smartphone για πολλά χρόνια ακόμα

Οι πεσμένες πωλήσεις smartphone της Sony έχουν κάνει πολλούς να αναρωτιούνται εάν θα ακολουθήσει τα χνάρια των LG και HTC.

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.