Sony Xperia Z1S θα ονομάζεται το mini Xperia Z1 mini;

Φωτογραφία του Sony Xperia Z1S δημοσίευσε πριν λίγες ώρες ο γνωστός @evleaks χωρίς όμως να μας παρέχει οποιαδήποτε άλλη πληροφορία. Συγκρίνοντας τη φωτογραφία με αυτή του Sony Xperia Z1 μπορούμε να καταλάβουμε ότι πρόκειται για διαφορετικές συσκευές που έχουν σε διαφορετικό σημείο τόσο την μπροστινή κάμερα όσο και την έξοδο των ακουστικών.

Είναι πολύ πιθανό το Sony Xperia Z1S να είναι το “μικρό” Xperia Z1 με οθόνη 4.3 ίντσες που ανακοινώθηκε πρόσφατα στην Ιαπωνίa με την κωδική ονομασία Xperia Z1 f και που εμείς εδώ στην Ευρώπη αναφέραμε ως Xperia Z1 mini.

Να θυμήσουμε ότι σύμφωνα με το όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα το Xperia Z1 mini (ή Z1S;) θα έχει οθόνη 4.3 ίντσες ανάλυσης HD 1280×720 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800, μνήμη RAM 2GB και κάμερα 20.7 Megapixel.

Sony Xperia Z1S, Sony Xperia Z1S θα ονομάζεται το mini Xperia Z1 mini;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λεωνίδας

Πάντα με μικρά περιθώρια γύρω από την οθόνη η sony!

panosrep

Τα mini έχουν πλέον 4,3 οθόνη? Καλά πάμε…

andreas

Λεωνίδα@ Μην ξεχνάς πως η Sony εχει κατασκευάσει ενα Ζ1 στις 4,3 οθόνη. Δηλαδή ένα τέρας σε πιο compact μέγεθος σε αντίθεση με s4 mini και htc one mini

Ευάγγελος Α.

Επιτέλους ένα mini με κορυφαία specs!!!!!!!

Μιχάλης

Και τι σημαίνει αυτό; ότι όσο καλύτερα spec τόσο πιο μεγάλα περιθώρια. Οι άλλες εταιρίες δεν το κάνουν αυτό για να πουλήσουν τα μεγάλα κινητά που είναι πιο ακριβά ενώ αν το βγάλει αυτό η σονυ οι πωλήσεις του z1 θα πέσουν πολύ

andreas

Οι πωλήσεις του z1 δεν πρόκειται να πεσουν λόγω του z1 mini όσοι θέλουν 5″ οθόνη περνουν z1το mini είναι για αυτούς που θέλουν μικρότερα τηλέφωνα χωρίς να χάνουν στα spect

Nio

Γιατι να πεσουν οι πωλησεις?
Ειπαμε ειναι καλο για αυτους που θελουν μικροτερη συσκευη.
Εγω ανυπομονω να παω απο τις 3.2′ στις 5′ κ πιστεψε με δεν θα με χαλασει καθολου. Σιχαθηκα τις οθονιτσες. Ουτε καν 4αρα δεν θελω.

Μιχάλης

Οι πωλήσεις θα πέσουν γιατί αν κάποιος ήθελε κινητήρα τότε πήγαινε κατευθείαν στο z1 και ας ήταν 5 ίντσες συμβιβαζοταν. Τώρα όμως που θα βγει αυτό λέει αφού είναι το ίδιο και πιο μικρό περνώ αυτό και όχι το μεγάλο

andreas

Εγώ πάντως προτιμώ το 5 ιντσών λόγω μεγέθους

Lefteris

Με τέτοια περιθωρια-bezel θα είναι όσο το htc one!

andreas

Lefteris@ Ειναι λίγο πιο μεγάλο από το note 3

Νίκος21

@ panosrep 1) Δεν λεει μινι smartphone αλλα μινι Z1 δηλαδη μικρο z1 και οχι μικρο κινητο.
2) οι 4,3 αν εχουν σωστο περιθωριο και οχι περιθωριο -please mind the gap- επιπεδου σονυ,
χειριζονται πολυ ευκολα με το ενα χερι!

Αποστόλης Ρόδος

Μια χαρά είναι το κινητό και το χειρίζεσαι άνετα με το ένα χέρι σε αυτές τις ίντσες και αυτά τα μπεζελς… Όσοι ήταν κάτοχοι του Samsung Galaxy S2 (όπως και εγώ) και όσοι το έχουν πιάσει στα χερια τους μπορούν να σας το επιβεβαιώσουν. Ακριβώς τα ίδια μπεζελς έχει.
Σωστές ίντσες, σωστές διαστάσεις (όχι πως δε θα μπορούσαν να είναι καλύτερες) και ένα τέρας σε σπεκς κινητό.
Θα το ήθελα 32gb αλλά μακάρι να ερθει και ως έχει.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΑΠΟΥΝΑΣ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΌ.ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑΡΑ ΜΑΣ ΓΡΉΓΟΡΑ!!!!!

andreas

Δεν βρήκατε κάτι να κράξετε στο τηλέφωνο. Ασχολείται με τον 0, 5cm μεγαλύτερο πού είναι

jacob

Z1 mini ή Ζ1 s ή οπως σε λενε… Έλα κατα δω γτ ξερω μερικους που θελουν μανιοδως να σε αγορασουν (including me)!!

Kimi_R*

Πάντως είναι απίθανο να είναι το Z1 f γτ όπως σε σχέση με το Z1, έτσι και σε σχέση με το Z1 f, διαφέρει στην μπροστινή κάμερα και στην έξοδο ακουστικών, οπότε μιλάμε για άλλη έκδοση από αυτή των Γιαπωνέζων! Ίδωμεν…..

nikolas

ελεος αυτό το sony bezel

m3Lt3D

Οντως τεραστια bezel.
Και ειναι σημαντικο να το τονισουμε αυτο ειδικα οταν προκειται για μια ‘mini’ εκδοση ενος κινητου, γιατι υποτιθεται πονταρει στις διαστασεις του.
Για οσους λενε οτι τα bezel οφειλονται στο οτι το κινητο εχει ‘τουμπανα specs’ να τους παραπεμψω στο Z1, το οποιο εχει επισης τεραστια bezel.
Το οτι ειναι αδιαβροχο εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει καθολου. Προτιμω να μην τοχω μαζι μου οταν κανω μπανιο και για φωτογραφιες μεσα στη θαλασσα να εχω μια φωτογραφικη, παρα να εχω ενα τεραστιο κινητο με μικρη οθονη.

Και για οσους λενε οτι και παλι δεν ειναι τεραστιο, ας το συγκρινουν με διαστασεις Moto X που εχει 4.7 ιντσες.

tech21man

To bezel δεν με πειραζει. Πως κανετε ετσι?! Στα iphone δεν ενοχλει…?

mini δεν ειναι, παρολαυτα ειναι οντως μια μικροτερη εκδοχη του κορυφαιου τηλεφωνου της. Και το s ειναι πιο καταλληλο αφου λογικα θα ειναι και κατα τι πιο ανετο στην 720 οθονη!

Lefteris

@andreas Το έγραψα γιατί οι από πάνω μίλησαν για το μέγεθος! Και επειδή είπατε ότι έχει και το ίδιο bezel με το s2 σας παραθέτω τις διαστάσεις
s2 125×66.1×8.5
z1f 127×64.9×9.4
Τέλος πάντων, παρόλα αυτά είναι σε λογική διάσταση τελικά αν είναι σε στυλ z1f κάτι που δεν του φαίνεται! Το συγκεκριμένο άνετα μπορούσε να είχε 4.7 ιντσες όπως φαίνεται στην φωτογραφία!

andreas

@m3lt3D Μπορεί το Ζ1 να είναι και αυτο μεγάλο σε σχέση με το μέγεθος της οθόνης αλλα το Ζ1 έχει μία τεράστια μπαταρία 3000 mah και πάχος μόλις 8,5 χιλιοστά αντί για 9,5 που έχει η mini έκδοση

mitsos

το Ζ1 είναι απίστευτο σε ολά και έχει και πολύ καλά χαρακτηριστικά . ως κάτοχος του Ζ1 είμαι πολύ ικανοποιημένος

nikos

Τέλος το ιδανικό smartphone θα είναι να βγάλει η LG το G2 σε mini με τα ίδια specs και το ίδιο μικρά bezels.

Νίκος

Καλά πρώτα θα πουλήσουν το z1 και μετά θα βγάλουν το Μίνι όπως πάντα! Εξάλλου ότι βγαίνει Ιαπωνία δεν έρχεται εδώ και με τα ίδια χαρακτηριστικά κάποια αλλαγή θα έχει πάνω του το μίνι z1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.