Sony Xperia Z2 με digital noise cancellation

To Sony Xperia Z2 όπως επίσης και το Sony Xperia Z2 Tablet ενσωματώνουν λειτουργίες ψηφιακής ακύρωσης θορύβου (digital noise cancellation) και σε συνεργασία με τα αντίστοιχα ακουστικά τύπου ψείρας μπορούν να απομωνόσουν τους εξωτερικούς θορύβους με ποσοστό επιτυχίας έως και 98% για να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική σαν να ήσασταν μόνοι σας.

Δεν γνωρίζουμε αν τα Xperia Z, Xperia Z1 και το πρώτο Xperia Tablet Z θα αναβαθμιστούν με αυτή τη λειτουργία, γνωρίζουμε όμως ότι τα Z2 και Z2 Tablet μόνο με τα συγκεκριμένα ακουστικά που θα πωλούνται έξτρα θα μπορούν να έχουν τη δυνατότητα digital noise cancellation.

Το Xperia Z2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα μέσα στον Απρίλιο.

Sony Xperia Z2 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

, Sony Xperia Z2 με digital noise cancellation

, Sony Xperia Z2 με digital noise cancellation

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tom

Για ομιλία καλό είναι για μουσική εχω headphones μεγαλα αρα δεν μου λεει κατι. Μπορεί να μην έχουν Noise Cancellation τα δικα μου αλλα το κανουν παθητικα αφού απομονώνουν αρκετά τους εξωτερικούς ήχους.

Αυτό που ελπίζω να έχει κάνει η Sony είναι η ποιότητα της ομιλίας στις κλήσεις με την συσκευή. Τα iphone και τα nokia έχουν πολύ καλό noise cancellation και ακούς και ακούγεσαι καθαρά οι android συσκευές σαν συσκευέ είνα λίγο πίσω σε αυτό ακόμα

Χρηστος

Δε μπορούσαν να τα βάλουν μαζί με το Z2..

Panos7GR

Θα είχε επίπτωση στην τιμή αν έμπαιναν μαζί. Οπότε σωστή την βρίσκω.
Σκέψου μόνο ότι ακούγεται πως η τιμή θα είναι γύρω στις 30-60£. Δεν είναι ακουστικά των 5€…!

Χρηστος

Ότι θα ανέβαινε η τιμή το ξέρω σαν δώρο εννοούσα.. Αλλά που τέτοια πράγματα…

tisfo

Στην Ελλάδα αποκλείεται το δώρο… Μην σου πω τα ψυρίζουν κιόλας.. Το Z1 compact το πήρα από Sony Αγγλίας 2 εβδομάδες πριν έρθει Ελλάδα πιο φθηνά και με δώρο το smartwatch 2. Και η συσκευασία είχε αντάπτορα usb για στικακια κτλ.
Στην Ελλάδα είχε @@..

Και πάει λέγοντας: πήρα το Sony Duo 13 με i7 από Σιγκαπούρη made in Japan (που δεν κυκλοφορεί εδώ) ακριβώς όσο κοστίζει εδώ το αντίστοιχο υποδεέστερο i5 made in China.

Υποστηρίζω τα προϊόντα της Sony αλλά στην Ελλάδα Το έχουν παρατραβήξει..
Νομίζουν ότι είμαστε κορόιδα??

stefanos

Παιδιά καλύτερο noise cancellation από το Lumia 920 δεν έχω ξαναδεί. Τραβάω βιντεο διπλα απο επαγγελματικό μεγάλο ηχείο και μετά που το ακουσα νόμιζα πως εβαλα απο πάνω του αλλο ήχο κανονικά ηχογραφημένο. Και στις κλήσεις κάνει απίστευτη δουλειά.

Μιχαλης

Πως γίνεται να μειώνει τους εξωτερικούς ήχους όταν φοράς ακουστικά το κινητό ; Αν μπορεί κάποιος ας μου εξηγήσει γιατί δεν καταλαβαίνω πως λειτουργεί

Γιωργος

1ον) Δεν ειναι η τεχνολογια αυτη κατα κυριο λογο για κλησεις αλλα για τη μουσικη που ακουμε… Και ειναι τελειως αλλο πραγμα…

Μερικοι ταξιδευουν συχνα ή ακουνε μουσικη σε δρομους κτλ κτλ… Το noise cancellation για τη μουσικη παραγει κατι σαν αντισυχνοτητες του εξωτερικου θορυβου, για να μη σε ενοχλει η φασαρια του περιβαλλοντος σου. Οποτε τελειως διαφορετικο απο την τεχνολογια στις κλησεις που ειναι απλα φιλτρα.. Αμα δε λεω βλακειες… Το digital noise cancellation οταν λειτουργει αποδοτικα ειναι πανακριβο και το βρισκεις σε μεγαλα ακουστικα με μπαταριες…. Τα ΝΟΚΙΑ απλα φιλτραρουν τους ηχους…

2) Στο εξωτερικο, η ιδια η sony αναφερει οτι τα ακουστικα θα ειναι μερος του πακετου για την Αγγλια τουλαχιστον

3) Η τιμη τους ειναι κοντα στις 30 λιρες και ειναι ηδη διαθεσιμα στο amazon…

4)Μην τα αγορασει κανενας για το κινητο του εκτος και εαν εχει Ζ2 γιατι το βισμα εχει πεντε εσοχες

5) Προτιμω αυτην τη τεχνολογια απο το πιεσομετρο της Samsung

Tom

Ναι αλλα αυτο που κανει η nokia χρειαζεται πολυ για να εχει καθαρο ηχο ο αλλος που καλεις. Πχ αν εισαι σε ενα μερος με πολυ κοσμο με ενα nokia η ενα iphone που ειναι το ιδιο καλο ο αλλος θα σε ακουει πεντακαθαρα. Με το samsung μου ακουγεται πολυ ο θορυβος

Αυτα που λες ειναι σωστα ωστοσο τα περισσοτερα ακουστικα αν και δεν το κανουν ενεργητικα το κανουν παθητικα. Δηλαδη απομονωνουν τους θορυβους με την κατασκευη τους ειτε αυτο ειναι το σφουγγαρακι του ακουστικου ψειρας που εφαρμοζει πολυ στενα στο αυτι, η αν εχει headphones το σφουγγαρι που σου αγγαλιαζει το αυτι εχει καλη απομονωση. Αυτο ειναι παθητικο.

Το αλλο με τις συχνοτητες που λες ειναι ενεργητικο noise cancellation και δεν ξερω κατα ποσο εχει καλη αποδοση σε σχεση με αυτο που λεω εγω. Απλα θεωρω οτι ενα καλο ζευγαρι headphones η καποιες καλες ψειρες δεν εχει αναγκη απο ενεργητικο noise cancellation.

Εγω με τα headphones μου στο μετρο που κανει πολυ θορυβο ειμαι οκ.

Timotheos

Όπως είπε και ο Γιώργος πιο πάνω. Αυτά τα ακουστικά είναι για το Ζ2 καθότι είναι πέντε ακίδων και όχι τριών που είναι του Ζ1. Δεν θα λειτουργήσουν σωστά εκτός και αν το κινητό είναι για πέντε ακίδες.

AndrGen

Ελάτε ρε παιδιά, μην κάνετε τόση χαζομάρα τώρα!

+1 στων Γιωργος

Αμα θέλεις όντως να ξέρεις τι σημαίνει ακουστικά με ψηφιακής ακύρωσης θορύβου γουγουλαρε λίγο για Bose, QuietComfort® 20 για να καταλάβεις ακριβώς τι σημαίνει. Μόνο που δεν ξέρω εάν πουλιούνται στην Ελλάδα

Φιλικά πάντα 😉

MANOS

@Tom
Δεν ξέρω πιο μοντέλο έχεις αλλά το S4 κάνει πολύ καλή δουλειά σε αυτόν τον τομέα (κλήσεις, εγγραφή βίντεο). Κάτω από τα ηχεία του καρναβαλιού τραβούσα βίντεο και ακούγεται πεντακάθαρα!

vayo

Εδω παιδια μιλαμε για noise cancelation ως προς την μουσικη. Εδω και 2 χρονια που εχω τα beats by dre studio που εχουν αυτη την τεχνολογια ειμαι εντυπωσιασμενος. Οταν εισαι στο μετρο δεν ακους το παραμικρο. Ουσιαστικα εχουν ενα μικροφωνο και παραγουν αντισυχνοτητα για οποιο ηχο ακουν και τον ακυρωνουν. Ειναι μια τεχνολογια που τρωει πολυ μπαταρια και λειτουργει καλυτερα με συνεχης ηχους. Οπως π.χ. κινητηρες αεροπλανου. Τα φθηνοτερα ακουστικα που το εχουν κοστιζουν 270 ευρω,οποτε τα 30-40 ευρω που λετε ειναι τρομερα καλη τιμη

kate

Ηδη το z1 εκτός από τρομερη μπαταρία και τρομερή κάμερα έχει και πολυ πολυ καλό ήχο οπότε τωρα φαντάζομαι το z2 περνάει σε άλλα επίπεδα….

Takis

Βασικά το noise canceling του z2 είναι εφαρμογή που έχει βάλει η sony και λειτουργεί σε συνάρτηση με τα συγκεκριμένα ακουστικά που λογικά θα παρέχονται στη συσκευασία.

leo

Έχω τα shure se535 μαζί με note 3 και poweramp δεν νομίζω να βρώ κατι καλύτερο σε αυτα τα 2

gadjetakias

Πολύ καλό το Ζ1 είναι απίστευτο τηλέφωνο, γρήγορο, 21mp camera, οθόνη , μπαταρία…προσθέτοντας τέτοιες πινελιές στο Ζ2 θα είναι για πολύ καιρό ακόμα το καλύτερο τηλέφωνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.