Sony Xperia Z2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Sony Xperia Z2 το νέο πόνημα της Sony Mobile και ναυαρχίδα της εταιρείας για τις αρχές του 2014. Με οθόνη 5.2″ Full HD, Snapdragon 801, 3GB RAM, κάμερα 20.7 Megapixel, αδιάβροχο και τιμή 749 ευρώ. Δείτε το βίντεο.

Sony Xperia Z2 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά
Δείτε πως τραβάει 4K video το Xperia Z2.

, Sony Xperia Z2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Sony Xperia Z2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Sony Xperia Z2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Sony Xperia Z2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

81 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alex

Πολυ ωραίο σε μωβ και θα το εκανα εύκολα ανταλλαγή με το λευκό μου όταν το βαρεθω 😛

Χρηστος

Το αγαπαω αυτο το κινητό. ..

Μιχαλης

Τι κάμερα ειναι αυτή . Μας λένε οτι ειναι 20.7 και στην πραγματικότητα μόνο τα 8 μπορείς να χρησιμοποιήσεις . Έλεος

Αντρέας

Παραπαρα πολύ καλή δουλειά από την Sony Mobile

Chris

Κώστα πραγματικά συγχαρητήρια για το review πολύ αναλυτικό και στοχευμένο. Σλοπεύεις να κάνεις κάποιο βίντεο συγκριτικό και με τα τρία flagship για να έχουμε μια πιό συγκριτική εικόνα ανάμεσα στα τρία ώς υποψήφιοι αγοραστές ?

Κωνσταντίνος

Για τις 2 τρυπούλες που λες,τις βρισκω πολυ βασικες γιατι απ τη στιγμη που το κινητο ειναι αδιαβροχο σε περιπτωση που μπεις στι θαλασσα θα ηταν απαραιτητο να κρεμεται ενα βραχιολακι ωστε να το δεσεις στο χερι σου και να μην το χασεις.Αν και δεν ξερω αν προοριζεται για τετοιο σκοπο το κινητο.

γιανναρε

Πο πο στα αλήθεια έμεινα. Φανταζόμουν πως θα έβλεπα καμιά μάπα με αυτά που ακούω κάθε μέρα από τα fanboys των εταιρειών.

Κώστα είδα lg 90 kai g2 mini. Θα μας φτιάξεις πάλι

marios

τι παρα πολυ καλη δουλεια ?@αντρεας ? οκ ωραιο ειναι ειναι κατι καλητερο απο το z1 ? αλλα οταν δινεις 750 ευρο δεν θες να ζεσταινεται και να κλεινει η καμερα ελεος επισης +1 στοn μιχαλη

nikos

Πολυ ποιοτική η συσκευή όπως πάντα από τη Sony τα τελευταία χρόνια(έχει βέβαια τα θέματακια του αλλά ελπίζω πως θα λυθούν με κάποιο update.)Μια απορία εχω μόνο,αργεί λίγο στην περιστροφή της οθόνης ή είναι η ιδέα μου?

Sot11

Καλό φαίνεται βέβαια πρέπει να κοιτάξει αυτα τα θέματα η σονυ. Και μωβ υπέροχο, και να δώσω και μια πληροφορία το z2 δεν εχει την μεμβράνη που έχουν τα προηγούμενα στην οθονη! Για την πίσω πλευρά δεν ξέρω αν υπάρχει.

Στεφος

Δεν συγκρίνεται με το s5 και δεν συγκρίνεται σε κάμερα με το 1020

wrangler10

Μου άρεσε πολυ το interface.Ποιοτικη κατασκευή .Αυτο που λεει η sony οτι τα bezels ειναι λόγο αδιαβροχοποιησης ειναι παπατζα..αν δεν ξέρουν ας ρωτήσουν την sharp/samsung να τους πει πως.(και την lg μάλλον ;).4Κ ενγραφη και 16 mb μνήμη ειναι παράδοξο τα 16mb σε αυτο το επίπεδο πρεπει να καταργηθούν από όλους.Εαν δεν αντέχει το τηλέφωνο ενγραφη 4Κ ας μην το έβαζαν καθόλου γιατι εκτειθονται.Εχει μεγάλα bezels εχει και επιπλέον πλήκτρα στην οθόνη δεν έμεινε τπτ.Αυτο δεν θα το αγόραζα αλλα το z2 tablet με κλειστά ματιά .

wrangler10

16 Gb εννοώ *

Φωτης

Κώστα @ ολα τα λεφτά οι μουσικαρες που βάζεις στα hands on..Η οθονη σου φάνηκε καλυτερη απο του S5;Astral protection φοβερη μπάντα!!!Τους είχα δει παλια στο ΒΑΤΤERY..

jonjon

Κώστας όπως πάντα σούπερ! Το κινητό όπως όλα φέτος είναι μια αναβάθμιση των περσινών , πανάκριβο όπως όλα άλλωστε.

Eugene

Με έπιασε πονοκέφαλος, τσαματα ηχεία.

nikos

Αν η sony δεν έβγαζε καινούργια ναυαρχλιδα ξάθε εξάμηνο φανταστείτε πόσο τεράστια θα ήταν η διαφορά μεταξύ του z&z2!Θα φαινόταν η πραγματική βελτίωση των συσκευών της,ενώ τώρα με το z1 για προηγούμενο μοντέλο είναι και αυτό μια αναβάθμιση της προηγούμενης ναυαρχίδας!Ίσως θα έπρεπε να αλλάξει πολιτική η sony γιατί έτσι η ίδα απαξιώνει τα κινητά της τα οποία στην πραγματικότητα είναι πολύ καλά.

Johnny

Επειδή κάποιοι είπαν ότι αν θέλεις 16:9 πρέπει να πέσεις από τα 20 στα 8 MP να πούμε ότι υπάρχει και επιλογή 15.5 MP στην κάμερα του Z2

Παραθέτω και screenshot
( https://cdn0.soyacincau.com/wp-content/uploads/2014/02/140210-sony-xperia-z2-sirius-60fps-HD-15MP-setting.jpg).

tolis

Σονυ θες ακομα πολυ δουλεια…η οθονη και η φωτεινοτητα δεν σε τρελαινει τα μπεζελ ασχολιαστα οπως και η μπαταρια…ετσι δεν χτυπας τον ανταγωνισμο σε καμια περιπτωση!!!!

Nikos

@Wrangler10, Πρέπει πάντως να λάβεις υπόψιν σου ότι η Sony είναι η μόνη από όλες τις εταιρείες που εδώ και 1,5 χρόνο περίπου βγάζει κάθε ναυαρχίδα της αδιάβροχη (Z,Z1,Z2) και από τις άλλες τα μόνα δείγματα γραφής που έχουμε σε αυτό τον τομέα αν δεν κάνω λάθος είναι τα S4 active & S5. Οπότε να ρωτήσει την Samsung συγκεκριμένα για το πώς κάνεις smartphone(ναυαρχίδα) με μικρά bezels δε νομίζω ότι στέκει και πολύ. Όσο για τους άλλους κορεατες στην LG, ναι μεν κατασκεύασαν ένα smartphone με εντυπωσιακά μικρά bezels ωστόσο ούτε αυτό είναι αδιάβροχο ώστε να μπορεί να συγκριθεί με Sony,αν το G3 είναι τότε αλλάζει το πράγμα. Απλά λέω επειδή όλο το βάρος πέφτει κυρίως σε Z1 & Z2, αν τσεκάρετε και άλλα μοντέλα της εταιρείας θα δείτε ότι οι Ιάπωνες έχουν βγάλει και κάποια smartphones με τιμιοτατα bezels (βλεπε xperia ZL) τα οποία βέβαια δεν είναι αδιάβροχα και άρα ενισχύουν τον ισχυρισμό αυτό. Δηλαδή δεν κατάλαβα, τότε είχαν την όλη τεχνογνωσία να το κάνουν και μετά την έχασαν; Δεν πολυβγαζει νόημα νομίζω.

thomas

Σκας 750 ευρω για να υπερθερμαινεται το κινητο….θυμιζει τις παλιες “καλες” εποχες του xperia mini st15i με το περιβοητο overheating issue…οταν ειχε προτοκυκλοφορησει σε εκεινη την περιπτωση εδινες 300 ευρω…τωρα δινεις 750 για να εχει παρομοιο θεματακι….+1 στον Μιχαλη και απο μενα!!!!!

kosmas

Παλια ειχαμε το xperia mini overheating issue….τωρα η sony περασε σε αλλο επιπεδο….xperia z2 overheating issue….η κακη ιστορια επαναλαμβανεται!!!!!

john

Παιδια το εχω ξανα πει galaxy s5 και καθαρισες…

Γιαννης

Κώστα όπως πάντα πολύ αναλυτικό, περιεκτικό και φοβερό review. Κατά την προσωπική μου άποψη πάντως, ανάμεσα στο Ζ2, στο S5 και στο M8, κατατάσω τις συσκευές ως εξής:

Εμφάνιση
1. Sony Xperia Z2
2. HTC one (M8)
3. Samsung Galaxy S5

Οθόνη
1. Sony Xperia Z2
2. Samsung Galaxy S5
3. HTC One (M8)

Ήχος
1. HTC one (M8)
2. Sony Xperia Z2
3. Samsung Galaxy S5

Specs
1. Sony Xperia Z2
2. HTC one (M8)
3. Samsung Galaxy S5

Διευκρίνηση: Δεν είμαι sony fanboy, λέω απλώς τη γνώμη μου. Είμαι κάτοχος συσκευής Huawei.

Tom

@Γιαννη στα χαρτια οντως ειναι οτι καλυτερο το Z2. Στην πραξη για μενα δεν ειναι ετσι. Στην πραξη το HTC μαλλον ειναι το καλυτερο. Εκτος απο την καμερα. Η οθονη ειναι υποκειμενικο θεμα εμενα οι AMOLED ειδικα του S5 μου αρεσουν πολυ. Για μενου internet κλπ ειναι οτι πρεπει, φωτογραφιες και βιντεο μια καλη LCD μπορει να ειναι καλυτερη.

Σχετικα με το κινητο ομορφο αλλα πολυ μεγαλο και επισης φοβαμαι την εκτεταμενη χρηση του γυαλιου. Ομορφο UI αλλα λιγο lagato για μενα. Καμερα καλη αλλα νομιζω τα samsung εχουν καλυτερη. Γενικα δεν ειμαι πολυ fan της σονυ στα κινητα σε αντιθεση με ολα τα αλλα που βγαζει. Ακομα και την LG που την κραζω την βλεπω με καλυτερο ματι και οσο παει η αποψη μου γινεται καλυτερη.

Βεβαια καποτε η Sony δεν εβγαζε καθολου καλα high end κινητο οποτε τωρα ειναι σε καλυτερη μοιρα.

pit13

Για μένα που το έχω μετά από galaxy 2 3 και 4 είναι το πιο premium κινητό με minimal ui χωρίς τα περιττά στοιχεία της Samsung. Συνολικά το θεωρώ ως την πιο ποιοτική επιλογή στο Android

george

Να προσθεσω κατι στο σχολιο του @Γιαννης…..

Περισσοτερα Ελαττωματα :
1. Xperia Z2
2.Htc One M8
3.Samsung galaxy S5

Μονο που η συγκεκριμενη δεν ειναι υποκειμενη αποψη αλλα ειναι οτι βλεπουμε στα βιντεακια,στις παρουσιασεις και στα reviews.Και για να μην αρχισουν καποιοι να λενε…..ολα εχουν ελαττωματα κτλ κτλ….ναι!!ολα εχουν ελαττωματα!!το ζητημα ειναι στο ποσο σημαντικα ειναι αυτα..και αν επηρεαζουν συνολικα το τηλεφωνο…στη συγκεκριμενη περιπτωση υπαρχει γενικα προβλημα υπερθερμανσης και οχι μονο στην καμερα.

giorgos

Περισσοτερα ελαττωματα??μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος?

Αλέξανδρος

Ωραίο παρουσίαση, και πολύ καλό κινητό. Μπράβο Κώστα 55 λεπτά παιρνάνε ωραία και με καλή ανάλυση για αυτούς που σκέφτονται να το αγοράσουν.

Βασιλης

Το αγορασε η κοπελα μου προχθες,ειναι παρα πολυ ποιοτικη συσκευη και γενικα πολυ καλη αγορα αλλα υπαρχει ενα θεμα.τα περιθωρια ειναι πολυ μεγαλα,ατομα σαν εμενα που εχουν το g2 δεν θα μπορουσαν να πανε σε κατι τετοιο,ωστοσο περα απο αυτο η συσκευη ειναι απλος τελεια.

JohnWave

Aν ήταν να επιλέξω ανάμεσα στις 3 μέχρι στιγμής ναυαρχίδες , το Ζ2 θα ήταν σίγουρο το τελευταίο. Απογοητευτικό για μια ναυαρχίδα να λανσάρεται με πρόβλημα. Απογοητευτικά και τα bezels. Την οθόνη θα ήθελα να τη συγκρίνω από κοντά δίπλα δίπλα με τα άλλα δύο αν και πιστεύω ότι θα προτιμούσα αυτή του S5. Την κάμερα θα ήθελα πάλι να τη δω από κοντά για να δω αν τα 20mpx αποδίδουν στην ουσία και όχι στη θεωρία. Από θέμα λαγκαρισμάτων μάλλον θα πήγαινα προς Μ8 γιατί το παρελθόν έχει δείξει ότι η ΗΤC βάζει καλύτερες rom στα κινητά της, η Samsung έτσι κι έτσι ενώ τη Sony δεν την εμπιστεύομαι καθόλου σε αυτό τον τομέα. Τέλος για τη μπαταρία δεν είδα να γίνεται κάποια αναφορά.

Όπως και να έχει μικρή σημασία έχει αυτή η σύγκριση μιας και θεωρώ δεδομένο ότι αν έπαιρνα φέτος ναυαρχίδα θα έπαιρνα το G3. Θα πει κάποιος “μα πως κρίνεις πριν καν κυκλοφορήσει”; Έχει ένα δίκιο από τη μία αλλά από την άλλη ξέρω τι δουλειά έγινε στο G2 εσωτερικά και εξωτερικά οπότε η λογική λέει ότι το G3 θα είναι super σε όλα τα επίπεδα.

@Βλαχάκη ξανά μπράβο για τα υπέροχα hands on σου 🙂

tiamat

κωστα σου εκανε ακριβως οτι σου περιεγραψα και γω απο το δικο μου το hands οn. παιδια δε τραβουσα 4K οταν με πεταγε εξω απο το μενου της καμερας λογω υπερθερμανσης, ουτε ειχε ζοριστει το κινητο απο χρηση σας το ειχα πει απο τη πρωτη στιγμη,απλα εψαχνα λεπτομεριακως τις ρυθμισεις καμερας και αυτο με πεταγε συνεχως εξω και εκλεινε η καμερα του ,μεχρι που βαρεθηκα να γινεται αυτο και σταματησα να το ψαχνω αλλο. φανταστειτε τωρα ναυαρχιδα 750 ευρω που προοριζεται και διαφημιζεται ως το τελειο καμεροτηλεφωνο και να μη σε αφηνει να βγαζεις ουτε μια φωτογραφια στις διακοπες σου κατω απο τον καταγαλανο ουρανο… και μη νομισετε οτι για να συμβει αυτο τραβαει καμια σπουδαια υπερθερμανση. εμενα δεν εκαιγε καθολου οταν μου παρουσιαζε εμπλοκη… μετα το αλλο σοβαρο θεμα που εχει ειναι οτι στο auto ειναι προσεταρισμενο να τραβαει ΜΟΝΟ σε 8Μp !! ,οποτε αν δεν εισαι φωτο-expert να παιζεις με τις ρυθμισεις στα δαχτυλα για να εχεις 20Mp με χειροκινητες ρυθμισεις ΙSO κλπ, τον εχεις πιει κυριολεκτικα!!!!!… .εισαι καταδικασμενος να βγαζεις φωτογραφιες μεγεθους 8mp μια ζωη!! ασε που ακομη και να ξερεις να το σεταρεις μπορει να βιαζεσαι και να μην εχεις τον χρονο να ρυθμιζεις ξεχωριστα τη… Συνέχεια »

tiamat

tom δεν θυμαμαι ολο το menu της καμερας απ’εξω,αλλα το χειροκινητο του δεν εχει καποια modes για να κατευθυνει καποιον στο τι πρεπει να επιλεξει για την καθε φωτογραφια (νυχτερινη ληψη, εγγραφο, προσωπο, κινουμενο αντικειμενο κλπ ) οποτε καποιος που επιλεγει χειροκινητα τα 20mp μετα πρεπει να τα κανει ολα μονος του!!!!… γι’άυτο ειπα οτι οποιος το παρει και δε παιζει με ρυθμισεις ταχυτητας κλειστρου ISO white ballance και λοιπα στα δακτυλα και παρει αυτο το πραγμα κυριολεκτικα τον ηπιε αφου θα ναι καταδικασμενος να τραβαει μια ζωη στο auto και τα 8MP του !!!

Γιαννης

@Tom @George είναι καθαρά δική μου άποψη, ο καθένας μας έχει διαφορετικά κριτήρια. Το πρόβλημα με την υπερθέρμανση του κινητού όταν τραβάς βίντεο 4Κ είναι όντως θεματάκι και καλό είναι να το λύσει η Sony, γιατί όταν σκας 750€, έχεις την απαίτηση να λειτουργούν όλα άψογα. Το γυαλί είναι όντως επίφοβο μην σπάσει σε καμιά πτώση, αλλά δίνει ιδιαίτερη ομορφιά στη συσκευή. Tom για να είμαι ειλικρινής σε θέμα εμφάνισης ήμουν ανάμεσα στο Z2 και το Μ8 για το ποιο μου αρέσει περισσότερο. Τελικά νομίζω πως το Ζ2 μου κάνει ένα ελάχιστο κλικ πιο πάνω.

Xperiakias

ειναι που χρησιμοποιουμε συνεχεια το HDR και μας πειραξε που λειτουργει μονο στα 8mp…

mpampis13

Επειδή ακούω ότι το γυαλί είναι επιφοβο να μην σπάσει δέστε λίγο τα drop test στο YouTube η σειρά z γενικότερα είναι πολύ ανθεκτικά κινητά ίσως τα καλύτερα στα πεσιματα, επίσης το και το Samsung galaxy s5 τα πάει περίφημα σε αυτό, στο LG g2 το γυαλί σπάει ποιο εύκολα λόγο και τον μικρών bezels, εδώ τα bezel είναι μειονέκτημα νομίζω.

marios

Δεν ειναι το HDR φιλε εχει πολλα θεματα μ ρην καμερα

marios

Φιλε mpampis13 εχεις δικαιο εχω το g2 δεν ανθεκτικο καθολου

τασος

Για μενα το κινητο δεν αξιζει τα χρηματα του απλα!!Ειναι και ελλατωματικο,ζεσταινεται,οτι να`ναι..Εχει 4κ που δεν φαινεται ουτε σε κινητο ουτε σε τηλεορασεις η διαφορα απο 1080Ρ και εχει τεραστια πλαισια πανω κατω αχρηστα..Επισης η οθονη του καμια σχεση με τις αμολεντ σε παιχνιδια,ταινιες κ.λ.π..Τι αλλο να πει κανεις!!??Πραγματικα λυπαμαι οποιον το αγορασει ιδιως τωρα,που ειναι και ακριβο και υπερθερμαινεται..Τα σονυ φαν μποις ομως δεν τα λυπαμαι,αγοραστε αφοβα μαγκες τετοιο κινητο σας αξιζει..Εγω θα περιμενω g3 και τελικα αφου τα δω ολα μαλλον θα παω νοκια λουμια 930 ετσι για την αλλαγη απο galaxy s3,ή lg G3..Αυτα ειναι κινητα που αξιζουν!!Υστερα απο κανα 6μηνο βεβαια που θα πεσουν στα 350 κατοσταρικα,ποτε απ`την αρχη!!

stavros1211

@tiamat ➕1000 Πρώην κάτοχος z1 compact.

George

@tiamat +1!!!! Χperiakias@ απ’οτι ακους απο τα παιδια και απ’οτι ειδες και απο το video το κινητο εχει πολλα ελαττωματα και θεματακια ειδικα για τα 750 ευρω που κανει..εχει πεσει τοση διαφημιση οτι ειναι το τελειο κινητο για το 2014 και τελικα μονο τελειο δεν ειναι!!!!Ξερω οτι τα κινητα της sony βγαζουν ελαττωματα αλλα δεν περιμενα η ναυαρχιδα να εχει τοσα πολλα θεματα…πραγματικα…

XperiakiasT

Συμφωνώ ιδικά όταν δίνεις 750 ευρώ…
Αλλά μου κάνει εντύπωση που κάποιοι κράζουν τόσο πολύ λες και περίμεναν πως και πως από την Σονυ να βγάλει ελλατωματικο το Ζ2…γιατί δεν θυμάμαι να γίνονταν τόσος χαμός όταν το S3 “πέθαινε” στα καλά καθούμενα η όταν το iPhone 4 δεν είχε σήμα.. Όταν το iPhone 5 το μαύρο ξεθωριαζε…Εγώ χρόνια παίρνω Σονυ κινητά Sony Ericsson ποιο παλιά Σονυ τώρα χ10 το Ζ το U το Τ το Χ8 το χ10 μίνι… Κανένα δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα! ότι είναι τέλειο κινητό είναι και δεν τρελενομαι που έβγαλε πρόβλημα γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα το αφήσουν έτσι…γίνονται και αυτά!

marios

Μα καλα ελενχω δεν κανουν πριν τα αγοράσει ο κοσμος ?δηλαδη να πας να δωσεις 749 και να εχεις θεματα να θες να βγαλεις κατι και να μην μπορεις ?και να το στελνεις στο service και να περιμενεις τι θα γινει ? Δεν λεει

ΟΔΥΣΣΕΑΣ

ρε παιδια τι τοσα πολλα θεματα εχει, εγω το μονο που ειδα ειναι στην υπερθερμανση της καμερας!
τι αλλα ειδατε εσεις?

Antonis

Κωστα πολυ καλη παρουσιαση για αλλη μια φορα. Θα μπορουσες επισης να δειχνεις δειγματα απο την camera του κινητου (οχι μεσα απο αυτο).

George

@Xperiakias το s3 εχει βγει απο τα καλυτερα κινητα..οπως και το iphone 4..παντως εγω πως γινεται να εχω φιλους που να μου λενε συνεχεια για ελαττωματικα sony και να μου εχουν τυχει κι εμεμα ελαττωματικα..τι να πω…ισως ειμαι η εξαιρεδη..:-Ρ @ΟΔΥΣΣΕΑΣ προβλημα με το hdr που βγαζει μεχρι τα 8mpx…προβλημα υπερθερμανσης στην καμερα…και γενικο προβλημα υπερθερμανσης που εχει αναφερθει σε προηγουμενο αρθρο…σου φαινεται για ενα προβλημα;

mpampis13

@George για πες μου ποιο κινητό δεν εχει γενικό πρόβλημα υπερθέρμανσης ?

George

@mpampis13 οι ναυαρχιδες των lg και samsung σιγουρα δεν εχουν τοσο τεραστιο προβλημα..αλλο να θερμαινεται ενα κινητο κι αλλο επειδη θερμαινεται να μην μπορεις να μπεις στην καμερα του.

Ιωάννης

Το θεωρούσα κορυφή το συγκεκριμένο κινητάκι αλλά δε ξέρω δεν μου άρεσαν αυτά περί υπερθέρμανσης του!!
Εντάξει όλα τα κινητά έχουν τέτοιο θέμα, αλλά το να σου σταματήσει την λειτουργεία τις κάμερας και του βιντεο είναι μεγάλη βλακεία!!!!! Άλλωστε η κάμερα και βίντεο είναι 2 σημαντικοί λόγοι για να επιλέξεις κινητό την σήμερον ημέρα! Ελπίζω ότι θα λυθεί το θεματάκι αυτό…
Κατα τα άλλα δείχνει να αξίζει!!!!

Ιωάννης

και κάτι ακόμα που το είπε και ο κώστας.. δε μπορούσαν να την βάλουν στη μέση τη κάμερα-βιντεοκάμερα?? εκει που την βάλαν θα πετάγονται συνέχεια τα δάχτυλα μες στα βίντεο που θα βγάζουμε!! λεπτωμέρεια αλλά αρκετά σημαντική κατα την άποψη μου

techblogakias

Πάντως εγώ βλέπω ένα πρόβλημα την υπερθέρμανση που σαν συνέπεια επηρεάζει και την κάμερα… Επίσης το ότι δεν έχει hdr πάνω από τα 8mp δεν είναι πρόβλημα όπως έχει αναφερθεί παραπάνω, απλά έτσι το έχει φτιάξει η σονυ …είναι σαν να λες ότι είναι προβληματικό κινητό το m8 επειδή δεν έχει 3giga ram…Εε και στο κάτω κάτω βρε πάρτε εσείς το s5 και μην κραζετε τόσο πόσο,αφήστε εμάς τα σονυ φαν boys να πάρουμε ζ2.. Εξάλλου το μόνο σίγουρο είναι ότι η σονυ θα το φτιάξει το πρόβλημα με την υπερθέρμανση και μετά όντως θα είναι ότι καλύτερο.
Χρήστης πολλών xperia απόλυτα ικανοποιημενος χωρίς κανένα προβληματικό μέχρι τώρα !!

βασιλης

Z2>S5 Καλυτερη Ποιοτητα κατασκευης, Oθονη το ειπε κ ο κωστας πλαγιως πλην σαφως μη κ στεναχωρησει εσας τα φανμποις,Ηχος.UI κοντα σε στοκ κ πιο ομορφο οπως κ η εμφανιση του κινητου γενικοτερα,Μπαταρια,καμερα στο ιδιο σχεδον επιπεδο αλλα με καλυτερες νυχτερινες ληψεις το σονυ.Το θεμα με την υπερθερμανση θα λυθει δεν γινεται διαφορετικα αλλιως η σονυ θα αναγκαστει να δωσει νεες συσκευες στους ηδη κατοχους του οπως εκανε η σαμσουνγκ με το δικο της θεμα στις καμερες.Φανταζομαι ομως το σ5 prime που θα ανακοινωσει ο κορεατης τον αλλο μηνα απλα θα κατατροπωσει τον ιαπωνα K θα δωσει μαχη με το g3.Απο το σεπτεμβρη βεβαια τα ξανασυζηταμε με τις νεες συσκευες …

George

Η πλακα θα ειναι να μην λυσει το προβλημα με καποιο update ή να δωσει update που να διορθωνει αυτο και να δημιουργει 10 αλλα προβληματα….μετα θα λετε…ειχαν δικιο τα παιδια που σχολιαζαν αρνητικα…περα απο την πλακα, αυτο παιδια θα επρεπε να το λυσει προτου βγει στην κυκλοφορια!!!!!δεν νοειται ναυαρχιδα εταιριας και να εχει τετοια προβληματα!!!!πραγματικα δεν νοειται!!!!!δεν ειναι καποια ελαττωματικα κομματια!!!ολα εχουν αυτο το προβλημα!!!!!για να μην αναφερω και το tablet της sony που ειχε προβλημα στο touch στο περιβαλλον της καμερας….δειτε το αντιστοιχο βιντεο του Κωστα που δεν το πιστευε ουτε και ο ιδιος οπως και στο συγκεκριμενο βιντεο δεν το πιστευει….κι ομως ισχυει…βγαινουν ελαττωματα με το σορο στα κινητα και tablet της sony…γι’αυτο δεν την εμπιστευεται και ο κοσμος οπως την lg και τη samsung..

tiamat

δεν ειναι ετσι βασιλη. δεν κραζουμε το sony γιατι θεωρουμε καλυτερο το s5..

το s5 υπολειπεται και σε χαρακτηριστικα και σε ποιοτητα υλικων και σε σε design!, υπολοιπεται σε ολα του z2!!, παιρνοντας ομως ενα samsung ξερεις οτι εχεις ενα σκυλι διπλα σου που δε θα σε αφησει στα δυσκολα, ενω δυστυχως για τα sony ολο βγαινουν κουσουρια..
τα ξεχασαμε τα του z1 πριν λιγους μηνες που η sony του φορεσε 2 διαφορετικες οθονες και αλλοι ειχαν την καινουρια τη triluminos ενω αλλοι ειχαν την ιδια με το πρωτο Z, στο Ζ1 τους ??

εγω τετοια περιστατικα οπως αυτα που συμβαινουν στη sony δε τα εχω συναντησει ουτε καν στα κινεζικα!..

τελοσπαντων, μην απορειτε μετα γιατι η samsung ειναι πρωτη σε πωλησεις με τις πλαστικουρες της… δεν ειναι μονο θεμα διαφημισης, ειναι οτι εχει ευχαριστημενους πελατες που μετα συστηνουν τα κινητα της και σε αλλους!… ασε που εχει και ενα αξιοπρεπες after sales!

filippos

Όλα καλά με το review αλλά θα ήθελα να δω και κάποιες φωτογραφίες και βίντεο από εξωτερικό χώρο πιο παλιά θυμάμαι έβγαζες αλλά τώρα το έχεις σταματήσει είναι πολύ βασικό κατά την γνώμη μου για να κρίνουμε την κάμερα. Όπως επίσης πως συμπεριφέρεται σε βαριά παιχνίδια για τυχών κωλύματα. Φιλικά πάντα..

Αντρέας

Μήπως νομίζετε ότι αυτοί που διαβάζουν από techblog είναι άσχετοι; Αντε ένα πεντε % να μην είναι ψαγμενα άτομα, για αυτό μην σχολιάζετε διαφημηζοντας samsung και HTC καθώς δεν μας παραπλανατε.

βασιλης

@ tiamat γιατι λες δηλαδη οτι τα σονυ ειναι ολα προβληματικα κ τα αλλα δεν ειναι?
Υπαρχει αποδειξη που να με πεισεις ωστε να μη παρω σονυ? Αν ναι δε θα παρω.
Θα εχω προβλημα κ με την εγγυηση του?

mpampis13

Λοιπόν για να μην λέμε ότι θέλουμε η σονυ είναι κορυφαία εταιρία, είναι η πρώτη που ξεκίνησε το παιχνίδι με τις αύξηση των ιντσών και έβγαλε το τότε Sony xperia x10 στις 4 ίντσες όταν ολες ήταν στις 3 και 3,5, είναι η πρώτη που έβγαλε αδιάβροχη ναυαρχίδα όταν ακόμα φέτος βγαζεουν πρώτη φορά Samsung και HTC, είναι η πρώτη που έβαλε γυαλί πίσω και μετά ακολούθησαν nexus4 και Huawei p7… Σε θέμα design είναι κορυφαία μαζί με HTC το design της Samsung είναι απλά ανύπαρκτο. Τώρα η κάμερα έχει θέμα οκ αλλά δεν πιστεύω ακόμα και με το θέμα αυτό να μείνει να είναι χειρότερη απο την δήθεν 4 ultrapixel καμερα του HTC one.

tiamat

βασιλη εγω να σε πεισω να μη παρεις sony?? καμια απολυτως σχεση. απλα λεω οτι η sony πρεπει να συνελθει οσο προλαβαινει αμα δε θελει να χασει το τρενο (οπως το’χασε η htc..) και καλο θα ηταν -ΧΤΕΣ- να αρχισει να δινει μεγαλυτερο βαρος στην αξιοπιστια των συσκευων και του service της γιατι υπαρχουν συνεχομενα κρουσματα που δεν τη τιμουν καθολου και απο καποια στιγμη και μετα δε θα την εμπιστευεται κανεις οσο μουρατες συσκευες και αν βγαζει. και για να μη νομιζεις οτι μεροληπτω ,περυσι τετοια εποχη τα s4 στα ραφια ηταν μεσα στα lag και την υπερθερμανση. νομιζεις εκανε καλο στη samsung που βγαιναν ολοι και κραζανε οτι το μηχανημα laggaρει και ζεματαει??… απλα η samsung ειναι τοσο επικερδης και σε τετοια σχεση ισχυος που τη παιρνει να εχει απωλεια απο τις πωλησεις. το s4 δε πουλησε τελικα 70 εκατομμυρια (οσο ενδεχομενως να μπορουσε) ,πουλησε 50!! .so what??… αν ομως το z2 αντι για 10 εκατομμυρια που μπορει να πουλησει , τελικα φτασει τα 5 η sony θα εχει προβλημα!… ασε που ισχυει και το “καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα…” κατι που δυστυχως η sony δεν το προσεχει οσο θα πρεπε και καποια στιγμη… Συνέχεια »

George

+1 tiamat!!!!Θα χασει πολλους ενδεχομενους πελατες απο αυτα τα λαθη που κανει….και δυστυχως δεν εχει το περιθωριο για λαθη…παρολα αυτα κανει παρα πολλα λαθη και βγαζει ελαττωματα στις συσκευες της..

Τομ

Εγω απο το βιντεο πηρα οτι το κινητο εχει πολυ ωραια οθονη και πολυ ωραιο UI. Επισης φαινεται ομορφο το γυαλι χωρις την βλακεια την μεμβρανη που τελειως αψυχολογητα εβαζε η sony απο το εργοστασιο. Ομορφο κινητο γενικα τα πλαισια ειναι σε πολυ καλυτερα επιπεδα απο το προηγουμενα Ζ. Η sony ομως εχει πολλλαααα προβληματα. Υπερθερμανση, σερβις, κακιστες αναβαθμισεις που μαλιστα μενουν μονιμα και δεν διορθωνονται. Ας το.

Για μενα αν καποιος δεν ειναι παθιασμενος με το συγκεκριμενο κινητο και απλα το βαζει στις επιλογες ας το αποφυγει. Αν το θελει τρελα βεβαιως ας το κανει. Μην τρελαθουμε αγοραζουμε πραγματα για να χαρουμε.

kosmas

Συμφωνω με τον Τομ! Αν καποιος μπορει να προσπερασει τα ελαττωματα του καθως και τα προβληματα της συγκεκριμενης εταιριας και του αρεσει πολυ σαν εμφανιση και σαν ui φυσικα να το παρει!! Εν γνωση ομως οτι πληρωνει 750 ευρω…πρεπει να ειναι πολυ παθιασμενος καποιος για να προσπερασει τα προβληματα σε συνδυασμο με την τιμη του..αλλα ο καθενας μπορει να κανει την επιλογη του φυσικα.

Τομ

Η μπορει να προσπερασει καποιους μηνες και να το παρει στα 300-350 😀 Κακα τα ψεματα οι περισσοτεροι αυτο κανουμε. Και μενα προς το παρον μου αρεσει το galaxy s5. Οχι οτι ειναι το καλυτερο απλα ειμαι συνηθισμενος σε samsung και επειδη θα ειναι αρκετα καλυτερο απο το S3 που εχω. Αλλα για κανεναν λογο δεν θα το παρω 750. 350 καλα να μαι υγεια να χω τα δινω.

Νίκος

Τελικά έχει ζελατίνα η οθόνη όχι που μερικοί έλεγαν δεν έχει. Και κολλάει και η κάμερα! Εγώ στο z1 δεν έχω τέτοιο πρόβλημα με την κάμερα

Xperiakias

παιδια ΔΕΝ εχει ζελατινα η οθονη….ουτε το Ζ2 εχει ουτε το Ζ2 ταμπλετ!

Νίκος

Αφού το λέει στο βίντεο ο Κώστας ότι έχει ζελατίνα

Seftelos

Θα μπορούσε κάποιος να με πείσει ότι αξίζει να πάρω το Ζ2 και όχι ένα LG G2 με τα μισά λεφτά???

Τομ

Οχι seftelo. Μαλλον οχι. Ειδα το κινητο μαζι με το HTC και το S5 σαν μια σουμα σημερα. Το μενου καλο. Η συσκευη ομορφη και ποιοτικη. Καμερα πολυ καλη και αποκριση μια χαρα. Απο αποκριση οθονης καλα τα παει καλυτερα απο το HTC χειροτερα απο το samsung. Αυτο που μου εκανε φοβερη εντυπωση ηταν η πανεμορφη οθονη. Ειναι καλυτερη απο του samsung μαλλον. Αυτο σε συνδυασμο με την ποιοτητα κατασκευης και το ομορφο κανουν ενα πολυ καλο συνολο. Γενικοτερα μαλλον ειναι πιο πληρης επιλογη απο το HTC αλλα το δευτερο με εντυπωσιασε φοβερα με την ομορφια του και με την ταχυτητα του. Και πες οτι το sense συνηθιζεται. Η αποκριση της οθονης και η καμερα του ομως ειναι πολυ μετριες. Η καμερα του κατω απο μετρια. Γενικα εχω να πω το εξης: Οθονη στα χρωματα: Ζ2>S5>HTC (ισως S5 και Z2 να ειναι στα ιδια αλλα με τα χρωματα του μενου του Sony μου φανηκε καλυτερα. Αν εφερνα το πολυχρωμο μενου του samsung στα μετρα μου δεν ξερω με αλλες εικονες κλπ. Δεν το κανα ομως δεν το σκεφτηκα) Οθονη στην αποκριση: S5>Z2>HTC (Το S5 ειναι με διαφορα το καλυτερο σαν ios περιπου) Καμερα: S5>Z2>>HTC (HTC χαλια τα αλλα καλα. Νομιζω… Συνέχεια »

Kathy

εχω δυο ερωτησεις. πρωτον το αυτοκολλητακι του NFC βγαινει και δευτερον στη θυρα ακουστικων δεν επρεπε να εχει καποιο καπακι να πρστατευεται αφου ειναι αδιαβροχο;

Ιωάννης

Μη κολλάτε ρε ‘σεις με τα 750!
Σ’ ένα μήνα θα κάνει 500 και σε 2 κάτω απο 500!!!!
Kathy δε χρειάζεται καπάκι την έχουν κάνει αδιάβροχη, όσο για το nfc δε σου λέω κάτι γιατί δεν είμαι σίγουρος!
Προσωπικά αν έπαιρνα το κινητό δεν υπήρχε περίπτωση να με ενοχλούσε το αν είναι ή δεν είναι αυτοκόλλητο το nfc! όπως και να ήταν, δεν θα είχα πρόβλημα!!!
Αν λυθεί και το θεματάκι (που λέγεται ότι υπάρχει) με την θερμοκρασία! Νομίζω πως μιλάμε για ονειρικό smartphone!!!!

ilias

Εχει υπέρυθρες;

Theo

Μπορεί κάποιος να σχολιάσει τις φωτογραφίες σε συνθήκες μειωμένου φωτισμού?Το LED φλασάκι δεν με πείθει.Exω to SP και απλά δεν μπορώ να βγάλω νυχτερινές φώτο. Μεγάλη απογοήτευση οι κάμερες της SONY.

vaggos

Κώστα έχω το z2 αλλά πριν καμιά δωδεκαριά μέρες το πήγα στο Γερμανό για servise , γιατί όταν τραβούσα βίντεο και φωτογραφίες αλλά και μερικές φορές όταν έπαιζα παιχνίδια με πέταγε έξω και έλεγε :Σφάλμα.
……………Η συσκευή υπερθερμαίνεται. Τώρα η εφαρμογή θα κλείσει ώσπου η συσκευή να κρυώσει.
………….Αλλά μερικές φορές και αυτήν την αστεία φράση:Σφάλμα.
……………………………………………………………..Άγνωστο σφάλμα.
……………….αν δεν φτιάγνεται τι να τους πώ …Θελω γνώμες από ολους σας
……….. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ…!!!!!!!!!!

tiamat

vaggos ωχχ..εμπλεξες με arvato! αφου πηρες sony και συ..ας προσεχες !..

vaggos

το ξέρω αυτό!!! τι να κάνουμε ομως ;;;
ειναι καλο κινητό αλλα με μερικές λεπτομέριες :bad:

tiamat

ειναι εκπληκτικο κινητο στη θεωρια (υλικο κατασκευης,οθονη,αισθητηρας καμερας,μπαταρια,ραμ) ,αλλα οι αστοχιες της sony (κρασαρισματα,μπεζελ,μενου καμερας) ειναι τοσο κρισιμες αλλα και τρανταχτες που το καθιστουν προβληματικο στη πραξη. ελπιζω να το εχεις συντομα πισω να το χαρεις γιατι εδωσες τοσα λεφτα και σε καταλαβαινω πως νιωθεις.

vaggos

΄Τώρα το κίνητο είναι στη σόνυ χελλάς ..το εχω στειλει μεχρι στιγμης 3 φορες τις 2 στα κεντρικα του γερμανου και τορα την 3τριτη στη σονυ χελλας … μου ειπαν οτι το κινητο απο τα κεντρικα δεν το ειχαν ανηξει καν ..για να το δουν … τωρα η θα κανω ανταλλαγη με το Sansung galaxy _s5 (Δωρεαν) ανταλλαγη…/λογο παραδοσεις του κινητου πισω / η θα μου φτιαξουν το ζ2 ..

bobby

Εγω ειμαι εχω και το Ζ και αφου το βαραρεθηκα πια ειπα να παω στο Ζ2 το κινητο ειναι πολυ καλο οτι αφορα καμερα φωτογραφικη και επεξεργαστη ειναι γρηγορο τελεια χρωματα αλλα δεν εχει καμια σχεση με το Ζ σε αντοχη το κινητο αυτο βγηκε για να το εχεισ στολισμενο σε γραφειο δεν ειναι οπως διαφημησαν για αντοχη σε καμια περιπτωση σε ενα μηνα μεσα εχει παει δυο φορεσ για αντικατασταση οθονης μιλαω για πεσιμο συνηθησμενο οχι κατι το ιδιετερο να σου πεσει απο το υψος ενοσ γραφειου η ακομα και απο την τσεπη σου γινετε κοματια η θονη του για μενα η sonyεχασε το παιχνιδι εβγαζε ενα κινητο πολυ ανθεκτικο το Ζ και αυτην την στιγμη ειναι οτι χειροτερο εχω δει δεν μπορει να σου λεει οτι ειναι αδιαβροχο αντεχει σε σκονη και χτηπηματα και να μην μπορει να αντεχει σε μια πτωση που σε ολουσ συμβενει μπορει και καθημερινα ακομα οποτε βλεπουμε γιατι πραγματικα εβγαλε στην κυκλοφορια τοσο γρηγορα το Ζ3 και απο οτι ειδα αυτο ειναι ακομα χειροτερο τελικα καταφερε να χασει πολλουσ πελατες που το περιμεναν για να αντικαταστησουν το παλιο τους Ζ λυπαμαι πολυ εγω δεν ξανα ασχολουμε με την sony τελος δυο οθονες αλαγη… Συνέχεια »

renos

Παιδια καλησπερα σε ολους, θα ηθελα να ρωτησω την γνωμη ολων προκειμενου να αγορασω ενα κινητο μεγαλης αξιας. ειμαι αναμεσα στο z2 και στο iphone 5s ειμαι χρηστης ps4 και πολλων συσκευων sony. τι λετε να κανω? ποιο ειναι το καλυτερο? με ενδιαφερει πολυ η καμερα. μπορει να ειναι κ το μεγαλυτερο κομματι. + οτι δν με βολευει τοσο το οτι τα iphone ειναι πολυ κλειστα προς αλλες εταιριες. μπορειτε να μου πειτε σε ποια σημεια ειναι καλυτερο το καθενα? ευχαριστω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Reviews featured Hands-on Realme

Realme C67 review: Με Κατοστάρα και Snapdragon

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει τη μεγαλύτερη camera ανάλυσης 108MP αισθητήρα και zoom camera 3x στην κατηγορία του. Δείτε το review του Techblog!