Sony Xperia Z2 hands-on video [MWC 2014]

TechblogTV. Βρισκόμαστε στην έκθεση MWC 2014 και μόλις ανακοινώθηκε το Sony Xperia Z2 η νέα ναυαρχίδα της Sony Mobile με οθόνη 5.2 ίντσες Triluminos με ανάλυση Full HD 1920×1080 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800, κάμερα 20.7 Megapixel με δυνατότητα λήψης 4K video, μπαταρία 3200 mAh, αδιάβροχο και Android 4.4.2 Jelly Bean. Δείτε το βίντεο.

, Sony Xperia Z2 hands-on video [MWC 2014]

, Sony Xperia Z2 hands-on video [MWC 2014]

, Sony Xperia Z2 hands-on video [MWC 2014]

, Sony Xperia Z2 hands-on video [MWC 2014]

, Sony Xperia Z2 hands-on video [MWC 2014]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

43 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Prototype

Μπράβο ρε Κώστα είσαι πρώτος! Τώρα πέρα από την μπαταρία που είναι τούμπανο θέλω να δω τα σχόλια που θα ακολουθήσουν τι έχουν να πουν για την σχεδίαση τς Sony όλοι κράζεται τα Samsung στη Sony έχουν φοβερή αίσθηση και ιδέες στη σχεδίαση είναι?? Δεν μοιάζει το ένα με το άλλο έχουν τρελές διαφορές που βγάζουν μάτι…

antonis

κοροιδια πεφτει παιδια z z1 z2 τα ιδια με ελαχιστες βελτιωσεις και τραγικα μπεζελ.. το ζ2 θα μπορουσε απο την αρχη να ταν το z!! και να δειτε γελιο το βραδυ με τη σαμμυ.. το s5 θα πρεπε να ταν το σ3!!

dimitris rodos

μεγάλη απογοήτευση από την sony…έβγαλε την νέα ναυαρχίδα της ίδια ακριβώς με την πρoηγούμενη..που είναι οι διαφορές ρε παιδιά??έχει ελάχιστα καλύτερη μπαταρία και 3 gb ram….από μένα τρώει άκυρο με την μία..περίμενα κάτι καλύτερο..εκτός αυτού εξωτερικά είναι το ίδιο άσχημο με τον προκάτοχο του…ας ελπίσουμε να μην φάμε την ίδια ήττα το βράδυ με το s5..

Aggelos

Αμάν αυτά τα bezels…..

vasilisnik

γιατι τοσες δακτυλιες???τι φαγατε για πρωινο??

manolito

Η παρουσίαση του έπρεπε να γίνει στην Bezelona και οχι στην Barcelona…. Α ρε sony, και είχα μια ελπίδα για σένα!

karkavelas

Ο επεξεργαστής είναι ο snapdragon 801 ο οποίος είναι 45% πιο γρήγορος στην επεξεργασία φωτογραφιών.
Κατά τα άλλα δεν εντυπωσιάζει το κινητό.
Δεν είναι για να το αναβαθμίσεις αν έχει το z1.
Επίσης κρίμα για αυτούς που πήραν το Ζ1 και μετα απο έξι μήνες βγαίνει το Ζ2.

Spukie

οποιος εχει Ζ1 απλα δεν παει για το Ζ2..περιμένει Ζ3 και είδομεν..απλα πραγματα..

Apple sucks

Πραγματικά έχουν ξεμείνει από ιδέες δεν εξηγείται αλλιώς γίνονται απλά αναβαθμίσεις και τπτ άλλο…

Αποστόλης Ρόδος

Κάτοχοι Ζ1 δεν έχουν κανένα λόγο να το πάρουν… Κατά τα άλλα μπορώ να πω ψιλοαπογοητευτηκα γιατί περίμενα κάποιες σημαντικότερες αλλαγές από αυτές που ισχύουν … αλλά το κινητό συνεχίζει να είναι στις πρώτες προτιμήσεις μου.

Αποστόλης Ρόδος

Κώστα Βλαχάκη … ο αποθηκευτικός χώρος του Ζ2 συνεχίζει να είναι 16gb παρά το 4Κ video που τραβάει η συσκευή?

Makis

Μόνο και μόνο για την οθόνη μπράβο τους, καιρός ήταν!

τακις

Είναι @υλα!!μπαταριαρα οθοναρα καμεραρα σουπερ ποιοτητα κατασκευης μακράν το πιο ωραίο ui απο τις κινεζιες κ @εστηκα για τα μπεζελια εμένα μου κάνουν νορμάλ κ ετσι,οπότε και αν δε σας αρέσουν θα στεναχωρεθουμε!πάρτε g3 με 5μιση ιντζες να λέτε ότι έχετε μικρό κινητό!

ΠΑΣΧΑΛΗΣ

Τί Android εχεί; 4.4.2 Jelly Bean;;; ¨Οχι kit-kat;

Σταυρος

Περιμενα περισσότερα. Δυστυχώς δεν…
Ισως στο z3.

GiannisG

Κώστα,διόρθωσε την έκδοση.Όσο για το Ζ2,για +1 GB Ram επιπλέον και 4κ βίντεο δεν αξίζει να αλλάξει κάποιος από Z1.Λες και έχουμε όλοι 4κ τηλεοράσεις και θα μας κακοφανεί τώρα.Πάντως απ’ότι φαίνεται η Sony ακολουθεί κατά πόδας την Samsung στο να ακυρώνει τους καταναλωτές κάθε 6 μήνες με “νέα” ναυαρχίδα.

Dimitris

Off-topic αλλα ήθελα να μάθω για Νοκια Χ έχουνε κανα νέο; ( τελικά Nokia x ειναι νέα πλατφόρμα και οχι μια μονο συσκευή!!!) με υποστήριξη android!!!

ΟΔΥΣΣΕΑΣ

εμενα μου αρεσει!
μολις ερθει θα το παρω.

darko

@Πασχαλης δυστυχως φιλε εισαι ενας απο τους πολλους ακυρους εδω μεσα…

True

Πιο ομορφο απο το Ζ1,αλλα οχι το κινιτο που μας ειχαν δελεασει οι φημες!Τa bezels στο πλαι εχουν φτασει σε ενα ικανοποιητικο επιπεδο (λογω της μεγαλητερης οθονης) αλλα ρε SONY ποτε θα μειωσεις και τα πανω-κατω bezel?

tasos

Nokia XL oute logos ee?

tolis

Να βρισκομαστε στο 2014 και να βλεπεις τετοια τραγικα μπεζελς πανω κατω.μπραβο τραγικη σονυ!!!!

ΠΑΣΧΑΛΗΣ

darko μηδέν αίσθηση απο χιούμορ λυπάμαι 🙁 . Οσο αφορά το Ζ2 υπάρχουν βέβαια κάποιες αλλαγές σε σχέση με τον προκάτοχο αλλα δεν ειναι τόσο εντυπωσιακές ώστε να σε κάνει να το περιμένεις με ανυπομονησία να βγεί στην αγορά. Αν είσαι κάτοχος του Ζ1 λες κάνω την δουλεία μου και μ’αυτό. Αν εχεις κάποιο παλαιότερο Sony εντάξει το πέρνεις με 1000.

panos

Φανατικός Sony, το κινητό μου αρέσει!!! προσωπικά δεν μου φαίνονται υπερβολικά τα bezels παρόλα αυτα οπως ειπε και ενας φιλος παραπανω όσοι εχουν z1 σιγουρα δεν χρειάζεται να αναβαθμίσουν,εδω εγω που εχω Ζ και δεν βλεπω το λόγω για αναβάθμιση ακόμα.

Νίκος

Καλά λένε μερικοί εδώ ότι δεν κάνει μπαμ για να το πάρεις αν έχεις το Z, κάνουν μια μικρή αλλαγη και όλοι αμέσως κάνουν ουαου!!!!! Θα το πάρω!!!! Ενώ είναι το ίδιο κινητό και ακόμα πιο μεγάλο από το Z1

Panagiotis G

εάν το s5 είναι ακόμα πλαστικό τώρα που η Sony έβαλε και καλή οθόνη στο κινητό την έφαγε τη Samsung

dimitris

Εξαιρετικης ποιοτητας τα bezel!!!!εξαιρετικο κινητο σε bezels!!

Νίκος

Ρε παιδιά μπείτε στην σελίδα Sony στα χαρακτήριστηκα γράφει ότι έχει μπαταρία 3000 το Z2

Νίκος

Ρε παιδιά αν μπείτε στην σελίδα της Sony στα χαρακτήριστηκα λέει ότι έχει μπαταρία 3000 mAh στο Z2

Dimitrinho

It’s powered by Qualcomm’s new Snapdragon 801 chipset with four Krait 400 cores at 2.3GHz and 3GB RAM.
Despite the size increase, the new flagship is only a little taller and actually narrower and thinner. The battery capacity went up a tad to 3,200mAh, while the weight went down to 158g.
Επισης εχει οθονη ips μπραβο ρε sony επιτελους δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω βλεπω διαφορες με το z1 ειδικα στα specs.

kiko

Καποιοι μάλλον δεν ειδατε το σ5 που έσκασε κανονικά μύτη κ εκεί να δειτε μπεζελια κ μέγεθος να φαν κ οι κοτες.το ζ2 δε παίζεται hater.

αλεξ

Αλλο androit γραφει αλλο λεει θα εχει κουραστει με τοσα κινητα γυρω του

αλεξ

Που ειδες εσυ την οθονη του σ5 ;

tiamat

καλα παει αυτη η εκθεση……πρωτα με απογοητευσε η samsung τωρα η sony.

μα καλα!!! παλι με τον snapdragοn 800!!!!!????? KAI ιδια αναλυση!!!!!, ιδια καμερα!! ,ιδια εμφανιση!!! ιδια bezels!!!!!!!!!!!! OΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ!!!!!!!!

,,τι ηθελε και το βγαλε το μαραφετι της τοτε!!!!

εχει δηλαδη πεσει το z1 στα 400 ευρω και θα δωσει κανεις 750 για να παρει αυτο που ειναι ακριβως το ιδιο!!!!?!???

ε ρε τρελα που’χει ο κοσμος…!!!

jacob5396

Mια αναβαθμιση και οχι ενα νεο μοντελο.
Παλι καλα που το κινητο προ-ηταν ωραιο και τουμπανο… και βελτιωθηκε, εστω και ανεπαίσθητα… γτ σε αυτη την εκθεση κονταροχτυπιονται ποιος θα δωσει όσα λιγοτερα μπορει!

sosimple

Πριν το παρετε δειτε και κανα βιντεο στο utube διπλα στο g2.. Θα εκπλαγητε ποσο μεγαλυτερο ειναι απο το g2 παρα το ιδιο μεγεθος οθονης.. Αν ακομα το θελετε καλως..

greg

ιδιο με το z1 κριμα

Nthegrpap

Καλος να ερθει ο ο Σεπτεμβριος μπας και δουμε αλαγες στο Ζ3…

darko

@Πασχαλης φιλε εγω μια χαρα εχω αυτην αισθηση απλα εσυ δεν το κατεχεις!!Το κινητο λογικα παει σε αυτους που σκεφτονται τωρα να παρουν καποιο καλο κινητο και αντι να παρουν το Z1 να παρουν αυτο με λιγο καλυτερα χαρακτηριστικα γιατι και οι ανταγωνιστες θα βγαλουν δυνατοτερα του Ζ1!!Μια χαρα δηλαδη γιατι ετσι θα πεσει και αλλο η τιμη του Ζ1 για αυτους που το θελουν αλλα δεν το αντεχει η τσεπη τους!!.Τωρα το οτι κραζετε που βγαζει 3 και λιγο ναυαρχιδα αυτο κανονικα δεν θα επρεπε να σας πειραζει!Εγω δεν παιρνω το κινητο για τους αλλους!!!!

Τομ

Κατ’ εμε καλυτερο απο το samsung. Ομορφο με επιτελους καλη οθονη και καλυτερο κατασκευαστικα. Βεβαια το samsung σεβεται πιο πολυ τον πελατη οσον αφορα τις αναβαθμισεις και τις λειτουργιες του τηλεφωνου και σαν hardware και σαν software. Αλλα η εμφανιση κουρασε. Το μονο καλο ειναι οτι οι εταιριες πλεον δεν τρεχουν να προσθεσουν πυρηνες στους επεξεργαστες καθε μηνα, ενω υπαρχει και μια πιο ομοιογενης σχεδιαστικη γλωσσα. Περιμενουμε και HTC.

Αντρέας

Εγω εχω ζ1 και ηδη ζηλευω.πολυ καλυτερο το Ζ2 και για αυτο μην λετε βλακιες αν δεν το εχετε ψαξει.
για να μην μιλησω για Σ5

Giannis

Τι ειναι τα μπεζελ?

Δημητρης

Αδικως κραζετε. Το Ζ1 δε μπορουσε να γινει πολυ καλυτερο απο οσο ητανε. Ουτε ο SD800 μπορουσε να γινει πολυ καλυτερος (εκτος αν βαζανε κανενα Core i3 ULV), ουτε τα bezels ιδιεταιρα μικροτερα, ουτε η οθονη, για το 4Κ βιντεο καποιος νοιαστηκε, εξαλλου υπερβολη ειναι, τα 3 γκιγκα ραμ καθαρα για ποντουσ σε benchmarks και το design παλι καλα δε χαλασε οπως εκανε η Samsung. Εγω χαιρομαι παντος που βγηκε το Z2 μπας και μπορεσω να αγορασω το Ζ1 μια και το ειχα τοσο καημο και δεν ηθελα να βρω αδιεξοδο στο Compact.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.