To Sony Xperia Z2 Tablet κυκλοφόρησε στην Αγγλία

H Μεγάλη Βρετανία φαίνεται πως είναι από τις πρώτες αγορές που υποδέχονται το Sony Xperia Z2 Tablet, το οποίο βγήκε σήμερα στα καταστήματα.

Προς στιγμήν όμως μόνο η Wi-Fi version του Sony Xperia Z2 Tablet είναι διαθέσιμη. Η τιμή για τα 16GB είναι $658 (£399) και $740 (£449) για τα 32GB ενώ για το Xperia Z2 Tablet 16GB με LTE μπορεί να γίνει προ-παραγγελία στην τιμή των $823 (£499).

Όπως και το smartphone Sony Xperia Z2 το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, το Xperia Z2 Tablet είναι αδιάβροχο, τρέχει με Android 4.4 KitKat, έχει οθόνη 10.1-ιντσών 1080p, 2.2MP μπροστινή κάμερα και 8MP πίσω κάμερα, 3GB RAM και μπαταρία 6,000 mAh. Το μέγεθος του νέου tablet είναι μόλις 6.4mm.

Η επόμενη αγορά που θα το διαθέσει είναι οι ΗΠΑ ενώ δεν είναι γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης.

, To Sony Xperia Z2 Tablet κυκλοφόρησε στην Αγγλία

, To Sony Xperia Z2 Tablet κυκλοφόρησε στην Αγγλία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Takis

Ελλάδα πότε έρχεται;

Christos

Ας μου πει κάποιος είναι καλύτερο απτο αιπαντ αιρ?μου άρεσει το σονυ!

μιχαλης

πρωτον μου φαινεται λιγο ακριβο και δευτερο. στην τελευταια φωτογραφια τι μπεζελ ειναι αυτα ΤΕΡΑΣΤΙΑ . λες και ειναι αυτες οι τετραγωνες ψηφιακες κορνιζες

nikos

@Christos εγω αν και αντiπαθω την apple θα σου προτεινα το ipad air γιατι η εμπειρια χρησης ειναι τρομερη(κατι που κανενα android tablet δεν εχει καταφερει μεχρι τωρα)δεν θα εχεις λαγκαρισματα,θα παιρνεις αναβαθμισεις για χρόνια κ.α
Τωρα βεβαια αν σκοπευεις να δωσεις τοσα λεφτα για ταμπλετ εγω θα σου προτεινα να κοιταξεις και τα windows ειδικα ανα το θελεις για επαγγελματικη χρηση αλλιως ipad.

Takis

@μιχάλης
τα bezel στα tablet είναι ότι πιο χρήσιμο υπάρχει ,ειδικά όταν είναι και 10 ιντσών βοηθάνε στο κράτημα.
άλλο τα bezel στα smartphones ,εκεί συμφωνώ πρέπει να μικρύνουν.

Αλέξανδρος

Nikos και ο κάθε Νίκος, κόψτε τα ληγμένα επείγοντος. Εμπειρία χρήσης είναι που δεν κάνει δύο πράγματα ταυτοχρόνως ή τα πόσα που δεν μπορεί να κάνει; Αυτές οι ασυναρτησίες lag και εμπειρία χρήσης πρέπει να τις κόψετε γιατί έχει παραγίνει. Με το android μπορείς να κάνεις σχεδόν ότι κανείς και στο Pc.
Εννοείται δεν συγκρίνεται καμία mobile πλατφόρμα με τα Pc.
Φυσικά δεν υπάρχουν drivers για συσκευές και προγραμματισμών αυτών ακόμη αλλά στην συνέχεια θα γίνει και αυτό.
Με ένα tablet και ένα hub ( με εξωτερική τροφοδοσία κατά προτίμηση για να “σηκώνει”) κανείς ότι θες.
Δεν λέω ότι είναι το τέλειο λειτουργικό ή ότι δεν έχει θέμα με τους πόρους συστήματος αλλά είναι επιεικώς απαράδεκτο να το συγκρίνεις με το android ειδικά στα Tablets.

Sot11

Τι να κάνουμε Αλέξανδρε αυτη ειναι η αλήθεια, η απόδοση και οι εφαρμογες σε android tablet ειναι κατω του μέτριου, όσο για μπαταρία και ενημερώσεις λογισμικού δεν το σχολιάζω καν…..

Dimitrinho

Στην google φυσικα

Αλέξανδρος

@Dimitrinho σε όποιων κάνει την δουλειά μου. Τώρα όσο αναφορά το θέμα για τις μετοχές φίλε μακάρι να είχα. Καλό βράδυ.

techblogakias

Εντάξει καλά τα iPad και τα iphone αλλά αυτό που λέτε ότι παίρνουν συνέχεια αναβαθμίσεις δεν είναι απαραίτητα καλό…για παράδειγμα το ios 6 ήταν δύο φορές πιο γρήγορο από το 7.0.6 και το 7.1 είναι μεν πιο γρήγορο από το 7.0.6 αλλά όχι οσό το 6… Οπότε πιο το νόημα να παίρνω συνέχεια αναβαθμίσεις αν αντί για να μου κάνουν τη συσκευή πιο γρήγορη,αυτές να μου τη κάνουν πιο αργή;επομένως μην το έχετε σαν επιχείρημα.δεν ισχύει

Johnny

techblogakias +1

Dimitrinho

Για κινητα να το καταλαβω οτι εχει ο καθενας μας διαφορετικα γουστα και απαιτησεις αλλα στα tablet δεν υπαρχει συγκριση τα ipad ειναι παρα πολυ ανωτερα με τεραστια διαφορα και μια χαρα κανεις την δουλεια σου δεν του λειπει τιποτα εχω το ipad 4 εδω και 16 μηνες και ειναι σαν ολοκαινουργιο τρεχει οπως τοτε που αγορασα κανενα android δεν σου προσφερει τετοια εμπειρια και να φανταστειτε οτι το εχω ανοιχτο συνεχεια και το χρησιμοποιω πολλες ωρες καθε μερα το εχω λιωσει και δεν καταλαβαινει τιποτα το ipad.

nikos

Φίλε @Αλέξανδρος δεν μας πείθεις λέμε!Τραβά δες το hands on του techblog για το tablet z2 να δείς αν λαγκαρει ή όχι…αμάν πια που σας θίξαμε το τέλειο και αψεγάδιαστο λογισμικό!!!όπως είπα και παραπάνω την apple δεν την συμπαθώ εξαιτίας των iphone αλλά στα ipad είναι πολύ ανώτερη απο τα ανδροιδες.στο κάτω κάτω και τα δύο ζητάνε πολλά για αυτά που προσφέρουν και εγώ εννοείται ότι προτιμώ windows που λειτουργούν όπως ένα pc

Seme

Τα τάμπλετ υποτίθεται ο,τι αντικαθιστούν τον λάπτοπ σου, με το οποίο μπορείς να κάνεις σοβαρή δουλειά. Απο τη στιγμή που το τάμπλετ όμως αποτελεί ένα smartphone με μεγάλη οθόνη που απλά δεν κάνει κλήσεις (εκτός από εξαιρέσεις) είναι σπατάλη χρημάτων. Θες να κάνεις σοβαρή δουλειά και εργασίες ή ο,τι άλλο ενδείκνυται? Lumia 2520 που μάλλον θα έρθει Ελλάδα, ειδάλλως όποιος έχει φράγκα Microsoft Surface Pro 2. Το xperia Z2 tablet σαφώς μου αρέσει και θα ήθελα να το έχω, αλλα ακόμα τίποτα απο αυτά δεν αντικαθιστά το λογισμικό των windows. Κάτοχος Sony Xperia Z.

manolis

Για μένα είναι απλό το θέμα σχετικά με την επιλογή Android ή iOS.. Αν είσαι τύπος που γουστάρεις παραμετροποιήσεις και θέλεις και να συνδέεις και κανά flashάκι για παραπάνω GB τότε Android, αν σου αρέσει μόνο να παίζεις παιχνίδια και θέλεις συγκεκριμένες εφαρμογές όπως photoshop touch και αρκετές ιατρικές τότε iOS που οι περισσότερες είναι πιο καλογραμμένες από τις αντίστοιχες του Android..

Τώρα, αν θα επέλεγα αυτή τη πανάκριβη πρόταση της SONY, εννοείται πως όχι!!! Παραμένω στο Nexus 7 2012 που μου κάνει μια χαρά αυτά που θέλω για την ώρα!!! 😉

manolinio7

Λαγκαρει δε λαγκαρει παιδες το αντροιντ ειναι πολυ ποιο χρησιμο και ποιο κοντα σε pc μην τρελενεστε.. αμα γουσταρετε ipad παρτε ipad να τρεχει απροβληματιστα στις συγκεκριμενες δυνατοτητες που εχει.. και αστε εμας να δουλεουμε τον υπολογιστη απο το σπιτι να βλεπουμε και καμια ταινια μεσω dlna kai να κατεβαζουμε συγχρονως κανα torrent κι αν λαγκρει καποια στιγμη για ενα δευτερολεπτο δεν θα αυτοκτονησουμε κιολας.. αντε γεια

Αλέξανδρος

Έχετε χιούμορ σίγουρα! Κάντε τον κόπο και ξαναδιαβάστε το σχόλιο μου. Επίσης για σύνδεση πολυμέσων, μπορείς να συνδέσεις ποντίκι.πληκτρολόγιο, 3g στικάκι,εκτυπωτή,φωτογραφική μηχανή, 1ή 2 σκληρούς ( για 3 δεν το δοκίμασα) και αν είσαι προγραμματιστής ενσωματώνεις τους drivers από κάποια συσκευή και είσαι έτοιμος.

Αλέξανδρος

Έχετε χιούμορ σίγουρα! Κάντε τον κόπο και ξαναδιαβάστε το σχόλιο μου. Επίσης για σύνδεση πολυμέσων, μπορείς να συνδέσεις ποντίκι.πληκτρολόγιο, 3g στικάκι,εκτυπωτή,φωτογραφική μηχανή, 1ή 2 σκληρούς ( για 3 δεν το δοκίμασα) και αν είσαι προγραμματιστής ενσωματώνεις τους drivers από κάποια συσκευή και είσαι έτοιμος.
Φαντασία να υπάρχει όπως αυτός ο τύπος στο link και το τι μπορείς να κάνεις δεν υπάρχει όριο :

https://www.dropbox.com/s/7qwoxhoqc84r03a/hijacking-airplanes-with-android-36323.htm

Takis

Κορυφή το z2 tablet και δυνατό και όμορφο ,σκέφτομαι να αλλάξω το nexus 7 2012 που έχω μιας και το nexus δημιουργεί όλο προβλήματα μετά την 4,4,2 αναβάθμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.