Sony Xperia Z3: Εμφανίζεται με Android 5.1.1 Lollipop [video]

Το Sony Xperia Z3 αναβαθμίστηκε πρόσφατα σε Android 5.0 Lollipop, αλλά απ΄ότι φαίνεται η Sony ετοιμάζεται να δώσει σύντομα Android 5.1.1 Lollipop. Το Xperia Z3 εμφανίζεται σε video να τρέχει την τελευταία έκδοση του Android που δεν έχουν πάρει ούτε οι Nexus συσκευές, οι οποίες παραδοσιακά αναβαθμίζονται πρώτες.

Το Android 5.1.1 θα φέρει τη δυνατότητα να κάνετε scan για Wi-Fi και Bluetooth συσκευές μέσα από το notification panel, ενώ θα έρθουν διάφορες μικρές βελτιώσεις και bug fixes. Δεν θα είναι μεγάλη η διαφορά από την προηγούμενη έκδοση, αλλά περιμένουμε να δούμε πότε θα δοθεί το update.

Δείτε το video:

Sony Xperia Z3: Εμφανίζεται με Android 5.1.1 Lollipop [video], Sony Xperia Z3: Εμφανίζεται με Android 5.1.1 Lollipop [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑντώνηςΤ

Πράγματι, ήταν ένα πισωγύρισμα ο τρόπος που αναζητούσες δίκτυα. Στην 4.x αν πατούσες συνεχόμενα έβγαζε επιλογή για να σε πάει σε άλλες λειτουργίες (κάποιοι το κατηγόρησαν αυτό αν και δεν καταλαβαίνω το γιατί εκτός των αισθητικών λόγων).

Στην 5.x έπρεπε να πας κάθε φορά στις ρυθμίσεις. Λίγο σπαστικό ιδίως επειδή το κουμπί είναι αρκετά μικρό και πολύ κοντά σε αλλά (άλλη μια βελτίωση που θέλει να γίνει, ειδικά για τα Compact μοντέλα)

Η υλοποίηση που φαίνεται συνδυάζει και την ευκολία και την ομαλότητα. Ωραία αναβάθμιση, ελπίζω να μην ξεχάσουν την υπόλοιπη Z σειρά.

One

Κατά τον Αύγουστο το περιμένουμε αλλα από τη στιγμη που η 5.0.2 παει ρολοϊ δεν καίγομαι και πολύ για την αναβάθμιση. Καλυτερα να καθυστερήσει και ας είναι σωστη.

Γιάννης

@Αντώνης νομίζω οτι είσαι λαθος. Εγώ που έχω xperia z2 με 5.0.2 την εχει ακομα αυτη την δυνατοτητα οπυ λες οτι ειχε στις εκδοσεις 4.x.

ΑντώνηςΤ

@Γιάννης μου κίνησες την περιέργεια, και το έψαξα παραπάνω… χεχε… τελικά έχεις δίκιο, πατούσα επάνω στο κουμπί και όχι στην ετικέτα, πράγματι η ετικέτα είναι κουμπί ;)… αρά στην ουσία η αλλαγή είναι μόνο στο βελάκι που υπονοεί ότι «ψάξε» το παραπάνω. Αρχικά δεν το καταλάβαινες, και έλεγα που πήγε αυτή η δυνατότητα.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση, να ρωτήσω μήπως βρήκες και το ανοιγοκλείσμα της «αυτόματης» έντασης στην φωτεινότητα?

Rizo

@Γιάννη,
Ο Αντώνης έχει δίκαιο.. Και στο δικό μου δεν μπαίνει. Μόνο απο τις ρυθμίσεις.

Rizo

Edit

Χαχα κι εγώ δεν το έκανα σωστά απ’ ότι φαίνεται 😀
Ευχαριστώ

Γιάννης

@Αντωνή , @Rizo

και εγω μετά απο λίγο καιρό το ανακαλυψα. Αντωνη ρυθμισεις->οθονη-> προσαρμοστικη φωτεινοτητα

ΑντώνηςΤ

@Γιάννης, ναι το γνωρίζω αυτό, απλά στο παλιό είχε ένα γρήγορο checkbox

Γιάννης

@Αντώνης , ναι το θυμάμαι. αν δεν κάνω λάθος τωρα δεν έχει 🙁

Nick

Ερώτηση προς όλους τους κατόχους Xperia Z3: Μόνο σε μένα φαίνεται το kit kat 4.4.4 πιο ωραίο σε εμφάνιση σε σχέση με το lollipop ; Δεν ξέρω, ακόμα και στην Sony που μου αρέσει τόσο το UI της δεν μου αρέσει αυτό το material design της Google. Προς το παρόν δεν την κάνω την αναβάθμιση, το τηλέφωνο είναι ταχύτατο εξάλλου.

Dapitium

Υπάρχει κανένα Z3 με θέμα στο tethering μετά το update?

Grigsgr

@Dapitium ναι, όλα. Κάποιες συσκευές δεν το ενεργοποιούν καν ενώ, κάποιες άλλες το ενεργοποιούν αλλά δεν δίνουν ΙΡ. Η Sony το γνωρίζει και είπε θα λυθεί σε επόμενη αναβάθμιση. Μάλλον το πάει για το 5.1 καθώς, η τελευταία – νέα δεν το περιελάμβανε.

Dapitium

Για το πρόβλημα στο hotspot… Μετα απο πολύ κόπο η μέθοδος είναι δοκιμασμένη και δουλεύει

https://forum.xda-developers.com/z3/general/lollipop-tethering-t3058923

Αποστόλης

Καλησπέρα….μετά την αναβάθμιση που έκανα σε 5.0.2 δεν μπορώ να κάνω παραγγελία από το κινητό…δεν δέχεται το email μου λέει ότι είναι μη έγκυρη διεύθυνση…το έχει δει κάποιος από εσάς αυτό…

mitsoukos89

Εγώ δεν έχω πρόβλημα με το tethering… Στο z3 compact… Για τις ρυθμίσεις του wi-fi από το notification bar αντί να πατήσεις στις γραμμές πατάς στο wi-fi ή αν είσαι σύνδεσμος πατάς στο όνομα του δικτύου και σε πετάει στο μενού του wi-fi…

One

@Αποστόλης Ξαναγραψε το email χειροκίνητα χωρις κενα πριν και μετα.

@Nick Ετσι είναι και το Stock Android Lollipop. Και εμενα με ξυνισε στην αρχη αλλα μετα το συνηθισα και βρισκω τη συσκευη πιο γρηγορη και μου αρεσουν τα νεα features που εχει. Τωρα αμα σου αρεσει το UI του Kitkat πιο πολύ κρατα το.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.