Sony Xperia Z3+: Ξεκινά η παγκόσμια διαθεσιμότητα

Μέσα από το επίσημο blog της η Sony ανακοίνωσε ότι ξεκινά η παγκόσμια διαθεσιμότητα της ναυαρχίδας της Sony Xperia Z3+. Το high-end smartphone είναι ήδη διαθέσιμο σε αγορές όπως της Ιαπωνίας, ως Sony Xperia Z4, αλλά τώρα θα επεκταθεί μέσα στην εβδομάδα, σε ακόμη περισσότερες χώρες.

Η Sony εξηγεί ότι το Xperia Z3+ είναι πιο λεπτό από το περσινό Sony Xperia Z3 (6.9 χλστ. vs. 7.3 χλστ.), ενώ φέρνει διάφορες βελτιώσεις όπως η μπροστά κάμερα στα 5 Megapixel, η οθόνη λειτουργεί καλύτερα με βρεγμένα δάχτυλα και φοράει τον Snapdragon 810. Για τον 810 ωστόσο έχουν ακουστεί πολλά που αφορούν στην υπερθέρμανση, αλλά η Sony υπόσχεται να διορθώσει το πρόβλημα μέσω update.

H Sony δεν επεσήμανε τιμή, αλλά σε προηγούμενο άρθρο είχαμε πει ότι από 26 Ιουνίου έρχεται Ευρώπη και κάποια καταστήματα έχουν ξεκινήσει να δέχονται προ-παραγγελίες. H Clove UK και το Expansys έχουν τη συσκευή στα 732 ευρώ, ενώ στην Γερμανία είναι γύρω στα 700 ευρώ σε διάφορα καταστήματα.

To Sony Xperia Z3+ έρχεται με οθόνη 5.2 ιντσών ανάλυσης 1080 x 1920 pixel, επεξεργαστή Snapdragon 810, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB που μπορεί να επεκταθεί, κάμερα 20.7 Megapixel, μπαταρία 2930mAh και είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη.

Διαβάστε επίσης: Sony Xperia Z3+: Υπερθερμαίνεται όταν ανοίγει η κάμερα

Sony Xperia Z3+: Ξεκινά η παγκόσμια διαθεσιμότητα, Sony Xperia Z3+: Ξεκινά η παγκόσμια διαθεσιμότητα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fanis

Για φουρνάκι καλό θα είναι!

Πέτρος Π

@Fanis : Πως ακριβώς το ξέρεις αυτό? Μήπως το έχεις πιάσει ποτέ στα χέρια σου? Ή απλά αναπαράγεις όποια βλακεία βρεις στο διαδίκτυο?
Με την ίδια λογική δεν θα έπρεπε κάποιος να πάρει το Galaxy S6 επειδή ξεφλουδίζει, το Iphone 6 επειδή λυγίζει, το Lumia 930 επειδή δεν έχει εφαρμογές το Store, το HTC M8 επειδή δεν έχει καλή κάμερα, το LG G3 επειδή λαγκάρει κλπ κλπ.. Επομένως αν πιστεύαμε και βασιζόμασταν σε ό,τι γράφει ο καθένας στο Internet, τότε όσοι έχουν πάρει οποιοδήποτε κινητό οποιασδήποτε εταιρείας τα τελευταία 5 χρόνια είναι κορόιδα!
Αυτό που θέλω να πω είναι οτι πρέπει να το ψάχνει λίγο κανείς το θέμα, και να μην σχολιάζει έτσι χωρίς να έχει ιδέα… Έχουν γράψει εδώ στο techblog εκατό άτομα για την υπερθέρμανση του 810, χωρίς καν να έχουν πιάσει στα χέρια τους κινητό με τον επεξεργαστή αυτό… Τα ίδια έγραφαν και για τα iphone που λυγίζουν και για το store των Windows χωρίς να τα έχουν δουλέψει ποτέ…

Ekimolaos

@Πέτρος Π

Έχεις ένα point, αλλά ξεχνάς κάτι σημαντικό… Η ίδια η Sony βγήκε και παραδέχτηκε για τα προβλήματα υπερθέρμανσης του κινητού και πως ψάχνει λύση για να το διορθώσει με update. Αυτό έγινε γιατί παραπονέθηκαν όλοι οι κάτοχοί του ότι υπερθερμαίνετε επικίνδυνα και κάνει force shut-down (για να μην πάθει ζημιά προφανώς).

Καταλαβαίνω τι θες να πεις, αλλά αυτά είναι γεγονότα, όχι εικασίες. Δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα για το Xperia Z3+/Z4.

giannisanag

This is hot news!!

Γιάννης σε λέω

@Ekimolaos

Η καημένη η Sony ποιος ξέρει τι συμφωνία έκανε με τη Samsung κάτω απ το τραπέζι, τα άρπαξε χοντρά για να μην κλείσει το mobile τμήμα της, και λέει ότι λέει.

Συνεχίστε να κοιμάστε μερικοί… Λες και ξέρετε πως λειτουργεί ο κόσμος των επιχειρήσεων.

Ekimolaos

@Γιάννης σε λεω

Σε βρίσκω λίγο υπερβολικό. Δεν υπάρχει λόγος να κάνει κάτι τέτοιο η Sony. Ούτε η Samsung.

Ιωαννης jb

Γιάννη η φαντασία σου οργιάζει!
Μια εταιρεία δε νομίζω να τα παίρνει απο κάποια άλλη για να δυσφημιση το προϊόν τις!

vladimiros

Συμφωνω με @Ekimolaos,Γιαννη σε λεω μην βγαζεις συμπερασματα απο το μυαλο σου λες και εισαι σε καμια εταιρια που λεει ο λογος! Για το Ζ3+ ξενερωσα που κλεινει η καμερα του μετα απο λιγο..πιστευω θα φτιαχτει μεχρι να ερθει ελλαδα το κινητο,τοση εμπειρια σε καμερες η σονη να που εχει το προβλημα τωρα..παιχνιδια,σερφαρισμα,κ.τ.λ ολα κομπλε απ’οτι εχω δει σε βιντεο,και οταν γινει και αυτο με την καμερα θα ειναι ενα πολυ καλο κινητο για να το επιλεξει καποιος,βεβαια οταν πεσει και η τιμη του κατω απο τα 500,γιατι 650-700 δεν αξιζει κανενα κινητο,ακομα και καφε να φτιαχνει!!

Γιάννης σε λέω

@Ekimolaos Φαντάσου μια αγορά κινητής τηλεφωνίας με τον χώρο των Android να έχει χάσει τις Sony και HTC… Φαντάσου τις Samsung και LG μόνες απέναντι στις Lenovo, Xiaomi, Huawei, Elephone, Oppo, Κινέζικες εταιρίες όλες, ποιοτικές, οικονομικές και άκρως ανταγωνιστικές. Νομίζεις ότι ο κόσμος όταν δει ότι έχει μείνει μόνο μια Samsung να κοστολογεί μια ναυαρχίδα στα 800 €, ενώ η πιο ακριβή και πολύ καλή Κινέζικη θα κοστίζει το πολύ 500 €, θα συνεχίζει να προτιμάει Samsung..??? Το παραμύθι τρώγεται όταν σερβιρεται από πολλούς μαζί (Samsung, Sony, HTC, LG), όταν ακριβός στις τιμές μείνει μόνο ένας, ο καταναλωτής θα του κλείσει την πόρτα. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η Samsung, γι αυτό και δε θέλει να κλείσει καμιά άλλη εταιρία που πουλάει και αυτή τις ναυαρχίδες τις στα 700+ ευρώ. Επειδή ακριβώς είναι ο μεγαλύτερος κολοσσός στο χώρο, κοινώς έχει φράγκα να φαν και οι κότες, προκειμένου να μην κλείσει η Sony το mobile τμήμα της, της δίνει λεφτά να κρατηθεί στη ζωή με κάποια ανταλλάγματα… Να την βοηθήσει στον πόλεμο εναντίων της Qualcomm αυτήν τη χρονιά και ας χαντακωθεί ως ένα σημείο το ίδιο το Ζ3+. Πρωτεύοντα ρόλο στην παρούσα φάση είναι να κρατηθεί στη ζωή το mobile τμήμα… Συνέχεια »

One

Εμενα μου κανει εντύπωση που το Ζ4 tablet με τον ιδιο επεξεργαστή δεν εχει καθολου θεματα οσο κι αν το ζορισεις. Και το Ζ4v που κυκλοφορησε στην Αμερική επισης εχω ακουσει καλα λογια. Ευτυχώς παντως που η Sony προλαβε να βαλει τη εκδοση 2.1 του sd810 που εχει λιγοτερα προβλήματα από τις αρχικές εκδόσεις.

Γιάννης σε λέω

@Ιωαννης jb

Ή η φαντασία μου οργιάζει ή εσείς κοιμάστε, ένα απ τα δύο συμβαίνει

Παπαροκας tiamat

Καλως η κακώς ο γιαννηςσελεω εχει ενα δικιο!! Εδω κοτζαμ !nokia! Ξεπουληθηκε λογω ελοπα και οργανωμενου σχεδιου στη Microsoft φθηνοτερα αποσο ειχε αγοράσει το Skype!

Ekimolaos

@Ιωάννης jb Αυτό είναι πιθανόν να γίνει, αλλά ο “Γιάννης σε λέω” εννοεί κάτι άλλο. Βασικά το πάει σε θεωρία συνωμοσίας, η οποία για να βγει στην πράξη τόσο τέλεια θα έπρεπε οι καταστάσεις να είναι απίστευτα βολικές σε κάθε και για κάθε πλευρά. Κάτι που φυσικά δεν γίνεται και δεν μπορεί να γίνει σε κανέναν τομέα σ’αυτόν τον κόσμο. Τα πράγματα είναι πολύ απλά κατά την δική μου άποψη, αλλά και κατά την κοινή λογική: Η Samsung δεν πλήρωσε όλους τους ανταγωνιστές της εκτός Κίνας για να χαντακώσει την Qualcomm. Η Samsung έβαλε τον Exynos γιατί ο 810 είχε πρόβλημα. Και καλά έκανε. Η LG επίσης έβαλε τον 808 για τον ίδιο λόγο με την Samsung. Επίσης καλά έκανε. Η Sony αντιμετωπίζει προβλήματα με τον 810. Το ίδιο και η HTC (μεχρι που έκανε downclock για να λυθεί). Ακόμα και η OnePlus παίρνει ειδικά μέτρα για να βάλει τον 810. Τα πράγματα είναι απλά. Η Qualcomm (που είχε σχεδόν μονοπώλιο τόσο καιρό) τα σκάτωσε. Λόγω έλλειψης ανταγωνισμού επαναπαύθηκε και τα σκάτωσε. Και ξαφνικά βλέπει την MediaTek να ανεβαίνει και την Samsung να επενδύει σε δικούς της επεξεργαστές και κάθονται και κλαίγονται πως τους έχουν χαντακώσει για συμφέροντα μπλα μπλα… Συνέχεια »

One

Φιλε @Γιάννης σε λέω, μπορει η Samsung να πληρωνει τρολλ, περιοδικα, δημοσιογραφους κτλ για να περασει τη προπαγανδα της αλλα δεν πιστευω με τιποτα ότι πληρωνει και τη Sony που αν μη τι άλλο χωρις τους Ιαπωνες οι Κορεατες ποτε δεν θα φτιαχναν βιομηχανια με τοση τεχνογνωσια και εκπαιδευση που τους εχουν δωσει όλα αυτά τα χρονια, και μια ζωη αντιγραφουν τη Sony απλα με το μάρκετινγκ και τις τιμες καταφερνουν να πουλανε περισσοτερο. Μη λεμε και ότι θελουμε.

Ekimolaos

@Γιάννης σε λέω

Ρε συ Γιάννη, πες ότι όντως έτσι έχουν τα πράγματα. Κλείνει η Qualcomm. Μετά τί; Σκέψου λίγο λογικά. Πάντα θα υπάρχει καινούριος ανταγωνιστής.

Επίσης άνετα φαντάζομαι έναν κόσμο όπου Sony και HTC έχουν κλείσει. Τι νομίζεις πως θα αλλάξει; Κλείσουν δεν κλείσουν το ίδιο κάνει. Τόσα χρόνια η Apple πουλούσε κινητά σε άρρωστες τιμές και οι υπόλοιπες σε λογικές τιμές. Η Apple ήταν μόνη της. Και πάλι πουλούσε. Απλά έχασε κέρδος από τα Galaxy. Το ίδιο θα συμβεί και τώρα. Απλά η Samsung θα χάσει κέρδος απ’τις κινεζικές. Και στην συνέχεια θα ακριβαίνουν και οι κινεζικές και υα έρχονται μετά πάλι καινούριες φτηνές startup με καλές προτάσεις vfm.

Κύκλους κάνουν αυτά τα πράγματα. Δεν υπάρχει θεωρία συνομωσίας.

Γιάννης σε λέω

@Ekimolaos

Δεν είναι θεωρία συνωμοσίας, είναι η πραγματικότητα! Εν πάση περιπτώσει, εγώ σας είπα την άποψή μου και νομίζω την τεκμηρίωσα μια χαρά. Δε με απασχολεί αν με πιστέψετε ή όχι, ο καθένας αντιλαμβάνεται τα πράγματα όπως νομίζει.

Παπαροκας tiamat

Καλα και για τη nokia και την ελλας και το ΔΝΤ και το χρεος ετσι λεγαμε για θεωρειες συννομοσιας κλπ κλπ , ελα ομως που τελικα ολα επαληθευτηκαν σε ολες τις περιπτωσεις οτι ολα ητανε πολυ καλα οργανωμενα σχεδια…

Και οκ μπορει να ειμαι πιστος της Samsung και να τη θεωρω κορυφη, αλλα οτι κλεβει στα benchmarks ,οτι πληρωνει τρολλ και δημοσιογραφους να προπαγανδιζουν, οτι βαζει knox για να χανεις εγγυηση, οτι φτιαχνει region lock για να μηδενιζει τα διαφυγόντα κέρδη απο τις παραεισαγωγες κλπ ειναι γεγονοτα που μας δινουν μια ιδεα για το πως κινειται και παιζει αυτη η εταιρεια

Ekimolaos

@Γιάννης σε λέω

Σέβομαι την άποψή σου, απλά για για μένα δεν είναι λογική. Για μένα πάντα, το τονίζω.

@Παπαροκάς tiamat

Αυτά είναι άλλα. Και δεν ήταν ΚΑΘΟΛΟΥ οργανωμένα!! Τέτοια πράγματα δεν οργανώνονται με ΤΙΠΟΤΑ, γιατί έχεις να κάνεις κε ανθρώπους. Πάντα κάποιος κάτι θα πει ή θα κάνει κάτι λάθος. Ήταν γνωστά όλα αυτά. Και δεν αναφέρομαι σ’αυτά που είπες για την Samsung, για τα υπόλοιπα που είπες λέω.

Αυτά που έκανε και κάνει η Samsung ήταν επίσης γνωστά απ’την αρχή, αλλά λογικότατα. Είναι πράγματα που κάθε επιχείρηση θα έκανε ή/και κάνει (έστω παρεμφερή) για κέρδος. Είναι αυτό που λέγεται aggressive marketing. Απλά για μένα η Samsung δεν τό’χει πολύ στο aggressive marketing και φαίνεται ότι προσπαθεί (πράγμα κακό) και κάνει πολλές γελοιότητες. Η εταιρία που παραδέχομαι για το aggressive marketing είναι η Apple. Μπορεί να θεωρώ το iOS παιδικό και τα iPhone overpriced και βαρετά, αλλά πραγματικά την Apple την παραδέχομαι στο marketing.

darko

Με κραζεις…Τα ξερεις τα υπολοιπα.
Περιμεντε λιγο να ερθει κανονικα η συσκευη και να παρει το update λες και ολοι εσεις που κραζετε θα πατε να το αγορασετε απο την πρωτη μερα

Νικος Z1

Πάντως φέτος η qualcomm έχει καταφέρει να γίνει το επίκεντρο των συζητήσεων στο χώρο των smartphone.Πρέπει να κάνει κάτι πολύ καλό για να επανέλθει. Διαφορετικά δεν τη βλέπω καλά.

kleovis

Πάλι πατώ η σονι δεν βλέπω διάφορες από το ζ3 μόνο στη τιμή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.