Sony Xperia Z3 benchmarks

Το Το Sony Xperia Z3 βρίσκεται στα χέρια μας και μετά το πρώτο αναλυτικό βίντεο παρουσίαση που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε από το TechblogTV, μπήκαμε στον πειρασμό να το μετρήσουμε με τα δημοφιλέστερα λογισμικά benchmarks. Δείτε τα αποτελέσματα στο AnTuTu, AnTuTu beta 1 και το Quadrant και πείτε μας γνώμη.

Sony Xperia Z3 benchmarks, Sony Xperia Z3 benchmarks

Sony Xperia Z3 benchmarks, Sony Xperia Z3 benchmarks

Sony Xperia Z3 benchmarks, Sony Xperia Z3 benchmarks

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

39 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas

Και μόλις αναδεικνύεται η τεράστια αποτυχία του Xperia Z2…

Conx

Απλά εχει φαει χ η σονυ. Εταιρία η οποία βγαζει συσκευή η οποία θεωρητικά βγάζει 4κ βίντεο και μετα από λιγη ωρα κλείνει λόγω υπερθέρμανσης δεν αξιζει. Δικαιολογίες του τύπου οτι τα 4κ είναι πολύ βαριά για την cpu δεν υπαρχουν. Αμα δεν μπορεί η συσκευή να υποστηρίξει κάτι σωστά τοτε ας μην μπει το feauture καθόλου. Για να μην συζήτησω για τις αναβαθμίσεις στο xperia m.

djfapples

Έχω το z2 κ είναι σφαιρατο φαντάσου το z3

Georgos

Το Note 3 μοντέλο 1 χρόνου και έχει 44000 , άρα μέτριο αποτέλεσμα για καινούργιο κινητό.

rizo

@Conx
Εγώ θα έλεγα το αντίθετο. Απο το να μην υπήρχε καθόλου καλύτερα να υπάρχει και να κρατάει 5 λεπτα! Σπάνια τραβάω βίντεο πάνω απο 5 λεπτά. Αντέ γιατί πολύ θάψιμο πέφτει για κάτι που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε ίσως και ποτέ πέρα απο περιέργεια..
Και το Z2 μια χαρά ήταν και είναι σε σχέση με τον ανταγωνισμό!
Αντε πάλι γιατί έχει τον ίδιο επεξεργαστή και λέτε σθγά τις διαφορές.. και τώρα που υπάρχει βελτίωση στην ταχύτητα λέτε οτι κοροιδεύει η sony! Οτι να ναι μερικοι…
Z2 κύριοι, 801, 3GB RAM, Stereo speakers 20,7mp. Ζ3 ακόμα καλύτερο!!! τελος

Tek Thanos

@rizo μια χαρά τα λες και εγώ μαζί σου φίλε.

Μarios f

Ειναι με το antutux 5η εκδοση που εμπιστευομαι περισσοτερο απο το απλο antutu. Σιγουρα καλο αποτελεσμα γιατι το z2 ηταν μια ψιλοαπογοητευση.Οσο για το note3 φιλε Γιωργο και εγω 44250 βγαζω.Τερας μετα απο 1+χρονο.

dark_master

@Rizo για μέτρα όμως ναυαρχίδες: Sony Xperia Z:Βγήκε μαζί με S4,M7 Sony Xperia Z1: βγήκε μαζί με G2 Sony Xperia Z2: Βγήκε μαζί με M8,S5 Sony Xperia Z3: Βγήκε μαζί με Note 4, λίγο μετά από το G3. Εχουμε λοιπόν και λέμε μέσα σε 2 χρόνια έχει βγάλει 4 ναυαρχίδες όταν οι άλλες έχουν βγάλει 2. Και δεν μιλάμε για διαφορετικά μοντέλα πχ S vs Note αλλά συνέχεια της προηγούμενης ναυαρχίδας. Για ποιό λόγο να την προτιμήσει κάποιος όταν το κινητό που θα πάρει σήμερα αύριο μπορεί να κοστίζει στα μισά? Επίσης μην ξεχνάς το κακό έως πρώτινος παρλθόν σε θέματα updates. Όσο για αυτό που αναφέρει για το Ζ3 και το 4Κ υπερθέρμανση δεν έχει μόνο στο 4Κ αλλά και στην εφαρμογή με τον superman στην κάμερα. Έχεις δει πόσο ζεστένεται το κινητό εκεί? Επίσης από τη στιγμή που καμία γρήγορη κάρτα micro SD ΔΕΝ υποστηρίζει ακόμα 4Κ εγγραφή καλό θα ήταν αν δεν είναι έτοιμη ή δεν υπάρχει η τεχνολογία κυρίως να το υποστηρίξει να μην το δηλώσουν επίσημα ως χαρακτηριστικό της συσκευής. Επίσης με την ανακοίνωση του Ζ3 βγήκανε και δηλώσανε ότι η οθόνη 2Κ στα κινητά είναι αχρείαστη. Μαζί τους θα δηλώσω εγώ. όμως την επόμενη… Συνέχεια »

killmadness

@Rizzo Πες τα ρε συ… Και όσοι γενικότερα έχετε πρόβλημα με τα bezels (καινούργιο πρόβλημα), που ούτε που ξέρατε τι είναι, και δε λέω μόνο για xperia… Για να σας δω να παίρνετε το Sharp Aquos Και μην ξανασχολιασετε

steve

ξερει κανεις ποτε θα κυκλοφορησουν τα z3 και z3 compact στην Ελλαδα

jimo

απο ποτε τα αποτελεσματα στα benchmarks δειχνουν κατι για την καθημερινη χρηση ? το σωστο ειαν ινα το δουμε στην πραξη διπλα σε αλλα κινητα να κανει ποιο γρηγορα αυτο που κανουν τα αλλα τοτε τμονο θα καταλαβουμε αν αξιζει τα σκοπ που βγαζει !! καποτε και η samsung εβγαζε τρελα σκορ σε τετοι benchmark και αποδιχτηκε οτι εκλεβε με υπερχρονισμο μονο κατα την διαρκεια του τεστ !!! γιαυτο και αποκλειστικε απο τα benachmarks !!

ασ μου επιτρεψετε παρακαλω

https://bgr.com/2013/11/27/samsung-benchmark-cheating-banned-htc/

rizo

@dark_master Μόλις βγήκε το Z3 και επειδή κάπου κάποιος είπε οτι το Z4 θα έχει 2κ το δέσαμε? Δεύτερον Το S5 βγήκε πρίν 6μήνες και απο το e-shop αν δείς κοστίζει 550€ και το Z2 530€. Μια χαρά κρατάει και θα κρατάει η τιμή και απο το Ζ2. Πως γίνεται να πέφτει η τιμή στα Sony μόνο δεν έχω καταλάβει. 750€ έκανε το S5 όταν βγήκε. Επίσης όπως είπα και αλλού δεν έχουμε όλοι το κόμπλεξ-συνήθεια ανάλογα την οικονομική κατάσταση- να αγοράζουμε την πιο τελευταία ναυαρχίδα, αλλά να πάρουμε το καλύτερο όταν βγαίνει και να το έχουμε για 2-3 χρόνια και να το χαιρόμαστε. Τι κακό θα έχει να πάρεις το Z2 δηλαδή? Και ποιό είναι το πρήβλημα με τα Updates?? Ακόμα και το Z1 πήρε 4.4.4. Επίσης η Sony δεν βγάζει τόσο πολλές συσκευες και γιαυτό επικεντρώνεται στα καλά-ακριβά μοντέλα. Και απο θερμότητα πρέπει να δεις το HTC one S Που έιχα. Όταν έπαιζα παιχνίδια το καλοκαίρι ο επεξεργαστής έφτανε τους 67 βαθμούς. Περιττό να σου πω οτι καιγόμουν μόλις το έβαζα στην πάνω πλευρά απο το χέρι μου.. Όλοι οι επεξεργαστές καίνε. Το ότι η θερμότητα φτάνει στο χέρι σου είναι ενας καλός τρόπος ψύξης. Όπως και στο… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

Τα αποτελέσματα του z3 στα test είναι η καλύτερη απάντηση σε αυτούς που το σνομπάρουν!!! Εμένα προσωπικά δε μου αρέσει σαν design το z3, το z2 μου άρεσει περισσότερο!!!! μάλλον θα περιμένουμε να το δούμε κι απο κοντά… Απορώ με μερικούς εδω μέσα δηλαδή τι διακαιολογία να έλεγε η Sony ότι είμαστε άσχετοι και δε μπορέσαμε να βάλουμε τον 805?? ή ότι η samsung και η lg είναι καλύτερες που βάλαν 805 πηγαίνετε πάρτε τα μοντέλα τους!! Καλά ρε πάτε καλά?? dark_master…. Αυτά που λες είναι λάθος αγαπητέ μου.. η sony βγάζει κάθε εξάμηνο η άλλες (samsung, lg) είναι που βγάζουν κάθε λίγο και λιγάκι αναβάθμιση στην ναυαρχίδα πάρε παράδειγμα lg g3 με 801 και με 805 snapdragon και galaxy s5 με s5 LTE-A!!!!!!! Μη λέμε και ότι θέλουμε εδω μέσα… Και φυσικά και αυτό που λες για την τιμή των xperia είναι λάθος αν θες να μάθεις οι περισσότεροι περιμένουν να πέσει λίγο η τιμή και μετά τα πέρνουν δε δίνουν 600 και 700 ευρώ!!!! Γνωστός μου αγόρασε προχθές το z2 στα 450 τόσο κάνει και το note 3 (περσινό μοντέλο) Τώρα όσοι τα δίνουν και το παίρνουν απο την αρχή μάλλον θα τους περισσέυουν ή με συμβόλαιο οπότε… Συνέχεια »

xristos

quantrant 21.280 εδω το G2 μ επιασε 21.460 με sd800!!

Ιωάννης jb

xristos τι λες τώρα ρε φίλε σοβαρά ε?? Τρομερό!! Σου έυχομαι και καλή σχολική χρονιά και αν είσαι μεγαλύτερος στα χρόνια στο μυαλό τόσο είσαι
Πως λένε και κάτι 18χρονα το z2 έπιανε 18500..
το z3 πιάνει 21000!!!! Πετάει το μηχάνημα φάτε τη σκόνη μου!!!!!!!!
Σοβαρά τώρα, ρε αλάνη τι διαφορές θέλεις να έχουν?? αφου την ίδια κάρτα γραφικών έχουν…
τι γραφικός που είσαι!!

trolokofsky

Πες τα ρε dark_master.
Εμενα το xperia z μόλις χτες πήρε την 4.4.4. Ντροπή για 11/2 χρόνο τηλέφωνο.
Καλά θα κάνει να σοβαρευτεί η Sony όπως αλλες εταιρείες

George

Στο antutu 5, πιάνω 47.717 με το oneplus one.
Πάμε παρακάτω…

eleonora

@dark_master ειναι ξεκαθαρο οτι εισαι ασχετος με τεχνολογια.Το ιδιο που κατηγορεις οτι εκανε η Sony,το κανει και η samsung.

1.Απριλιος 2013:Galaxy S4(snapdragon 600)

2.Αυγουστος 2013:Galaxy S4(snapdragon 800)

3.Απριλιος 2014:Galaxy s4(snapdragon 801)

4.Αυγουστος 2014:Galaxy s4(snapdragon 805)

Ααααααα…και ακριβως το ιδιο η LG:lg g pro->lg g2->lg g pro 2->lg g3 σε ενα 18μηνες και αυτη.

Ααααα……επισης η sony ericsson ειχε κυκλοφορησει K800->K810->k850 μεσα σε 18μηνες,που ησουν τοτε;;;Επισης η Nokia το n95->n95 8gb μεσα σε λιγοτερο απο χρονο;;Που ησουν τοτε;;;

Πολυ απλα καποιοι καθονται και σκεφτονται χαζα επιχειρηματα για να βρισουν τη sony.Τουλαχιστον η sony ειναι ξεκαθαρη,δεν κρυβεται πισω απο το δαχτυλο της,βγαινει και λεει οτι ανα 6μηνες θα βγαζουμε καινουργιο flagship…που στο φιναλε τους καταναλωτες οφελει καθως κατεβαινει η τιμη του προηγουμενου flagship.

Ιωάννης jb

eleonora +1 απο μένα πολύ καλά τα λες

dark_master

@Eleonora αν μπαίνεις καιρό εδώ θα έβλεπες ότι και αυτούς τους τους τα χώνω. Δεν έχω κάποιο κέρδος για να τους υποστηρίξω. όσον αφορά τη Samsung έχεις δίκιο. όσον αφορά την LG εχεις άδικο. Άλλη η σειρά pro και άλλη η κανονική σειρά ,Σε μικρότερες ίντσες παίζει η μια και σε μεγαλύτερες η pro. Εσύ μου ανέφερες τις παραπάνω εταιρείες. Με τη σειρα μου να σου αναφέρω Apple, HTC, Xiaomi, Oppo, Huawei που αναβαθμίζουν την ναυαρχίδα τους κάθε χρόνο.Καλό είναι να μην κοιτάμε μόνο τα χειρότερα αλλά και τα καλύτερα. Επίσης από τη στιγμή που δεν γνωριζόμαστε προσωπικά καλό θα ήταν χαρακτηρισμούς τύπου άσχετος κτλ να τα αφήσουμε στην άκρη. Άλλωστε εδώ μέσα το χόμπι μας κάνουμε..δεν βγάζουμε τα απωθημένα μας η εκπροσωπούμε τα συμφέροντα μας.Σωστά? @trolokofsky να σου αναφέρω ότι προηγούμενες ναυαρχίδες της Sony (προ Ζ εποχής) ενώ είχε ανακοινωθεί ότι θα πάρουν αναβαθμίσεις για κάποιο λόγο δεν αναβαθμίστηκαν ποτέ ή αναβαθμίστηκαν με προβλήματα.Επίσης προσωπικά μιλώντας πάντα, διαφορά ανάμεσα στο Ζ2 και στο Ζ3 η πλειονότητα των χρηστών δεν νομίζω να δει… @Ιωάννης jb Μόλις παραπάνω ανέφερα εταιρείες που αναβαθμίζουν μια φορά το χρόνο τις ναυαρχίδες τους. Σε πολύ γνωστό site το Ζ2 το βρίσκεις στα 430,8 ενώ το… Συνέχεια »

Τέλης Μπατακης

Αυτό το τρολάκι τον Ιωάννη jb πότε θα τον κάνετε ban? Το μονο που ξέρει είναι να ειρωνεύεται τους άλλους , προφανώς για να καλύψει την ασχετίλα του σε όλα τα θέματα.

eleonora

Προφανώς το z3 είναι μια μικρή αναβαθμίση του z2 στα σημεία,όπως design,ταχύτητα,καλύτερη προστασία απο νερό/σκόνη,και πιο βελτιωμένο λογισμικό.Επίσης,μπορεί σε αυτό το site η τιμή του να αναφέρεται πως είναι 750ευρω,αλλά ήδη στην Αγγλία ειναι σε προπαραγγελία γύρω στα 520-550ευρώ.Ακόμα,να πω πως το νούμερο 3 στο z3,δεν εχει να κανει μόνο με το ο,τι είναι ο διάδοχος του z2.H sony ο,τι κινητό κυκλοφόρησε το πρώτο εξάμηνο έβαζε τον αριθμό 2(t2,m2,z2),ενώ οποιο κυκλοφόρησε το δευτερό εξάμηνο έβαλε τον αριθμό 3(t3,z3,e3,c3).Για αυτό έγινε η μετάβαση απο c->c3,e1->e3,-z1compact->z3 compact.Δεν υποδηλώνει απαραίτητα καλύτερη συσκευή(το t2 ultra εχει καλύτερη κάμερα απο το t3),αλλά το πότε κυκλοφόρησε.Όσο για την απόφαση της Sony να μην βάλει 2K οθόνη είχε να κάνει περισσότερο με το γεγονός οτι η τωρινοί επεξεργαστές δεν τις πολύ σηκώνουν αυτές τις αναλύσεις,και καταναλώνουν πολύ μπαταρια.Μην ξεχνάμε άλλωστε,πως η SONY ήταν απο τις πρώτες που έβγαλε κινητό με HD,και FULLHD οθόνη,άρα ο λόγος που δεν βγάζει τώρα δεν έχει να κάνει με τη διαθεσιμότητα τέτοιων οθονών.(Μέχρι και η OPPO είχε πρόσβαση σε τέτοιες οθόνες).

Νίκος

eleonora ξέχασες ότι είχε και το k700 και k750 και μετά τα k800 k810 k850

Αποστόλης Ρόδος

Μερικοι μιλάτε λες και σας έχουν απαγάγει και σας υποβάλουν σε σκληρά βασανιστήρια για να αποδεχτείτε και να αγοράσετε την καινούρια ναυαρχίδα της Sony.

9gag

@eleonora

4.Αυγουστος 2014:Galaxy s4(snapdragon 805)

πιο μοντελο ειναι ακριβως για να μαθουμε και εμεις…. 😉

dark_master

@eleonora

Το Τ2 Ultra δεν σχετίζεται με το Τ3 (το Τ3 δεν είναι συνέχεια του) οπότε είναι φυσιολογικό να υπάρχουν διαφορές και στην οθόνη αλλά και στην κάμερα. Επίσης τα Z1,Ζ3 Compact λανσαρίστηκαν σαν “μικρογραφίες” των μεγάλων Ζ1,Ζ3. είναι λογικό επακόλουθο να μην υπάρχει Ζ2 Compact αν η ίδια επέλεξε να μην βγάλει “μικρογραφία” του Ζ2.
Όσον αφορά το Ζ3 σαφώς και είναι διάδοχος του Ζ2. Δεν νομίζω άλλωστε ότι χωρά αμφιβολία για αυτό.Ούτε ποτέ ακούστηκε το αντίθετο από επίσημα χείλη.
Όσον αφορά τις οθόνες και τους επεξεργαστές θα μπορούσε πχ να βάλει τον 805 επάνω που την σηκώνει μια χαρά την QHD ανάλυση. Επίσης όσον αφορά την κατανάλωση επειδή δεν παίζει ρόλο μόνο το hardware αλλά και το software που “δένει” το hardware, αν ήθελε να μειώσει την κατανάλωση θα μπορούσε να ρίξει το βάρος της πάνω στο optimization της συσκευής.Άλλωστε και τα 3100mAh μπαταρία, ονομαστικά μια χαρά είναι.

eleonora

@9gag το galaxy S5 LTE-A G901F ετσι θα λεγεται σε οσες χωρες κυκλοφορησει.Ενω απο τον Ιουλιο κυκλοφορει μοντελο με αντιστοιχο επεξεργαστη και καλυτερη αναλυση οθονης στην κορεα μονο.Φυσικα 2μηνες μετα τη κυκλοφορια του κανονικου S5!!!!!!

@nikos τα k700-k750 απειχαν ενα χρονο μεταξυ τους.Λογικο αν σκεφτει κανεις οτι τοτε η Sony Ericsson,εβγαζε αλλες ναυαρχιδες το τεταρτο τριμηνο(s700-w900).Τα κ810-κ850-c902 κυκλοφορησαν και τα 3 μεσα σε ενα χρονο.

Kostas

@9gag

Γιατί αυτό με τον 801 ποιο είναι; :p

eleonora

@dark master, Εξηγησα και πιο πανω πως η Sony ονομαζει τα μοντελα της συμφωνα με το ημερολογιακο εξαμηνο που κυκλοφορουν.Ο οποιοσδηποτε καταναλωτης βλεπωντας t2 ultra και t3 διπλα-διπλα,θα υπεθετε πως το T3 εφοσουν εχει υψηλοτερο αριθμο,ειναι και το καλυτερο μοντελο σε χαρακτηριστικα,πραγμα το οποιο δεν ισχυει.Επειδη,τα τεχνολογικα sites εχουν γεμισει ceo των καναπεδων,πρεπει να ξερεις λοιπον οτι ο 805 δεν σηκωνει την QHD αναλυση και τοσο καλα,ενω παραλληλα ο 805 δεν βγαινει με cellular τεχνολογια ενσωματωμενη,πραγμα που αυξανει το κοστος και την καταναλωση μπαταριας.Η διαφορα δε,μεταξυ 805 και 801 ειναι πολυ μικροτερη απο τη διαφορα snapdragon s3 dual->snapdragon s4 dual,αρα ο 801 ειναι μια ασφαλης επιλογη.Ετσι λοιπον οι μηχανικοι της Sony θα ειχαν τους λογους τους που δεν ενσωματωσαν αυτες τις τεχνολογιες,αλλωστε οπως εχουν αποδειξει στο παρελθον οταν η τεχνολογια ειναι σωστη δεν εχουν προβλημα να την ενσωματωσουν πρωτοι,βλεπε z fullhd οθονη,z ultra snapdragon 800,κ.ο.κ. Οσο για το optimization που λες και εσυ,εχει γινει και μαλιστα σε μεγαλο βαθμο στη μεταβαση z2->z3,με οθονη που καταναλωνει λιγοτερη ενεργεια,πιο αποδοτικη μπαταρια,βελτιωμενο λογισμικο καμερας. Τελος,οσο αναφορα τη κυκλοφορια του z3 η Sony ειχε σοβαρους λογους να προχωρησει στη κινηση αυτη,καθως θελει να λανσαρει μια συσκευη ταυτοχρονα σε Αμερικη-Ευρωπη,δεν καταφερε να το κανει αυτο… Συνέχεια »

kelloggs

@eleonora ειναι noobas ο darkmaster δεν θα βγαλεις ακρη

dark_master

@Eleonora Σου παραθέτω τα επίσημα χαρακτηριστικά του 805 μέσα από το site της Qualcomm. https://www.qualcomm.com/products/snapdragon/processors/805 Σύμφωνα με αυτό η οθόνη μπορεί να υποστηρίξει ανάλυση 4Κ και όχι 2Κ όπως είναι αλλιώς γνωστή η QHD.Από τη στιμγή δε που στην αγορά υπάρχουν μοντέλα με τον 805 που σύμφωνα με τα πρώτα reviews δουλεύουν μια χαρά εσύ πως το έβγαλες το παραπάνω συμπέρασμα ότι δεν τη σηκώνει καλά καλά? Μπορείς να το αποδείξεις σε έναν nooba (όπως λέει και ο kellogs που με ξέρει αν κ ποτέ στο παρελθόν δεν έχουμε μιλήσει/γνωριστει- και άσχετα και με την πιθανότητα να του ρίχνω χρόνια και ηλικιακά και σε ενασχόληση με το αντικείμενο)? Επίσης σε σχέση με τον 801 έχει πολύ πιο αποδοτική/δυνατη κάρτα γραφικών (420 VS 330) και διαφορετικής αρχιτεκτονικής επεξεργαστη (405 VS 400). Από που και ως που πηγάζει ότι δεν τη σηκώνει αυτή την ανάλυση? Και άντε εγώ είμαι CEO του καναπέ όπως ανέφερες (παρόλο που δεν έχει τύχει να γνωριστούμε για να το πεις). Oι Samsung,LG και σε λίγο η Motorola με το Nexus X (όπως φημολογείται) και άρα η Google (λόγω nexus) από πίσω δεν ξέρουν τι τους γίνεται ή στην καλύτερη λιγότερα από μένα και σένα? Εκτός και αν… Συνέχεια »

m@ximum_overlo@d

Πολυ καλο ακουγεται. Αν βελτιωθηκε και η γωνια θεασης θα ειναι κινηταρα. Ηθελα να το παρω πριν κανα χρονο αλλα τελικα αγορασα s4 (snapdragon 800) οσο για το σκορ στο antutu v5.0 και εμενα τοσο βγαζει απο 39950 μεχρι 41000 αναλογα τη στιγμη

gianna

Έτσι όπως φαίνεται το Ζ3 είναι βελτιωμένο σε κάμερα ,οθόνη αλλά και λογισμικό συγκριτικά με το Ζ2 και δείχνει πολύ καλό

Eleonora

@darkmaster,
Ο οποιοσδήποτε ασκεί υψηλή κριτική πίσω από έναν υπολογιστή και συστήνει σε μια εταιρία με 70 χρόνια εμπειρίας τι να κάνει στις συσκευές της είναι ceo του καναπέ. Δεύτερον,ο 805 όπως δείχνουν όλα τα benchmarks είναι μια λίγο βελτιωμένη έκδοση του 801 που μόλις άρχισε να κυκλοφορεί μαζικά άρα η παραμετροποιηση του είναι φτωχή. Επιμένω πως κανένας επεξεργαστής που κυκλοφορεί στην αγορά δεν μπορεί να τρέξει την ανάλυση 2k σωστά,εδώ πασχίζουν desktop επεξεργαστές να την τρέξουν,πόσο μάλλον οι Mobile.και ο snapdragon 400 υποστηρίζει θεωρητικά 1080p,αλλά στην ουσία σέρνεται. Δεν λέω πως ο 805 σέρνεται με την 2κ απλά ότι η απόδοση δεν είναι αυτή που θα περίμενες από ένα κινητό 800ευρω. Και να δεχτώ πως τα πράγματα είναι έτσι όπως τα λες το z3 σήμερα μπορείς να το βρεις 200ευρω φθηνότερα από την προαναγγελία του νοτε 4,άρα μιλάμε για συσκευές με τελείως διαφορετικές τιμές.

dark_master

@Eleonora αναφέρεις τα benchmarks, ξεχνάς όμως ότι κινητά με ίδια χαρακτηριστικά διαφέρουν σε εμπειρία χρήσης λόγω optimization software και hardware. Δεν κοιτάμε μόνο τα νούμερα αλλά πως συνδυάζονται όλα τα παραπάνω μεταξύ τους.
Με την λογική των benchmarks το Ζ2 που αποδίδει λιγότερα από το Ζ1 είναι χειρότερο τηλέφωνο.
Όσον αφορά τους CEO των καναπεδων φυσικά Καλά κάνουν και ασκούν υψηλή κριτική. Οι εταιρείες βαδίζουν με βάση το κέρδος τους. Οι καταναλωτές με βάση τα θέλω τους.Αν το δεύτερο δεν συμβαδίζει με το πρώτο φυσικά και θα κάνω κριτική Αφού τα δικά μου(όπως και των υπολοίπων καταναλωτών) χρήματα ζητάνε. Δεν καταλαβαίνω γιατί πχ πρέπει να ασκούμε κριτική σε κάποιες εταιρείες πχ Apple και άλλες να μένουν στο απυρόβλητο.Επίσης με την ίδια λογική δεν θα έπρεπε να ασκούμε κριτική σε Nokia και Motorola γιατί είναι οι παλιότερες στο χώρο της κινητής και άρα ότι κάνουν το κάνουν τέλεια. Εκ του αποτελέσματος όμως δεν νομίζω ότι ισχύει το παραπάνω.

Eleonora

@darkmaster για ακομα μια φορα προσπαθεις να με παρερμηνεύσεις.Πρωτον,επαναλαμβανω πως τα benchmarks κινητων που τρεχουν τον 805 δεν δειχνουν τιποτα ενθαρυντικο για τον επεξεργαστη.Ναι οκ,σε 3 μηνες οτι θα εχει παραμετροποιηθει πληρως,μπορει να ειναι αισθητα καλυτερος απο τον 801,αλλα σε 3 μηνες θα εχει κυκλοφορησει και ο 810 που θα ειναι 64-bit και ανωτερος σε ολα τα επιπεδα.Οπως,παρερμηνευσες εμενα,ετσι παρερμηνευεις και τη Sony.Αυτο που ειπε ο Calum MacDougall ειναι πως διαλεξαν να εχουν καλυτερη μπαταρια στα κινητα τους,απο το να βαλουν μια 2Κ οθονη και για να ενισχυσει το επιχειρημα του ειπε πως η διαφορα στις 5 ιντσες μεταξυ FHD και 2K ειναι μηδαμινη στο ματια(πραγμα που ισχυει).Προφανως,οταν οι επεξεργαστες θα μετακινηθουν στα 20nm και κατω,και η οθονες γινουν πιο αποδοτικες,η Sony θα τις ενσωματωσει στις συσκευες της.Επισης,δεν καταλαβαινω το λογο που γκρινιαζεις γιατι η Sony κυκλοφορησε 4 flagship σε 2 χρονια.Οταν σου παραθεσαμε το επιχειρημα οτι ολες οι εταιριες το κανουν,ειπες δεν ειναι το ιδιο επειδη διαφερουν σε ιντσες οθονης.Δηλαδη αν το z3 ειχε 6ιντσες θα ησουν ευχαριστημενος και θα σταματαγες με τη γκρινια;;;Και στο φινάλε εγω ειμαι κατοχος z1,και δεν αισθανομαι πως η Sony με εξαπατησε,ισα-ισα βλεπω πως εχω ενα κινητο που εδω και ενα χρονο,δεν εχει κυκλοφορησει… Συνέχεια »

dark_master

@Eleonora μάλλον δυστυχώς για σένα τότε πολλοί παρερμηνευσαν την Sony, έγιναν CEO του καναπέ και εμφάνισε ζημιές 1.6δις.
Και πριν βιαστείς να με κρίνεις όχι δεν χαίρομαι γιατί στο παρελθόν ήμουν φαν της Sony και δεν μ’αρέσει να τη βλέπω σε αυτή τη κατάσταση.
Επίσης επειδή δεν μου αρέσει το ολιγοπώλιο θέλω τη Sony να συμμετέχει ενεργά στο Android έχοντας μερίδιο από αυτό. Δυστυχώς για σένα δεν έχω μάθει να φοράω παρωπίδες. Έχω μάθει να μην παρερμηνευω αυτά που βλέπω αλλά και να μην πιστεύω όλα όσα μου λένε.

Eleonora

@dark_master οπως εξηγησα και στο αναλογο ποστ αυτες οι ¨ζημιες” ειναι στα χαρτια,και οχι στη πραγματικοτητα καθως η Sony προχωρησε σε “σβησιμο” ολης της υπεραξιας της Sony Mobile.Και θα επαναλαβω σε αυτο το ποστ,καθως προκειται για το z3 και κατα ποσο ειναι καλη συσκευη,ανταγωνιστικη με τα αλλα high-end smartphone και εχει λογο υπαρξης,πως και στα 3 το z3 τα καλυπτει με ενα τικ.Το προβλημα της Sony βρισκεται στις mid-range συσκευες και οχι στις high-end εκει ειναι πολυ ανταγωνιστικη 😉 Οποτε ξερεις εσυ,….συνεχισε την παρερμηνεια και τις κορωνες εισαι ειδικος σε αυτο.

Γιάννηςwtf

Καλησπέρα παιδιά! Θέλω να κάνω μια ερώτηση που αφορά το Z3 καθώς και πολλές ακόμη συσκευές που στη καρδία τους χτυπά ο SD 801!! Παρακολουθώντας τις εξελίξεις βλέπω πως όλες οι νέες συσκευές που βγήκαν – θα βγουν με τον SD 805 φέρουν και ανάλυση οθόνης QHD!! Οπότε τι είναι καλύτερο; 1080p FHD & SD801 ή 1440p QHD & SD805;; Να αγοράσω μια φετινή ναυαρχίδα ή να περιμένω το 2015;; Αξίζει να περιμένω ή μήπως η τελική εμπειρία χρήσης θα είναι το ίδιο πράμα; Ευχαριστώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.