Sony Xperia Z3+: Τα πρώτα benchmarks

Το Sony Xperia Z3+ ανακοινώθηκε επίσημα πριν από λίγες μέρες ως η νέα ναυαρχίδα για την παγκόσμια αγορά, ουσιαστικά είναι το Sony Xperia Z4 που λανσάρεται ήδη στην Ιαπωνία. Πέρα από την αλλαγή στην ονομασία, οι δυο συσκευές είναι ίδιες με οθόνη 5.2 ιντσών, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810, Adreno 430 και μνήμη RAM 3GB.

Θεωρητικά με τα χαρακτηριστικά αυτά αναμένεται να έχει αρκετά καλή απόδοση σε πραγματική χρήση, χωρίς να έχει πρόβλημα να διαχειριστεί βαριές εφαρμογές, αλλά τελικά μάλλον μένει πίσω σε σχέση με τον υπόλοιπο ανταγωνισμό όσον αφορά στα benchmarks.

Η κινέζικη ιστοσελίδα ePrice έκανε κάποια τεστ, χρησιμοποιώντας τις γνωστές σε όλους μας benchmarking εφαρμογές, όπως το AnTuTu, Vellamo και το Basemark ES 2.0. Με το AnTuTu το Sony Xperia Z3+ έφτασε κάτω από τους 51.000 πόντους, 1447 με στο Metal section του Vellamo και 3435 πόντους στο browsing test. Αν λοιπόν συγκρίνουμε αυτή την βαθμολογία με άλλες συσκευές όπως το HTC One M9 και τις δύο εκδόσεις του Samsung Galaxy S6, δηλαδή τον άμεσο ανταγωνισμό, δεν τα πάει πολύ καλά. Ακόμη και το LG G4 με τον Snapdragon 808 τα πήγε καλύτερα σε κάποιες περιπτώσεις.

Τέλος η θερμοκρασία της CPU μετά από τα τρία τεστ έφτασε μέχρι 40.2 βαθμούς Κελσίου που είναι ελαφρώς υψηλή, αλλά η συσκευή δεν είχε κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα στο χέρι.

Sony Xperia Z3+: Τα πρώτα benchmarks δεν εντυπωσιάζουν, Sony Xperia Z3+: Τα πρώτα benchmarks

Sony Xperia Z3+: Τα πρώτα benchmarks δεν εντυπωσιάζουν, Sony Xperia Z3+: Τα πρώτα benchmarks

Sony Xperia Z3+: Τα πρώτα benchmarks δεν εντυπωσιάζουν, Sony Xperia Z3+: Τα πρώτα benchmarks

Sony Xperia Z3+: Τα πρώτα benchmarks δεν εντυπωσιάζουν, Sony Xperia Z3+: Τα πρώτα benchmarks

Sony Xperia Z3+: Τα πρώτα benchmarks δεν εντυπωσιάζουν, Sony Xperia Z3+: Τα πρώτα benchmarks

Sony Xperia Z3+: Τα πρώτα benchmarks δεν εντυπωσιάζουν, Sony Xperia Z3+: Τα πρώτα benchmarks

Sony Xperia Z3+: Τα πρώτα benchmarks δεν εντυπωσιάζουν, Sony Xperia Z3+: Τα πρώτα benchmarks

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

29 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πέτρος Π

Από τη στιγμή που στο πρώτο τεστ (antutu) το S6 Edge βγάζει 69.042 και το απλό S6 βγάζει 58.382, ενώ έχουν ακριβώς τα ίδια specs, καταλαβαίνει κανείς οτι τα συγκεκριμένα τεστ είναι για τα πανηγύρια… Έχει αποδειχτεί πολλές φορές στο παρελθόν οτι όλα αυτά τα benchmarks είναι ό,τι ναναι, αφού πολλές φορές ίδιες συσκευές βγάζουν διαφορετικά σκορ κλπ κλπ Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να πούμε κατα πόσον αξίζει ένα κινητό… Μόνο η εμπειρία της καθημερινής χρήσης μετράει και τίποτα άλλο!

dimpep

Πέτρος Π ακριβώς όπως τα λες, κάτσε να το πιάσουμε στα χέρια μας!

Stathis

Σωστός ο @Πέτρος Π. Επίσης να τονίσω οτι το software αλλά και το hardware που είχαν στα χέρια τους οι μάγκες απο την eprice, δεν είναι τα τελικά αλλά τα πρωτότυπα. Στην τελική ο μέσος όρος των σκορ στο antutu στην retail εκδοση του Sony Xperia Z3+ θα είναι εκτιμώ γύρω στο εύρος 56000 με 58000. Στο κατω κατω αν τρεχει σφαίρα το λειτουργικό τα apps και Games, ξέρεις τώρα για τα benchmarks. Είδαμε και το Galaxy S6 edge, το δοκίμασα στο Asphalt 8 στό Very high graphics και δεν ηταν καθολου smooth όπως το ίδιο επίσης και στα Modern Kombat 5 και στο Dead Trigger, λογικό αφού η mali 760mp8 πρέπει να κάνει render σε άχρηστη ανάλυση 2560×1440.

Νίκος

Εγώ στο z3 compact που έκανα δοκιμή έφτασε τα 46.656 περίπου. Τι να πω θα δούμε όταν έρθει εδώ το z3+

John

Αστεία αποτελέσματα , στο Velamo το περνάει ως και το G4 που έχει τον 808 , περιμένω εναγωνίως τα σχόλια των Sony fanboys που θα προσπαθήσουν να δικαιολογήσουν την νέα αποτυχία της Sony.

chris

Φαινεται οτι η καμπυλη της οθονης του edge επιβαρυνει περισσοτερο τον επεξεργαστη απο οτι η flat οθονη του κανονικου s6 κι αυτο φαινεται και απο την διαρκεια ζωης της μπαταριας που ειναι λιγοτερη στο edge οποτε δεν ξερω κατα ποσο κανουν λαθος τα benchmarks

Bottox

τα συγκεκριμένα αποτελέσματα είναι ότι νάνε….το δικό μου S6 βγάζει antutu 68k τώρα γιατί το έχουν αφήσει 58k …..

παπαροκάς tiamat

Ναι john τα sony boy ειναι πρωτα στις δικαιολογιες και ολο και κάποια δικαιολογία θα σκαρφιστουν, αλλα εχουν ,μεινει τοσο λιγα που δε γεμιζουν ουτε λεωφοριο

One

Τελειως fake τα test. Περιμενουμε πιο αξιόπιστες πηγες. Οσο για τα Sucksung fanboys που ψεκάζονται από το μαρκετινγ ας κανουν benthmark tests όταν η συσκευη τους φορτωθεί με εφαρμογές να δουμε τις σκορ πιάνουν με τo lagwiz και το memory leak.

Nikos

Αφού είναι γνωστό πλέον οτι η σαμσουνκ κλέβει στα benchmarks δεν γίνεται με ιδια χαρακτηριστικά τα δύο κινητά της να εχουν τόση μεγάλη διαφορά σίγουρα το κάνει για να πουληθεί ποιο πολύ το edge επειδή είναι πιο ακριβό τι να πω ότι να ναι είναι αυτά τα τεστ

Evan Matziridis

Παπαροκάς Tiamat έχεις καταντήσει αηδία.. Μια φορά δεν σε έχω δεί να σχολιάζεις αντικειμενικά…. Δεν θα μιλήσω καν για την Samsung που προφανώς ( απο όποια σχόλια σου έχω δει σε πολλά άλλα θέματα κατα καιρούς ) υποστηρίζεις με σθένος θα έλεγα , μιας και είναι μια μεγάλη εταιρία .. Και η κάθε εταιρία σίγουρα έχει και τα στραβά της…. Κανείς δεν ειναι τέλειος … Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί βγάζεις τόση χολή εναντίον της Sony… Γιατί τόσο κόμπλεξ; μήπως είναι τελικά αυτό που λέει εκείνη η χαζοδιαφήμιση …κράζεις ; θαυμάζεις; Με κάτι τέτοιους σαν και σένα πραγματικά με κάνουν και το πιστεύω… Δέν θα κρυφτώ πίσω απο το δάχτυλο μου, κάτοχος Sony Xperia Z1 και ναι μαρέσουν τα Sony τηλέφωνα ΜΟΝΟ ομως οι ναυαρχίδες.. Τα υπόλοιπα δεν τα θεωρώ και τίποτα το ιδιαίτερο … Και άλλων μεγάλων εταιριών γενικά τα mid range δεν τα θεωρώ τίποτα το ιδιαίτερο, προτιμώ να πάρω κάτι κινέζικα σε καλύτερες τιμές και χαρακτηριστικά.. Επίσης με εκνευρίζει οτιδήποτε αντιπροσωπεύει η Apple για πολλούς λόγους που δεν θα κάτσω να αναλύσω εδώ..αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει σεβασμό σαν εταιρεία ή κατασκευαστής και επισης δεν σημαίνει ότι θα βγαίνω και θα κράζω… Συνέχεια »

NIKOS90

Καλα ενταξει μην τρελενεστε κιολας με τα benchmarks. Δειχνουν μια εικονα του κινητου αλλα δεν ειναι και απολυτη, ας πουμε το g3 που ειχα δεν ηταν πρωτο στα benchmarks αν και επαιζε γυρω στις 42 με 44 χιλιαδες αλλα δεν ειχα κανενα θεμα με την ταχυτητα του. Τωρα πηρα το s6 οχι γιατι ειναι πρωτο στα benchmarks ασχετα αν εβγαλε 68 χιλιαδες αλλα γιατι ειναι το πρωτο κινητο που μου αρεσε τοσο και ζηλεψα εδω και χρονια. Ontopic το z3+ ειναι πολυ ομορφο και ποιοτικο αξια ναυαρχιδα πιο πανω απο g4 και m9 κατα την γνωμη μου το μονο φαουλ εινο οτι εγινε πιο λεπτο ακομα και μικρυνε η μπαταρια του, αν και η sony κανει πολυ καλη δουλεια καθε φορα με την μπαταρια. Παντος εγω θα προτιμουσα το s6 να ειναι λιγο πιο παχυ και να εχει 3000mah μπαταρια.

giannisanag

Εχω ξαναπει οτιδεν ειμαι fanboy αλλα κακα τα ψεμματα υπαρχουν καποαι facts 1.τα benchmark ειναι αντικειμενικα δεν ειναιαντιπροσωπευτικα της καθημερινης χρησης ενος κινητου αλλα επειδη υποβαλλουν στο ιδιο τεστ ολεςτις συσκευες τα αποτελεσματα ειναι ΣΥΓΚΡΙΣΙΜΑ. ετσι πχ στο antutu το ζ3 τρωει στο κεφαλι 10000 ποντους απο το ζ3+. Αυτο δειχνει βελτιωση 2. Το note 3 μου φιλε one ενα χρονο στα χερια μου χτυπαει 44000 στο antutu και καποια νουμερα του ειναι κοντα και καποια πιο πανω απο πιο καινουριες συσκευες 3. Η samsung εκλεψε στα benchmark και τοτε θεωρουσατε ολοι πολυ σημαντικα τα benchmark. Απο τοτε βγηκαν καινουριες version των bencnmarks που το λυνουν αυτο 4.η samsung ειναι προφανες οτι με τον exynoς πεταει και η μονη απο τα android που στεκεται φετος απεναντι απο την apple (η sony σε χρονικο σημειο που ερχονται note 5 και 6s βγαζει Z3+, η htc άπατη, η lg με 808 απεναντι σε exynos και 6s). Αυτη ειναι η διαψορα αναμεσα σσ εταιρειες με ανεπτυγμενο mobile τμημα ειτε σε hardware (samsung) ειτε σε software (apple) και τις αλλες.φωτεινες εξαιρεσεις η Huawei με τους kirin που μακαρι να αναλαβει το nexus η απολυτη κοντρα για το τελος του 2015: Ναυαρχιδα lumia με windows… Συνέχεια »

vasilist

Απορώ γιατί πρέπει κάποιοι να χαλάνε τόσο ενέργεια στο να υπερασπιστούν μια εταιρεία…
δεν φτάνει η Sony για τα αποτελέσματα δυστυχώς αλλά ο sd810 έιναι τρελό fail λόγο θερμοκρασίας και αναγκάζεται να πέσει στα 1.5 ghz για να μην πάρει φωτιά το τηλέφωνο.
Το σημαίνει αυτό? Πολύ απλά πως σε απλή χρήση θα έχει σχεδόν ιδια απόδοση με τον exynos της Samsung και το s6 αλλά σε μεγάλες CPU intensive tasks θα πέφτει πολύ η απόδοση του λόγο throttling και θα χάνει πολύ απόδοση .
απλά μαθηματικά είναι, αν δεν το ζορίζεται το τηλέφωνο θα πετάει μιας και θα δουλεύει στο φουλ ,αν το ζορίζεται τότε χάνεται απόδοση.
και πριν βγει κανένας ημιμαθής και πει ότι δεν ανεβάζει θερμοκρασία ψάξε και δες πριν μιλήσεις ,θερμοκρασία δεν ανεβάζει για τι πέφτει πολυ η απόδοση του για να μην καεί το τηλέφωνο.

Γιώργος

Για γέλια και για κλάματα η πρόταση της Sony ως συνήθως , σαν το Z3 το οποίο με το ζόρι έφτανε στο Antutu το Note 3 που είχε παρουσιαστεί ένα χρόνο πιο πριν.

One

@Γιώργος εχω δει Νοτε 4 σημερα να σερνεται όταν το χρησημοποιεις ενώ το δικο μου Ζ3 Compact να πηγαινει σφαιρα μπροστα του. Τα bentchmarks είναι μια απατη και εχει αποδηχθει αυτό από την εμπειρια χρησης του κινητου. Οσοι ακομα τα πιστευουν τοτε είναι απλα θυματα…

Γιώργος

Και τα benchmark απάτη είναι? Και οι οθόνες QHD απάτη , και το OIS απάτη κτλ κτλ. γενικά όσο πιο πίσω μένει η Sony τόσο θα βλέπουμε ως άψογα κινητά με οθόνες 720p και σχεδιασμό 3ετίας.

Dimitris

Λοιπόν μάγκες δεν υπάρχει καλύτερο και χειρότερο κινητό πάρτε το επιτέλους χαμπάρι. Όσοι από εμάς έχουμε ναυαρχίδα οποιασδήποτε εταιρίας, αυτό πρακτικά σημαίνει πως είχαμε την οικονομική δυνατότητα να διαλέξουμε οποιαδήποτε από αυτές, απο εκεί και πέρα ο καθένας διαλέγει την συσκευή που θεωρεί καλύτερη με βάση τα δικά του κριτήρια. Εγώ όταν διάλεξα το κινήτό μου ήθελα μία συσκευή που να μην κλείνει απο μπαταρία στη μέση της μέρας και να την πέρνω μέσα στο Jacuzzi να πλατσουρίζω. Δεν ήθελα ούτε 10κ παραπάνω στο Antutu, ούτε qhd οθόνη. Συνεπώς διάλεξα το ζ3, για μένα ήταν η καλύτερη επιλογή με βάση τα κριτήρια αυτά. Από την άλλη ο αδερφός μου ήθελε μια συσκευή για να λέει ότι την έχει ”μεγαλύτερη” στο Antutu και να έχει qhd οθόνη, κάτι που εμένα με αφήνει παντελώς αδιάφορο. Μιας και ούτε μετράω stats, ούτε καθομαι με μεγεθυντικό φακό να δω τα pixels. Θέλω τώρα να με πείτε όλοι εσείς οι καμένοι εδώ μέσα, που κάνετε λες και υποστηρίζεται ομάδες ποδοσφαίρου, ποιος έκανε την λάθος επιλογή, εγώ ή ο αδερφός μου ή και οι δύο; Πήραμε και οι 2 αυτό που θέλαμε, αυτό που ήταν καλύτερο για ΕΜΑΣ. Για μένα το νότε θα είναι πάντα ένα… Συνέχεια »

NIKOS90

+1 @Dimitris

godfavour86

@Dimitris, Μπράβο ρε φίλε, όπως είπες ο καθένας παίρνει κινητό με βάση, τις ανάγκες του και το τη του αρέσει εμφανισιακά, που είναι και τα σωστά κριτήρια και πιστεύω – γνώμη μου, οποίος παίρνει κινητό με βάση τα αποτελέσματα και τι λέει ο καθένας, κρίμα αλλά ακυρώνει μόνος του τον εαυτό του και γίνεται καθοδηγουμενος, λες και η SONY θα πεινάσει μια εταιρεία γίγαντας όπως την αναφέρουν όλοι έξω, που επεκτείνεται σε πάρα πολλούς διαφορετικούς τομείς.

giannisanag

Κανεις δεν λεει σε κανεναν τι να παρει. Ο καθενας αποφασιζει συμφωνα με τις αναγκες του Αυτο ειναι σιγουρο. Κανουμε ομως κουβεντα ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ και αυτο επισης κανεις δεν μπορει να πει σε κανεναν να μην το κανει τα specs που τοσο υποτιματε οσοι fans (τωρα της sony σε αλλα τοπικ αλλων εταιρειων) εχουν κοστος: 1. Οι mediatek ειναι πιο φθηνοι απο τους qualcomm, ο 808 ειναι πιο ακριβoς απο τον 810 και ο exynos ειναι in house αλλα κουβαλα κοστος εξελιξης . 2. Η αδιαβροχοποιηση επισης εχει κοστος 3. Μια “αχρειαστη” 2k οθονη κοστιζει ακριβοτερα απο μια FHD 4. Ta gb πανε 100αρικο στην τελικη τιμη ανα 32αδα 5 .η μεταλλικη κατασκευη, το gorilla glass, οι καινοτομιες τυπου edge επισης εχουν κοστος 6. Τα benchmark “μετρανε” οτι ειναι αξιοπιστα μετρησιμο σε ολα και δινουν μια εικονα αποδοσης. Οταν λοιπον βλεπω οτι μια εταιρεια: 1. Δεν κανει καποιο σημαντικο βημα εξελιξης σε υλικα και σχεδιαση σε σχεση με αλλες καταλαβαινω οτι το κοστος παραγωγης της ειναι χαμηλοτερο 2. η αποδοση της στα μετρησιμα και συγκρισιμα χαρακτηριστικα ειναι μετρια 3. δεν χρησιμοποιει ιδιαιτερα ακριβη (2κ ddr4 κλπ) τεχνολογια (την αδιαβροχοποιηση την εχει αποσβεση) βγαζω το συμπερασμα οτι εχω να λανω με… Συνέχεια »

Conx

Θα παρακαλούσα να μην λέει ο καθένας οτι θέλει για τις τις Quad hd οθόνες και οτι κάνουν render τα games σε 2560×1440…σχεδόν όλα τα games γίνονται render σε 720p και 1080p οπότε δεν έχει σχέση η ανάλυση του κινητού…αλλά σε τι ανάλυση γίνεται render το game. Aν είναι δυνατόν τόσα χρόνια να διαβάζετε τεχνολογικά site και να γράφετε τέτοια πράγματα..

Ιωάννης jb

giannisanag.. Τι προσπαθείς να πεις ρε μεγάλε?? ώπα δλδ.. που η sony δε κάνει βήματα μπροστά!!
Βήμα μπροστά δεν είναι η 2k ανάλυση ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΥΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ!!!!
Σου είπε κανείς ότι η τεχνολογίες που βάζει η Sony στην fhd ανάλυση δεν έχουν μαγάλη αξία?
Γιατί αμα σου είπε πες μου κι εμένα να ξέρω…
Τα gb 32 είναι στο z3+ και micro sd….
Ο 808 πιο ακριβώς απο τον 810 νομίζω τη πέταξες πάλι!!!!!!
ddr4 αν δε κάνω λάθος μόνο η samsung έβαλε!!!
Τα υλικά του z3+ είναι απο τα πιο premium…. (Αυτό το βάζεις και στα βήματα μπροστά, 2 γενιές πίσω στο z2 τα υλικά έχουν διαφορές)

Και έρχομαι τώρα στα πραγματικά βήματα μπροστά….
Αδιαβροχοποίηση συσκευής, με αδιάβροχα τα usb port και mini jack
Ξερεις πόσο κοστίζουν αυτά ρε έξυπνε που μας λες τις βλακείες σου παραπάνω?????
Stereo front spekers για μέγιστη απολαυση του χρήστη σε multimedia εφαρμογες
Ελαφρύ, καλαίσθητο και πρακτικό ui για να μη υπάρχουν κολλήματα
Μέγιστη συνδεσημότητα συσκευής
Γρήγορο interface, βολικό παρά τις 5+ ίντσες, λεπτό με σωστό βάρος και ίσως τα καλύτερα hands free που κυκλοφορουν στην αγορά για μέγιστη ποιότητα ήχου

giannisanag

Πρωτον: μιλα καλυτερα δεν με ξερεις δεν σε ξερω κανουμε συζητηση. Τα “μεγαλε” και τα υπολοιπα στην καφετερια που θα μοστραρεις το ζ3+

Δευτερον εκ παραδρομης το λαθος για τον 808

Τριτον: δεν συγκρινεις φανταζομαι τα υλικα του s6 και το δερμα του g4 (και ως καινοτομιες σε σχεση με τους προκατοχους τους ) με το Z3+

Τεταρτον: αδιαβροχο ηταν και το Ζ1. Που ειναι η καινοτομια και τα βηματα μπροστα.

Ξαναγραφω: ερχεται iphone 6s nexus με android mκαι wp 10 ναυαρχιδα

Ιωάννης jb

giannisanag.. Ειδες τι ωραία απο εκατό πράγματα που αράδιασες παραπάνω πήγες στα 2-3?? Εξυπνάκια γιατί τέτοιος είσαι! Εννοείτε πως συγκρίνω τα υλικά και εννοείται ότι κοστίζουν περισσότερο μπορεί όχι απο το s6 αλλα απο g4 100% Το ότι η sony τα χρησιμοποιεί εδω και 2+ χρόνια δε λέει κάτι, πολύ απλά είναι μπροστά στο συγκεκριμένο τομέα!!!! το ότι η samsung το τελευταίο χρόνο το αντιλήφθηκε και έβαλε και αυτήν premium υλικά είναι μια αρχή το δερμα του g4 και αυτό είναι μια αρχή αλλά σε καμια των περιπτώσεων δε φτάνει την αξία του z3+…. Για την αδιαβροχοποιήση το ανέφερα και παραπάνω αλλά μάλλον βιάστηκες να μου τη πεις! ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ… ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ Η SONY ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ MINI USB PORT Κάτι τέτοιο μπορεί εσυ να έρθεις και να μου το πλασάρεις σε 1-2 χρόνια ως καινοτομια τις lg ή της samsung??? Ξαναγράφω: αυτά που μετράνε και αν…. λέω ΑΝ τα έχουν τα επερχόμενα κινητά που λες και απο τώρα πριν καλα καλά κυκλοφορήσουν και τα δεις θαυμαζεις, λες και είσαι κανα πρόβατο, τότε πρώτος θα βγω και θα παραδεχτώ ότι είναι καλά-καλές συσκευές Μεχρι τότε βλέπουμε και όπως είπα παραπάνω Ξαναγράφω: Πραγματικά βήματα μπροστά…. Αδιαβροχοποίηση συσκευής, με αδιάβροχα τα usb port… Συνέχεια »

giannisanag

Περα απο την τεχνολογια εισαι και ασχετος με τα οικονομικα.
Τα στερεο ηχεια η αδιαβροχοποιηση ειναι χαρακτηριστικα που η sony (με εξαιρεση το αδιαβροχο jack) τα ειχε απο το Ζ1. Αρα τα χει κανει αποσβεση με τις πωλησεις της. Και αφου μου τα βαζει και στο Μ4 (αδιαβροχοποιηση) αρα δεν ειναι και ιδιαιτερα ακριβα χαρακτηριστικα. Το ιδιο ισχυει και για το ui.

Οταν ο αλλος μου βαζει 2κ οθονη του κοστιζει και μου την πουλαει ακριβα. Η σοny τι πουλαει ακριβα;
Σωστη απεικονιση;;; ετσι γενικα;;; s6, g4, iphone 6. Αυτα σου φθανουν για σωστη απεικονιση;
Το οτι η καμερα του iphone6s μπορει να βγαζει καλυτερες φωτογραφιες και βιντεο απο τη ναυαρχιδα σου το χεις δει; η καμερα του g4; ναι εξεχουν αλλα s6 και iphone ειναι ΟΜΟΡΦΑ!!!
Για το ui της sony δεν θα σχολιασω. Το tw ειναι βαρυ αλλα εχει features που δεν τα ονειρευεσαι. Και εννοειται οτι προτιμω να γυρισω στο ios (που απλα δεν μου κανει οσα θελω) παρα να χω android με το ιδιο βαρετο ui της sony.

Ιωάννης jb

Ρε φίλε να σαι καλά με έκανες και γέλασα!!!!
ακου εκει απόσβεση και ποιός είσαι ρε που ξέρεις ότι έκανε απόσβεση η sony, ο λογιστής τις??
Η άλλες εταιρίες τι αποσβέσεις κάνουν??
Δεν είναι ακριβά επειδή τα βάζει στο m4?? Α εσύ χαραμίζεσαι
Ε δε μπορεί μόνο η sony να τις κάνει τις αποσβέσεις? η άλλες εταιρίες δε κάνουν τίποτα??
έλα πες τίποτα ακόμα να γελάσουμε…. οικονιμικάρα μου εσυ!!!!
Η sony τα διπλά ηχεία τα έβαλε πέρυσι, στο xperia z2… αδιαβροχοποιημένο mini jack έχει απο το xperia z και απο φέτος με το xperia z3+ έχει και αδιάβροχο mini usb….
Ελα ρε φίλε έχεις αναλάβει τα λογιστικά τις και δε ξέρεις τι έβαλε που?? Ντροπή σου
Κοίτα μη σε απολύσουν και τρέχεις να βρεις δουλειά μετά!!!!
Καλά ρε συ με ρωτάς τώρα άλλα κινητά που έχουν σωστή απεικονιση αν μου κάνουν???
Εμένα μπορεί να με χαλάει κάτι άλλο σε αυτά… και αντικειμενικά το ui τις sony είναι κορυφή!!!!!
Α και που σαι η κάμερα του iphone είναι στο ίδιο επίπεδο με το z3 και το τι σου αρέσει λέγεται υποκειμενικότητα δε πάει να πει ότι ισχύει κιόλας

giannisanag

Τελευταιο σχολιο γιατι εισαι η τυφλωμενo fanboy η ασχετος τελειως.
Θα στα ξαναγραψω σε οσο πιο απλα ελληνικα γινεται.
1. Οτι θες μπορεις να αγορασεις ειναι καθαρα υποκειμενικο.
2. Οποια οθονη θες μπορει να σε βολευει επισης καθαρα υποκειμενικο
3. Ομως οταν ο ενας επενδυει απο το 14 στο 15 σε καλυτερα υλικα , ο αλλος σε καλυτερη οθονη και καμερα και ο τριτος απλα μου δινει upated τα περσινα και τα προπερσινα (τα οποια ειναι πολυ καλα αλλα δεν ειναι κατι νεο πλεον) τοτε οι 2 πρωτοι δικαιουνται να πουλανε ακριβοτερα γιατι επενδυσαν ενω ο τριτος απλα φρεσκαρε.
4. Η κριτικγ μου δεν παει σε εσενα που θα το αγορασεις αλλα στη sony που εμπορικα προσφερει ξαναζεσταμενο Ζ3 στη χρονια που αναμενεται σφαγη στις ναυαρχιδες. Αυτο δειχνει ξεκαθαρα οτι δεν επιθυμει να κοντραριστει μαζι τους.θα ηθελα ομως αυτο να αντικατοπτριζεται στην τιμη καθως το ζ3+ δεν δικαιολογειται να πλησιαζει την τιμη των G4, 6, s6

giannisanag

“……να μη λές χαζομάρες για μια εταιρία που αυτή τη στιγμή προσφέρει τη πιο ολοκληρωμένη λύση σε smartphone σε ολόκληρο το πλανήτη ( η sony στον πλανητη και η samsung στον galaxy ε;)
όχι ότι είμαι μέτοχος, ούτε φαν (ουτε που μου περασε απο το μυαλο κατι τετοιο), απλά την παραδεχομαι γιατι τη θεωρώ και είναι κορυφή στα θέλω μου (πανω απο ολα αντικειμενικοτης) !!!!….”

Τελικα η σονυ ειναι σοφη στο θεμα της αδιαβροχοποιησης….. αντιθετα με την apple που εχει προβατα σε κοπαδια η sony φαινεται οτι εχει λουτσους σε ιχθυοκαλλιεργειες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.