Sony Xperia Z3, φωτογραφίζεται σε μαύρο χρώμα

Αρχές Ιουλίου είδαμε τις πρώτες φωτογραφίες του Sony Xperia Z3 δίπλα δίπλα με το Sony Xperia Z3 Compact, τα οποία εμφανίστηκαν σε λευκό χρώμα. Η συσκευή εμφανίζεται σε νέες φωτογραφίες αλλά σε μαύρο χρώμα. Aπό θέμα design η Sony δεν μοιάζει να έχει κάνει αλλαγές σε σύγκριση με το Sony Xperia Z2, αν και δεν περιμένουμε να το κάνει σύντομα.

Η παρακάτω συσκευή είναι L55t μοντέλο το οποίο όπως φαίνεται προορίζεται για την Κίνα και όσον αφορά στα χαρακτηριστικά έχει Android 4.4.4 KitKat και Qualcomm Snapdragon 801 επεξεργαστή χρονισμένο στα 2.5GHz. Στην πίσω πλευρά έχει την ίδια 20.7MP G Lens κάμερα που έχει το Z2. Όσο για την οθόνη δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι 1080p ή Quad HD.

Πολύ πιθανό να δούμε τη συσκευή να ανακοινώνεται τον Σεπτέμβριο στην IFA 2014 μαζί με το Xperia Z3 Compact, άρα έχουμε ακόμη 2 μήνες μπροστά μας.

sony xperia z3 φωτογραφίες, Sony Xperia Z3, φωτογραφίζεται σε μαύρο χρώμα

sony xperia z3 φωτογραφίες, Sony Xperia Z3, φωτογραφίζεται σε μαύρο χρώμα

sony xperia z3 φωτογραφίες, Sony Xperia Z3, φωτογραφίζεται σε μαύρο χρώμα

sony xperia z3 φωτογραφίες, Sony Xperia Z3, φωτογραφίζεται σε μαύρο χρώμα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tiamat

καλως το μπεζελοφωνο..

ιδιος επεξεργαστης,ιδια καμερα,ιδια σχεδιαση,ιδια μπεζελ,ιδια ραμ(ποιος πιστευει θα παει πανω απο 3?), δηλαδη εβγαλε το z3 απλα για να λυσει την υπερθερμανση της καμερας στο προβληματικο z2?

kostas

πολυ πρωτοτυπο κινητο μπραβο sony παλι εκανες την διαφορα μαζι με την samsung

Θάνος

Βλέπω έχει και κάμερα ίδια με Z2 και φαίνεται να είναι ίδιος σχεδιασμός.

Rizo

Θα συμφωνήσω με όσους πούνε ότι βγάζει κινητό κάθε 6 μήνες (μπορεί και να είναι αυτή η τακτική τους), αλλά τουλάχιστον θα βελτιώσουν το μόνο πράγμα που με ενοχλούσε..τα bezels!
+ θα πέσει η τιμή από το z2 για όποιον θα ήθελε εκείνο.
Οπότε καλοδεχούμενο από εμένα… Να μικρύνει λίγο σαν συσκευή!

Χάρης

Είναι ξεκάθαρο ότι η Ευρωπαική Έκδοση του κινητού δεν θα είναι έτσι. Ούτε σε Design ούτε σε χαρακτηριστικά.

Darth

τι samsung τι sony και τι lg(ναι φετος έκανε την γκαφα με το g3)…………

Γιάννης

Tiamat+1
Απλά διορθώνει τα προβλήματα του Z2 , σε προδιαγραφές παραμένει ίδιο.Ο Darth προφανώς θα προτείνει για άλλη μια φορά να τρέξουμε να αγοράσουμε κανένα Shaomee , αλλά όχι με μεγάλη οθόνη , το μεσαίο μοντέλο.

Tyhmä

Και ποια η διαφορά από το Ζ2; Αν το πάρει κάποιος κάτοχος του Ζ2 δε θα δει καμιά αναβάθμιση, βέβαια θα πέσει η τιμή του Ζ2 και θα είναι καλό για μας αυτό.

Someone

Καλά μας trollαρει η Sony; Δηλαδή τι διαφορές έχει από το z2; Στην ουσία το μόνο που αλλάζει είναι το όνομα…

Haris M.

ακου Κωστα διαβασα :Ειδηση της τελευταις στιγμης :Καταργησαν τα Windows 7 στιν Βραζιλια
ειναι αλήθεια ψαξτε το

sosimple

Μπεζελοφωνο!! Χα χα.. Οντως κανονικα τα σονυ ετσι επρεπε να λέγονται. Αυτο ειναι το σημα κατατεθεν τους.. Με εκανες και γελασα, νασαι καλα μονο γι αυτο..

j

@haris.m εγω που το ειδα στο fb νομιζα πως εκαναν πλακα επειδη εφαγαν 7 γκολ (για αυτο και τα windows 7 και οχι αλλη εκδοση) Τωρα αν ισχυει δεν ξερω :p

Haris M.

ok j

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

ΔΩΣΕ ΜΠΕΖΕΛ ΣΤΟ ΛΑΟ….

Panos7GR

Αδιάφορο όσο δεν πάει!

Tom

Ακομα για τα μπεζελ μιλαμε; Θα παει 2016 και ακομα θα παραπονιεστε για μεγαλα μπεζελ ρε παιδια ελεος.

nikos

@Tom ρε συ φίλε αφού θα πάει 2016 και ακόμη η Sony τέτοια μπεζελ θα έχει!Δεν μιλάμε για κινητά 4+ ιντσών αλλά 5,2+ για αυτό και παραπονιόμαστε!Είναι άβολο και αντιεργονομικό!Είδες να κάνει τέτοιο σάλο για το z1 compact?Όχι!Γιατί πολύ απλά μιλάμε για κινητό 4,3″

Tom

Ναι αβολο δεν ειναι οταν ολα τα κινητα ειναι σαν κομοδηνα ο ενας ποντος παραπανω του sony μας πειραξε. Τεσπα απλα οποιος μιλαει και ασχολειτε συνεχεια με μπεζελ πιστευω οτι η ενασχολιση του με τα κινητα ειναι μονο απο φωτο στο ιντερνετ. Ναι οκ θελουμε ενα κομψο και οσο το δυνατον μικρο κινητο γινεται αλλα στον κοσμο του android αυτο που θα πρεπε να ζηταει κανει πρωτο ειναι μια καλη εμπειρια χρησης. Και παλι ολοι μιλανε για speccs αφοριζουν εταιριες που χρησιμοποιουν τον 800 αντι για τον 801 οταν στην πραγματικοτητα ολα ειναι στο λογισμικο. Εγω δεν ασχολουμε ουτε με μπεζελ ουτε με 800 vs 801. Θελω ενα κινητο που να μου αρεσει συνολικα η εμφανιηση και κυριως να εχει μια καλη εμπειρια χρησης οσον αφορα το λογισμικο.

Απλα στο internet δεν μπορει να δεις την εμπειρια χρησης. Spec sheets και μπεζελς μπορεις να δεις, επομενως ασχολουμαστε μονο με αυτα.

nikos

Σε αυτά τα μεγέθη και ο πόντος μετράει…
Για όλα τα υπόλοιπα θα συμφωνήσω μαζί σου,για αυτό άλλωστε έχω και windows phone με καλύπτει σε όλα,πλην κάποιων μικρών εξαιρέσεων στο store…

Takis

Tom (τελευταίο σχόλιο) +1 δεν κοιτάνε την ουσία τα έχουμε πει αυτά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.