Sony Xperia Z3, νέες φωτογραφίες δείχνουν το 7mm προφίλ του

Το Sony Xperia Z3 μέρα με τη μέρα εμφανίζεται σε όλο και περισσότερες διαρροές. Ως κομμάτι των σχεδίων της Sony να λανσάρει ναυαρχίδα κάθε 6 μήνες η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα τον Σεπτέμβριο. Την ίδια περίοδο περιμένουμε τα iPhone 6, Samsung Galaxy Note 4 και BlackBerry Passport.

Οι νέες φωτογραφίες δείχνουν το προφίλ της επερχόμενης ναυαρχίδας της Sony η οποία όπως φαίνεται θα έχει πάχος στα 7mm σε αντίθεση με τα 8.2mm της έτερης φετινής ναυαρχίδας Sony Xperia Z2 και στρογγυλεμένες γωνίες.

Κατά τα άλλα από πληροφορίες του @evleaks, εχθές μάθαμε ότι θα έχει quad-core Snapdragon 801 επεξεργαστή χρονισμένο στα 2.4GHz και Adreno 330 GPU, 5.5 ιντσών Full HD οθόνη, 20.7 MP εξωτερική κάμερα με την G Lens τεχνολογία της Sony, 3GB RAM, 16GB ενσωματωμένη μνήμη η οποία λογικά θα μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD.

Η Sony αναμένεται να λανσάρει το Xperia Z3 κατά τη διάρκεια της IFA 2014 τον Σεπτέμβριο στο Βερολίνο.

sony xperia z3, Sony Xperia Z3, νέες φωτογραφίες δείχνουν το 7mm προφίλ του

sony xperia z3, Sony Xperia Z3, νέες φωτογραφίες δείχνουν το 7mm προφίλ του

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
fotis balopitas

Ωραιο φενεται αλλα τι να το κανεις αμα ειναι το ιδιο με το z2.Μαλλον παω για iphone 6 με τις 4.7 ιντσες οθωνη

aris

Δυνατα specs αλλα κλασσικα τσιμουδια για τη μπαταρια,το καρτελ καλα κρατει..γιατι μια απο τις top εταιριες αν εβγαζε τη ναυαρχιδα της με διπλασια αυτονομια..και εστω 2mm παχυτερο προφιλ..θα τους ειχε εξαφανισει τους ανταγωνιστες,ελπιζω να διαψευστω οταν μαθουμε επισημα τα specs.

nikos

Α δηλαδή δεν φτάνει που τα specs θα μείνουν ίδια,θα πάει και στις 5,5”?Και σε συνολικό μέγεθος να φανταστώ θα ξεπερνάει τα 6ιντσα!Καλά κρασιά κυρία sony…

tiamat

μου εχει σπασει τα νευρα πραγματικα αυτη η κατασταση με τη sony. σαν υλικα και design το omnibalance μαρεσει περισσοτερο απο καθε αλλη εταιρεια και το μονο που περιμενω και ολο περιμενω και ολο περιμενω ειναι να βγαλει μια ριμαδιασμενη απροβληματιστη ναυαρχηδα χωρις μπεζελ !

ποσο πια να περιμενω? το 2020 ειναι καλα ??

με moto g2 δικαρτο με βλεπω φετος! και μονο οταν θα βγει κατι πραγματικα καλο θα το αλλαξω…

Makis

“Καλά” κάνει πάντως που βγάζει κάθε 6 και δεν κάθεται να περιμένει πότε θα βγει ο επόμενος επεξεργαστής 801, 805 κλπ…και να είναι πάλι πίσω γιατί κάποιος 2 μήνες αργότερα έβγαλε κάτι καλύτερο, και άντε περίμενε ένα χρόνο να τον ξεπεράσεις…. Άσε που πέφτουνε και οι τιμές των προηγούμενων γρηγορότερα. Όχι ότι θα πάρουμε sony…αλλά λέμε…

tsikitas

Αν είχε στο Ζ2 και Ζ3 είχε μικροτερα μπέζελ θα ήταν κορυφή αφού σε κατασκευή ,κάμερα, οθόνη κ.τ.λ. τα έχει πάει εξαιρετικά η sony

Knight Rider

Tα ιδια χαρακτηριστικα με το Z2, δεν καταλαβαινω γιατι μετα το Z2 που βγαζουν το Z3 να εχουν ιδια χαρακτηριστικα ?
Τουλαχιστον ας εβαζε Snapdragon 805 με καρτα γραφικων Adreno 420

Γιάννης

Μπορεί η πολιτική της εταιρείας να παρουσιάζει ναυαρχίδα κάθε 6 μήνες να ενοχλεί αυτούς που θέλουν να έχουν πάντα το πιο πρόσφατο όμως δημιουργεί ευκαιρίες όπως να πάρει κάποιος σήμερα το Ζ (€ 230,60) και το Ζ1 (€ 312,16) (τιμές από το bestprice.gr), μάλιστα σε μια βόλτα από τα public Ηρακλείου εχθές είδε ένα Ζ1 μαύρο € 330 . Έτσι όπως πάνε οι τιμές, μόλις παρουσιαστεί το Ζ3 θα μιλάμε για Ζ σε € 199, Z1 € 270 και Ζ2 € 370 . Τι άλλο να ζητήσει κανείς ?

Γιάννης

Και γιατί να μην αγοράσω το G2 στα 285 (που μπορώ να το χειριστώ και με το ένα χέρι γιατί έχει καλή εργονομία) και να περιμένω πότε θα πέσουν οι τιμές στα μπεζελόφωνα της Sony?

Γιάννης

Είναι υποκειμενικό τι βολεύει τον καθένα. Το Lg G2 είναι κορυφαίο τηλέφωνο με μεγαλύτερη οθόνη ανύπαρκτα bezels και μικρότερο μέγεθος όμως είναι πλαστικό με κουμπιά σε άβολη θέση (πίσω) δεν είναι αδιάβροχο και έχει και αρκετά χειρότερη κάμερα από ένα Z1, επίσης δεν παίρνει κάρτες μνήμης βασικό για κάποιον που θέλει μεγάλα αρχεία στο τηλέφωνο του, κατά τα άλλα είναι εξαιρετικό τηλέφωνο πράγμα που φάνηκε και από τα πρόσφατα οικονομικά αποτελέσματα της LG που μαζί με το G3 απογείωσε τα κέρδη της.

bekouros

Μέτα το Ζ2 είναι πολύ δύσκολο να βγάλει ένα Ζ3 με πολλές αλλαγές αφού το Ζ2 έχει καταφέρει να κερδίσει πολλούς αφού έχει σημαντικές διαφορές στην ποιότητα της οθόνης με Ζ,Ζ1. όποιος έχει το Ζ2 για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα δεν χρειάζεται να αλλάξει smartphone

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.