Sony Xperia Z3+ θα ονομάζεται το ευρωπαϊκό Z4;

Sony Xperia Z3+ θα ονομάζεται μάλλον το μοντέλο Xperia Z4 που ανακοινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα για την αγορά της Ιαπωνίας όταν αυτό κυκλοφορήσει στην Ευρώπη. Αυτό προκύπτει από θήκες για το επερχόμενο κινητό που αναφέρουν χαρακτηριστικά “Xperia Z4/Z3+”.

To Z4 ή Z3+ είναι μέσες άκρες ένα Xperia Z3 με οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810 και μπροστινή κάμερα 5.1 Megapixel.

Sony Xperia Z3+ θα ονομάζεται το ευρωπαϊκό Z4;, Sony Xperia Z3+ θα ονομάζεται το ευρωπαϊκό Z4;

Sony Xperia Z3+ θα ονομάζεται το ευρωπαϊκό Z4;, Sony Xperia Z3+ θα ονομάζεται το ευρωπαϊκό Z4;

Πηγή

Kudos to Moisis

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος

Χα χα χα άλλο τρόπο βρήκε η Sony τώρα θα βγάζει και μισό μισό τώρα μετά θα βγάλει το Z4 μετά z4+ και μετά z5 και πάει λέγοντας!

LeoG3

Οπότε μάλλον είναι η τελευταία ναυαρχίδα της Sony αφού στον υπόλοιπο κόσμο δεν μπορεί να βγει κινητό με το ίδιο όνομα (το Z4 εχει ήδη χρησιμοποιηθεί οπότε δεν γίνεται να ακολουθεί το Ζ3+). Άρα οι φήμες ότι πάει το τμήμα για πώληση ή κλείσιμο ισχύουν.

Nick

Αν και μέχρι να το δω να συμβαίνει δυσκολεύομαι να το πιστέψω, είμαι σίγουρος ότι θα βγουν και πάλι άτομα που την έκραζαν ότι “σκοτώνει” τις ναυαρχίδες της με την 6μηνιαια ανανέωση (και την προετρεπαν να πάει τουλάχιστον σε συνταγή Apple με τα ‘s’ μοντέλα μίνι αναβάθμισης) να κράξουν και αυτή την ενέργεια ΑΝ, τονίζω αν, όντως προβεί σε κάτι τέτοιο παγκοσμίως.

One

Αγαπητη Sony θελουμε ναυαρχίδα κάθε χρονο και οι συσκευές να κυκλοφορούν τις ιδιες ημερομηνίες με τον ανταγωνισμο, και όχι οποτε να ναι. Εγω πιστεύω ότι τελικα θα ονομάζεται Ζ4 γιατι ετσι λεγεται και στην Ιαπωνια αλλα πρεπει επιτέλους να λυσει το θεμα κάθε ποτε θα κυκλοφορεί και νεα συσκευη.
Για το σχεδιο δεν με ενοχλεί και τοσο γιατι αμα ηταν ετσι και η iPhone που εχει κάθε χρονο το ιδιο σχεδιο θα ειχε πατωσει ενώ δεν το βλέπεις αυτο. Και στη τελικη στα Sony βλέπεις πιο πολλες αλλαγες κάθε χρονο απ’ οτι στα iPhone.

Nick

@sotiri ΒΛΕΠΕΙΣ ΘΕΜΑ ΓΙΑ SONY ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΖΕΙΣ????? ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ…ΜΑΛΛΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ…ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!

Impressive-Instant

Η όλη ιστορία με τη νέα ναυαρχίδα τής Sony και τα σχόλια που γίνονται, μου θυμίζουν συζητήσεις και επίπεδο “μεσιμεριανών” εκπομπών… Ο καθένας σε όποια φήμη βγαίνει λέει το μακρύ του και το κοντό του. Καλό θα είναι να επεξεργαζόμαστε πρώτα αυτά που διαβάζουμε. Όσο υπάρχουν μόνο φήμες και τίποτα επίσημο, καλό είναι να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί και όχι να προβαίνουμε σε τελεσίδικες απόψεις.

Νίκος

Βρηκα επιτελους ενα λογικο ατομο σε αυτο το site ονομαζομενος Imperessive-Instant.Επιτελους.

One

@Impressive-Instant “φημη” ηταν οτι θα ανακοινωθεί στις 20 Απριλιου στην Ιαπωνία και τελικα αποδείχθηκε σωστή, οπως και οι φωτογραφίες πριν μερικούς μηνες που έδειχναν την αδιάβροχη θυρα usb και επαληθεύτηκαν. Και επιπεδο μεσημεριανών εκπομπών ειναι αλλα τηλέφωνα που λενε φημες και στο τελος παρουσιάζουν διαφορετικά πράγματα και ο νοών…νοειτω.

tsagarogiorgis

Οπως και να λεγεται ωραιο ειναι..τα sony ειναι πολυ αξιοπιστα,σιγουρα μπορουσαν και καλυτερα…

dimmis

@Impressive-Instant +1

Α.Ν.

καθένας με τον πόνο του μάλλον απλά σας χαλάει να βγάζει κάθε εξάμηνο συσκευή γιατί πάντα θα είναι καλύτερη από τις υπόλοιπες τώρα για αυτόν με τα κόμπλεξ που θέλει πάντα να έχει το τελευταίο μοντέλο να βρει τα λεφτά να το πάρει

Gus

Εμενα προσωπικά θα μου αρεσε να βγάζει ναυαρχίδα καθε χρονο και ενα ‘plus’ μετα απο εξι μηνες… Παντως πιστεύω πως εκει στη Sony ειδαν οτι με τοσες πολλες ομοιότητες με το z3 δεν θα πουλουσε πολυ και αποφασισαν να το ονομασουν z3, καλη μαγκια ΑΝ τελικα γινει ετσι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.