Sony Xperia Z3+: Επίσημα για την Ευρώπη, κυκλοφορεί Ιούνιο

Ανακοινώθηκε επίσημα το αδιάβροχο Sony Xperia Z3+ (Z3 Plus) και θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη μέσα στον Ιούνιο. Ενσωματώνει μπαταρία 2930 mAh με διάρκεια ζωής 2 μέρες και fast charging που θα σας βγάλει 5.5 ώρες μόνο με δέκα λεπτά φόρτισης. Έχει κάμερα 20.7 Megapixel RS με ευρυγώνιο φακό G Lens και έως 12.800 ISO και μπροστινή κάμερα 5.1 Megapixel με λειτουργία Superior Auto.

Το Sony Xperia Z3+ είναι 4G+, ενσωματώνει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810 (64-bit), μνήμη RAM 3GB, οθόνη 5.2 ιντσών LCD Triluminos με ανάλυση Full HD 1920×1080 pixels και ήχο Hi-Res audio. Θα διατεθεί σε δυο εκδόσεις με μια κάρτα SIM (4G+) και δίκαρτο Xperia Z3+ Dual (4G) και σε τέσσερα χρώματα Black, White, Copper και Aqua Green.

Πρόκειται για την ευρωπαϊκή έκδοση του Sony Xperia Z4 που παρουσιάστηκε πριν μερικές εβδομάδες στην Ιαπωνία. Τρέχει Android 5.0 Lollipop, έχει πάχος 6.9 χλστ., βάρος 144 γρ. και έρχεται με 32GB ενσωματωμένη μνήμη και υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD (έως 128GB).

Sony Xperia Z3+: Επίσημα για την Ευρώπη, κυκλοφορεί Ιούνιο, Sony Xperia Z3+: Επίσημα για την Ευρώπη, κυκλοφορεί Ιούνιο

Sony Xperia Z3+: Επίσημα για την Ευρώπη, κυκλοφορεί Ιούνιο, Sony Xperia Z3+: Επίσημα για την Ευρώπη, κυκλοφορεί Ιούνιο

Sony Xperia Z3+: Επίσημα για την Ευρώπη, κυκλοφορεί Ιούνιο, Sony Xperia Z3+: Επίσημα για την Ευρώπη, κυκλοφορεί Ιούνιο

Sony Xperia Z3+: Επίσημα για την Ευρώπη, κυκλοφορεί Ιούνιο, Sony Xperia Z3+: Επίσημα για την Ευρώπη, κυκλοφορεί Ιούνιο

Sony Xperia Z3+: Επίσημα για την Ευρώπη, κυκλοφορεί Ιούνιο, Sony Xperia Z3+: Επίσημα για την Ευρώπη, κυκλοφορεί Ιούνιο

Sony Xperia Z3+: Επίσημα για την Ευρώπη, κυκλοφορεί Ιούνιο, Sony Xperia Z3+: Επίσημα για την Ευρώπη, κυκλοφορεί Ιούνιο

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

78 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος Ζ1

Επί της ουσίας λοιπόν άλλαξε το SoC. Με μια καλή τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό ίσως έχει κάποια θέση στην στην αγορά. Διαφορετικά δεν το βλέπω καλά.

Αλεκος Α

Τώρα που ολοκληρωθήκαν όλες οι ναυαρχίδες…μάλλον το επόμενο τηλέφωνο μου!
Ξέρω οτι κάποιοι θεωρείτε ξοφλημένη τη Sony mobile, αλλά τέτοιο τηλέφωνο δεν έβγαλαν οι υπόλοιποι..”με μέλλον”

arislp

ωραιο αλλα δηλαδη για να καταλαβω..οταν ελεγε η σονυ οτι θα αλλαξει τακτικη και θα βγαζει μια ναυαρχιδα το χρονο εννοουσε οτι καθε εξαμηνο θα βγαζει το plus μοντελο της??? χμμμμ δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα για τη σονυ…μακαρι παντως να συνεχισει να υπαρχει σε αυτον τον τομεα για πολλα χρονια ακομα…

Giannis yo men

Λιγη βοηθεια! Σορυ για το ασχετο με το αρθρο σχολιο αλλα δεν ηξερα που να απευθυνθω! Λοιπον ειμαι αναμεσα σε lumia 735, lumia 835,galaxy a3 και γενικα οποιο αλλο σμαρτφοουν στο skroutz.gr μεχρι 220€! Δεν μπορω να αποφασισω τι προτινεται? Με ενδιαφερει καμερα και οι δυο βασικα, να ειναι γρηγορο να εχει καλη μπαταρια σχετικα καλη οθονη και να αντεξει και καποια χρονια χωρις προβληματα!

maelko

Ολα καλά, όλα ωραία… Αλλά αυτό τα πάνω κάτω περιθώρια γιατί είναι τόσο μεγάλα και κάνουν το κινητό να δείχνει παντόφλα. Αφού έχει και on screen buttons?

alexandros

@Giannis yo men δεν υπάρχει Lumia 835 😛 εγώ ως χρήστης Lumia εδώ και 3 χρονια θα σου πρότεινα το 830 γιατί έχει παρα πολύ καλή κάμερα και πολύ ωραία οθόνη. Θα αναβαθμιστεί και σε windows 10 … Η μπαταρία του θα σε βγάζει σίγουρα ολόκληρη μέρα και σίγουρα δεν θα αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα .

thanos

@Giannis yo men
μαλλον ενωεις το lumia 830. Ειναι με διαφορα το καλυτερο απο τα υπολοιπα που αναφερεις.
Στο μονο που υστερει ειναι η μπροστινη καμερα. Και απο εμφανιση το θεωρω πολυ ομορφο ειδικα με το πρασινο καπακι!!!
Επισης θα αναβαθμιστει σε windows 10 οποτε θα τρεχει απροβληματιστα και στα επωμενα χρονια

panos

πολυ ομορφες σα συσκευες αλλα αυτα τα μπεζελ αμαν πια ρε σονυ χειροτερη κι απ την αππλε να ουμε και γενικα για να παει καλα χωρις καλη τιμη δε το κοβω πανω απο 550 αρχικη τιμη παει απατο χαλαρα

Νίκος

Μπορεί να είναι ίδιο εμφανισιακά με το z3 αλλά τον 8 πυρήνο και τον 810 επεξεργαστή που φοράει είναι τέλειο!!!!

thanos

Αν και μελλοντικος κατοχος του galaxy s6 θεωρω πως ειναι ισως το πιο ομορφο κινητο που εχει κατασκεθαστει ποτε !!!
Ωστοσο το xperia z που εχω (κυκλοφορισε πριν 3.5 χρονια) ειναι ακριβος το ιδιο τοσο απο μπροστα οσο και απο πισω και εχει μικρες διαφορες περιμετρικα.
Εστι ειναι λογικο το z4 να θεωρειτε απο πολους βαρετο καθως, το 90% των ανθρωπων δεν μπορει να ξεχωρισει πιο απο τα 5 μοντελα (z,z1,z2,z3,z4) ειναι το καθενα

Νίκος

Πάντως την μπαταρία κακός την κατέβασε μόνο και μόνο για να το κάνει πιο λεπτό. Και με τα μικρότερα bezel στα Xperia είναι το Xperia Z3 compact!! Ως τώρα!

dim

Από θέμα marketing πολύ σωστά η Sony δεν το ονομάζει xperia z4 λόγω του ότι θεωρεί ότι είναι ένα xperia z3 βελτιωμένο (και έτσι είναι). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο καταναλωτής να εκτιμήσει την ειλικρίνεια της εταιρείας, και να δεχθεί το τηλέφωνο με διαφορετική προσέγγιση από ότι εάν ανακοινωναν ότι ήταν καινούρια ναυαρχίδα. Αυτό έχει εκτιμηθεί από τα σχόλια όπου έχω διαβάσει.
Βέβαια η σωστή τιμολόγηση κάτω του (G4, S6, M9) θα είναι μεγάλο ατού.

inblx

Αχχ, τι ωραία. Ακριβός όπως τα πρόβλεψα. Το κινητό είναι το ίδιο με διαφορετικό SoC. Και καλά κανει δεν υπάρχει λογος να αλλάξει κάτι.

Ιωάννης jb

Είναι τέλειο (για μένα όχι λόγω του ότι θεωρώ κορυφαίο design αυτό του z2)…
Είναι η πιο ολοκληρωμένη συσκευή που έχει κυκλοφορήσει ποτέ τολμώ να πω…
Ένα μεγάλο μπράβο στη Sony που έμεινε στο fhd και δεν έβαλε την δίχως υποστήριξη από πουθενά ανάλυση 2k…
Τα χαρακτηριστικά, η ποιότητα κατασκευής, το design και οι δυνατότητες το καθιστούν κορυφαία συσκευή και όποιος λέει κάτι διαφορετικό ή δε συμπαθεί την εταιρία ή κοροϊδεύει τον εαυτό του…

vladimiros

Το περιμενα να ειναι το κινητο που ειχε παρουσιαστη στην Ιαπωνια..και συμφωνω με τον dim που το ονομαζουν ετσι και οχι Z4 γιατι αλλιως θα ειχε κραξιμο,λογικα η τιμη του θα ξεκιναει απο τα 650 απλα θα κατεβει γρηγορα η γνωμη μου ειναι,και μαλλον το Ζ4 θα βγει τον σεπτεμβριο γιατι ειχαν δηλωσει καθε χρονο ναυαρχηδα.

Χάρης Τσαγγαλίδης

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΟ ΡΕ ΦΙΛΕ!

LeoG3

Οι επαγγελματίες χειροκροτητές το έβγαλαν ήδη κορυφαίο , χωρίς QHD , χωρίς OIS , με την ίδια ξεπερασμένη πλέον κάμερα , με μικρότερη μπαταρία σε σχέση με το παρελθόν και με τον ίδιο σχεδιασμό που τον έχει βαρεθεί ο κόσμος. Ευτυχώς απο ότι φαίνεται θα είναι η τελευταία φορά που βλέπουμε ναυαρχίδα της Sony γιατί πάει για κλείσιμο και θα γλιτώσουμε απο τους παπαγάλους μια για πάντα.

dim

Εάν ξεκινήσει με 599 ευρώ το xperia z3+ θα πάει αέρας.
Συμφωνώ και με το Βλαδιμηρο ότι το xperia z4 ή xperia z5 θα ανακοινωθεί Σεπτέμβριο με καινούργιο επεξεργαστή της Qualcom και αρκετά διαφορετικό design. Ίδωμεν

XperiakiasT

LeoG3 χαχαχαχαχαχα !! Τι άλλο θα δουν τα μάτια μου…!!!!

Γιάννης σε λέω

Τέλειο!!! Δεν το περίμενα να μου αρέσει τόσο πολύ.

Μια τιμή λίγο πιο κάτω σε σχέση με Galaxy S6, HTC M9 και LG G4 και θα προτιμηθεί θεωρώ, ιδιαίτερα από τους χρήστες που δεν κολλάνε με τις μάρκες.

Fanis

Αν η Sony φανεί έξυπνη κ το ρίξει στην αγορά στα 500-550€ και θα πουλήσει αλλιώς θα πάει ακλαφτο! Προσωπικά ποτέ δε χώνεψα τη σειρά Ζ… σαν πλακάκια μου φαίνονται! Κ είναι όλα να όλα ίδια!!! Dislike…

lefteris t.

Γιατί σε κάθε ποστ (@leoG3) να υπάρχει ένας τρολλερ μα πει την χαζομάρα του?
Το Ζ3 ήταν κινητήρα ο μόνος λόγος που δν το πήρα είναι το ui μιας που προτιμώ stock! Κατά τα άλλα υπέροχη κατασκευή, οθόνη, μπαταρία τρομερή αδιάβροχο,πολύ καλές επιδόσεις και με καλή κάμερα τι άλλο να ζητήσεις από smartphone? Δν υπήρχε λόγος να αλλάξει κάτι ο μόνος λόγος που δν τα πάει καλά είναι η πλέον κκη φήμη τις κ το ναυαρχίδα κάθε 6μηνο

DimitrisZ

Ερωτηση : Αξιζει να δωσω G3 και να παρω Ζ3? Εχω βαρεθει τα λαγκ του UI και την τραγικη μπαταρια…

παπαροκάς tiamat

ΧΑΧΑΧΑΧΑΑ και οταν στηλιτευαμε τα μαυρα,καταμαυρα χαλια της ιαπωνικης εκδοσης τα φανμποι της sony (ναι αυτα τα 20 ατομα που δε γεμίζουν ουτε πουλμαν) μας λεγανε να περιμενουμε την international edition!

,Τωρα που την ειδαμε ΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ!!?

εγω παντως λεω οτι ξεκαθαρα οπως δηλωσαν και επισημα (ασχετα αν μετα βγηκαν να το διαψευσουν για να μαζεψουν το χαμο που προκλήθηκε) η sony τα εχει πια παρατησει και ειναι for sale.
Kριμα για τη κατάντια αυτης της εταιρειας πραγματικα τη λυπαμαι..Πραγματικά!

Γιάννης σε λέω

@DimitrisZ

Α κι εσύ έχεις πρόβλημα με Lag στο G3. Όταν σε άλλο ποστ πριν λίγο καιρό είπα για έναν φίλο μου που αντικατέστησε το G3 του με το Huawei Mate 7, κάποιοι με αμφισβήτησαν. Τους είπα ότι δεν είχε κανένα λόγο το παιδί να πει ψέματα ότι υπήρχε Lag.

Όπως και να έχει δε μου φαίνεται παράλογο το συγκεκριμένο γεγονός για αυτήν την συσκευή, αφού η ανάλυσή της παραείναι υψηλή, σε σημείο που δεν υπάρχει λόγος να είναι.

Γιάννης σε λέω

@παπαροκάς tiamat

Όποιος φανατίζεται με εταιρίες, όποιες και να είναι αυτές, ας ζητήσει βοήθεια από ψυχίατρο.

Είστε αηδία οι πορωμένοι, ένα τεχνολογικό έκτρωμα

DimitrisZ

Φιλε @Γιαννης σε λεω το κινητο εχει τρομερη επεξεργαστικη ισχυ, π.χ. σε ελαφρυ photoshop πεταει αλλα το να μην μπορεις να σκρολλαρεις στα μενου ομαλα και η μπαταρια της μισης μερας δεν ειναι εμπειρια χρησης. Φιλος μου, με κινητο διετιας Full HD (Xperia Z) δεν εχει λαγκ. Μου αρεσει σαν κινητο το G3, αλλα εχει καταντησει αφορητη η κατασταση. Αυτα.

Γιάννης σε λέω

@DimitrisZ

Σαν συσκευή είναι πολύ εμφανίσιμη και το UI πολύ όμορφο θεωρώ. Ακριβώς για αυτά τα 2 που ανέφερες, lag και μπαταρία, την αντικατέστησε ο φίλος μου. Είναι τέτοια η δουλειά του που λείπει πολλές ώρες από το σπίτι, σχεδόν όλη μέρα, και ιδιαίτερα το θέμα με την μπαταρία τον είχε κουράσει πάρα πολύ. Με το Mate 7 τώρα δεν έχει κανένα πρόβλημα όπως μου είπε, επειδή έχει μπαταρία τούμπανο και μέχρι στιγμής δεν έχει παρατηρήσει ούτε lag.

ducatijim

Πολύ όμορφο. Απίστευτα ποιοτικό φαίνεται όπως κ τα z,z1,2,3. Οι υπόλοιποι fun boys ειδικα της ….sammy ας καταλάβουν επιτέλους ότι η εταιρεία που στηρίζουν έβαλε γυαλί κ μέταλλο στα κινητά της μετά από τόσα χρόνια κράξιμο…όσο για αδιαβροχοποίηση κ lag ασε καλύτερα. Όποιος έχει δουλέψει z2,3 ξέρει ότι μιλάμε για “πιστόλια” κινητά χωρίς ίχνος lag κ κορυφαίας ποιότητας. Έχω note 3 k ο πατέρας μου z3. Η διαφορά είναι πραγματικά χαοτική υπέρ του z3. Μπράβο που το είπαν z3+. Το z4 θα τους χαζέψει όλους…. Από ποιότητα μόνο sony k htc σε android.

χαρης

Εγω να ρωτήσω κατι αλλο το z4 η z3+ δεν θα έβγαινε μετα το καλοκαίρι η εχει γινει λάθος στο αρθρο.

@Γιαννης σε λεω
Υπαρχη μια ρυθμιση στο g2 g3 απο το κρυμμένο μενου που μειωνει το λαγκ και αυξανει την ταχύτητα.Στο g2 μου το εκανα και αυξήθηκε η ταχυτητα γιατι λαγκ δεν υπηρχε και δεν το αναφέρω.Στο g3 ομως δεν μπορω να σου πω κατα ποσο μειωνει το λαγκ και αυξάνει ταχύτητα αλλα το g3 ειναι επίσημο πως εχει λαγκ οποτε μην ακους τέτοιους,τους τσούζει που έδωσαν 550€ και πηραν μια λαγκοσυσκευη

DimitrisZ

@Γιαννης σε λεω, γι αυτο γλυκοκοιταω το Z3 τωρα. 3100 mah και Full HD ε δεν θα ειναι καλυτερο; Οσο για το Mate, μου αρεσει πολυ σχεδιαστικα αλλα με 6 ιντσες οθονη λιγο μεγαλο για τα γουστα μου. 🙂

DimitrisZ

@χαρης για πες μας την θερμοκρασια ποσο την φτανει; Ταλαιπωρειται το G3 απο μονο του, μετα απ αυτην την αλλαγη θα ψηνει και αυγα.

χαρης

@DimitrisZ
Νομιζω πως η κατεβαίνει η θερμοκρασία αλλα και παλι ειναι υψηλή.Και με την αλλαγη αυτη παλι ψήνει αυγα και η μπαταρια λες και τη στυβεις πορτοκαλια

pazzo

Το θέλω!! Πολύ όμορφο, λεπτό και ελαφρύ και πανέμορφο το μπλε του χρώμα. όσο για τα κάτω πάνω μπεζελς που λένε πολλοί, σίγουρα θα μπορουσε να γίνει μια προσπάθεια για για να μικρύνουν τα περιθώρια, αλλά γνώμη μου είναι πως έτσι είναι πιο εργονομικό. Το 930 μου δεν έχει on screen buttons, αλλά το back, search κλπ είναι στο κάτω περιθώριο χαμηλά, και η αλήθεια είναι πως δεν με βολευει χειρίζοντας το κινητό με το ένα χέρι. Ότι βολευει βέβαια τον καθένα. Η σειρά Ζ είναι για μένα σχεδιαστικά πολύ εντυπωσιακή. Το ότι δεν αλλάζει το design του αισθητά το βρίσκω αδιάφορο. Και επειδή σπουδάζω πάνω στο design, το design οποιουδήποτε αντικειμένου βγαίνει από τις χρήσεις και τις ανάγκες του. Βρέθηκε η σχεδιαστική φόρμουλα στο πρωτο Z, για μια συσκευή που προτεραιότητα της είναι να είναι λεπτο, να μην προεξέχει η κάμερα, ελαφρύ, αδιαβροχο. Το κάθε επόμενο Ζ πατάει πάνω σε αυτή την φόρμουλα βελτιώνοντάς την και εμένα με καλύπτει αυτό. Θέλω να πω, εντυπωσιακό και το S6 Εdge, εννοειτε, αλλά θυσίασε αποσπόμενη μπαταρία, sd card και άλλα για να το καταφέρει, και έτσι χάνει τον χαρακτήρα του που είχε στα S3 S4 και S5, που για μένα είναι μέγα… Συνέχεια »

MaxPower71

Το κινητο μια χαρα ειναι !! Σε οσους δεν αρεσει μπορουν πολυ απλα να μην το αγοράσουν και να σταματήσουν να κανουν αρνητικα σχολεια για ενα κινητο το οποιο δεν εχει κυκλοφορήσει ακομα… SONY RULES για ακομα μια φορα…

DimitrisZ

@χαρης αν λες το thermal daemon mitigation το δοκιμασα και διαφορα δεν ειδα… Απλα τις τελευταιες μερες η κατασταση με το λαγκ ειναι ανυποφορη…

Panos

Έχω το xperia Ζ3 απο τον Δεκέμβρη και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος σε όλους τους τομείς. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη συσκευή. Για αυτούς που λένε διαφορά για τη Sony το πιο πιθανό ειναι οτι δεν έχουν δουλέψει κάποια απο τις συσκευές της. Όσο για το Z3+ ειναι μια μικρη αναβάθμιση μέχρι να σκάσει το επόμενο που θα γίνει πανικός.

χαρης

@DimitrisZ
Ακου θα πας στο κρυμμένο μενου θα ενεργοποίησης το High Temperature Property OFF μετα απενεργοποιείς το κινιτο ,περιμενεις 15 δευτερόλεπτα το ενεργοποιεις πας παλι στο κρυμμένο μενου και ενεργοποιείς το Thermal Daemon Mitigation OFF το κλείνεις παλι περιμένεις αυτή τη φορα 30 δευτερόλεπτα και το ενεργοποιείς ε τωρα πρεπει να δουλεύει καλυτερα.

ΥΓ. Περιμενε μεχρι να σου ερθει 5.1 μπας και γινει κινητό

One

Βλεπουν οι φαν των σαπιοκορεατικων με τις προβληματικές αναβαθμίσεις Lollipop, τις ανύπαρκτες εγγυήσεις και τις απειρες μπαλαντεζοφορτισεις που εχουν κανει εθνικο σπορ ότι η Sony εβγαλε ανταγωνιστικο κινητο και αρχισαν τα οργανα για να κρυψουν το κομπλεξ κατωτεροτητας τους. Δεν πειράζει ξυδακι!

Sony for ever!

nickos

Μου αρέσουν πολύ η σειρά Z. Απλώς ήθελα να ρωτήσω όποιον ξέρει αν μετά από κάθε αναβάθμιση που παίρνει κολαει. Εχω δει πολλούς με τα low-mid range xperia κ έχουν λαγκ. Αυτό συμβαίνει κ με την σειρά Z?
@Giannis to men θα σ πρότεινα το Lumia 830. Το εχω εδώ κ 4 μήνες κ ειμαι κομπλέ. Ευχαριστημένος από μπαταρία, καθόλου κόλλημα, κάμερα σούπερ, εφαρμογές και μερα περίπου κ κάτι καινούριο!

John

Τελικά το χειρότερο κακό σε κάθε εταιρεία το κάνουν όσοι ασκούν την λιγότερη κριτική και τα βρίσκουν όλα τέλεια. Έτσι αντί να βγάζει καλύτερα προϊόντα βγάζει όλο και χειρότερα , πέφτει σε πωλήσεις και ο κύκλος συνεχίζεται.
Αν έχει μείνει κανείς με καθαρό μυαλό ας διαβάσει αυτό μπας και προβληματιστεί , Android innovation: Sony and HTC risk falling behind even more>>
https://www.androidauthority.com/innovation-dead-android-602529/

takis

Τιμια προταση το z3+ απο sony….
κατοχος g3…. Οσοι του βρισκετε λαγκ μαλλον λαθως κανετε που πήρατε android και οχι iphone/windows…. Ασχοληθείτε λιγο με την συσκευη σας και καντε κανα δυο τρεις σωστες κινησεις και θα πεταει….. Δεν
Φτεει η ριμαδα η αναλυση αλλα το ui δυστηχως… Ολοι αυτοι οι experts που λενε πως φτεει η αναλυση ειδαν κανα review του flex 2???!!!… Περαστε μιαν cm12 στο τελος της μερας αν δεν σας αρεσει οπως ειναι…. Α και για τους κατοχους g3 ερχονται ευχαριστα νεα…. Περιμενουμε 5.1 μεσα στον μηνα…..

Nick

Haters gonna hate (no matter what). Για όσους αναρωτιουνται για την ονομασία, προφανώς το ονομάζει Z3+ διότι περί αυτού πρόκειται, ο μόνος λόγος για τον οποίο το Z3 δεν ήταν η κορυφαία συσκευή στην αγορά εδώ και 5 μήνες περίπου ήταν πολύ απλά το γεγονός πως ακολούθησαν τα επόμενα μοντέλα των ανταγωνιστων με (όπως είναι φυσιολογικό) νεότερους επεξεργαστές 64bit – Snap 810, Exynos – και γενικώς υστερουσε ως το καλύτερο της Sony σε specs και μόνο. Θεωρώ κουτό να ονομάσει την επόμενη ναυαρχίδα Z5, πρέπει – και θα το κάνει – να βγει κανονικά Z4 παγκόσμια έκδοση τον Σεπτέμβριο. Ποτέ δεν υπήρχε στην πραγματικότητα θέμα Sony, απλά η μάζα στην πλειοψηφία της έπεφτε μόνο στην Sony επειδή ήταν η μόνη που δεν ‘κρυβοταν’ αλλάζοντας κανονικά κάθε 6 μηνες ναυαρχίδα. Το ότι οι Κορεάτες έβγαζαν και βγάζουν κάθε μήνα σχεδόν 15 διαφορετικές εκδόσεις σε S4,S5 -και τα ίδια θα κάνουν και με το S6- με ακόμη καλύτερα SoC, κλπ δεν το βλέπει σχεδόν κανένας ας πούμε. Οκ υπερβαλω (συνειδητά μπας και ξυπνησετε) λιγάκι για τους μήνες και τον αριθμό των εκδόσεων, απλά θέλω να πω πως με εξαίρεση την Apple όλες οι υπόλοιπες μεγάλες θέλουν και επιδιώκουν να έχουν ριγμενη στην… Συνέχεια »

Φώτης

Ας το Thanos@ το πιο όμορφο ειναι το huawei mate 7..Μιλάμε για κόσμημα..Αλλα κ το z 3 ειναι φοβερο για να λεμε κ την αλήθεια..

lefteris

To LG G3 για να γίνει κινητό πρέπει να το ρουταρεις και να του αλλαξεις τον governor της cpu σε conservative και τον io scheduler σε on demand. Πάλι δεν είσαι 100% lag free αλλά τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Και εγώ εν συνεχεία αλλαζω και launcher. Με τα thermal mitigation και htp το κινητό παίζει με θερμοκρασίες.
Το Ζ3+ όμορφο μεν, απροβληματιστο σίγουρα όπως όλα τα Ζ αλλά πλέον αδιάφορο

LeoG3

Το LG G3 στις παρτίδες από Ιανουάριο και μετά δεν έχει κανένα πρόβλημα θερμοκρασίας , και έχει και QHD , OIS , laser auto focus και άλλα τεχνολογικά επιτεύγματα που η Sony δεν θα τα βάλει ποτέ σε κινητό λόγω κλεισίματος του τμήματος κινητών (τo “Z” έχει προέλθει από το Zero sales).
Πάω να διαβάσω άρθρα για καμία μάρκα που έχει μέλλον τώρα (Huawei , Lenovo , LG , Samsung κτλ) και αφήνω τις πεθαμένες (Sony , HTC , Nokia κτλ).

ΛΒ

Η Apple έχει τα μεγαλύτερα μπέζελ είναι εξάλλου γνωστό, αλλά η διαφήμιση το κάνει αόρατα. Μάλιστα έχει πολύ ωραίο άρθρο το συγκεκριμένο σάιτ και δείχνει το Z3 ότι είναι σε καλή κατάσταση σε θέμα μπέζελ. Κατί βέβαια γνωστό και αυτό.

https://techblog.gr/mobile/smartphones-screen-to-body-ratio-4362/

Ιωάννης jb

LeoG3.. Άλλη μια φορά άμα πεις τη καραμέλα σου θα σε βρίσω κι ας μου το σβήσει ο Κώστας!!! Μιλάμε δε παίζεσαι…
Πήγαινε κοιτάξου σε κανένα γιατρό θεοτρελε

Γιάννης σε λέω

@Ιωάννης jb @LeoG3

Σταματήστε να μαλώνετε. Θα φανώ αντικειμενικός και με τους δυο… Φαίνεται ότι ο πρώτος αγαπάει τη Sony και ο δεύτερος τη μισεί.

Αγαπητέ LeoG3, εμένα που πέρασαν από τα χέρια μου κινητά της Samsung, της Huawei, της Sony, της Motorola και της Microsoft, άκουσε με… Για τη μεγαλύτερη πλειονότητα των καταναλωτών παίζει πρωτεύοντα ρόλο η ομαλή λειτουργία ενός τηλεφώνου, πράγμα που πολλοί χρήστες που έχουν G3 λένε το αντίθετο. Ναι είναι όμορφο, ναι μου αρέσει το UI, αλλά αν λαγκάρει λόγω της αχρείαστης, επί της ουσίας, πολύ υψηλής ανάλυσης που έχει τι να το κάνω? Επίσης θα πρέπει να είσαι αόματος για να λες τι πατάτα κινητό είναι αυτό που έβγαλε η Sony.

Για να είμαστε αντικειμενικοί είναι όμορφο κινητό με πολλές δυνατότητες. Μένει να δοκιμαστεί στην πράξη τώρα Ιωάννης jb για να πούμε με σιγουριά ότι 100% είναι όλα κομπλέ. Το G3 δοκιμάστηκε και πολλοί κάνουν παράπονα για Lag και μπαταρία.

Αυτά…

τομας

Ρε παιδία ας μην εθελοτυφλούμε…
Το Ζ3+ έχει ότι ζητάμε οι περισσότεροι από εμάς(μπαταριάρα,καλή κάμερα,ωραία οθόνη,premium κατασκευή,stereo ηχεία,αδιάβροχο,υποδοχή για κάρτες micro sd,3gb ραμ,δυνατό επεξεργαστή).
Σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο μιας και είναι μια πολλά υποσχόμενη ναυαρχίδα και ένα από τα καλύτερα smartphone για το 15.Μένει να δοκιμαστεί για να επαληθευτούν τα λόγια μου.
Τώρα,δεν ξέρω μόνο αν αξίζει κάποιος να πάει από το Ζ3 στο +.
Πιστεύω πως πέφτει τόσο κράξιμο από πολλούς μόνο και μόνο επειδή έχουν βαρεθεί το ίδιo desing σε όλη την σειρά Ζ.
Εγώ προσωπικά θα πήγαινα στο Z3,μιας και έχει μεγαλύτερη μπαταρία εκτός αν εκπλαγώ από την κάμερα του + και η τιμή στο τέλος του καλοκαιριού πέσει στα 500 .

Δημητρης

Ποιο απο τα 3?
Sony Xperia Z3 η Samsung Galaxy S6 η LG G4

Δημητρης

Z3+ και οχι Z3 😛

djfapples

Η 3giga ram του είναι ddr3 ή ddr4?

AndyT

Δημητρης
Z3+ η Galaxy S6!! Για μένα Ζ3+!!!! 🙂

Miko

Όσο ωραίες και δυνατές συσκευές να βγάζει (ειδικά οι εκδόσεις compact είναι εντυπωσιακές) εγώ σε Sony δεν ξαναπάω γιατί πολύ απλά το support τους σε πιο παλιές συσκευές ήταν (δεν ξέρω αν είναι ακόμα) για γέλια… και με έχασαν σαν πελάτη τους. Τελευταία φορά που πήρα κινητό τους ήταν το Xperia S.
Και επιτέλους πρέπει να αλλάξει την κάμερα, αν πάλι έχει μείνει με τον ΙΜΧ220.
Υ.Γ.: Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε πολλούς τους νοιάζει το αδιάβροχο. Αν ήταν για αλμυρό νερό θα το καταλάβαινα, μιας και στην παραλία θα είχε ενδιαφέρον. Αλλά ούτε πισίνα έχω, που πάλι δεν θα το έβαζα λόγω πολύ χλωρίου, ούτε πρόβλημα έχω με τα μη αδιάβροχα κινητά σε περίπτωση βροχής ή ενός ελαφρώς βρεξίματος.

John

@djfapples
DDR3 έχει το Ζ3+ , μόνο το S6 έχει DDR4 (έως 80% ταχύτερη της 3).
AndroBench comparison – the Samsung Galaxy S6 & S6 Edge’s memory speeds obliterate other flagships…
https://www.phonearena.com/news/AndroBench-comparison—the-Samsung-Galaxy-S6—S6-Edges-memory-speeds-obliterate-other-flagships_id66813

vaskor

Από τις καλύτερες βελτιώσεις που ήρθαν στο Ζ3 είναι η ανοιχτή θέση που έχει η υποδοχή USB, στο κάτω μέρος χωρίς να πρέπει να ανοίξεις και να κλείσεις κανένα καπάκι. Αυτό με τα καπάκια που πρέπει να ανοίγεις και να κλείνεις με αποτέλεσμα τη φθορά τους και να σου ανοίγουν συνέχεια και να πρέπει να το κλείνεις συνέχεια και να μην μπορείς να το διορθώσεις και πάει λέγοντας, είναι ο λόγος που έδωσα το Ζ2. Επίσης έχει ένα θέμα με τη φωτεινότητα που είναι πολύ έντονη και δε μπορείς να τη χαμηλώσεις όσο πολύ θές!
Κατά τ’άλλα είναι τρομερές συσκευές, πραγματικά πιστόλια όπως είπε ένας φίλος πιο πάνω. είναι στόχος μου να τα αποκτήσω, Ζ3 ή Ζ3 +

inblx

@John, φουλ άκυρο…

Το τεστ είναι για την ταχύτητα της μνήμης του κινητού, αποθηκευτικής μνήμης, όχι RAM.

Και LP-DDR4 έχουν όλα τα κινητά με Snapdragon 810. Οποτε άκυρο και αυτό περί DDR3.

Οτι να’ναι….

One

@vaskor το ότι το Ζ3+ εχει περισσοτερη φωτηνοτητα από το S6 και μπορεις να το δεις στον ηλιο που στην Ελλαδα είναι αφθονος δεν σου λεει τιποτα??

Nick

@Miko, δηλαδή δεν κατάλαβα, τελευταία φορά που πήρες Sony κινητό ήταν το Xperia S; Συγκρινεις την σειρά Z (πόσο μάλλον τα Z2,Z3,Z3+) με το πρώτο smartphone που λάνσαρε η νεοσυστατη τότε Sony Mobile αρχές του 2012; Για την εποχή ήταν ναυαρχίδα δεν λέω, όπως και το Xperia T που το αντικατεστησε ως ναυαρχίδα το δεύτερο μισό του ’12 αλλά ουδεμία σχέση έχουν – όπως και το πρώτο Z αρχές ’13 με τα τελευταία μοντέλα της. Ή μήπως αναφεροσουν – ακόμα χειρότερα – σε Xperia της τότε Sony Ericsson; Για την αδιαβροχοποίηση πες τα στο Z3 μου που από απλό ατύχημα σε καφετέρια λουστηκε κανονικά (bullseye) με fredo cappuccino και μετά απλώς ξεπλυθηκε καλά στην βρύση 😛

Nick

Σορρυ λάθος μου, δεν το διάβασα προσεκτικά ότι λες για το support. Εγώ πάλι χρόνια κάτοχος Sony κινητών δεν γνωρίζω τίποτα για το θέμα διότι ποτέ δεν μου χρειάστηκε ευτυχώς.

μαρια

Το smartphone θα είναι dual; Αυτό είναι πολύ καλό μιας και οι ναυαρχίδες των άλλων εταιριών που είναι dual δεν έρχονται Ελλάδα. Ποιο dual sim smartphone προτείνετε;

παπαροκάς tiamat

Αν φερουν το dual αυτος θα ειναι ο μαναδικος λογος αγορας. Ειναι γνωστο οτι υπαρχει λειψυδρία στα dual high end στο ελλαντα !

Nick

@παπαροκας tiamat, έχεις πιάσει ποτέ στα χέρια σου το Z3; Φιλικά ρωτάω χωρίς διάθεση ειρωνείας, παρά τα δικά σου μονίμως ειρωνικά αυθαίρετα και περιφρονητικα σου σχόλια προς οτιδήποτε έχει σχέση με Sony Mobile.

θανασης

@Giannis

Lumia 830 ειναι το καλυτερο αναμεσα σε αυτα που ανεφερες.
Το 735 το βρηκα πολυ ελαφρο στο χερι και η καμερα του απλα καλη..
Τη σειρα Α της σαμσουνγκ δε θα την σκεφτομουν πολυ.. θα προτιμουσα ενα moto g 5ari 2015 εναντι καποιου μικρομεσαιου android.

Olethron

Εγώ παιδιά παλιά ήμουν χρήστης Samsung Galaxy S, Galaxy S2, Galaxy S3, Galaxy S4 (και αργότερα πήρα την έκδοση με τον SD800). Όταν ανακοινώθηκε το S5 ήμουν έτοιμος να το πάρω, αλλά όταν το είδα απο κοντά δεν μου έκατσε καλά στο μάτι. Αποφάσισα να μείνω με το S4 (SD800) αφού δεν είχαν μεγάλες διάφορες μεταξύ τους, απο μεριας επεξεργαστή δηλαδή (αυτό με ενδιέφερε τοτε). Κάποια μέρα όμως για κάποιο λογο το κινητό έκλεισε και δεν ξανάνοιξε. Πήγα απο εκεί που το πήρα, το έστειλαν πίσω, και μετα απο λιγες μέρες με πήραν τηλέφωνο και μου ειπαν πως έχει καεί η Logicboard λογο κακόβουλης χρήσης του κινητού, και ΔΕΝ καλύπτεται απο εγγύηση. Η ζημιά, μαζί με τα μεταφορικά κτλ ηταν 300€. Φυσικά και δεν έδωσα ουτε 1€. Πήγα να πάρω διαφορετικό κινητό. Άλλης εταιρίας. Μετα απο αρκετό ψάξιμο κατέληξα στο Ζ3. Πήγα σε εναν φιλο μου που είχε το Ζ2, το ίδιο πανω κάτω, το κινητό μου άφησε καλες εντυπώσεις και με την επόμενη μέρα αγόρασα το Ζ3. Μέχρι πριν ενα μήνα αυτό είχα. Δεν κολλούσε, δεν κρασαρε, δεν με πετούσε ποτε εξω απο καμία εφαρμογή, αντίθετα με τα Samsung που το είχαν αρκετά συχνα αυτό τι θέμα. Τέλος πάντων,… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

Olethron… Όπως τα λες είναι… ξέρεις τι είναι τώρα να έχουν galaxy φίλοι μου και η εμπειρία χρήσης να είναι στα τάρταρα μετά το πρώτο χρόνο!!! Για πέταμα!!!!
Xperia t γνωστού μου στο τρίτο χρόνο και είναι λες και το πήρε χτες!!!
z1 γνωστού μου (πρώην κάτοχος s4) πλέον με lollipop είναι φωτιά….
το z2 μου απλά τα σπάει!!!
Από την άλλη galaxy s3 γνωστού μου στο πρώτο χρόνο 3-4 προβλήματα στο δεύτερο ήταν για πέταμα διότι σέρνονταν!!!
s4 του κολλητού μου, στο πρώτο χρόνο άλλα τόσα προβλήματα (αλλαγή μπαταρίας, επειδή του φούσκωσε) πριν κλείσει 1,5 χρόνια του έσπασε και μετά πήρε το z1 και βρήκε την υγεία του!!!!

Miko

@Nick,
Ευτυχώς με το 2ο μήνυμα κατάλαβα οτι κατάλαβες τι λέω..
Όσο για το support, μπες λίγο στα forums της εταιρίας στο global site, να ψάξεις λίγο πως αντιμετωπίζουν τους πελάτες τους. Τουλάχιστον στο παρελθόν, δεν γνωρίζω αν συνεχίζουν να είναι έτσι.

Sotiris

Είναι συγκινητικό να βλέπεις τους τελευταίους Sony fans να μην βλέπουν το παγόβουνο. Ο LeoG3 το έθεσε σωστά αλλά χαρακτηρίστηκε ως τρολερ επειδή έγραψε την αλήθεια. Το κινητό παντελώς αδιάφορο που θα συνεχίσει επάξια την σειρά Z(ero sales).

One

@Sotiris στην Ευρώπη η Sony εχει ποσοστό 7% που ειναι αρκετά ικανοποιητικό με το marketing που εχει, αλλα μη το συγκρίσεις με παγκόσμια ποσοστά γιατι ειναι λογικό οταν πουλάς σε φτωχές χώρες τηλεφωνά 15-20 ευρω να εχεις μεγάλα ποσοστά τη στιγμή που η Sony το πιο φθηνό τηλέφωνο το πουλάει 100 ευρώ.
Συνέχεια μας λετε οτι θα κλείσει αλλα ολο καινούργια κινητά φτιάχνει. Και τα στερεοφωνικά και τα ακουστικά της Sony εχουν χαμηλά ποσοστά πωλήσεων αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν είναι τα καλύτερα και οτι θα σταματήσει να τα βγάζει.

@Olethron πολύ καλό το σχόλιο σου.

ΚΝ

Η πραγματικότητα για όσους δε θελουν να δούνε ειναι οτι η Sony βγάζει πολυ καλα τηλεφωνα και σειρά Ζ ειναι ενα δείγμα. Εννοείται οτι και άλλες εταιρίες κάνουν κατι ανάλογο, γιατι η Sony δεν εχει τη μοναδικότητα σε αυτο.
Το να προσπαθεί κάποιος να μας πει πχ οτι η Πορσε ειναι κορυφή ενω η Αστον Μαρτιν σκουπίδι επειδή πουλάει λιγότερο…τοτε καταλαβαίνουμε αμέσως οτι τουλάχιστον δεν ξέρει και νομίζει οτι το ποσοστό δείχνει την ποιότητα.
Το Ζ3+ φαινεται να ειναι ενα κορυφαίο κινητο μαζι με τις κορυφαίες ναυαρχίδας των κινητών των υπολοίπων εταιριών, οπως και τα προηγούμενα τηλεφωνα της Sony. Τωρα ειναι θεμα υποκειμενικό τι αρεσει στον καθένα και τι τον βολεύει. Πχ ενας γιατρός ή μηχανικός θα εκτιμούσε πολυ οτι μπορει να πλένει το κινητο του … να εχει προστασία κατα σκόνη,έχοντας ταυτόχρονα ενα ντιζαινατο σχέδιο. Βέβαια ολα αυτα ειναι υποκειμενικά για τον καθένα.
Παντως οτι αγοράσετε απολαύστε το ….

ΦΑΝΗΣ

φακος 1/2.3? δλδ καμια σχεση με την G4 που ειναι 1//1.8 ε? πφφφφφφφ

NICKTHEGRREK

αν και κατοχος g2 και πριν απο 3 μερες κατοχος 2 g4(το ενα για μενα,το αλλο για τη γυναικα….!!!)ομολογω οτι θα μπορουσε να ηταν μεσα στα πλαισια αγορας μου..ειδικα αυτο το μπρονζε ειναι κουκλα…..αρεσε και στη γυναικα…!!!!

Dimitrisdubai

Παιδιά εδώ τη βοήθεια σας. Θέλω να πάρω δώρο στον αδερφό μου ένα κινητό. Είμαι μεταξύ s6 edge, Sony z3+, huawei p8 και lg g4. Ο αδερφός μου ασχολείται με ρομποτική και τηλεπικοινωνίες όποτε θα ήθελα κάτι που να μπορεί να το,χμμμμ, ¨δουλέψεϊ¨ χωρίς να του μείνει στο χέρι ή λαγκαρει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

One

Φιλε Dimitrisdubai επειδή δε θελω να το παιξω fanboy παρολο που εχω Sony, γιατι δεν εχω κερδος από καμια εταιρια, αν θες τη γνωμη μου ρωτα κατόχους συσκευών που ξέρεις και είναι πραγματικά πρόσωπα και εχουν εμπειρια με τα κινητα που ανέφερες, και όχι ατομα στο internet που δε ξερεις στο κάτω-κάτω τις συμφέρον εχει ο καθένας τις πιο πολλες φορες λενε πραγματα που δεν στέκουν και σπεκουλαρουν.

godfavour86

Γειά σας,θα ήθελα να μου προτείνετε πιο από τα δύο χρώματα να αγοράσω, agua Green η copper, ευχαριστώ πολύ. 🙂

μαρια

Χαχα, δεν το βλέπω να έρχεται με dual sim, γιατί στο βίντεο λέει dual sim version available in select markets. Κρίμα και μου άρεσε πάρα πολύ…

One

@μαρια στα σκρουτζομαγαζα και το κιτρινομαγαζο ερχοταν σε dual sim το Ζ3 απλα δεν ξερω αν τα αναγνωριζει η Ελληνικη αντιπροσωπεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured

Canalys: Η παγκόσμια αγορά smartphone αυξάνεται κατά 11% το 1ο τρίμηνο – Εταιρεία έκπληξη στην πρώτη τετράδα

Οι παγκόσμιες αποστολές smartphone αυξήθηκαν κατά 11% το 1ο τρίμηνο του 2024, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Canalys.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i