Sony Xperia Z3, διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά του λίγο πριν γίνει επίσημο

Αύριο είναι η προγραμματισμένη εκδήλωση της Sony στο Βερολίνο, όπου βρίσκεται ήδη το Techblog, για να παρουσιάσει επίσημα τα νέα Sony Xperia Z3 και Sony Xperia Z3 Compact. Από το Sony Xperia Z3 Compact είδαμε νωρίτερα press renders και χαρακτηριστικά και τώρα ήρθε η σειρά του Sony Xperia Z3 να δούμε τα specs του.

Κυκλοφόρησε μια φωτογραφία που δείχνει την πίσω πλευρά της συσκευής μαζί με ένα αυτοκόλλητο που έχει πάνω τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Sony Xperia Z3. Η λίστα έχει πολλές ομοιότητες με το Sony Xperia Z2 αλλά και κάποιες διαφορές. Η οθόνη παραμένει στις 5.2 ίντσες 1080p Triluminos και φτάνει στα 600 nits φωτεινότητα προκειμένου να συναγωνιστεί το Samsung Galaxy S5, οπότε περιμένουμε να έχει καλή ορατότητα σε εξωτερικούς χώρους.

Θα έχει Snapdragon 801 επεξεργαστή quad-core MSM8974AC χρονισμένο στα 2.5 GHz όπως το Galaxy S5 ενώ το Z2 είναι στα 2.3 GHz, η RAM είναι στα 3 GB και η μνήμη στα 16 GB και μπορεί να επεκταθεί μέσω microSD. Το Xperia Z3 θα έχει την ίδια 20 MP κάμερα ικανή για 4K video με ISO 3200 για video και 12800 για φωτογραφίες.

Η μεγαλύτερη αλλαγή που θα δούμε από το Sony Xperia Z3 είναι οι διαστάσεις του καθώς εμφανίζεται στα 146.5 x 72.4 x 7.5 χιλιοστά ενώ το Z2 έχει διαστάσεις 146.8 x 73.3 x 8.2 χιλιοστά. Ωστόσο, όπως φαίνεται για χάρη του λεπτού πάχους, θυσιάστηκε λίγη μπαταρία η οποία είναι στα 3100 mAh, μειώθηκε κατά 100 mAh από το Z2, η Sony ακόμη αναφέρει ότι διαρκεί 2 μέρες.

Τέλος, το Sony Xperia Z3 έχει IP55/IP58 πιστοποίηση για να είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη.

sony xperia z3 specs, Sony Xperia Z3, διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά του λίγο πριν γίνει επίσημο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
γιωργοςς

αλλαγες ζ2-ζ3 …. 3 χιλιοστα πιο λεπτο… τοσο κριμα σονυ

i love rihanna

Το z2 με μικρότερη μπαταρία!

Νίκος

Καλά που δεν έβαλαν και εδώ 2 GB ram όπως στο z3 compact! Και βγάλαν πιο μικρή μπαταρία για να το κάνουν ηθο μικρό σε μέγεθος έλεος!!! Έπρεπε να βάλετε ακόμα πιο μικρή μπαταρία για να γίνει όχι compact αλλά mini!!!

Sot11

Θα ξανακάνω την ερώτηση, η διάφορα του με z2 ποια ειναι; Η μικρότερη μπαταρία;

Γιώργος

Γιατί βγάζετε χολή κάποιοι; Το κινητό θα εξακολουθεί να είναι εκ των κορυφαίων. Α! Ναι, ξέχασα… Δεν έβαλαν τον 805… Ε και; Μεγάλη διαφορά θα βλέπατε…

Ιωάννης jb

Μάλλον μιλάμε για βελτιωσεις ουσίας στο z3
1. Βελτιώνουν ακόμη περισσότερο το ήδη πολύ όμορφο dezign (Λεπτότερο, ελάχιστα μικρότερα περιθώρια σε σχέση με το 2)
2. Βελτιώνουν την ποιότητα εικόνας (Φωτεινότητα, Αντίθεση, Σταθερά υψηλό ppi)
3. Πιστέυω πως βελτιώνουν τα πάντα στο νέο z3 σε λίγες ώρες θα το δούμε κιόλας
4. Ανεβάζουν ελάχιστα την απόδοση επεξεργαστή (θα μπορούσαν και παραπάνω αλλά καλά είναι κι έτσι! σφαίρα θα πάει πάλι)
5. Σταθερά στα 3gb η ram με σταθερή και την εσωτερική μνημη (την εσωτερική μνήμη έπρεπε να την διπλασιάσουν)
6. Μπαταρία στα 3100 mAh (πιθανότατα μικρότερη λόγο και λεπτότερης κατασκευής, παρόλα αυτά 3100 mAh είναι πάρα πολλά και μάλλον μιλάμε για εξαιρετική μπαταρία)

akis

πολύ άσχημο εμφανισιακά κινητό.. απορώ τι θα λέτε όταν δείτε το τελικό iphone 6.. 🙂

kostas

akis που να δεις και το meizu mx4 που παρουσιαστηκε επισημα τουμπανοοοοοοοοοο λεμεεε τη iphone και lg g3 μου λετε,πυραυλοοοοος το κινητο

Νίκος

Ιωάννη στην Sony δουλεύεις;;; Η μπαταρία είναι καλός λόγος που έγινε μικρότερη από το z2? Επειδή το λες εσύ; Άρε μακακα!!!!

tiamat

ανηθικη κυκλοφορια απο τη sony που δειχνει οτι δε σεβεται τους πελατες της και το κοινο …

δε μπορει να υποστηριζει οτι βγαζει 2 ναυαρχιδες μεσα στον χρονο για να ειναι οσο πιο κοντα στην εξελιξη της τεχνολογιας και μετα το Ζ3 να ειναι ΟΛΟΙΔΙΟ με το Ζ2 και μαλιστα με μικροτερη μπαταρια!!!!!!!!

-ρε ουτε καν τον 805!!!!????????

-ουτε καν 32 giga εσωτερικη!!!!????????

– ιδια μπεζελ και μικροτερη μπαταρια!!!!!!!!???????????????????

Ιωάννης jb

Ρε Νικο πρέπει να έχεις πρόβλημα στον εγκέφαλο δεν εξηγείται αλλιώς προχθές δε τα λέγαμε για τη μπαταρία??
Αν απο αυτά που λεω παραπάνω κατάλαβες κάτι τέτοιο μάλλον το iq σου είναι iq ραδικιού!!!!
Παραθέτω ενδεικτικά……
Xperia z2 χρόνος αντοχής μπαταρίας 89 ώρες
Galaxy S5.. 72 ώρες
One m8.. 71 ώρες
Lg g3.. 69 ώρες
Οπως καταλαβαίνεις (βλέπεις ε παρόλες τις βλακείες που μου λες εξακολουθώ να πιστέυω ότι είσαι νοήμον άνθρωπος) ο χρόνος αντοχής της μπαταρίας του z2 σε σχέση με τις ναυαρχίδες τον άλλων εταιριών είναι με μεγάλη διαφορά ο μεγαλύτερος. Σου είχα πει ότι αν βελτιώσουν λίγο την κατανάλωση τις νεας συσκευής (πράγμα πολύ πιθανό) ο χρόνος αντοχής τις μπαταρίας στο z3 θα κάπου εκεί κοντά (και ίσως και παραπάνω) απο τις 90 ώρες.
Επιπλέον η συσκευή θα είναι λεπτότερη κατα σχεδόν 1 χιλιοστό
Εχεις φάει το κόλλημα του αιώνα για 100 mAh λιγότερα αν είναι δυνατόν!! τραγικός είσαι!!!!!!

Ιωάννης jb

tiamat εντάξει θα συμφωνήσω για τα 32gb αλλα ακόμη δεν είναι επίσημο κάτσε να δούμε πρώτα!
Για το επεξεργαστή που λες είσαι λάθος που ξέρεις εσυ τη ταίριαζε καλύτερα να βάλουν μηχανικός smartphone είσαι μήπως?? Και σιγά τι διαφορά δλδ σε πληροφορώ ότι δε προκειται να καταλάβαινες καμία απολύτως διαφορά… είτε βάζαν 801 είτε 805
Τα περιθώρια είναι μικρότερα απο το προκάτοχο η μπαταρία μια χαρά είναι πάλι εξαιρετική θα είναι!!!
Ανηθική κυκλοφορία λεει!! μη τη πέρνεις αμα τι θεωρείς τέτοια!!
Και δε μου λες το g2 με το g3 που έχουν σχεδόν ένα χρόνο διαφορά σαν συσκευές (για να ακριβολογούμε 9 μήνες) τη διαφορές έχουν?? την ανάλυση ή το ότι πέρνει και επέκταση μνήμης??
Το s4 με το s5 που έχουν χρόνο??
Το note 3 με το 4 που επίσης έχουν χρόνο??
Μόνο να λέτε είστε!!!! Να τα σκέφτεστε και λίγο όμως, όχι έτσι μόνο για να κράζετε

Αντρέας

Παίδες καλύτερο για εμάς (το κοινό) όσο σο βγαίνουν καινούρια τόσο πέφτει η τιμή των άλλων.
Ενώ το iphone βγαίνει μια φορά το χρόνο και δεν πέφτει η τιμή του ούτε που να της βάλεις τρικλοποδια

gkoutsos

ρε παιδια ειμαστε με τα καλα μας?? συνεχεια συνειδητοποιω ποσοι μανιακοι με τα specs κυκλοφορουν…

ο ενας θελει full hd στην οθονη 4,6 ιντσες του compact, εκει που η διαφορα στο ματι θα ειναι πολυ μικρη… ο αλλος λεει απαραδεκτο το γεγονος οτι εβαλε 2gb ram στο compact λες και δεν ειναι αρκετα και η συσκευη θα ειναι αδυνατο να δουλεψει απροβληματιστα… αλλοι διαμαρτυρονται για τα 100mah που μειωθηκε η μπαταρια λες και αυτα θα κανουν τη διαφορα, ενω η σονυ μπορει να δουλεψε το κομματι της καταναλωσης και να κραταει περισσοτερο απο το z2… αλλοι λενε για τον 805 που και καλα θα εκανε τεραστια διαφορα…
δεν λεω… καλυτερα χαρακτηριστικα συνηθως συνεπαγεται καλυτερο smatrphone, αλλα υπαρχει και ενα οριο σε αυτα που ζηταμε!!!!! τα specs ειναι ενας απο τους πολλους παραγοντες για ενα καλο κινητο με καλη εμπειρια χρησης!!

για το θεμα του αρθρου… εκτος αν καποιος εχει το z2, το z3 φαινεται μια αξιοπρεπης, καλη προταση, αλλα θα περιμενω να δω την ανακοινωση, hands-on κτλ. για να εχω καλυτερη εικονα… αν κι εμενα το compact μου τραβηξε πιο πολυ το ενδιαφερον.

Νίκος

Ναι κάνω αμάν για 100mAh γιατί το προηγούμενο μοντέλο το είχε γιαυτό! Όταν βλέπεις κάποια πράματα να τα λιγοστεύουν όπως η μπαταρία ναι το λέω!! Ιωάννη στη Sony είσαι σίγουρα σε έβαλαν εδώ να τους υποστηρίζεις άσε αυτά που λες

tiamat

αγαπητο μου αγορι ioanni jb τι ειναι αυτα που λες??…

πρωτα με ρωτας αν ειμαι μηχανικος, τη στιγμη που δειχνεις ηδη να εχεις κανει τη δουλεια μηχανικου και μαλιστα αρχημηχανικου μεσα στην sony οταν κρινεις εκ προοιμιου οτι οι χρονοι μπαταριας στο νεο μοντελο θα ειναι καλυτεροι απο το παλιο και ας εχει λιγοτερα mah !!!!!!!!!!!!!

αλλα ναι για να σου απαντησω ο 805 αναμενεται να ειναι αισθητα ανωτερος απο τον 800 (ο 801 ειναι ενας υπερχρονισμενος 800) και στη δυναμη της καρτας γραφικων γραφικων και στην καταναλωση, ενω η cpu του αναμενεται να μπορει να διατηρησει τον υψηλο χρονισμο του 801 σταθεροτερα και ομαλοτερα για το κινητο.

στη τελικη αμα ηθελα τον 801 τον εβρισκα και στο z2 και μαλιστα στη μιση τιμη ,γκεγκε?

μετα με ρωτας κατι αλλα ωραια απο το κοσμο της χιονατης,της σταχτοιπoυτας και της alice in wonderland…

με ρωτας να σου πω τις διαφορες εκτος των αλλων, του note 3 και του note4 οταν το δευτερο δεν εχει ανακοινωθει καν….

η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα..!!

alexandros

το πρωί ώρα ελλάδος παρουσιάστηκε το καλύτερο κινητό που έχουμε δει μέχρι τώρα το 2014…το meizu mx4 και ακόμη ασχολούμαστε με το μπεζελόφωνο…το tech blog ούτε ένα άρθρο…γιατί έτσι ρε παιδιά??αν ήταν samsung 100 άρθρα…περιμένω ότι το σχόλιο μου δεν θα περάσει αλλά οι αλήθειες πρέπει να λέγονται.!

Τομ

Το πιο σωστο σχολιο το εκανε ο @gkoutsos συμφωνω με ολα οσα λεει.

GiorgosM

@ Τομ +1.000

john

πιστευω σε χαλκινο θα ειναι τελειο.

Seme

Κατά τη γνώμη μου η μείωση της μπαταρίας κατά 100mah δεν κάνουν διαφορά, είναι όμως ενα χαρακτηριστικό που θα θυσίαζα για ένα τόσο λεπτό κινητό. Πιστεύω όμως οτι ο SD 805 έχει μεγάλες διαφορές έναντι του 800-801. Γενικά όμως είμαι αρνητικός όσο αφορά την 6μηνη ανανέωση της σονυ. Πιστέυω οτι είναι τελείως ανούσια.

JohnWave

Aπό τις μεγαλύτερες κοροϊδίες στην ιστορία των smartphones. Τέλος και δεν χωρά διάλογος με φανατισμένους.

ioannis87gr

Signomi gia ta greeklish mono germania kai den tin Katexo tin elliniki Orthografia, doulevo stin Vodafone germanias kai sixna pernai o ekprosopos tis sony kai Sizitao mazi tou eime Fan tis sony exo to Z1 to psvita sony smart tv kai kai kai… Ton rotisa loipon giati toso mikres diafores giati oxi 2k Display mikrotera bezels kai pira mia apantisi an sas endiaferi:

Ta bezels dinoun megalitero ogo kai prosferoun megaliteri mpataria ektos aftou i othoni an pesi kato to kinito den spai i ragizi an xtipisi sto bezel

Kathe 6 mines kinito den vgeni gia na se anagazoun na paris kathe 6 mines kinito ala gia na eine panta uptodate kai psila sta specs me opiondipote alo kataskevasti

To 2k display to Theoroun anousio kathos troi pio poli mpataria

Sigegrimena moupe pos to leptinane poli kai pontaroun stin eksoteriki emfanisi poli

Giati den valan to kalitero snap 805 den to rotisa distixos

Pantos prosopika tha protimusa na vgeni ena sony ton xrono ala den theoro oti xano kati pou exo to Z1 se ena xrono tha xtipiso to z5 kai ola kala

Κωνσταντίνος

Απαράδεκτη η Sony… Διαφορές Z2 με Z3 1 χιλιοστό πιο λεπτό, επεξεργαστής 300MHz πιο μεγάλος και πιο φωτεινή οθόνη.. Και φυσικά θα σταματήσει η υποστήριξει του Z2 πολύ πριν του Z3 επειδή “είναι διαφορετικά”. Πραγματικά κρίμα… Και να φανταστείτε εγω πριν γινει Sony (όταν ήταν ακόμα Sony Ericsson) αγόραζα τα κινητά τους με κλειστά μάτια. Τώρα απλά νιώθω οτι με κοροϊδεύουν.

Υ.Γ. Είχα Sony Xperia Tipo, βλάβη στους 5 μήνες.
Sony Xperia U, βλάβη στους 3 μήνες και κόλλαγε απίστευτα πολυ. Τόσο που δεν ήταν δυνατό να χρησιμοποιήσεις το κινητό. (Το Tipo πήγαινε πολύ πιο γρήγορα, με αρκετά μεγάλη διαφορά.) Απαράδεκτο.

Κάτοχος S4 mini και είμαι απίστευτα ικανοποιημένος. Ακόμα και με την 4.4.2 το κινητό πετάει. Καθόλου lag.

Βαγγέλης

Προς το παρόν, έχω το Ζ1 μου και δεν το αλλάζω, μέχρι να υπάρξουν ουσιαστικές αλλαγές και όχι οι μικροτροποποιήσεις που βλέπουμε τώρα, επειδή θέλει η κάθε εταιρεία να βγάζει το ίδιο κινητό 2 φορές το χρόνο, αλλάζοντας μόνο το όνομα, πράγμα που με εκνευρίζει αφάνταστα! Εξηγήστε μου τότε ποιος ο λόγος να βγει το Ζ3 αφού υπήρχε ήδη το 2;

stelios10

Άσχετο τελείως αλλά Τελικά ποιό ρε παιδιά βγάζει καλύτερες φωτογραφίες το s5 ή το z2 ???

sonymaniac

Ρε. Παιδιά πότε βαίνει το z3 να πέσουν οι τιμές;; Θέλω να πάρω το Ζ1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.