Sony Xperia Z3, τα χαρακτηριστικά του από τον @evleaks

Σε αντίθεση με τους έτερους αντιπάλους της στη μάχη των smartphones η Sony συνηθίζει να ανανεώνει τις ναυαρχίδες της όχι μια αλλά δυο φορές τον χρόνο. Όπως φαίνεται η εταιρεία είναι έτοιμη να λανσάρει το Sony Xperia Z3 καθώς οι φήμες γίνονται όλο και πιο έντονες.

Πρόσφατα είδαμε φωτογραφίες της συσκευής και ο γνωστός @evleaks έρχεται σήμερα με πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της.

Έτσι λοιπόν το Sony Xperia Z3 φαίνεται ότι θα έχει 5.15 ιντσών Full HD οθόνη, σχεδόν ίδια με το Sony Xperia Z2 και θα έχει Snapdragon 801 chipset με quad-core 2.4GHz επεξεργαστή και Adreno 330 GPU.

Επίσης, θα δούμε 20.7 MP εξωτερική κάμερα με την G Lens τεχνολογία της Sony. Αυτό σημαίνει ότι από άποψη κάμερας δεν θα δούμε αλλαγές.

H επερχόμενη ναυαρχίδα της Sony θα έχει 3GB RAM, 16GB ενσωματωμένη μνήμη η οποία λογικά θα μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD. Μέχρι στιγμής ακούγεται ότι θα τρέχει Android 4.4.4 KitKat αλλά δεν αποκλείεται να βγει με το νέο Android L.

Η Sony αναμένεται να λανσάρει το Xperia Z3 κατά τη διάρκεια της IFA 2014 τον Σεπτέμβριο στο Βερολίνο.

sony xperia z3 specs, Sony Xperia Z3, τα χαρακτηριστικά του από τον @evleaks

sony xperia z3 specs, Sony Xperia Z3, τα χαρακτηριστικά του από τον @evleaks

sony xperia z3 specs, Sony Xperia Z3, τα χαρακτηριστικά του από τον @evleaks

sony xperia z3 specs, Sony Xperia Z3, τα χαρακτηριστικά του από τον @evleaks

sony xperia z3 specs, Sony Xperia Z3, τα χαρακτηριστικά του από τον @evleaks

sony xperia z3 specs, Sony Xperia Z3, τα χαρακτηριστικά του από τον @evleaks

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

29 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nicko

Ρε Sony σ’αγαπάμε σ’εκτιμάμε αλλά πες μου γιατί να πάρω το Z3 από την στιγμή που είναι ίδιο με το Z2;;; Λογικά θα λύθηκε το προβλήμα με την θερμότητα και άλλαξε ο σχεδιασμός… Αλλά μπορεί και οχι… Αν και το Z3 θερμαίνεται και η κάμερα του τα παίζει τόσο γρήγορα θα είναι αποτυχία σκέτη!!!

nikos

Τέσσερα μοντέλα ίδια ανάλυση, τρία τελευταία μοντέλα σχεδόν ίδια κάμερα, και στα τέσσερα σχεδόν ίδιος αντιεργονομικός σχεδιασμός!Προβλήματα στα τρια μοντέλα που υπάρχουν μέχρι τώρα!Αφου ρε sony δεν έχεις τίποτα καλύτερο να μας προσφέρεις,τι την θες την ναυαρχίδα κάθε εξάμηνο?Βγάζε εκεί ένα τον χρόνο και πολύ σου είναι!

Λευτέρης

Αν είναι αυτά τα χαρακτηριστικα του τότε δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης του! Αφού είναι ίδιο με το Z2!

Γιάννης σε λέω

Ειλικρινά αν το store στα windows phone αναβαθμιστεί σημαντικά θα παρατήσω τα Android. Οι περισσότερες εταιρίες κοροϊδεύουν τους καταναλωτές βγάζοντας τη μια ναυαρχίδα πίσω απ την άλλη, πανάκριβες ναυαρχίδες με προβλήματα εμφανισιακά ή λειτουργικά. Respect μόνο σε Huawei, Oppo και Xiaomi από Android φέτος!

Darth

δλδ μοναδική διαφορά μεχρι τώρα που έχουμε καταλάβει είναι άλλη camera? (τώρα καλύτερη η χειρότερη η ίδια θα δούμε στην πράξη)
μαλιστα και γιατί λέγετε z3? και όχι z2s πχ? (αν και ούτε αυτό δεν του ταιριάζει)

φέτος μεγάλες εταιρίες μας κοροϊδευόν κανονικά και με των νόμο……. από μένα ακυρο και στης 3 (xiaomi/oppo/huawei/zte all the way)

vasilis

Μια από τα ίδια γιατί δεν έχει βγει κάτι καλύτερο τεχνολογικά…
Περίμενα πως και πως τα νέα μοντέλα και μόλις είδα τις cpu χτύπησα το xiaomi mi3 γιατί δεν βλέπω μέχρι την νέα χρονιά να βγει κάτι καλύτερο από τον sd800 και να πω wow πρέπει να το πάρω.
Αλλά αυτό το παιχνίδι με τα z2 – z3 , galaxy s5 – s5 prime htc…κτλ. αφού δεν έχεις κάτι να δείξεις άστο και συγκεντρώσου στο software με τα σωστά tweaks μπορείς να κάνεις τις ήδη υπάρχων ναυαρχίδες να τρέχουν σαν τα υποτιθέμενα νέα μοντέλα και καλύτερα, και θα κερδίσεις και το κοινό με την υποστήριξη που θα προσφέρεις.

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Ουτε πλεον καθε 6μηνο…τι διαφορα εχει απο το Ζ2??? Αν το βγαζουν γιατι το Ζ2 ειναι-ηταν προβληματικο και το παραδεχονται η υποθεση σηκωνει μυνησεις απο τους κατοχους Ζ2 για ελλατωματικο προιον που το χρυσοπληρωσαν!

Rizo

Η στρατηγική της Google με τον chrome μεταφέρεται και στο hardware κομμάτι πλέον.
Εντάξει.. λάθος νομίζω για τόσο μικρές αλλαγές νέο μοντέλο ναυαρχίδα, αλλά τουλάχιστον θα πέφτει η τιμή στα παλιά..

jonjon

Περιμένω το Ζ3 prime 😉

Thodoris

Γιατί όλοι παραπονιέστε ότι οι εταιρίες βγάζουν συχνά ναυαρχίδες;!!
Δεν απευθύνονται μόνο στο άτομό σας προσωπικά. Ο Πέτρος αλλάζει κινητό τον Μάιο, ο Γιαννάκης το Δεκέμβριο, η Αννούλα το Σεπτέμβριο. Όσοι έχουν λεφτά όποτε βγαίνει νέα ναυαρχίδα.
Οι δουλειά τους είναι να παράγουν και να πουλάνε κινητά και αυτό κάνουν.

makismali7

Για z2s το κόβω…ισωςαποκλειστική έκδοση για ΗΠΑ η Ιαπωνία…καμία απολύτως διάφορα με το z2…μεγάλο φάουλ αν αυτό είναι το z3

Johnny

Πραγματικά ελπίζω να κάνει λάθος ο @evleaks.Αν οι φήμες επαληθευτούν θα είναι η ίδια συσκευή με το Z2 αλλά ακριβότερη.Δούλεμα κανονικό…

+1 στον Darth

fotis balopitas

+1 darth δεν εχει λογο να βγαλει η sony το z3 αμα εινα σαν το z2

Spukie

z3 compact ξερουμε κατι;

dimitrisdim14

Αυτός ο γελοίος ο evleaks τώρα τελευταία όλο ψευτοφημες βγάζει
… Εγώ πλέον αν δεν δω … Δε πιστεύω … Ψεμματα κάργα…

Εγώ παίδες πήρα invite για το OnePlus One και άσε την Sony να κάνει ranaming τα κινητά (το z2 γαμάτο όμως)

dark_master

@Σταυρος Παπαγεωργοπουλος Καλοριζικο αν κ ελπίζω να μην ταλαιπωρηθεις κ εσύ από τις καθυστερήσεις παραδοσης των συσκευών. @Darth θα διαφωνήσω μαζί σου όσον αφορά τα Κινέζικα για τους παρακάτω λόγους: 1 Xiaomi Ναι βγάζει πολύ καλές συσκευές αλλά Ελλάδα δεν έχει έρθει επίσημα οπότε αν φέρεις κάτι είναι με δικο σου ρίσκο καθαρά.(Αν κ σαν value for money συμφέρει ομολογουμένως). 2 Επίσης όπως και η Oppo,η Xiaomi χρησιμοποιει fork εκδόσεις του Android και ενώ λαμβάνεις αναβαθμίσεις με νέα χαρακτηριστικά συνέχεια μπορεί να παραμένεις στην ίδια έκδοση του λειτουργικού. Πχ το Mi3 ενώ αναβαθμίζεται συνέχεια έχει παραμείνει αν δεν κάνω λάθος στην 4.3 (ο λόγος που το αναφέρω είναι επειδή κάθε αναβάθμιση στο Android πέραν από νέα χαρακτηριστικά φέρνει μαζί κ ενημερώσεις ασφαλείας) 3 Huawei όσο κατασκευάζει και χρησιμοποιεί δικό της επεξεργαστή δεν υπάρχει περίπτωση να πλησιάσω προσωπικά καθαρά για λόγους υποστήριξης.(μόνο το P7 αναβαθμίστηκε σε 4.4.2 και αυτό τελευταίο από όλες τις ναυαρχιδες). 4 Επίσης η Huawei μαζί με την ZTE ενώ έχουν άκρως ανταγωνιστικές τιμές δεν παρέχουν καλό after sales όσον αφορά τις αναβαθμίσεις των συσκευών τους. (Συνήθως μένεις στην έκδοση που το αγοράζεις). 5 το UI της Huawei προσωπικά το θεωρώ κακή αντιγραφή του iOS. Από κινέζικα μόνο… Συνέχεια »

Vasilis

@Darkmaster το mi3 είναι στην 4.4.2 άρα εκεί κάνεις λάθος,η huawei δίνει συνέχεια αναβαθμίσεις και συχνά, είχα το honor 2 και απο 4.0.4 που είχε Δεκέμβρη πήρε την 4.1.1 τον Φλεβάρη και τον Ιούλιο μου κατέβασε την 4.2.2 μιλάμε 3 αναβαθμίσεις σε μισό χρόνο και ειδικά με την τελευταία το τηλέφωνο πετάει,η πετούσε γιατί το πούλησα και πήρα το mi3 λόγο ευκαιρίας.
Και το huawei y300 που έχει φίλη έχει πάρει 2 αναβαθμίσεις αν και νομίζω η δεύτερη ήταν απλά optimization.
Για αυτά θα διαφωνήσω μαζί σου, για το oppo και zte δεν ξέρω γιατί δεν τα είχα και ποτέ.
Οσο για το service τα huawei τα πάς wind η τα στέλνεις Ιταλία στο service center για τα xiaomi έχεις δίκιο πρέπει να τα στείλεις κίνα για την εγγύηση και θα πληρώσεις και 14 ευρώ μεταφορικά για συστημένο.Αυτό είναι 2 εβδομάδες καθυστέρηση που πρόθυμα τις πήρα λόγο που βρήκα το mi3 στα 200 ευρώ 64gb.

Agony

Εγώ αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι ότι με τα μισά λεφτά θα παίρνεις ένα ελάχιστα χειρότερο κινητό,Z2.
Οποτε ας βγάζουν και 10 κινητά κάθε χρόνο , το παν είναι αναλογια επιδόσεων ποιότητας ανά euro.

dark_master

@Vasilis και πάλι όμως μόνο στο Ascend P6 έχει δώσει αναβάθμιση σε 4.4.2 η Huawei.Όσον αφορά το Mi3 δεν το ήξερα. Και πάλι όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι χρησιμοποιούν fork Εκδόσεις του Android. Αν δοκιμάσεις να παραγγείλεις από Κίνα θα δεις ότι μέσα στις επιλογές που σου δίνουν ειναι root και πέρασμα του play Store. Επίσης ένα μειονέκτημα Που είχαν κ που τώρα λόγω Qualcomm αναβαθμίστηκε είναι η υποστήριξη των ευρωπαϊκών δικτύων 4G. (Νομίζω ότι ήταν συμβατό με μια μόνο ευρωπαϊκή συχνότητα).

island

Μια χαρά τα είπες @Agony……..λες και τους έβαλε κάποιος το μαχαίρι στο λαιμό να πάρουν το καινούργιο.

Αυτή είναι η πολιτική της εταιρίας και αν δε σου αρέσει έχει και αλλου.

Αποστόλης Ρόδος

@Thodoris Συμφωνώ μαζί σου και επαυξάνω. …. το θέμα είναι ποτέ δεν πρόκειται κανείς στην τεχνολογία, να αγοράσει κάτι που θα είναι η τελευταία της λέξη της και θα κρατήσει αυτό ακόμα και μερικές βδομάδες.
Ακόμα και ΑΝ ΔΕΝ βγάζουνν οι ίδιες εταιρείες τις αναβαθμισμένες/βελτιωμένες συσκευές τους καλύτερες έστω και στο ελάχιστο, θα βγάλουν κάποιες άλλες εταιρείες κάτι ανάλογο.
Το θέμα είναι να μη πέφτουμε στο τρυπάκι αυτό και να αγοράζουμε έξυπνα, συσκευές που κανουν τη δουλειά τους ανάλογα με τις αναγκες μας και να τις κραταμε τουλάχιστον 2 χρόνια αν όχι και παραπάνω. Τότε ΝΑΙ θα βλέπουμε και σημαντικές διαφορές…. (εκτός αν είστε άπλες κάποιοι, εκεί πάω πάσο 🙂 )

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ XPERIA Z3 …. παρατηρώ πως έχει σαφέστατα μικρότερα bezels στα πλάγια και μου φαίνεται και πάνω κάτω κάτι λιγότερο από πριν.

tech21man

Βασικα καλυτερο ειναι να βγαινουν συνεχεια καινουρια. Ειναι σα να κατηγορεις ενα κατασκευαστη laptop γιατι σε 5 μηνες αλλαξε την καρτα γραφικων και εβαλε πιο καινουρια στο best seller του. Τι γιατι ρε τραχανα? Τεχνολογια ειναι προχωραει… Καποια στιγμη, θα παρεις κινητο. Ο,τι κινειται εκεινο τον καιρο αυτο θα παρεις. Ειναι σα να κατηγορεις τη ford γιατι στην αρχη του focus δεν ειχε τον 1000ρη turbo κινητηρα και τον εβαλε μετα, οποτε, ωωωωω απαξιωσε τους πρωτους που αγορασαν (ρε δε σοβαρευομαστε λεω γω) με 1600 ατμοσφαιρα. Τοτε ηταν ετοιμος τοτε μπηκε. Και αν προς το τελος του μοντελου ερθουν και αλλες τεχνολογιες και τις παρει τοσο το καλυτερο, απλα αν αγοραζεις αυτη τη φιρμα, προφανως θα παρεις το πακετο τεχνολογιας τη στιγμη που θες να αγορασεις. Τα ιδια και με τα κινητα. Δε θυμαται δλδ κανεις τα παραδειγματα της samsung (με το S600, ακυρια για μενα γιατι, ηταν ηδη γνωστο οτι θα ερθει ο s800 αλλα στην τελικη τι να εκανε, να μην εβγαζε το S4?) και της LG (G3 με τον 801 και μετεπειτα, “LTE με τον 805”). Με ο,τι εχει διαθεσιμο τη στιγμη που ψωνιζεις φιλε. Αλλιως παρε project ARA οταν βγει με την lego αισθητικη και σκαστα… Συνέχεια »

dark_master

@Tech21man όταν μιλάμε για κινητό που κοστίζει ενα κάρο λεφτά, έχει παρουσιαστεί μόλις ένα μήνα πριν κ ξαφνικά παρουσιάζεται με ανώτερο επεξεργαστή δεν νομίζω να είναι δείγμα σοβαρής εταιρείας. Και επίσης κάποιοι ξεχνάτε κάτι σημαντικό. Ότι μπορεί να χρειαστηκες να αλλάξεις κινητό αναγκαστικά γιατί είτε γιατί το παλιό κινητό στο έκλεψαν,είτε το έχασες,η τα έπαιξε ξαφνικά η γιατί η επιδότηση που είχες έπρεπε να την πάρεις. Σε αυτές τις περιπτώσεις λοιπόν δεν μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον γιατί το αγόρασε. Και μην ξεχνάτε ότι όλοι δεν αγοράζουν με τις ίδιες ανάγκες ή κριτήρια. Αντί λοιπόν να κατηγορείτε τους καταναλωτές, καλό θα ήταν να είστε παραπάνω επικριτικοι ως προς τις εταιρίες.

dark_master

Το γεγονός πχ ότι κάποιος μπορεί να το πήρε γιατί το πλαιο του τηλέφωνο μπορεί να τα έπαιξε, να του το έκλεψαν, να χάλασε η γιατί (σπανιότερα) έπρεπε να πάρει την επιδότηση του σας περνά από το μυαλό?
Και στο κάτω κάτω γιατί να φταίει ο καταναλωτής και όχι η εταιρεία όταν σεμήνα από την παρουσίαση του μοντέλου βγαζει άλλο με καλύτερα χαρακτηριστικά. Γιατί να είστε επικριτικοι απέναντι σε αυτούς που το αγόρασαν κ όχι απέναντι στην εταιρεία που δείχνει ασέβεια προς τους πελάτες?
Και επίσης πως κρίνεται με τις δικές σας ανάγκες και κριτήρια τους υπόλοιπους. Όλοι θέλουμε να παίρνουμε φτηνότερα μια συσκευή αλλά αν μετά δεν πάρουμε μια αναβάθμιση η εταιρεία γίνεται αυτόματα κακή. Να την επιβραβευουμε όμως γιατί βγάζει το ίδιο μοντέλο σε διάφορες παραλλαγές για να το πάρουμε φτηνότερα είναι καλό. Ρε παιδιά σοβαρευτείτε λίγο.

nikoleta

Αφού πέφτει η τιμή του Ζ2 είναι πολύ καλά . Έτσι και αλλιώς έχει δυνατή κάμερα το Ζ2 που κάνεις και κάνεις και εγγραφή 4k video και είναι σχεδόν ίδιο με το Ζ3 αλλά πολύ φθηνότερο

mixalis

To Z3 βοηθάει να είναι πιο φθηνό το Ζ2 . Έμενα δεν θα με πείραζε καθόλου να έπαιρνα 100 ευρώ φθηνότερα το Ζ2 λόγω του Ζ3

Ιωάννης jb

Η Sony υπάρχει περίπτωση να βγάλει ναυαρχίδα καινούργια 5-6 μήνες μετά, η οποία θα έχει ελάχιστες διαφορές με την προηγούμενη? Φυσικά και ναι!!!! (Θυμάστε την περίπτωση του arc,
arc 03-2011, arc s 09-2011, οι διαφορές ελάχιστες παρόλα αυτά και τα 2 καλά τα πήγαν απο πωλήσεις.) Απλώς στη συγκεκριμένη περίπτωση 100% θα υπάρξουν αρκετές διαφορές… παρόλα αυτά που ακούγονται για τον επεξεργαστή εγω πιστευω τελικά θα βάλει τον 805!
Μερικά σχόλια παραπάνω είναι για γέλια… έλεος ρε παιδιά.. Αλλες εταιρίες βγάζουν καθε 3-4 μήνες αναβαθμιζμένες ναυαρχίδες και η Sony που βγάζει κάθε εξάμηνο σας πειράζει!! Αστείοι
καταντάτε!! Το ότι η τιμή του z2 θα είναι κοντά στα 300 ευρώ δε το σκέφτεστε? Τέτοιο κινητό σε τέτοια τιμή ήταν σεναριο επιστημονικής φαντασίας πριν λίγα χρόνια think positive not like that

GiorgosM

Μια χαρά λογικά ενεργούν οι εταιρείες, εξάλλου η αγορά της Ελλάδας είναι τόσο μα τόσο μικρή παγκοσμίως. Ασία,άλλα μεγέθη,άλλοι πληθυσμοί, άλλοι μισθοί, Σιγκαπούρη, Ταϊβάν, Χονγκ Κονγκ, Τόκυο… Σιγά μην ασχολούνται με εμάς, τουλάχιστον σε θέματα τεχνολογίας, άσε που ο μισός πληθυσμός μας είναι σε επίπεδο φτώχειας…εμείς έχουμε να λύσουμε άλλα θέματα, επιβίωσης κι όχι τεχνολογίας που στο φινάλε δεν παράγουμε και τίποτα από δαύτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.