Sony Xperia Z3, Αυτά είναι τα τεχνικά του χαρακτηριστικά;

Το Sony Xperia Z3 θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο και το Techblog θα βρίσκεται εκεί για να το δοκιμάσει και να σας το παρουσιάσει πρώτο. Συνοψίζοντας τις διαρροές σχετικά με τα ανεμνόμενα τεχνικά του χαρακτηριστικά, συμπληρώσαμε το παρακάτω πινακάκι.

Χωρίς να εντοπίζουμε ιδιαίτερα χτυπητές διαφορές από το τωρινό μοντέλο Xperia Z2, το Sony Xperia Z3 θα είναι πιο λεπτό, πιο ελαφρύ και με τον “καλό” Snapdragon 801 (AC) που φοράει σήμερα μεταξύ άλλων και το Samsung Galaxy S5.

Sony Xperia Z3
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.4 KitKat
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 801 2.5GHz τετραπύρηνος
GPU: Adreno 330
Μνήμη RAM: 3GB
4G/ LTE
Οθόνη: 5.2 ίντσες, LCD IPS, 1920×1080 pixels
Κάμερα: 20.7 Megapixel, LED flash, 4K video
Δεύτερη κάμερα: 2 Megapixel, Full HD video
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 64GB?)
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth, micro USB, NFC, Radio FM
Μπαταρία: ? mAh
Διαστάσεις: 146.5×72.4×7.35 χλστ.
Βάρος: 158.4 γρ.

Sony Xperia Z3 specs, Sony Xperia Z3, Αυτά είναι τα τεχνικά του χαρακτηριστικά;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

29 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
HtcFun

Συγνώμη τώρα, αλλά ποια είναι η διαφορά του απο το Z2;;;;

chris0v21

αν και ειχα ακουσει για bugs στα sony κινητα (δεν ειχα ποτε για να σας το επιβεβαιωσω), πιστευω οτι αυτο το κινητο το παταει το s5 και το iphone

Georgos

Μακράν τα πιο αδιάφορα και συντηρητικά σχεδιασμένα κινητά android τα Sony (ίσως σε ισοπαλία με την HTC), χίλιες φορές καλύτερά θα προτιμούσα κάποιο Huawei , Xiaomi ή Oppo.

bobo1704

Κοροϊδίες…. Άκου 5,2″ και λέγεται κινητό τηλέφωνο αυτό τώρα;;;

Knight Rider

Σκετη Απογοητευση,, μα καλα τι επαθε τωρα τελευταια η Sony ? Η μονη διαφορια που βλεπω στο Z3 ειναι οτι εχει 2.5GHz και το χειροτερο που εκανε ειναι οτι τωρα θελει Nano-SIM αλλιως εχει ολα ιδια χαρακτηριστικα με το Z2.

I’ll stick with my OnePlus One.

Χρυσόστομος Οικονομίδης

Ετη φωτος μπροστα και οι διαφορές απο το Ζ2 χαοτικες :p
Ετσι απλα, χωρις λογο υπαρξης. Εχει μια μικροδιαφορα στον επεξεργαστη και θα κανει και καλυτερο σκορ στο antutu.

Tek Thanos

Η μόνη διαφορά από το Z2 είναι ο επεξεργαστής αντί για 2.26GHz είναι 2.5 και μάλον η μπαταρία θα είναι πιο μεγάλη.

Νίκος

Όντως παιδιά ίδιο με z2 είναι το μόνο που θα είναι καλό θα είναι το z3 compact διότι δεν έχουν βγάλει το z2 compact οπότε εκείνο μόνο θα είναι καλό!

Takis

Sony Xperia for the win
Ανυπομονούμε
Μια χαρά είναι, τι άλλο δηλαδή να βάλουν σε ένα κινητό πια, η υπερβολή σας δεν έχει όρια
Έχω Sony Xperia Z1C και είναι άψογο χωρίς κανένα πρόβλημα και πολύ καλύτερο από όλα τα άλλα και τις κινεζιες.

Γιάννης

Τάκη σε είδαμε και στο Facebook εντάξει είπαμε είσαι φανατικός της Sony αλλά κάποια πράματα πρέπει να λέγονται λεφτν όνομα τους.

Seme

Στα τρένα Sony. Δηλαδή βγάζει ένα ολόιδιο κινητό με το Ζ2 σε τεχνικά χαρακτηριστικά και αλλάζει μόνο το πάχος? Τι είδους marketing strategy είναι αυτό την τύχη μου μέσα?

Άκης

Κάτοχος του Z1c είμαι εντυπωσιασμένος από την ποιότητα και την αυτονομία του. Θέλω μια μεγαλύτερη συσκευή, αλλά δεν θα πάρω το Ζ3 γιατί δεν το θεωρώ καλύτερο του Ζ2.

Δεν θα αγόραζα κινητό τώρα. Σε κάθε περίπτωση θα κοίταζα ξανά τι προσφέρει η Sony την δεδομένη χρονική περίοδο.

makismali77

Ολόιδιο με το z2…μια ασήμαντη διάφορα στον επεξεργαστή και 5 γραμμάρια ελαφρύτερο… Αν και φαν της Sony.. Οφείλω να πω ότι το κινητό αυτό δεν χρειάζεται να βγει καν…

Takis

@Γιάννης
Το Ζ3 όντως δεν έχει διαφορές και δεν έχει νόημα αλλά εγώ ανυπομονώ για το Ζ3 Compact διότι έχει ποιότητα και αξίζει όπως κρίνω και από το Ζ1C που έχω

JohnWave

Καλά μιλάμε για τρομερή αναβάθμιση :

> 0,3 χιλιοστά μικρότερο σε ύψος,0,9 χιλιοστά σε πλάτος και 0,8 σε πάχος!
> 5 ολόκληρα γραμμάρια ελαφρύτερο!
> 4.4.4 kitkat αντί για 4.4.2 kitkat !
> 2.5GHz τρελός επεξεργαστής αντί για τα πολύ λίγα .2.3GHz!

ΥΓ : Το θεωρώ αδύνατο να είναι σωστά τα specs στο GSMArena. Δεν μπορώ να πιστέψω πως η Sony θα κάνει τέτοιο λάθος.

Takis

@Γιάννης
Δεν έχω Facebook

truth

Πατατα θα ειναι σαν το Ζ2..Μετρια οθονη,πολυ πλαισιο,αδιαφορο κινητο γενικα..

Alexandros Vourlakos

τι να το κάνουμε το 6-month-update cycle αν δεν υπάχουν αλλαγές ? οκ, λίγο πιο μαζεμένο σε διαστάσεις, διαφορά σε δύναμη που ούτε geek δε θα αντιληφθεί και αν και δεν αναφέρεται κάτι στα specs λογικά θα χει και ελαφρώς βελτιωμένο ποιοτικά πάνελ οθόνης (ίσως με μεγαλύτερη αντίθεση) και καλύτερο λογισμικό στην κάμερα. και πάλι 0 λόγοι για να αφήσεις το z1 σου πχ, πόσο μάλλον το z2. ένα κινητό που θα αφορά μόνο κατόχους z που δεν πήραν το z2.

tiamat

τετοια κοροιδια “αναβαθμισης” ουτε καν απο την apple δεν εχουμε δει ..

Γιώργος

Να σας θυμίσω ότι παραπλήσια στατιστική είχαμε δει και από την τότε Sony Ericsson το 2011 με τα Arc και Arc S…Συμφωνώ ότι η κίνηση είναι foul και για μένα… Βέβαια θα περιμένουμε την παρουσίασή γιατί τα ίδια λίγο-πολύ specs δεν σημαίνει απαραίτητα στάσιμη εμπειρία χρήσης…

akis

το θελωωωωω και μαζι με αυτο και το iphone 6…!!!!

edd

Συσκευή κοροϊδία από τη sony, αλλά συμφέρει εμάς που μπορούμε να παίρνουμε την προηγούμενη-ίδια ναυαρχίδα φθηνότερα. Να συνεχίσει έτσι μόνο μην καταντήσει σα τη samsung και βγαζει καινούρια συσκευή κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στις 21:00 (με το Νίκο Χατζηνικολαου). Θα προκύψει σοβαρότατο πρόβλημα με τα updates. Φέτος η sony κατάργησε την midrange γκάμα της, φαντάζομαι για να αφήνει στην θέση των xperia p/sp το εκάστοτε προηγούμενο/νυν Ζx compact.

nikos

Άλλη apple μας βρήκε!

pazzo

παιδια, εσεις που λέτε ότι οι διαφορές είναι ελάχιστες, μην ξεχνάτε ότι η σειρά Ζ ανανεώνεται κάθε 6άμηνο και όχι κάθε χρόνο. που σημαίνει ότι δεν αντικαθιστεί το Ζ2 από την αγορά, απλά μας προσφέρει ένα ακόμα πιο δυνατό κινητό.
Και έλεος πια. δείτε τα χαρακτηριστικά του. 2.5 Ghz τετραπύρηνος Snapdragon801 με 3gb Ram. με την ίδια καταπληκτική φωτογραφική του Ζ2.
δηλαδή τι άλλο θέλετε για να είστε ευχαριστημένοι;;
και επείσης δεν μπορεί να αλλάζει design κάθε εξάμηνο.
εδώ το iphone αλλάζει design κάθε δυο χρόνια και κανεις δεν λέει κάτι.
Όπως και το HTC One m8, που οι διαφορές με το Μ7 δεν ήταν τεράστειες.
εμένα προσωπικά μαρέσει αυτό το λειτό design. πολύ λεπτό σαν συσκευή. χωρις πολλά πολλά.

Γιάννης

Η Sony έφαγε την σκόνη ακόμη και της Lenovo της Xiaomi και της Huawei και ακόμη μυαλό δεν έβαλε.Ίδιος απαράδεκτος σχεδιασμός και τραγικές κινήσεις απελπισίας.

Τομ

Τι εννοεις να μην γινει samsung? Η samsung βγαζει πολλα μοντελα αλλα οχι ολα για τον ιδιο λογο. Αν βγαζει η sammy μοντελα καθε Πεμπτη τοτε η Sony βγαζει ναυαρχιδες καθε Τεταρτη και αυτο ειναι σιγορα χειροτερο. H sammy εχει το note, το galaxy, τωρα το alpha ολα για διαφορετικη χρηση (σχετικο ειναι αυτο βεβαια). Η sony βγαζει ναυαρχιδες καθε τρεις και λιγο και μαλιστα το Z2 και Z3 ειναι γελοιωδως τα ιδια κινητα. Βεβαια οπως λες ετσι μπορεις να παρεις το z2 φθηνα αλλα και παλι. Και το GS5 φτηνο θα ειναι σε λιγο καιρο και το ιδιο και το G3.

edd

Το S5 έχει ήδη 6 διαφορετικές εκδόσεις (χώρια τα sport, dual). Κοινό μυστικό είναι οτι βγάζει κάθε 3 και λίγο διαφορετικό μοντέλο. Η sony βγάζει 2 ναυαρχιδες το χρόνο κ ίσως κ μια 3η έκδοση για κάποιες αγορές, άσχετα αν είναι ιδιες. Κ στις υπόλοιπες κατηγορίες δεν εχει το xperia m2, m2 ⅞, m2 neo, m2 plus, m2 value edition, m2 advance, m2 8²… Εγώ θέλω να συνεχίσει να αλλάζει όνομα στην ναυαρχίδα της κάθε 6 μήνες για να γίνεται μπασκλας το προηγούμενο. Αυτό βολεύει τη τσέπη μου. Από το να κρατάει το ίδιο ονομα και να αλλαζει το 3ο δεκαδικο για να πουλήσει (όπως κάνει η samsung), είναι καλύτερα. Μια αναζήτηση στο skroutz δείχνει σε ποιες εταιρείες πεφτουν οι τιμές και σε ποιες οχι (λόγω ζήτησης). Μόνο μην γίνει samsung με τα updates.

Leandros

Λιγο ακυρος αλλα waterproof?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.