Sony Xperia Z3+: Με τιμή 699 ευρώ τέλη Ιουνίου στην Ιταλία

Το Sony Xperia Z3+ ανακοινώθηκε επίσημα πριν από λίγες μέρες με οθόνη 5.2 ιντσών LCD Triluminos με ανάλυση Full HD 1920×1080, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810 (64-bit), μνήμη RAM 3GB, κάμερα 20.7 Megapixel και μπαταρία 2 ημερών στα 2930 mAh. Στην Ευρώπη αναμενόταν να έρθει μέσα στον Ιούλιο.

Τελικά μαθαίνουμε ότι την Ιταλία θα είναι διαθέσιμο την 26η εβδομάδα του έτους, που σημαίνει μεταξύ 22 και 26 Ιουνίου. Η προτεινόμενη τιμή του Sony Xperia Z3+ είναι στα 699 ευρώ, αλλά τις πρώτες μέρες διαθεσιμότητας λογικά θα κινείται σε τιμές πάνω από 700 ευρώ.

Sony Xperia Z3+: Με τιμή 699 ευρώ τέλη Ιουνίου στην Ιταλία, Sony Xperia Z3+: Με τιμή 699 ευρώ τέλη Ιουνίου στην Ιταλία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

42 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος

Πολύ καλό!!! Το μόνο που με χάλασε η μπαταρία για να γίνει πιο λεπτή η συσκευή έβαλα πιο μικρή μπαταρία και λένε πάλι δύο μέρες!

Sotiris

Πέρα από τους ελάχιστους ορκισμένους fans της Sony που έχουμε εδώ, ποιός θα ασχοληθεί με την συγκεκριμένη συσκευή; Σοβαρά τώρα.

χρηστος

εγω θελω να ξαναεπιστρεψω στην sony να δω την καινουργια ναυαρχιδα to z3+

Nick

@Sotiris, τέτοιο ξύδι για μια εταιρεία που χει τέτοιο μερίδιο πωλήσεων ε; Που να είχε και κάνα μεγάλο ποσοστό δηλαδή.

Trinitron/walkman rulz

Θα το πάρω οπωσδήποτε , ας είναι μέτριο και πανάκριβο , αρκεί που είναι Sony που πριν μια 20ετία ήταν κορυφή.

χαρης

Εμενα μου αρεσει lg αλλα φετος με κέρδισε η sony.Εαν ειναι τοσο καλο οσο φαίνεται στα χαρτιά οταν ερθει με το καλο Ελλάδα το πείρα στο άψε σβήσε

giannisanag

Iphone 6 64gb 696€
S6 64gb 640€
mate 7 64gb 599€
One m9 578€

apopet26

Z3+ έχει 32gb ενσωματωμένη δεν καταλαβαίνω την σύγκριση σου

chris

οκ υπαρχουν και καλα,αλλα ελατε τωρα,τρεις συνεχομενες ναυαρχιδες με ελαχιστες και ξενερωτες βελτιωσεις και ολα αυτα γιατι;για 700 ευρω…Οταν στις ιδιες τιμες υπαρχουν πολυ καλυτερα τζιμανια…
Εμμενει στην ιδια ιδια αναλυση οθονης.
Το ελαφρα επεξεργασμενο ui android της sony ειναι χειροτερο και απο κινεζικα σε εμφανιση και λειτουργικοτητα.Το θετικο οτι ειναι ακομα ελαφρυ,αν και το νεο touchwiz του s6 ειναι σχεδον το ιδιο ελαφρυ,πιο ομορφο και με περισσοτερες δυνατοτητες.
Δεν υπαρχει τιποτα plus,οπως κατι για δακτυλκο αποτυπωμα,για παλμους καρδιας κτλπ.Τα δε αποτυπωματα γινονται ολο και πιο χρησιμα ενω δεν παρουσιαζει σαν συσκευη κατι που την ξεχωριζει.
Το premium υλικο της πολυ θετικο αλλα οι περισσοτερες ναυαρχιδες πια διαθετουν εξαιρετικα υλικα κατασκευης.
Η καμερα,παρα το οτι εναι η ιδια η σονυ και οτι ειναι 20 MP , υστερει απο ναυαρχιδες σαν το galaxy s6,note 4,Lg g4 κτλπ.
Θετικη η μπαταρια,αν κι εδω την μειωσαν λιγο.
Ξεπερασμενες οι υποδοχες για ηχεια σονυ κτλπ,ακομψα στο κρατημα της συσκευης τα κουμπια και κυριως αυτο της καμερας.
Επισης θα θελαμε αλλον επεξεργαστη μακρια απο 810 snapdragon.Τα προβληματα γνωστα και πολ κατωτερος σε επιδοσεις απο τον αντιστοιχο της samsung

zois

και μια ferrari εχει περιπου 250000 ευρω οι τιμες που αναφερεις πρωτον δεν ειναι οι κανονικες προφανως ειναι απο το skruz και δευτερον τα δυο ειναι περσινα μοντελα και τα αλα δυο εχουν κυκλοφορησει περιπου εδω και τρεις μηνες και το sony μετα απο τρεις μηνες στο skruz τοσο θα κανει κανενα 600αρι.

giannisanag

Ειναι περσινα αλλα ακομα ειναι καλυτερα (αλλα στην τελικη περνιεται το Z3+ για φετινο;)
δευτερον με 64 gb ειναι φθηνοτερα
τριτον δεν καταλαβαινω το επιχειρημα για το σκρουτζ.
αν θελω ΤΩΡΑ ναυαρχιδα βρισκω ΤΩΡΑ πχ iphone 6 64gb με τα ιδια λεφτα και s6 64gb 60€ κατω απο την επισημη της sony. Μετα απο τρεις μηνες το sony θα εχει πεσει αλλα θα χουν πεσει και τα αλλα. Οποτε παλι δεν θ συμφερει

apopet26

Αδιάβροχο, δεν lagarei πουθενά, καλύτερη μπαταρία κατά πολύ.

Daredevil

Που πας ρε Sony χωρίς QHD και OIS στα 700 ευρώ? Σωστά τα λέει ο Chris , στο μισό θα έπρεπε να είναι η τιμή.

Ιωαννης jb

Ο άλλος είναι τόσο τραγικός, που πριν ακόμα κυκλοφορήσει και δούμε τιμή Ελλάδος, το συγκρίνει με τιμες κινητων που έχουν κυκλοφορήσει εδω και καιρό…
Θέλετε να κατηγορησετε το προϊόν τις Sony.. ok… κάντε το με τρόπο που να μη γελιοποιηστε…
Αν κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα με 700 ευρό….. θα είναι μια εξαιρετική αρχική τιμή γι’αυτά που προσφέρει…..
Τιν ωρα που τα περισσότερα είναι κατώτερα και έχουν ανώτερες αρχικές τιμές….
Ακόμη το μεγάλο θετικό των Sony είναι ότι δε κρατάνε την υψηλή αρχική τιμή και σχετικά γρήγορα πέφτουν σε άκρως λογικές τιμές… πχ. σε 3-4 μηνες το συγκεκριμένο κινητακι θα βρίσκεται κάτω απο τα 500 ευρό

tim

Aδιαφορο κ ιδιο με τα προηγουμενα μοντελα.Δε θα ελεγα οχι αλλα ειδικα στα sony η μεγαλη απογοητευση ειναι οι ακομα ξεθωριασμενες οθονες κ η ιδια σχεδιαση εδω κ 5 χρονια.Απο ποιοτητα ως συνηθως καλη.Η μπαταρια ειναι τουλαχιστο αποσπωμενη?

pazzo

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο μισος από πολλούς για το Sony Z. Καταρχιν αυτός που θέλει multitasking δεν θα πάρει ούτε iPhone ούτε lumia ούτε s6 edge(το οποίο αποτι φαίνεται, τελικά έχει τόσο multitasking όσο ένα iPhone). Αυτός που θέλει ένα δυνατό smartphone σε σχετικα μικρότερες διαστασεις σε μήκος και βαθος θα το προτιμήσει από το LG g4. Και αυτός που θέλει μετά απ όλα αυτά να εχει και καλη κάμερα θα προτιμήσει Ζ3+ έναντι του HTC M9. Κάποιοι μπορεί να έχουν πισίνα που λέει ο λόγος και να θέλουν να βγάζουν σελφιε τις βουτιές τους. Ξέρω γω; Κάποιοι μπορεί να διαλέγουν καλύτερη αυτονομία έναντι καλύτερης ανάλυσης οθόνης στα χαρτια.Υπάρχει ένα συγκεκριμένο target group που προτιμάει την Ζ σειρά. Και υπάρχουν και αυτοί όπου για κάποιο λόγο τους ελκύει οτιδήποτε γράφει Sony γιατί έτσι απλα τους αρέσει. Όπως σε κάποιον αρέσει η BMW και όχι η Mercedes. Όπως σε κάποιον αρέσει μια τσάντα από Gucci και όχι prada. Δεν καταλαβαίνω αυτούς που πιστεύουν πως αυτό που θέλουν οι ίδιοι, πρέπει με το έτσι θέλω να το θέλουν και οι διπλανοί τους. Εκτός εάν παίρνουν ποσοστά οποτε πάω πάσο. Είναι άλλο το λέω την γνώμη μου ως μικρής γνώσης στα… Συνέχεια »

Kougelas

Παιδιά μην ξεφεύγεται με τις τώρα τιμές gs6/one m9 klp… Δείτε πόσο γρήγορα πέφτουν οι τιμες στο σκρουτζ… Κοιταξτε το z3+ μετα απο 3 μηνες π.χ. Επίσης δειτε ποσο κανανε gs6/m9 απο την εταιρεία τους το καθενα… Ελεος πια μου βγαινουν τα ματια καθε φορα που διαβαζω τα σχολεια… Κατοχος g2 και καταευχαριστημενος!

giannisanag

Αυτο που δεν καταλαβαινετε ορισμενοι ειναι οτι δεν κριτικαρουμε τα γουστα σας αλλα επιλογες των εταιρειων σε θεμα σχεδιασης δυνατοτητων specs και φυσικα τιμης των προιοντων τους. Εχουμε το απολυτο δικαιωμα να το κανουνε ως τελικοι καταναλωτες και υποψηφιοι αγοραστες. Τι να κανουμε το z3+ υστερει σε σχεση με τον αντςγωνισμο και δεν ειναι εκεινη η κορυφαια προταση που ηταν το Ζ1 οταν πρωτοβγηκε η τα ακομα και τωρα υπεροχα z1 και Z3 compact

Nick

@pazzo, μην τρελαινεσαι – λες δεν μπορείς να καταλάβεις – δύο, το πολύ τρία άτομα είναι που μισούν (ακατανοητα λες και τους κλέβει τα λεφτά) την εν λόγω εταιρεία σε αυτό το τεχνολογικό site, οι περισσότεροι που είμαστε εδώ και σχολιάζουμε τους έχουμε πάρει πρεφα, απλά στην ματαιη και αξιολυπητη προσπάθεια που κάνουν να γίνουν περισσότεροι πιθανότατα σχολιάζουν και με άλλα ονόματα, ενώ όταν δεν μπορούν να γίνουν πειστικοι με λογικά επιχειρήματα καταφευγουν στην κιτς πλέον τακτική του trolling. Μην ταιζετε τα τρολ.

Νικος Z1

Μπορείτε όλοι να κατηγορησετε όσο θέλετε τη Sony. Όμως υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ. Δεν φαντάζεστε όλοι εσείς που κραζετε πόσο γέλιο ρίχνω όταν πάω για μπάνιο σε πισίνα η και στη θάλασσα και βλέπω όλους να προσπαθούν να βγάλουν φωτος και να μην βρεξουν το πανάκριβο iPhone galaxy s (πλην του s5 και των active που δεν έχει πάρει σχεδόν κάνεις) LG G HTC όλα τα κινέζικα και μόλις δουν εμένα και άλλους κατά την άποψή σας χαζους (δεν χαλιεμε καθόλου) να πλατσουριζουμε με αγαπημένα μας xperia χωρίς άγχος και να βγάζουμε υποωρηχιες φώτο και βίντεο… Καλοκαίρι με ένα sony xperia z αξία ανεκτιμιτη. Εγώ θα παίρνω xperia αδιάβροχα για όσο βγάζει η sony κινητά. Εσείς κραξτε όσο θέλετε. Καληνύχτα

zois

πολυ ωραια τα ειπες φιλε μου αλα στην θαλασσα να προσεχεις λιγο οσπου να κανει το επομενο θαυμα η μεγαλη sony και να τα κανει να αντεχουν και στο αλατι και να ξερεις σου γραφω απο vaio για παντα sony

Νικος Z1

Φίλε αν το ξεπλυνεις με γλυκό νερό μόλις το βγάλεις δεν έχει κανένα θέμα. Φίλε Zois αγοράζω sony κάθε είδους συσκευή εδώ και 18 χρόνια. Δεν θα μου πει κανείς ποια είναι αυτή η εταιρία. Από εκεί και πέρα όντος έχει κάνει πολλά λάθη και τα πληρώνει. Ελπίζω να μάθει από αυτά.

Αλεξικακος

Εννοειται παιζει ρολο η τιμη και εννοειται οτι συγκρινεται την ιδια χρονικη στιγμη που ο υποψηφιος αγοραστης θα κανει την επιλογη του. Οταν μια εταιρεια βγαζει κινητο μετα απο μηνες εχει πλεονεκτημα να χρησιμοποιησει καλυτερη τεχνολογια στην ιδια τιμη που θα ειναι τα αλλα στην αγορα. Δεν το κανει?…. απλα πατωνει.

Dimitris.

Γιατι η σονυ δεν εβγαλε ναυαρχιδα z4 και εβγαλε z3+ με λιγες διαφορες με το περσινο,λετε να μπει στον ανταγωνισμο για φετος?

Dimitris

Συνέχεια ακούω ότι η Sony βγάζει το ίδιο μοντέλο με το προηγούμενο. Αν είναι έτσι τότε όταν έβγαζε το xperia z πριν 2,5 χρόνια ήταν αιώνες μπροστά από τις άλλες εταιρείες αλλά και πάλι την κραζατε.

Νίκος

Τότε γιατί έβγαλε το z2 και z3 με ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά και δεν ονόμασε το z2 z2+? Και το ονόμασε z3; τον ίδιο επεξεργαστή φοράει 801, ενώ στο z3 εντάξει έχει διαφορά αρκετή. Που λογικά δεν έχει διαφορά το z2 με z3 το z3+έπρεπε να ήταν το z3 κανονικά δηλαδή z2 z2+ και z3 z3+

djfapples

Ποιοτική συσκευή όπως όλη η σειρά Z ολοκληρωμένη χωρίς lag αδιάβροχη κ μπαταρία δυνατή όχι όμως κάτι που να κάνει τη διαφορά (κάτοχος z2)

Sotiris

Όπως ακριβώς προέβλεψα… Τυφλωμένοι Sony fans που οδηγούν την αγαπημένη τους εταιρία στο γκρεμό χωρίς να το ξέρουν. Δεν αρμενιζετε στραβά, στραβός ειναι ο γιαλός…ε; Αμ δε!

godfavour86

Παιδιά κάτοχος Xperia Z εδώ κ 2 χρόνια, πέρυσι πήγα στην Ζάκυνθο διακοπές κ καθώς πηγαίναμε στο ναυάγιο, την γνωστή παραλία, όλα τα καραβάκια μας άφηναν γύρω στα 6 μέτρα πιο πίσω κ έπρεπε να κολυμπησεις για να φτάσεις στην στεριά, από του δικούς μου μόνο εγώ πήρα κινητό κ βγάζαμε φώτο κ μας μείναμε οι αναμνήσεις, επίσης το κινητό το επλυνα μετά από 5 ώρες κ το έχω χρησιμοποιήσει τόσες φορές στην θάλασσα και δεν έχει πάθει τίποτα.. Από λογισμικό πάει σφαίρα σαν καινούργιο, θέλω να πω με όλα αυτά ότι όλες οι εταιρείες βγάζουν πολύ καλά κινητά,Λεγε με samsung, sony, apple κ.τ.λ, πάρτε κινητά με τα θέλω σας κ όχι με τα SPECS μην είστε πρόβατα του marketing.. Και η Apple σε SPECS και τέτοια μένει τραγικά έως χαοτικα πίσω από samsung k sony αλλά σε πωλήσεις τις αφήνει αυτή πίσω χαοτικα… Όσο για εμένα αν άλλαζα κινητό, που σιγά μην αλλάξω αφού κάνει ακόμα όσα κάνουν όλα τα καινούργια άνετα… Θα έπαιρνα πάλι sony με κλειστά μάτια ύστερα μετά από αυτή την εμπειρία μου.

Μερκούριος Μπαϊράμης

Είμαι χρήστης android τηλεφώνων σχεδόν 5 χρόνια. Τα 3 μου πρώτα τηλέφωνα ήταν huawei και σε γενικές γραμμές ήμουν αρκετά ευχαριστημένος. Μετά προτίμησα το LG Optimus G που δυστυχώς κράτησε λίγο και τώρα εδώ και μισό χρόνο είμαι χρήστης του Xperia Z2. Έχω ένα laptop 6ετίας με ότι αυτό συνεπάγεται και το κινητό έχει αντικαταστήσει σχεδόν πλήρως την χρήση του. Το κινητό έχει ότι μπορούσα να ζητήσω. Ελαφριά σχεδόν vanilla εμπειρία android και ας είναι λίγο απρόσωπο, φοβερή αυτονομία, πολύ καλή κάμερα, διπλά ηχεία και μια οθόνη όπως πρέπει να είναι και όλα αυτά σ’ ένα πανέμορφο περιτύλιγμα κατ’ εμέ και συνάμα αδιάβροχο. Δεν υστερεί πουθενά το τηλέφωνο και του έγινε ένας πόλεμος δίχως έλεος, για την υπερθέρμανση κατά την εγγραφή βίντεο 4Κ. Έτσι με αυτό το αμελητέο πρόβλημα, που δεν θα επηρεάσει σχεδόν κανένα χρήστη και με το ανύπαρκτο marketing της sony, το κινητό δεν έγινε best seller. Από κει και πέρα οι ναυαρχίδες της sony βελτιώνονται στα σημεία, αλλά εδώ που τα λέμε δεν χρειαζόταν και καμιά άλλη ιδιαίτερη βελτίωση. Αυτό που θα ήθελα για το Ζ3+ θα ήταν και μία καινούρια οπίσθια κάμερα, εκτός αν βελτιώσουν τόσο το software. Το κινητό θα έρθει με τον τελευταίο επεξεργαστή… Συνέχεια »

j

ΠΑΝΤΑ Η ΣΟΝΥ ΕΒΓΑΖΕ ΟΛΟΚΛΗΡΕΝΕΣ ΝΑΥΑΡΧΙΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΠΛΗΡΕΙΣ. ΚΑΘΕ Ζ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ. Π.Χ. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Vasilis7815

Είχα το z3 compact και πιο παλιά είχα πάλι sony πραγματικά αν είχε το Ζ3-Ζ3+ μια καλύτερη κάμερα θα ήταν το πιο ολοκληρωμένο κινητό με μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα απλά για μένα ήταν dealbreaker και γι αυτό και το έδωσα…

Αποστόλης Ρόδος

Θα προτιμούσα να είναι η συσκευή παχύτερη κατα 2 χιλιοστά και να βάλουν μέσα μια μπαταρια 4000mAh που να κραταέι 5-6 μέρες…. έτσι και αλλιώς θα ήταν και πάλι από τις λεπτότερες συσκευές. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ από τους υπόλοιπους.
Κάποια στιγμή πρέπει όλες οι εταιρείες να το κοιτάξουν αυτό το θέμα.
Εμένα προσωπικά το πάχος δεν με ενδιαφέρει καθόλου…. το μήκος και το φάρδος ΝΑΙ.

Γιάννης σε λέω

@Nick

Μου αρέσει που ασχολείσαι με τον Sotiri. Σοβαρό άτομο. Πέρα από μια εταιρία δεν βλέπει τίποτε άλλο

Στο θέμα μας τώρα… Αν και στην Ελλάδα έρθει στα 699 € θα είναι μια αρκετά καλή κίνηση από πλευράς Sony. Την ώρα που το απλό και ασχημότερο κατά την άποψή μου Galaxy S6 ξεκινά στα 769 € με μνήμη μόνο 32 GB χωρίς δυνατότητα επέκτασης. Για τα σκουπίδια δηλαδή σε αυτόν τον τομέα.

Το αμέσως επόμενο Galaxy, τα έχουμε πει χίλιες φορές, με τα 64 GB ενσωματωμένη μνήμη είναι στα 869 €.

Επί της ουσίας δηλαδή τα 2 smartphones έχουν διαφορά 169 € στην τιμή. Μιλάμε για επίσημες τιμές πάντα! Τώρα στο Skroutz πως θα διαμορφωθούν αυτές οι τιμολογιακές διαφορές ανάμεσα στα 2 κινητά μένει να το δούμε.

Προσωπική άποψη, η μόνη ναυαρχίδα που με κέρδισε περισσότερο στο σχεδιαστικό κομμάτι σε σχέση με τα Ζ3+ και Huawei P8 είναι το S6 Edge. Φυσικά δεν μπορώ να πω όμως το ίδιο και για την τιμή του

giannisanag

Η λογικη εχει αποδρασει απο τα σχόλια

Διαβαζω οτι αν η επισημη τιμη του στην Ελλαδα ειναι 699 δεν θα πρεπει να τη συγκρινω με τις τρεχουσες τιμες της αγορας αλλα με τις αρχικες και επισημες των ανταγωνιστων.
Δηλαδη θα ερθει σημερα το Z3+ στα 699 , σημερα ξαναλεω, κι εγω θα πω: τι καλα ειναι φθηνοτερο απο την επισημη της samsung για το S6 64gb κατα 170€ ( διαφορα τεραστια) και θα αγνοησω οτι μπορω να βρω την ιδια στιγμη s6 64gb στα 640€ γιατι το 640 ειναι skroutz. Επιπλεον διαβαζω οτι σε λιγους μηνες θσ εχει πεσει η τιμη του Ζ3+ λες και οι ανταγωνιστες θα μεινουν στασιμοι και δεν πεσουν.

Αλεξικακος

@ Γιαννης

Η τιμη του για Ελλαδα την περιοδο που θα ερθει θα ειναι πολυ πανω απο τον ανταγωνισμο. Αντε πες να ερθει στα σκρουτζομαγαζα 100 ευρω κατω και να πωλειται 600 ευρω οταν s6 εχει τωρα 530 ευρω και σε ενα μηνα θα ειναι ακομα 80-100 ευρω κατω. Επισης εχει ενα πλεονεκτημα εναντι του ανταγωνισμου οτι ερχεται αργοτερα αν τωρα δεν δειξει οτι υπερεχει οταν θα ερθουν μετα απο λιγο οι καινουριες ναυαρχιδες η διαφορα θα ειναι μεγαλη και η αποτυχια στις πωλησεις ισως επαναληφθει.

Nikos

Να κανω μια ερωτηση, ισχύει αυτο που διαβάζω οτι τα Xperia z ραγίζουν μόνα τους στην οθόνη ? γιατι θελω να παρω αλλα φοβάμαι για αυτόν το λογο.

giannisanag

Δεν νομιζω να ναι γενικο.εχω πολλους φιλους με διαφορα Ζ και δεν το χω ξανακουσει

Nick

@Γιάννης σε λέω, εγώ ίσα ίσα που απευθυνομενος στον @pazzo είπα να μην “ταΐζετε” τα τρολ εδώ μέσα. Επίσης καλό θα ήταν να εντοπιζονταν όλοι όσοι γράφουν χρησιμοποιώντας διαφορετικά ονόματα.

Γιάννης σε λέω

@Αλεξικακος

Πρώτα απ όλα να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είμαι φαν καμίας εταιρίας. Ωστόσο αυτό που λες έχει μια λογική βάση.

Αν θες τη γνώμη μου πάντως, προσωπικά αν είχα να επιλέξω ανάμεσα στο Galaxy S6 και στο Ζ3+, θα διάλεγα το δεύτερο. Ενώ και τα 2 έχουν κορυφαία ποιότητα κατασκευής, το S6 χάνει στο σχεδιασμό. Τις στρογγυλεμένες γωνίες στις άκρες δεν τις συμπαθώ ιδιαίτερα.

Από την άλλη πλευρά βάζω στην κορυφή το S6 Edge στο σχεδιαστικό κομμάτι. Η οθόνη του με κέρδισε από την πρώτη στιγμή και αν ξεχνούσα την τιμή του, αυτό θα διάλεγα (την έκδοση με τα 64 GB) έναντι του Ζ3+

Αλεξικακος

Ουτε κι εγω εχω κολληματα με καποια εταιρεια. Εχω ακομα ενα HTC Radar και ακομα μια χαρα κραταει. Απλα μιλαω σαν εν δυναμη αγοραστης. Δεν με τρελαινει ουτε κι εμενα το S6 σχεδιαστικα αλλα οπως κι εσυ μου αρεσει πολυ το edge απλα ειναι πολυ πανω απο αυτα που θα διεθετα αν εκανα αγορα τωρα. Ομως αν μιλαμε οτι θα αγορασω κατι απο πασχα και μετα και το edge εχει πεσει σε τιμες κοντα στα 400 ευρω και σε αυτη την τιμη κοντα εκει εχει και το Z3 σχεδιαστικα θα επιλεξω το edge. Για αυτο λεω οτι για να με κερδιζε το sony θα επρεπε να μου δωσει κατι παραπανω και εφοσον εχει το πλεονεκτημα να βγαλει κατι αργοτερα. Εφοσον δεν το κανει τοτε θα εχει το μειονεκτημα στην τιμη εφοσον δεν θα εχει πεσει οσο πρεπει για να με κανει ακομα και 20-30 ευρω πιο φθηνο να ειναι να μην κανω την υπερβαση για το edge. Πχ αν ειχε το Z3+ 380 και το edge 460+ τοτε θα επαιρνα το Z3+ σε συγκριση αυτων των δυο. Δεν εχει πλεονεκτημα στην τιμη πρεπει να εχει στο σχεδιασμο ή στα χαρακτηριστικα που παλι δεν εχει. Ε καπως ετσι παιζουν κι αλλοι… Συνέχεια »

Μάκης

Όμορφο και ελαφρύ το touchwiz…. τι παίρνετε ρε παιδιά; Ή μάλλον, ποιος σας πληρώνει για να τα λέτε αυτά; Μόνο τα εικονίδια να συγκρίνουμε όχι πολλά, το εικονίδιο των SMS ας πούμε, εμετούλης, τουλάχιστον!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.