Sony Xperia Z4: Νέα πρώιμα renders αποκαλύπτουν το design

Μετά το χθεσινό πρώτο render, σήμερα διέρρευσαν περισσότερες φωτογραφίες οι οποίες λέγεται ότι απεικονίζουν την επερχόμενη ναυαρχίδα της Sony. Ωστόσο το Nowhereelse που τις δημοσιεύσει, επισημαίνει ότι αυτές δεν είναι οι τελικές φωτογραφίες του Sony Xperia Z4.

Αν και είναι πρώιμα renders, μπορούμε να πάρουμε μια γεύση για την σχεδιαστική γραμμή που θα ακολουθήσει η Sony. Βλέπουμε ότι μοιάζει αρκετά με το Sony Xperia Z3 με κάποιες αλλαγές σε λεπτομέρειες όπως τα μεγαλύτερα ηχεία μπροστά τα οποία έχουν ελαφρώς διαφορετική θέση.

Οι διαστάσεις του Sony Xperia Z4 λέγεται ότι θα είναι 146.3×71.9×7.2 χλστ. σχεδόν ίδιες με του Sony Xperia Z3 που είναι στα 146x72x7.3 χλστ. Αναμένουμε 5.2 ιντσών οθόνη αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν η Sony θα πάει σε ανάλυση 1080×1920 pixels ή 1440×2560 pixels.

Όσο για τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά το σίγουρο είναι ότι θα τρέχει Lollipop, μπορεί να δούμε επεξεργαστή Snapdragon 810, κάμερα 20.7 Megapixel, μνήμη RAM 3GB ή 4GB.

sony xperia z4 renders, Sony Xperia Z4: Νέα πρώιμα renders αποκαλύπτουν το design

sony xperia z4 renders, Sony Xperia Z4: Νέα πρώιμα renders αποκαλύπτουν το design

sony xperia z4 renders, Sony Xperia Z4: Νέα πρώιμα renders αποκαλύπτουν το design

sony xperia z4 renders, Sony Xperia Z4: Νέα πρώιμα renders αποκαλύπτουν το design

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GiorgosM

Στο ίδιο μοτίβο….κρίμα

jonjon

Ωραίο φαίνεται τα περιθώρια πάνω κάτω , νομίζω είναι πιο μικρά; η θύρα usb θα είναι αδιάβροχη χωρίς καπάκι άραγε;

δημήτρης

δεν θα βγαλουν και compact???δεν παει αλλο με αυτες τις οθονες….!!

janikian

Δείχνει με καλύτερο design το Ζ4 και με ανανεωμένα περιθώρια και μικρότερα bezel

Νίκος

Τα μικρά bezels που τα είδατε;; Ίδια είναι και με του z3 θα μας τρελάνετε;

Marinos

Μια χαρά είναι αυτές οι οθόνες και αρκετά βολικές για διάφορες λειτουργίες.

Ninja

Εχει αλλαξει η σχεδίαση στα ηχεία, εγινε πιο λεπτο, εβαλαν και εξωτερική θυρα USB που λογικα θα είναι αδιάβροχη όπως στο M4 Aqua και αφαιρεσαν την μαγνητική φορτιση, αλλα η μνημη θα πρεπει να είναι 4gb για να χτυπήσει τον ανταγωνισμό αλλιως δεν θα εχει τεραστια διαφορά με το Galaxy S6.

Bezel

μικρά bezel λέει ο άλλος χαχαχαχαχα

vladimiros

Μοιάζει αρκετα οντως με το Ζ3,αν θα ειναι ετσι..και τα μπεζελ ιδια σχεδον παλι..Αυτα που θα ηθελα απο το Ζ4 ειναι να κρατησουν την αδιάβροχοποιησει,την καλη μπαταρια που εχει,και την οθονη στις 5.2,το μονο σιγουρο μαλλον.και στανταρ θα πουν καποιοι παλι το ιδιο κινητο κ τετεια,τι να κανουμε αφου ειναι πανεμορφη η σειρα Ζ!! η αλλαγη θα γινει πιστευω οταν θα ξεφυγουν απο τις 5.2 ιντσες

Μάνος

Τρομερή διαφορά με το Z3,αγνώριστο έγινε!!!

ducatijim

Πολύ όμορφο είναι. Από ποιότητα θα είναι σούπερ φανταζομαι κ από μπαταρία. Μπράβο στη Sony.

Lefteris Ch.

Ρε παιδιά γιατί να αλλάξει το design του κινητού αφού είναι πολύ ωραίο έτσι.Δηλαδή τα iphone που έχουν ίδια βάση ούτε λόγος?Αν βγει με 4αρα ram και κανένα χρωματάκι σαν του g flex 2 το κόκκινο ή του s6 edge το πράσινο θα είναι τουμπανάκι.Δεν του λείπει τίποτα!

Νικος z1

Ολοι εσεις οι επιστημονες που κραζετε τη σχεδιαση μαλλον δεν εχετε αγορασει ποτέ ενα xperia της σειρας Z.

Nick

Όποιος δεν γουστάρει ένα πανέμορφο σικάτο τηλέφωνο με κορυφαία specs & απίστευτη ποιότητα κατασκευής, αδιάβροχο ΚΑΙ με διπλά στερεοφωνικά μπροστινά ηχεία (ναι αδιάβροχα και αυτά) καθώς και κινητό “βασιλιά της μπαταρίας-αυτονομίας”, ας πάρει μια 5.5″ οθόνη να την βάζει στην τσέπη του να λέει ότι έχει και μικρό κινητό. Το παραμύθι με τα bezels της Sony τελείωσε βρείτε άλλο. Μόνο η LG από τις μεγάλες εταιρείες βγάζει τις ναυαρχίδες της με μικρότερα περιθώρια από την Sony. Όταν βάλουν G lens optics 20.7MP, διπλά στερεοφωνικά ηχεία και αδιαβροχοποιηση σε πάχος 7.3mm τα λέμε.

Nick

@Νίκος Z1, πες τα ρε συνονόματε, η σειρά Z είναι πολύ γουστόζικη αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι που την κράζουν δεν έχουν πιάσει συσκευή της σειράς στα χέρια τους. Το μόνο “φάουλ” της Sony στην σειρά ήταν στις πρώτες δύο γενιές, στο Z δεν φόρεσε ο,τι πιο καινούριο υπάρχει σε επεξεργαστές & specs, στο δε Z1 θεωρώ πως παρασύρθηκε από την τεράστια κάμερα σε σχέση με τον τότε ανταγωνισμό με αποτέλεσμα να μην το προσέξει τόσο εργονομικά και αισθητικά, το Z1 ήταν χοντρουτσικο και με αρκετά μεγάλα πλαϊνά περιθώρια.

Α.Ν.

κλαίω με λυγμούς εδώ και ώρα αυτοί που λένε για τα bezel ελπίζω να μην στηρίζουν ούτε σαμμυ ούτε ιφον ούτε μοτορολα ούτε htc ούτε οποιαδήποτε άλλη μάρκα και άλλο μοντέλο εκτός από τα g ths lg έτσι ???

Νικος Z1

@Nick. Την αλήθεια λέω φίλε. Εγώ προσωπικά έχω πάρει τα z και z1.Προσωπικά απόλυτα ευχαριστημένος και με τα 2.Το z1 αν εξαιρέσεις ότι όντος είναι πολύ μεγάλο δεν έχω κάποιο άλλο παράπονο.Σίγουρα τα z2 και z3 ειναι κατά πολύ καλύτερα και τελειοποιημενα ως smartphones τα έχω δουλέψει και τα 2. Επίσης έχω δει και δουλέψει από φίλους και τις άλλες ναυαρχίδες και με εξαίρεση και ΜΟΝΟ το note 4 τα άλλα όλα δεν μου είπαν τπτ σε σχέση με τα z.Για να μη μακριγορω να πω ότι για όσο φτιάχνονται xperia της σειράς Z θα τα παίρνω.-

dim

Η αλήθεια είναι πράγματι ότι μόνο η LG έχει μικρά bezels. Οι άλλες εταιρίες έχουν παρόμοια.

GiannisMix

το θέμα των bezels ειναι πραγματικά άκυρο. οι μονες συσκευές με μικρά bezels ειναι των LG. απ εκει κ πέρα αντε κανα lumia 930. δηλ το z3 compact ή το z3 έχουν μεγαλύτερα bezels απ τον ανταγωνισμό;;! γιατι αν έχουν τότε εγω πρέπει να βαλω γυαλιά 👓

Αποστόλης Ρόδος

Για μένα το Design είναι άριστο και είναι από τις λίγες εταιρείες που βγάζουν ΜΑΥΡΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ πλέον… και δεν βαπτίζουν το γκρι ή το σκούρο σε μαύρο.

Σε ότι αφορά τα bezels έχετε καταντήσει ανέκδοτο μερικοί.
ΒEZELS στα πλάγια OK το καταλαβαίνω είναι άχρηστα… και εχει κάνει άλματα σε αυτό η SONY και είναι στα δικά μου μάτια αδιάφορο κάτι σαν το SAMSUNG GALAXY S6 EDGE …
ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΟΜΩΣ…. όχι μόνο δεν έιναι άχρηστα, γιατί από κάπου πρέπει να πιάσεις τη συσκευή αλλά την ομορφάινουν κιόλας.
Αν τωρα θέλετε να έχετε απλά μια οθόνη και τίποτα γύρω γύρω, ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SHARP AQUOS CRYSTAL που λείπει το περιθώριο από πάνω…. ΠΑΝΑΣΧΗΜΟ.

δημήτρης

μια χαρα ειναι το κινητο στο θεμα ομορφιας…δεν υπαρχει αλλο…η καμερα του ζ3 ηταν τελεια!!οποτε ας κανουν καλυτεροι την μπροστινη…:D

truth

Θα μπορουμε να βγαλουμε κανα 4κ βιντεο πανω απο 2 λεπτα η θα ειναι πατατα σαν τα Z2 Z3 και θα σβηνει??

Lefteris Ch.

@truth εχεις οθονη που υποστηριζει 4κ?ελεος πια με αυτη τη καραμελα δεν εχετε τι να πειτε και λεγε για το 4κ βιντεο λες και φτιαξετε ταινια τραβοντας βιντεο απο το κινητο σας..

@truth
Συνήθως τραβάει βίντεο 4Κ πάνω από 6-7 λεπτά. Φαντάζομαι γνωρίζεις ότι και ο ανταγωνισμός διακόπτει το βίντεο 4Κ στο 5λεπτό σωστά? Απλά εκεί δεν γίνεται λόγω υπερθέρμανσης. Οπότε άτοπο το μοναδικό επιχείρημα κατά των εκπληκτικών αυτών τηλεφώνων.

9gag

απλα…ενα κινητο…thats it! (περι design λεω)

Το design παρεμεινε στο στυλ του Ζ3 το οποίο οποιος το έχει δουλεψεί ειναι απο τα καλύτερα ποιοτικά.
Καμερα θελούν βελτίωση τα 20mp με τον νεο επεξεργαστη θα δουμε την πραγματικη αποδοση της καμερας.
Μικρες διαφορες με το ζ3 για να αξιζει update.

inblx

” If it ain’t broke, don’t fix it? ” και βέβαια αναφέρομαι στο design του κινητού. Ναι, πολλοί από κάτω θα μου φέρετε ως παράδειγμα το κράξιμο που έφαγε το One M9. Το θέμα είναι πως το Μ8 είχε “κακό” design. Αυτό το μαύρο bazel από κάτω. Όταν ο λαός ζητάει κάτι από μια τόσο μεγάλη εταιρία όπως την HTC ( στον χώρο των smartphones τουλάχιστον ) και δεν το αλλάζει, καταλαβάινουμε πως δεν την ενδιαφέρει το κοινό και απλά κοιτάει να βγάλει χρήματα. Επίσης, μερικοί εδώ μέσα λέτε για τα bazel. Εγώ βλέπω κινητά με μεγαλύτερα bazel να κάνουν τρελές πωλήσεις. Ένα παράδειγμα, το iPhone 6 και 6 plus. Το Galaxy Note 4. Το HTC One family που προανέφερα. Πολλές συσκευές έχουν μεγάλα bazel, αλλά και μεγάλα νούμερα πωλήσεων. Δεν ξέρω για εσάς, όμως εγώ τουλάχιστον όταν επιλέγω ένα κινητό, δεν το επιλέγω με βάση τα bazel, αλλά βλέπω όλο το πακέτο που μου προσφέρει. Και πραγματικά, καλύτερο πακέτο από αυτό της σειράς Ζ πολύ δύσκολα θα βρεις αλλού. – Μικρό σχετικά μέγεθος συσκευής, σε αναλογία με την οθόνη πάντα. – Πολύ καλές οθόνες, με σωστά χρώματα και μεγάλα επίπεδα φωτισμού. – Μακράν τις καλύτερες κάμερες. – Πάντα έχουν… Συνέχεια »

darko

@inblx Ξεχασες ποιοτητα κατασκευης 😉 Με τρελενει ο αλλος να εχει το HTC M7 και να μου λεει τα Xperia εχουν μεγαλα bazel ε κατσε ρε φιλε στραβος εισαι ?Περιμενω πως και πως αληθευσει η φημη για τo Xperia Nexus για να ξεκινησει ο πολεμος Android vs Ios γιατι η Samsung οχι μονο τον εχασε αλλα παραδοθηκε κιολλας.Γελαω ακομα με ολους εσας που λεγατε οτι η sony θα σταματησει να βγαζει smartphones καπιοι χεροντουσαν κιολλας.

Γιώργος

Πραγματικά 20 Mp ή σαν το Ζ2 και το Ζ3 που αν ενεργοποιήσεις σταθεροποίηση και HDR πέφτει στα 8 MP?!!? Άσε που στο video 4k αρχίζει και ζεσταινεται το Z3 και ψήνεις πάνω αυγά. Γενικά η Sony όλο αποτυχημένα κινητά βγάζει εδώ και χρόνια.

vasilis z1c

@Γιωργος Καταρχας αμα εισαι σε βελτιωμενο αυτοματα ειναι 8 mp.Για πηγαινε στο manual και και ενεργοποιησε σταθεροποιση και δες οτι τα mp παραμενουν ιδια.Btw το HDR μονο στα 8mp λειτουργει..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.