Sony Xperia Z4, πέρασε για πιστοποίηση από την FCC

Την Παρασκευή το Sony Xperia Z4 πέρασε για wireless πιστοποίηση στην Ιαπωνία και τώρα φαίνεται πως πέρασε και από την αμερικάνικη FCC. Δυστυχώς όμως παίρνουμε πολύ λίγες πληροφορίες για την επερχόμενη ναυαρχίδα της Sony που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στην MWC τον Μάρτιο. Βλέπουμε ότι θα υποστηρίζει LTE bands 2, 5 και 7.

Κατά τα άλλα σύμφωνα με τις μέχρι τώρα φήμες, το Sony Xperia Z4 περιμένουμε να έρθει με 5.2 ιντσών 1440x2560px Triluminos οθόνη και 565ppi, Snapdragon 810 chipset, 20.7 Megapixel κάμερα με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, με 3,400mAh μπαταρία, αδιάβροχο και Android Lollipop.

sony xperia z4 fcc, Sony Xperia Z4, πέρασε για πιστοποίηση από την FCC

sony xperia z4 fcc, Sony Xperia Z4, πέρασε για πιστοποίηση από την FCC

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Solon

Αν μικρύνουν τα περιθώρια σίγουρα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό.

Makis

Θα γίνω κακός πάλι με την αγαπητή μου sony, έτσι για πλάκα όμως. Με 810 έχεις να ψήσεις κάστανα το χειμώνα δε σου λέω τίποτε. Το καλοκαίρι απλώς δεν θα κάνει τον κόπο ούτε ν’ ανάβει…

Solon

@Makis
Τις ίδιες σαχλαμάρες λέγανε και για το S4 9506 που φορούσε τον 800άρι. Εγώ που το έχω ποτέ δεν αντιμετώπισα τέτοιο θέμα . Το πιθανότερο είναι ότι ο 810 έχει πρόβλημα διαθεσιμότητας και όχι υπερθέρμανσης.

Makis

Εξαρτάται τι applications ανοίγεις φίλτατε. Εγώ σου μιλάω με real life παραδείγματα και όχι με τεχνικούς όρους αφού στα χαρτιά όλα καλά και “τέρατα” είναι. Βάλε skype για κανένα εικοσάλεπτο ή τράβα βίντεο κανά 5άλεπτο και μετά συζητάμε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.