Sony Xperia Z4: Αναφορές για νέα παγκόσμια έκδοση τέλη Μαΐου

Η Sony ανακοίνωσε σήμερα στην Ιαπωνία χωρίς πολλές επισημότητες, την ναυαρχίδα της Sony Xperia Z4. Έρχεται με οθόνη 5.2 ιντσών, επεξεργαστή Snapdragon 810, χωρίς μεγάλες αλλαγές συγκριτικά με το περσινό Sony Xperia Z3, το οποίο έμοιαζε αρκετά με το Sony Xperia Z2.

Ανακοινώθηκε ότι το Sony Xperia Z4 θα γίνει διαθέσιμο στην Ιαπωνία το καλοκαίρι, ενώ δεν αναφέρθηκε τίποτα για την παγκόσμια αγορά.

Οι νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Sony έκανε την ανακοίνωση στην Ιαπωνία διότι το Sony Xperia Z4 προορίζεται μόνο για την αγορά της Ιαπωνίας και όχι για τις υπόλοιπες χώρες. Όμως, μιας και μιλάμε για ένα τεράστιο όνομα που έχει σημαντική παρουσία στην παγκόσμια αγορά, οι ίδιες (ανεπιβεβαίωτες) πληροφορίες αναφέρουν ότι θα παρουσιαστεί και η παγκόσμια έκδοση μέχρι τέλη Μαΐου.

Ωστόσο, τίθεται το ερώτημα για το πως θα είναι η νέα έκδοση του Sony Xperia Z4 και κατά πόσο θα διαφέρει από την ιαπωνική. Από την στιγμή που η Sony επέλεξε να μην ανακοινώσει τώρα την παγκόσμια έκδοση, μπορεί να υπάρξουν κάποιες διαφορές όπως η προσθήκη QHD οθόνης για παράδειγμα, ή η μεταλλική κατασκευή.

Τι θα θέλατε να δείτε;

Διαβάστε επίσης: Sony Xperia Z4: Επίσημα με οθόνη 5.2″ FHD και SD 810

sony xperia z4 παγκόσμια έκδοση, Sony Xperia Z4: Αναφορές για νέα παγκόσμια έκδοση τέλη Μαΐου

sony xperia z4 παγκόσμια έκδοση, Sony Xperia Z4: Αναφορές για νέα παγκόσμια έκδοση τέλη Μαΐου

sony xperia z4 παγκόσμια έκδοση, Sony Xperia Z4: Αναφορές για νέα παγκόσμια έκδοση τέλη Μαΐου

sony xperia z4 παγκόσμια έκδοση, Sony Xperia Z4: Αναφορές για νέα παγκόσμια έκδοση τέλη Μαΐου

sony xperia z4 παγκόσμια έκδοση, Sony Xperia Z4: Αναφορές για νέα παγκόσμια έκδοση τέλη Μαΐου

sony xperia z4 παγκόσμια έκδοση, Sony Xperia Z4: Αναφορές για νέα παγκόσμια έκδοση τέλη Μαΐου

sony xperia z4 παγκόσμια έκδοση, Sony Xperia Z4: Αναφορές για νέα παγκόσμια έκδοση τέλη Μαΐου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dim

Ίσως είναι το λεγόμενο σε κάποιες φήμες που είχαν κυκλοφορήσει z3 neo. Στα τελευταία leaks ήταν πιο καλό το Z4 σε εμφάνιση από αυτό που παρουσιάστηκε στην Ιαπωνική αγορά

Δημητριος

Ελπιζω να μην δειχνει ετσι την ωρα γιατι ειναι απαισιο..!!

Νίκος

Την ώρα έτσι την δείχνει στο lollipop και στα προηγούμενα μοντέλα με lollipop έτσι δείχνει Δημήτρη!

Manuelo

Δεν μπορω να πω οτι με πειθει η Sony μεχρι στιγμης σχεδιαστικα…

Ιωαννης

ελεος με την ωρα και ας δεχτω οτι δεν σαρεσει εσειι λες να μην μπορεις να το αλαξεις??? ….

nikos7

<> LOL

nikos7

Έρχεται το Ζ4, χωρίς μεγάλες αλλαγές συγκριτικά με το περσινό Sony Xperia Z3, το οποίο έμοιαζε αρκετά με το Sony Xperia Z2, το οποιο εμοιαζε αρκετα με το Sony Xperia Z1. LOL

dim

Μάλλον θα λέγεται Sony xperia z3 neo στη παγκόσμια αγορά, και το Sony xperia z4 θα είναι τηλέφωνο που θα κυκλοφορήσει Νοέμβριο- Δεκέμβριο.

Ilias

Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει ;
Α ναι! Το Xperia Z3, το Ζ2, το Ζ1 και το Ζ 😝

Giorgos

@ilias ξέχασες το Z1c, Z3c, M2, M4, M4 aqua…

Ιωάννης jb

Έλεος με τους haters τις sony καταντάει σπαστικό σε κάθε άρθρο να λένε τα ίδια..
Μήπως θα έπρεπε να μοιάζει με κανένα galaxy ή κανένα iphone??
Πιο λογικό θα ήταν κάτι τέτοιο σε μερικούς ανεγκέφαλους

Φώτης

Εγω που δεν ειχα την σειρα Ζ ειναι ευκαιρία να τσιμπησω Τωρα μια..Το Ζ3 Παντος ειναι κινηταρα σε ολα!!!Μπαταρια ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!

Alex

Μακάρι στην IFA να παρουσιάσουν κάτι πιο αξιόλογο και αυτό να κυκλοφορίσει ως Z3+ ή Z3 neo.. Απογοητευτική η κίνηση αφαίρεσης του magnetic charge χωρίς αντικατάσταση του απο κάτι αντίστοιχο (π.χ. Qi charging), εξίσου απογοητευτική η επιλογή μη εκμετάλευσης του Secure ID feature του 810.. Ακόμα και στην cam που καλώς ή κακώς η Sony έχει το know how δεν μπήκαν κάν στο κόπο να ενσωματώσουν ενα OIS. Δεδομένων αυτών άνετα μπορούσαν να το είχαν παρουσιάσει κατά τη MWC τον Μάρτιο..

Nick

@Alex, το Qi charging υπάρχει ήδη στο Z3 πέρα και από το charging dock με τις ακίδες στο πλάι. Υπάρχει σε πακέτο στρογγυλή βάση φόρτισης μαζί με την ειδική θήκη για το τηλέφωνο όπου το τοποθετείς και έπειτα το αφήνεις πάνω από την βάση και φορτίζει ασύρματα. Και μόνο για το γεγονός ότι το γνωριζουν ελάχιστοι είναι για γέλια το μάρκετινγκ αυτής της εταιρείας. Ο κόσμος βλέπει να το διαφημίζει η Samsung τώρα με το S6 και εντυπωσιαζεται λέγοντας μακάρι να το βάλει η Sony στο Z4. Αστείο δεν είναι;

Alex

@Nick, είπες τη μαγική λέξη.. Θήκη. Είχα το Z1 και τώρα έχω το Z2.. Τα θεωρώ και τα δύο πανέμορφα κινητά και θεωρώ πραγματική αμαρτία το να βάλω μια θήκη για το Qi. Εδώ δεν έβαλα στο 1020 που έχω και το design του δεν έχει καμία σχέση με το omnibalance της sony. Ακόμα και με το magnetic dock θα ήμουν απόλυτα καλυμμένος αλλά απο ότι φαίνεται στο Z4 το αφαίρεσαν. Δεν ξέρω τι σχέδια έχουν για μια αντίστοιχη θήκη αλλά να έχεις ένα feature επι τρεις σειρές και να το αφαιρέσεις στη τέταρτη πιστεύω πως είναι τουλάχιστον αστοχία.. Απο την άλλη το S6 το έχει ενσωματωμένο.

Nick

@Alex, μαζί σου 100% για την θήκη, και γω είμαι της άποψης αυτής. Γιατί να βάλεις θήκη σε κάτι τόσο όμορφο και να μην φαίνεται πλέον το τηλέφωνο ωραίο; Αλλά εδώ μιλάμε για την διαδικασία της φόρτισης, εγώ προσωπικά καθόλου δεν θα χαλιόμουν να του βάζω αυτή την ειδική θήκη που είναι μόνο για όταν θα το φορτίζω ασύρματα με το Qi. Λογικά θα κάνουν το ίδιο και για το Ζ4 τώρα που αφαίρεσαν και τα pins στο πλάι αν και η λογική τους ήταν να σου προσφέρουν εναλλακτικά φόρτιση με το dock (ή το Qi) για να μην ανοιγοκλείνεις συνέχεια την θύρα και σου χαλαρώσει/χαλάσει και πάρει νερό κάποια στιγμή. Τώρα που δεν υπάρχει πορτάκι στην θύρα usb δεν ξέρω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.