Sony Xperia Z4: Διέρρευσε η παγκόσμια έκδοση ως Xperia P2;

To Sony Xperia Z4 ανακοινώθηκε 20 Απριλίου με design και specs που προκάλεσαν ανάμεικτες αντιδράσεις στους fans της, αλλά όπως και να έχει η συγκεκριμένη έκδοση περιορίζεται μόνο για την Ιαπωνία. Οι νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι τέλη Μαΐου θα ανακοινωθεί νέα έκδοση για την παγκόσμια αγορά.

Σήμερα ξεκίνησαν να ακούγονται οι πρώτες πληροφορίες για ένα smartphone το οποίο όμως έχει την ονομασία Sony Xperia P2 και λέγεται ότι μπορεί να είναι η επόμενη ναυαρχίδα. Από τα παρακάτω σχέδια που διέρρευσαν βλέπουμε οθόνη 5.2 ιντσών TRILUMINOS Display IPS με διαφορετικό design και έχει ανάλυση 1080×1920 pixels.

Επιπλέον αναφέρεται ότι θα έχει επεξεργαστή Snapdragon 810, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB, κάμερα 12 Megapixel, δεύτερη κάμερα 5.1 Megapixel και την τεράστια μπαταρία των 4240mAh. Το πάχος του Sony Xperia P2 κυμαίνεται από 8.9 χλστ. στο πιο λεπτό σημείο και φτάνει στα 10.9 χλστ.

Προς το παρόν δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι το Xperia P2 είναι η παγκόσμια έκδοση του Sony Xperia Z4, οπότε κρατάμε επιφυλάξεις και περιμένουμε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για το πως θα κινηθεί η Sony φέτος.

sony xperia p2, Sony Xperia Z4: Διέρρευσε η παγκόσμια έκδοση ως Xperia P2;

sony xperia p2, Sony Xperia Z4: Διέρρευσε η παγκόσμια έκδοση ως Xperia P2;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης

δεν νομιζω κωστα να ειναι αυτο το z4…ολα τα z εχουν καμερα 20.7….να την πανε στο 12.1?και το P1 ποιο ηταν? :/

Νικος Z1

Xperia P υπήρχε.. Ήταν η πρώτη σειρά Sony smartphone.. Ήταν τα s, p,u… Και αυτή η σχεδιαστική γραμμή είναι η ίδια… Για να δούμε

Dapitιum

Φίλε Δημήτρη,
τα Ζ1, Ζ2 και Ζ3 έχουν κάμερα 20,1 MP αλλά η κάμερα σε περιορίζει στα 8 MP σε πολλές επιλογές (π.χ. HDR)

One

8.1 mm παχος είναι πολύ για κινητο και δεν νομιζω να είναι το Ζ4 εκτος αν βγαλουν τιποτα αντιστοιχο του Panasonic cm1 με περισσοτερες λειτουργιες σαν φωτογραφικη μηχανη.

JohnWave

Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι το international Ζ4. Aν ισχύει ότι θα βγει τέτοιο κινητό θα είναι προφανώς μια νέα σειρά με έμφαση στη μπαταρία. Προσωπικά ούτε καν θα ασχοληθώ με αυτή τη σειρά αν ισχύουν τα 10,9mm.Θα είναι ο απόλυτος ορισμός της μπακατέλας. Aς το πάρουν οι heavy users που ξεχνούν να φορτίζουν το κινητό τους όταν κοιμούνται.

ekimolaos

Το design του θυμίζει πολύ του δικού μου (sony xperia s), πράγμα καλό γιατί ήταν το μοναδικό design που η sony ήταν unique. Το θέμα όμως είναι τα bezels μ’αυτό το design… Μετά από 4 χρόνια φαντάζομαι να βρήκαν τρόπο να μην υπάρχουν bezels μ’αυτό το design, γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα να γυρίσουν εκεί, όσο όμορφο κι αν είναι.

lolek

Μονο κ μονο το ονομα σειρα p2 λογικα σημαινει οτι θα ειναι μια mid to high end ,συσκευη οπως το πρωτο p κ οχι ναυαρχιδα.Θεωρω πολυ σωστο απο τη sony να βγαζει στο ενδιαμεσο του χρονου παρουσιασης της ναυαρχιδας της μια συσκευη με χαρακτηριστικα που ειχε η προ 6μηνων ναυαρχιδα αλλα διαφορετικο σχεδιασμο.Επισης αν διαβασετε το αρθρο απο αλλες πηγες θα δειτε οτι τα bezel ειναι εκπληκτικα.σημαντικα μικροτερα του g2 ενω εχει ιδιας διαστασης οθονη κ πραγματικα δεν με πειραζει καθολου αν η συσκευη εχει παχος 1εκ. Αντι 0,8 η0,7 των αλλων αν η μπαταρια κραταει ευκολα 2 ημερες.Αυτο που μενει ειναι να ειναι αδιαβροχο.ασε που αν δεν ειναι ναυαρχιδα θα ξεκιναει κ απο χαμηλοτερη τιμη.Λετε να υπαρχει ζωη εκει στη sony;

ekimolaos

@lolek Εμένα μου φαίνεται too good to be true, το πιθανότερο είναι να είναι fan-made. :/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.